Femeia virgină… tărâm neexplorat

Dintre toţi bărbaţii care mi-au făcut avansuri în toţi aceşti ani, pe Mihai l-am plăcut din prima. Pe rând, am refuzat avansurile multor bărbaţi, din motive mai mult sau mai puţin raţionale. Uneori simpla prezenţă mă determina să resping un bărbat, dacă aveam şi un motiv plauzibil, în veci nu reuşea să se apropie de mine. Trist este că anii au trecut iar eu nu mai sunt o tinerică, viaţa a trecut pe lângă mine fără să gust din păcatele vieţii. … 

În mine s-a dus o luptă continuă între a rămâne o virgină singură sau să ofer o şansă iubirii, dragostei carnale. Analizându-mă îndelung, am realizat că nu mai putem da timpul înapoi, oricât aş fi dorit şi poate că este momentul să mă folosesc de timpul pe care îl mai am de trăit.

Cu Mihai roind mai mereu prin jurul meu, începusem să-mi doresc să trăiesc pasiunea dintre o femeie şi un bărbat, despre care citisem în ultima vreme. Dificultatea majoră constă că nu ştiam cum să mă comport cu un bărbat alături de mine, numai gândul că ar putea fi lângă mine îmi provoca ceva emoţii, fireşti în condiţiile date. Să am iniţiativă, să fiu ca o femeie obişnuită… greu de crezut.

Dorinţa devenise apăsătoare, mici frustrări şi-au arătat colţii, mă chinuiau aproape zilnic. Informându-mă tot mai des, găseam interesante poveşti trăite de alţii. La început am fost surprinsă de trăirile mele, emoţiile o luau razna, corpul nu-l mai recunoşteam… mă umezeam tot mai des. Începuse să-mi placă senzaţia, dar parcă nu era suficient, îmi doream mai mult… de fiecare dată mai mult.

Începusem să ies la întâlniri cu Mihai, el fiind singur de multă vreme. Fiind un bărbat cu bun simţ nu a insistat prea mult când încercam să-l ţin la distanţă atunci când dorea să mă atingă în anumite părţi ale trupului sau să mă sărute. De dragul lui, am acceptat să-l las să mă sărute pe obraz. Prima dată am tremurat atât de tare încât m-a simţit şi el. Apoi, am început să mă obişnuiesc cu ideea.

Nu era suficient, el dorea mai mult. Şi eu îmi doream dar nu mă simţeam pregătită să cedez cu totul în braţele sale, în momente intime, despre care începusem să fac o fantezie, gândindu-mă cum ar fi dacă s-ar întâmpla ca în povestea X sau povestea Y, scoţând din joaca mentală elementele care mă deranjau, despre care aveam o părere proastă, fiind considerate păcate.

Momentul când m-a sărutat pe buze m-a făcut să roşesc instant. Nu ştiu ce vedea el, dar eu simţeam că-mi ard obrajii. După al doilea sărut, căldura din obraji s-a mai liniştit. În mine dospea o altfel de căldură, ce părea că abia aşteaptă să erupă. Senzaţii de plăcere creşteau în mine mai ceva decât cozonacul.

Nu ştiu ce credea el despre mine. În toate discuţiile noastre nu prea am vorbit despre intimităţi. Faptul că eram virgină la acea vârstă îmi dădea emoţii tot mai puternice şi nu ştiam cum să-i spun lui. Uneori mă gândeam să nu-mi solicite anumite lucruri, pe care nu mă consideram în stare să le facem, deşi, atunci nu gândeam clar… dacă eu nu-i spun ce-mi place şi ce nu sau până unde sunt dispusă să mergem, el de unde să ştie dacă noi nu discutăm?

Timpul petrecut împreună m-a determinat să am mai multă încredere în el. Am acceptat să merg la el acasă, să-mi arate unde locuieşte. Deşi mi-a spus să mă fac comodă şi să mă relaxez, emoţiile nu vroiau să plece. Cu o glumă, o atingere discretă, un sărut din când în când… aveam să mă facă să mă simt mai bine, mă obişnuisem.

Mihai m-a prins de mijloc, m-a tras uşor către el, o mână a pus-o pe obrazul meu şi şi-a lipit gura de a mea. Inima să-mi sară din piept, nu alta. Printre buzele mele limba lui încerca să-şi facă loc. Nu vroiam să-l refuz, vroiam chiar să mergem mai departe, însă totul era nou pentru mine şi încercam să fac faţă situaţiei.

Puţin mai târziu aveam să aflu senzaţia trăită de o femeie ce este pipăită pe trup. A început cu sânii. În acel semi întuneric mă simţeam roşie la faţă, dar nu am l-am refuzat. Îşi făcuse loc pe sub bluza mea, îşi băgase mâna pe sub sutien şi m-a prins de sânul drept, jucându-se delicat. Sfârcul îl prinsese între degete. L-am simţit cum se întăreşte pe măsură ce mă strângea mai ferm.

