Frumoasă, umedă… plină de apropouri (1)

În ultima vreme colega mea Denisa se purta destul de amabil cu mine. Zâmbete discrete, ochii uşor daţi peste cap… când eram doar noi doi în birou. Poate că amabil este un cuvânt ce nu exprimă în totalitate ceea ce simţeam eu. La început am crezut că are doar o zi mai senină, dar zilele senine se înmulţeau. Mai mereu căuta compania mea. Deşi nu fumez, mă ruga mereu să merg cu ea la ţigară, să-i ţin companie. … 

Din surse sigure ştiam că este singură. Colega mea arată destul de bine, iar o partidă de amor nu era de neglijat, mai ales că îmi lăsa impresia că este disponibilă, însă aveam o reţinere să spun ceva în sensul acesta şi să grăbesc lucrurile. Îmi era puţin teamă. Dacă mintea mea bolnavă a lăsat loc unor fantezii gratuite şi am interpretat greşit… apropierea de mine, discuţiile noastre, gestica.

Vroiam să fiu sigur înainte să fac următorul pas, deşi nu putea să-mi garanteze nimeni că cele interpretate de mine au fost corecte. Cu fiecare zi ce trecea îi analizam felul cum se îmbrăca, nici prea provocator dar nici prea discret, aşa între… dar tot m-am lăsat pe mâna imaginaţiei.

Nu venea niciodată îmbrăcată în acelaşi ton. Alterna ţinuta. O fustă mai scurtă, dar cu o bluză mai serioasă sau un decolteu ispititor cu o pereche de pantaloni. În zilele când purta fustă căutam cu privirea să descopăr cât mai mult din coapsele pline, sperând să descopăr dacă are chiloţi, iar dacă are ce culoare.

Eram convins că ştia ce face, părea că totul era calculat, nimic la voia întâmplării. Bărbaţilor le place să converseze despre sex, iar ea se folosea de asta. Cum-necum, se ajungea destul de repede la glumele deocheate în momentele când eram singuri, dar spuse într-un mod mai elevat.

Rămăsesem amândoi singuri, precum alte dăţi. Nici unul dintre noi nu mai avea chef să se ocupe de activitatea sa. Pe aceeaşi parte a biroului, stăteam faţă în faţă aşezaţi pe scaune. Glumele curgeau pe bandă rulantă. Din când în când aruncam o privire la felul cum stătea pe scaun… picior peste picior. Frumuseţea piciorului nu putea fi contestată, însă privirea fixase zona genunchiului. Forma rotundă a genunchiului mă atrăgea ca un magnet.

Aş minţi dacă aş spune că nu aşteptam să-i amorţească piciorul în acea poziţie ca să le inverseze. Poate, poate… văd mai mult decât puteam observa în mod obişnuit. Glumele picante, admirarea discretă a genuchiului, felul cum accentua anumite cuvinte… mi-a provocat erecţie. Nu foarte gravă, dar era prezentă.

I se făcuse sete, s-a ridicat de pe scaun cu intenţia de a se duce la dozator să-şi umple cana. Nu am observat dacă a fost intenţie sau nu, dar cumva i-a căzut din mâna pixul cu care se juca în timp ce povestea. Mai aveam puţin şi-mi ieşeau ochii din orbite, rămăsesem mut de uimire atunci când s-a aplecat să ridice pixul, cu spatele la mine şi posteriorul ridicat, apoi a plecat după apă.

Îmi venea să-mi muşc pumnul. Nu sunt un tip religios, dar îmi doream să existe cineva care să-mi îndeplinească dorinţa. Punându-mă în genunchi şi să spun… te rog, ajută-mă so fut. Nu încheiasem bine gândul pervers, Denisa a venit şi mi-a spus că nu mai este apă la dozator şi că trebuie să schimb bidonul.

În drumul meu către depozitul unde ţineam bidoanele de apă, Denisa s-a oferit să vină să mă ajute. Nu avea cum să mă ajute, dar i-am acceptat prezenţa. În depozit, deranj mare, dar tot se vedea lejer care bidoane sunt pline şi care nu. Ea s-a băgat în faţa mea, pe motiv că da la o parte bidoanele goale, cu funduleţul îndreptat spre mine.

– Stai să te ajut… i-am spus eu mergând în urma ei.

M-a simţit aproape, mâna o aveam aşezată pe mijloc, pe motiv că încerc să-mi fac loc pe lângă ea. Brusc s-a dat înapoi până s-a proptit în penisul meu.

