Ne minţim unul pe altul… compromis sau stil de viaţă?

De obicei, sâmbătă seara ies în oraş cu câteva prietene sau, după caz, atunci când este disponibil, cu iubitul meu. Nu există întâlnire dublă, ori cu fetele ori cu el. Atunci când sunt cu el vreau să aibă toată atenţia mea. Fetele sunt mereu curioase, vor să ştie mereu detalii picante dintre noi. L-au văzut doar în poze, niciodată nu le-am făcut cunoştinţă cu el… şi nu pentru că aş fi geloasă dacă s-ar uita vreuna la el, ci pentru simplu motiv că nu amestec treburile. … 

Ajunsă acasă spre dimineaţă, m-am dezbrăcat iute de hainele transpirate ce miroseau a fum de ţigară. Eram obosită după noaptea precedentă cu Patrick, noaptea nedormită, dar nu regret. Ca de fiecare dată, ne simţim foarte bine împreună, ne bucurăm de fiecare clipă de care dispunem. Mi-aş fi dorit ceva mai mult decât s-a întâmplat între noi, dar am ales să mergem într-un club, în loc să petrecem noaptea la hotel, fără să ne deranjeze nimeni.

M-am băgat la duş. Apa caldă curgea abundent pe mine. Soţul meu s-a trezit de zgomot şi a intrat în baie.

– Gata distracţia?… m-a întrebat el

– Da, sunt frântă.

– Cum a fost?

– Ne-am distrat, am dansat… ca fetele.

– Bravo…

Eram vorbite între noi în caz că vroia să mă verifice. Am fost împreună, toată noaptea… toate patru. Nu cred că ar fi o problemă dacă ar ştii adevărul, dar nu vreau să ştie. Ce nu ştie nu-i face rău. Nici el nu este uşă de biserică, am renunţat de multă vreme să vreau să ştiu ce face el. Uneori îl întreb, aşa… la fel cum face şi el, din amabilitate, iar el îmi serveşte nişte gogoşi, precum fac şi eu.

Îmi place acest stil de viaţă, fiecare are viaţa lui secretă, acasă este doar locul de convieţuire, din obişnuinţă. Tind să cred că nu înghite tot ce-i spun, cred că bănuieşte ceva, dar nu-mi spune nimic.

Intrasem în dormitor, învelită cu un prosop în jurul meu şi altul pe cap, având părul înfăşurat. Cristi nu ieşise în oraş, ca alte dăţi. Uneori se întâmplă să ieşim amândoi, dar fiecare cu treaba lui. Acasă, ne întâlnim şi povestim… ce vrem să audă celălalt. În timp ce purtam conversaţia, am observat în chiloţii lui umflatura penisului. Se excitase că m-a văzut goală la duş sau era doar o coincidenţă? Dar nu mai conta.

Aş fi vrut ca Patrick să mi-o tragă să uit de mine… aah… am rămas nerezolvată, nu era loc să mă rezolve şi el. Eu i-am supt-o la masă. M-am făcut că mă aplec să iau ceva de jos, apoi m-am băgat cu totul sub masă. În toată hărmălaia din club, nu cred că m-a observat cineva. I-am desfăcut fermoarul… mmmh… l-am supt pe îndelete, fără să mă grăbesc, până a ejaculat în gura mea. Trebuie să-i menţin viu interesul pentru mine, să nu aibă timp să se plictisească de mine.

Acum îmi făcea cu ochiul penisul soţului meu. De supt eram sătulă, vroiam un penis care să mă umple, dar cum să fac asta? Doar nu am ajuns să mă rog de el? De rugat nu, dar cumva… să pară că el a venit cu ideea şi eu… am acceptat.

– Te-ai uitat la gagici pe net sau ai visat că faci sex de ţi s-a sculat?… i-am spus eu uşor amuzantă.

S-a uitat în jos, a tras de marginea chilotului până a ieşit penisul afară. Nu mai ştiu când a fost ultima dată când am făcut sex noi doi, de obicei Patrick se ocupă serios de mine, în cursul săptămânii.

– Cred că m-am excitat când te-am văzut dezbrăcată… acum mi s-a făcut chef de sex.