Trecerea de la partea de sus înspre picioarele mele a fost rapidă. Nu m-am împotrivit când i-am simţit mâna că-mi ridică marginea fustei. Mână caldă aşezată pe piciorul meu aluneca uşor… cu fiecare centimetru pe care îl cucerea mă furnica mai intens. M-a strâns ferm de coapsa interioară, înainte să meargă mai departe.

Mă umezisem între picioare, cred că şi el a simţit asta când a băgat mâna în chiloţii mei. Acum am avut emoţiile cele mai mari. Primul bărbat din viaţa mea căruia îi permisesem să mă atingă. Cum să-i spun că încă sunt virgină? Tot căuta să introducă degetul… undeva… dar nu reuşea.

A început să se dezbrace în timp ce-l priveam. Cu ochii măriţi ţintuindu-i privirea aşteptam cuminte să îndepărteze fiecare element de vestimentaţie de pe mine. Îmi descoperise goliciunea. Din instinct mi-am pus mâinile în jurul meu, încercând să-mi acopăr trupul.

Mihai, calm şi stăpân pe situaţie, s-a uitat lung în ochii mei, mi-a îndepărtat mâinile şi le-a poziţionat pe lângă mine. M-a sărutat din nou. Acum eram doi oameni dezbrăcaţi, îmbrăţişaţi sărutându-se pasional. Mi-a indicat să mă întind pe spate. Picioarele uşor arcuite erau strânse. La capătul lor se putea observa micul ghem de blană, uşor cârlionţat.

A tras de picioarele mele, apoi şi-a făcut loc între ele. În mişcarea asta i-am simţit penisul atingându-mă pe coapse. Îl simţeam fierbinte. Curând aveam să-l simt lipit de mine, suit peste mine. Cumva trebuia să vină şi momentul aşteptat de multă vreme… momentul acela să pot spune că sunt femeie, în adevărat sens al cuvântului.

Încerca să-şi găsească poziţia. Inima bătea ca nebună, penisul poposise pe trupul meu, mi-l atingea. Eram curioasă să-l văd de aproape, să-l ating, în mâna mea să-l cuprind, dar îmi era ruşine să-i cer aşa ceva. L-a prins cu o mână, cauta de zor să deschizătura. L-am simţit între labii… a împins… aaaa… fără să-mi doresc asta, l-am zgâriat pe spate.

S-a retras un pic, cât să-i simt prezenţa. A împins din nou, de data asta un pic mai încet, dar nu a reuşit să intre. S-a ridicat un pic, cu mâna l-a apucat şi a început să-l frece energic. Nu apucasem să-i văd bărbăţia cum aş fi vrut, dar ceva tot am văzut.

Şi-a reluat locul deasupra mea. Mi-a depărtat un pic mai mult picioarele, penisul mi-a atins feminitatea. I-am simţit penisul la intrare. După ce s-a fixat bine în coate s-a împins în mine cu putere… aaaa… un ţipăt ascuţit mi-a ieşit pe gură. Mihai cred că ştia ce să facă în astfel de situaţii. Mi-a pus mâna imediat la gură, să nu ne audă vecinii.

Penisul dur intrase în mine, o durere ascuţită venită de jos mă împiedica să mă bucur de alegerea făcută. Nimeni nu reuşise să descrie în cuvinte durerea pe care o simţeam în acel moment. Nemulţumită, frustrată, regretele aveau să-şi impună punctul de vedere… nu înţelegeam de ce face cineva aşa ceva dacă doare.

Mihai a continuat să mă mângâie şi să mă sărute în timp ce nu slăbea deloc mişcările penisului în mine. Curând aveam să descopăr că senzaţia de durere părea că se îndepărtează, iar plăcerea avea să se instaleze treptat.

Îl prinsesem cu mâinile de gât trăgându-l cu putere spre mine, gâfâind la urechea lui. Cu o mână mă mângâia pe coapsa piciorului drept. Mişcările lui alternau. Îmi plăcea senzaţia când se mişca lent. Când a început să se mişte mult mai repede am realizat că îmi place şi aşa, poate chiar mai mult.

O dată cu mine, Mihai gâfâia tot mai puternic, se mişca tot mai rapid în interiorul meu. De dragul plăcerii ignoram pe cât posibil greutatea lui ce devenea tot mai apăsătoare peste trupul meu. Nu ştiu dacă a făcut asta pentru mine, dar la un moment dat s-a ridicat în braţe. Mişcările păreau tot mai energice.

Gemetele lui le întrecuse pe ale mele… citisem despre orgasmul bărbătesc, păream sigură că urmează să finalizeze… un strigăt puternic, o încordare… aaahhh… apoi a scos penisul şi s-a prăbuşit peste mine. Un lichid călduţ, destul de lipicios… rezultatul iubirii noastre.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.