Swing cu reguli precise

Nu plănuisem nimic pentru acea seară. Nu era încă târziu pentru a-mi petrece seara într-un cadru intim, dar parcă nu aveam chef. Am ales să rămân acasă, deşi eram singur. Când m-am aşteptat mai puţin, a sunat telefonul ce se afla lângă mine. Nu m-am mirat când am văzut numele apelantului, de fapt nu era prima dată când mă suna… din senin. Aş fi putut să refuz apelul sau pur şi simplu îl ignoram, apoi găseam eu o scuză. Dintr-o dată am simţit o dorinţă să-i fiu aproape şi mai ales să găsesc explicaţii la ceea ce se întâmpla între noi. … 

Până la urmă am răspuns. Daniel, cu vocea lui inconfundabilă, m-a întrebat dacă pot să vin… Valentina m-a cerut în mod expres, i se făcuse dor de mine şi ar dori să trec în acea seară pe la ei. Nu m-am gândit mult şi am acceptat. Îmi făcusem duş înainte, hainele mă aşteptau pe umeraş. Nu mi-a luat mult ca să mă îmbrac, chiar m-am grăbit un pic să ajung la ei acasă.

Pe Daniel şi Valentina îi cunosc de mult. Relaţia dintre noi funcţionează diferit de relaţiile de swing cu care eram obişnuit… ajungem şi acolo. Ajuns acasă la ei, am intrat în apartament. Valentina aşezată pe canapeaua de piele, aproape de marginea spătarului. Era îmbrăcată ca de stradă, cu pantofi cu toc, fustă lungă de culoare neagră cu multe pliuri şi o bluză albă, cabrată, descheiată la doi nasturi.

M-a privit în ochi pătrunzător, chiar dacă eram la câţiva metrii de ea. Lângă canapea o măsuţă pe care se afla un pahar de vin. A ridicat paharul în cinstea mea şi mi-a urat bun venit. Aşteptăm în picioare să vină şi Daniel. Uitase să pregătească camera de filmat, aşa că a durat puţin.

Prima regulă impusă de către Daniel este că nu am voie să mă aşez lângă ea, dar nici să o ating până nu vine el. Această regulă se aplică şi când facem sex. Nu am voie să o dezbrac, dar nici eu. Nu am voie să-i ating sânii, nici să o sărut pe gură sau trup. Mi se permite doar să-i fac cunilingus şi ea, la rândul ei, să-mi facă felaţie. A doua regulă, acţiunea se desfăşoară doar în poziţia în care se afla Valentina… în şezut pe canapea.

Ştiu, mă frapează aceste lucruri şi nu le înţeleg, dar aceste reguli au fost prezentate la început, iar eu trebuia să analizez dacă doresc să continui sau nu în aceste condiţii. La început a fost amuzant, apoi elementul necunoscut “de ce” devenea tot mai prezent. Acum, parcă îmi doresc să mă cheme mai des, în speranţa că voi afla rolul acestor reguli.

Daniel a venit în cameră. Mi-a spus că a durat mult până a pus baterii noi. Acum eram pregătiţi, mai ceva precum în filmele de la Hollywood, aproape că aşteptam comanda “acţiune”. Nu a spus acţiune, dar mi-a făcut semn din mână că putem începe. Până în acel moment Valentina a stat picior peste picior. Venind spre ea şi-a schimbat poziţia, desfăcând puţin picioarele.

Mă privea seducător în ochi în timp ce eu mă descheiam la pantaloni. M-am apropiat de ea cu penisul semi erect în mână. De-a lungul timpului se întipărise în minte o fantezie în care noi doi eram complet dezbrăcaţi şi făceam… tot ce ne era interzis. Mi-a făcut cu ochiul drept, cu privirea serioasă, sperând să nu fie observat acest gest de Daniel, ce se afla în partea opusă, aşezat pe un fotoliu şi filma.

S-a întins către mine şi mi-a prins penisul cu o mână. Daniel s-a ridicat şi a venit spre noi să nu piardă nimic din ceea ce se întâmplă. Firav, Valentina l-a sărutat la vârf, apoi, cu mişcări lente, îşi mişca buzele să-l cuprindă. Adoram acele buze, din prima zi când ne-am cunoscut.