În minte aveam alt răspuns, unul ironic, dar nu era potrivit. Rezultatul ar fi fost… un bărbat iritat şi îi trecea tot cheful de mine. Dacă eram satisfăcută… poate că aşa aş fi procedat, ca multe alte dăţi, dar acum aveam un interes.

– Mai am puţin şi mă usuc, apoi… putem face ceva.

S-a dezbrăcat complet, a aprins lampa şi a stins lumina de la întrerupător. S-a întins pe pat şi se juca cu penisul. Era deja mare. M-am şters pe grabă, am lăsat prosoapele la marginea patului, apoi m-am apropiat de el. Nu ştiu ce, dar urăsc să-i fac lui sex oral. Trebuia să mă asigur că nu-i moare la intrare aşa că mi-am schimbat atitudinea.

Începusem să mă pisicesc în faţa lui. I-am prins penisul cu o mână şi am început să-l sug, privindu-l cât mai senzual posibil. Alintându-mă ca o şcolăriţă gradul lui de excitare se mărise. Jucându-mă cu penisul… cu buzele şi limba, frecându-l energic… l-am simţit tot mai dur, parcă un pic mai mare decât mi-l aminteam.

Acum era pregătit. M-am lăsat pe o parte, apoi m-am poziţionat cu faţa în sus, cu picioarele desfăcute şi genunchii îndoiţi. Nu i-am spus nimic, însă, şi-a dat el seama ce trebuie să facă. A urcat deasupra mea, a intrat în mine din prima, până la capăt… aahh… făcându-mă să exclam de plăcere. Uitasem cum este sexul cu el sau era meritul meu pentru penisul… pregătit?

Mă penetra, parcă fără milă, lovindu-se puternic de vaginul meu. Îmi venea să urlu. Îmi ridicasem picioarele în aer. Mă zbăteam, mă zvârcoleam sub el. Apucasem de cearceaf şi trăgeam în toate direcţiile. El deasupra mea, sprijinit în braţe, penetrându-mă cu sete. Deja nu-l mai recunoşteam. Ori nu mai făcuse de multă vreme sex sau poate chiar era în mare formă.

L-am prins de mijloc şi l-am tras spre mine până s-a aşezat peste trupul meu, simţindu-i greutatea. L-am prins cu mâinile şi trăgeam puternic spre mine, penisul adânc înfipt în mine. Ritmul mişcărilor scăzuse, Cristi mişca uşor din bazin, frecându-şi pubisul de clitoris. Începusem să mă încordez, din inerţie l-am zgâriat pe spate.

Pentru moment, mi-am imaginat că este Patrick, cu scena din club în care i-am făcut sex oral, apoi mi-am imaginat că este el deasupra mea şi mă penetrează… aahhh… gâfâiam puternic la urechea lui. Zăpăcită cum eram, cu greu m-am abţinut să nu spun vreo prostie, invocându-l pe Patrick, să mă dau de gol în faţa lui.

A fost primul orgasm, dar mai era loc de încă unul. Cristi s-a ridicat şi mi-a indicat să mă urc peste el. Nu era poziţia mea favorită, dar am acceptat ştiind că este a lui şi va ejacula mai repede. Deasupra lui, călăream acel penis tare, super excitat. Mă trăgea de sâni, cu cealaltă mână mă strângea de fese. Îmi pierdusem entuziasmul, nu mai eram eu în centrul atenţiei.

Speram să termine mai repede, să nu mă roage să-i fac sex oral până ejaculează. Dar nu a fost nevoie. Înainte să ejaculeze, m-a prins de braţe şi m-a strâns cu putere, s-a manifestat zgomotos, apoi m-a eliberat pentru a evita ejacularea în interior.

L-am ajutat să iasă tot din el. I-am prins penisul şi l-am frecat până nu a mai ieşit nimic. M-am ridicat să mă duc la baie, imediat a venit şi el după mine. Cristi vorbea cu mine. Îşi arata afecţiunea strângându-mă în braţe şi sărutându-mă pe obraz pentru ce se întâmplat mai devreme, eu nu i-am răspuns, zâmbeam pe alocuri gândindu-mă la ziua de marţi, la ziua în care Patrick mă va iubi aşa cum îmi place mai mult, până la epuizare.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Ne minţim unul pe altul… compromis sau stil de viaţă?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d