– Uite şi tu ce dezastru este aici, dacă nu face nimeni ordine…

Primisem destule semnale până la acel moment, însă acesta a fost cel care m-a determinat să iau atitudine. Am prins-o de mijloc cu ambele mâini şi am răsucit-o cu faţa spre mine. Speriată, s-a agăţat cu mâinile de gâtul meu. S-a amuzat puţin, dar nu am lăsat-o să continuie. Treaba era serioasă, cu erecţia mea nu era de joacă.

Mi-am lipit gură de a ei încărcând să o sărut cât mai lung. Din partea ei nici un pic de opoziţie, ba mai mult s-a lipit mai mult de mine, frecându-şi piciorul de mine. Iute, m-am descheiat la pantaloni şi mi-am scos penisul afară. Vremea vorbăriilor trecuse, acum era timpul să trecem la fapte. Am răsucit-o rapid cu spatele la mine.

Denisa s-a aplecat puţin în faţă sprijinindu-se cu mâinile de zid. Fusta nărăvaşă nu stătea ridicată. Până la urmă i-am ridicat fusta deasupra şoldurilor. Abia atunci am observat că ea nu purta chiloţi. Mai bine, mi-am spus eu… şi aşa ne incomodau, mai trebuia să am şi grija lor.

Cu degetul i-am testat interiorul. Fiind foarte umedă nu am mai stat pe gânduri şi mi-am potrivit penisul. Când mi-a simţit vârful atingându-i labiile s-a împins cu putere în mine, făcându-ne să oftăm în acelaşi timp. Eram ca un taur în călduri. Fără preludiu, atingeri delicate, mângâieri sau tandreţuri.

Cu mâinile aşezate în talie, o ţineam strâns. Mă loveam cu putere de fesele ei albe, penisul intra puternic lovindu-se de interiorul ei. Gemea isteric, credeam că o doare, că sunt prea brutal. La un moment dat m-am oprit din mişcări ca să realizez ce se întâmplă. Răspunsul ei a venit imediat:

– De ce te-ai oprit… continuă, nu te oprii…

– Am crezut că… nu contează…

La insistenţele ei mi-am reluat mişcările, poate mai hotărâte decât mai devreme. Am văzut cum şi-a luat o mână de pe zid şi a dus-o între picioare. Gemetele ei “speciale” aveau o tonalitate destul de înaltă. Oricine ar fi venit în acel moment în firmă ar fi auzit cu siguranţă, fără să apucăm să ne dăm seama şi să ne îmbrăcăm, ca şi când nu s-a întâmplat nimic.

Orgasmul ei a venit la scurt timp, mai gălăgios decât eram eu obişnuit cu alte femei. A scos mana dintre picioare şi a aşezat-o pe fesele mele, apăsând puternic. M-a ţinut fix câteva momente, apoi s-a dat într-o parte. Imediat s-a aşezat în genunchi în faţa mea. Mi-a prins penisul cu o mână. Hotărâtă, l-a dus imediat la gură. Buzele şi limba îmi ofereau senzaţii unice, semn că ştia ce are de făcut. Ştia unde să insiste cu limba, cât de tare să strângă cu buzele pentru o mişcare naturală pe gland. Cu gura plină gemea mult mai intens decât mine. S-a oprit din mişcări, cu mâna stângă îmi dirija mişcările, apăsând pe fesele mele.

Priveam la felul cum stătea. Cu capul uşor în sus, ochii închişi, în timp ce penisul intra tot mai mult în gura ei. A pus şi cealaltă mână, cu amândouă încerca să mă facă să mă mişc mai repede. Atingerile pe fund s-au transformat în apucături ferme. Îşi băgase unghiile în carnea mea. Senzaţia trăită îmi era străină până atunci.

I-am prins capul între mâini… mişcările energice făceau ca penisul să intre tot mai mult, ceea ce nu părea să o deranjeze… aahh… înainte să ejaculez am scos un ţipăt de victorie, Denisa m-a tras înspre ea ca să nu piardă nimic… Uufff.

Preventiv, ne-am aranjat rapid hainele ca să nu vină vreun coleg. Acum aveam noi subiecte de discuţie. Aşa am aflat că de mult şi-a propus să mă ispitească, iar toate semnalele au fost bine gândite. În timp ce vorbeam mi-a venit ideea:

– Ce zici dacă mergem undeva, într-un loc discret, ca să nu mai fim pe fugă?

– Excelentă idee, găseşte tu locul şi mă anunţi şi pe mine…

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.