Intrase vârful, mă strângea cu buzele cât de tare putea, limba făcea un ocol în jurul glandului. În liniştea încăperii se putea auzi un mic zumzet de plăcere din partea ei. Cu o mână îmi ţinea penisul de la bază, iar cu cealaltă se juca cu testiculele.

Aş fi vrut să-i pot da indicaţii, să facă mişcări mai ample, să cuprindă tot mai mult… dar nici asta nu avem voie. Mă mulţumeam cu ceea ce îmi oferă Valentina. Uneori m-am întrebat… dacă nu ar fi fost aceste reguli ar fi fost mult mai dezinvoltă? Cine ştie, poate nu voi afla niciodată.

S-a oprit din mişcări, apoi s-a făcut comodă pe canapea, lăsându-se pe spate. Acum trebuia să intru eu în scenă. M-am aşezat în genunchi, lângă canapea. Valentina şi-a desfăcut picioarele şi-a ridicat fusta, până în jurul taliei. Ca de fiecare dată, ea nu purta chiloţi. Micul smoc pe muntele lui Venus indica direcţia unde trebuia să ajung cu buzele şi limba.

Picioarele s-au desfăcut larg. Daniel îşi căuta poziţia, mişcându-se de colo-colo, ca un adevărat cameraman. În timp ce mă aplecam spre vaginul ei, un miros plăcut mi-a invadat sinusurile. Mmhhh… trebuie să fie tare delicioasă. Fiind singurul lor unde puteam să-l ating, m-am grăbit să ajung mai repede. Buzele s-au lipit de vulvă, căutăm să ling fiecare porţiune, pe toată lungimea. Gemea şi se foia pe canapea.

De multe ori am simţit-o că doreşte să pună mâna pe capul meu, dar se abţinea de fiecare dată. Devenisem flămând de feminitatea ei, din atingerile lente mă transformasem, îmi venea să o mănânc cu totul. La această transformare a contribuit şi ea, mi-a dat aripi să-i ofer mai multă plăcere. Ajuns la clitoris, buzele s-au poziţionat în jurul lui. Căutam să-l cuprind şi să-l sug, dar nu puteam să-l prind. În schimb am reuşit să-l sorb, ca un aspirator.

Cu pantalonii la genunchi, m-am apropiat de ea. Valentina s-a aşezat mai aproape de marginea canapelei. Zici că a fost făcută pentru noi. Ajungeam perfect la vaginul ei. Nu am stat pe gânduri, m-am împins spre ea şi am încercat să o pătrund tot mai mult.

Mişcându-mă tot mai repede, Valentina a alunecat de pe canapea tot mai adânc în penisul meu. Îşi ridicase picioarele, nu prea sus. Încordate la maxim le lipise de picioarele mele. Cu capul spre spate, cu ochii închişi, muşcându-şi buzele, îşi arcuia trupul, în timp ce ritmul devenise tot mai alert. Mâinile mele pe lângă corp, priveam la faţa ei, la felul cum reacţionează.

Nu întotdeauna la ea se sfârşeşte cu orgasm. Pe de-o parte este şi normal. Atingerile, săruturile, trupurile frecându-se unul de altul îşi au rolul lor, dar regulile nu ne dădeau voie. Găsisem un punct fix la decolteul ei discret. Dimensiunea sânilor mă făceau să vizez la ei, cum îi ating şi trag de ei, sugând şi muşcând din sfârcuri.

Deşi trăia momentul la maxim, nu dădea semne că va avea orgasm, însă eu eram pe cale să am unul. Am continuat tot mai rapid, lovind în ea cu putere. Şi-a dat seama că urmează să finalizez după modul cum mă manifestam. Cu piciorul drept, m-a prins de fese şi m-a apăsat să rămân cât mai mult în interior. Era atenţionarea de final, să nu cumva să uit. Printre gemete, cu pumnii strânşi, am împins de câteva ori… aahh… primul jet a ţâşnit, apoi m-am împins în ea, umplându-i interiorul cu sămânţa mea.

L-am simţit pe Daniel mişcându-se în jurul meu să surprindă tot ce se întâmplă. Ce făceau ei cu filmările nu m-a interesat. Poate le vizionau împreună, cine ştie. De fiecare dată gândurile mă apasă că nu cunosc logica acestor reguli şi de fiecare dată mă îmbăt cu apă rece… poate aflu data viitoare, dar mi-e frică să întreb, să nu renunţe la serviciile mele.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Swing cu reguli precise”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura