Trio… eu, Nicoleta şi iubitul meu

Instinctul nu mă înşeală niciodată. Daniel, iubitul meu, i s-au aprins beculeţele după prietena mea cea mai bună, Nicoleta. I-am surprins de câteva ori privind la fundul ei, dar nu i-am spus nimic. Chiar şi felul cum îi vorbea, arunci când venea la noi, părea ciudat. Un timp am ţinut asta pentru mine, nici măcar ei nu i-am spus. Am preferat să-i urmăresc din umbră. În secret, am încercat să-i urmăresc programul lui, apoi şi al ei, să văd dacă există neconcordanţe. Bănuiala mea că se întâlnesc pe ascuns trebuia dovedită. … 

Nimic nu indica ceea ce bănuiam, însă gândindu-mă la ceea ce ar putea face Daniel pe ascuns, să facă sex neprotejat cu necunoscute, m-am gândit că ar fi mai bine să facă cu Nicoleta. Ne ştiam de prea multă vreme ca să-mi fac griji că-mi va fura iubitul.

Într-o zi când eram doar eu cu ea acasă, Daniel încă nu venise de la muncă, discutam ca fetele diverse intimităţi, mi-a ieşit porumbelul pe gură. Iniţial am vrut să aflu care este reacţia ei despre faptul că iubitul meu are ochi pentru ea. S-a amuzat puţin, apoi a pus o privire în pământ, după care m-a privit în ochi şi mi-a spus că nu ar ceda avansurilor lui datorită prieteniei noastre.

Răspunsul ei părea credibil. Am lăsat-o un pic să-i dospească ideea în minte, să văd dacă ar exista interes din partea ei ca apoi să-i fac propunerea. Întrebările suplimentare… dar de unde ştii?, ţi-a spus el?… au venit firesc, iar de aici s-a dezvoltat subiectul mai mult. La final a ţinut să repete ceea ce mi-a spus:

– Nu trebuie să-ţi faci griji pentru mine, nu o să accept avansurile lui.

Am lăsat-o câteva minute după ce a spus ultima replică, apoi i-am spus:

– Dacă ţi-aş propune să faci sex cu Daniel, ai accepta?

– Eşti nebună?!… vorbeşti serios?!

– Da, foarte serios… am şi un plan pentru asta.

– De ce mi-ai propune aşa ceva?… cu o figură puţin nedumerită.

– O să-ţi explic la un moment dat. Faptul că m-am gândit la tine, ar trebui să îţi dea de gândit că am încredere în tine.

A stat puţin să se gândească. Nu cred că era greu să spună da, doar că nu-i venea să creadă, încă mai procesa informaţia.

– Eşti sigură că vrei asta?… o întrebare de ultim moment în care puteam să-mi retrag cuvintele.

– Foarte sigură. Sunt de acord să faci sex cu Daniel şi de ce nu, să facem sex în trei. Îmi aduc minte de ziua aceea când ne-am sărutat pătimaş, dar nu am mers mai departe, poate că acum ar fi momentul. Ce zici?

– Ok. Sunt de acord. Cum vrei să o facem? Spunea-i că ai un plan…

Îmi venise ideea să o facem în baie, dar fără să ştie şi el. Un fel de surpriză. Între mine şi Daniel avem un joc pe care îl punem des în practică. Prelata de la baie are o gaură specială, la înălţimea potrivită pentru un sex pe la spate. Experimentam destul de des ideea de glory hole. Fiind de un albastru închis, nu va vedea prin ea şi nu va ştii cine se va ocupa de penisul lui. După ce i-am spus de ideea mea, i-am spus că ar fi minunat să facem asta chiar în acea seară. Ca să nu bănuiască nimic iubitul meu, i-am spus că nu trebuie să o vadă atunci când vine.

I-am propus să rămână la noi, eram convinsă că va fi o seară reuşită. Când a ajuns Daniel, Nicoleta s-a ascuns în debara. Cu un zâmbet larg, m-am aruncat în gâtul lui imediat ce a intrat pe uşă, dornică să-i simt buzele lipite de ale mele, nerăbdătoare să-mi pun în aplicare planul. Nici nu l-am lăsat să respire. Îmi ştie apetitul sexual ridicat.

– Iubitule, astăzi tu eşti străinul misterios din spatele cortinei, apoi i-am făcut cu ochiul.

La baie, l-am ajutat să se dezbrace. Şi-a făcut un duş rapid, apoi i-am spus să se pregătească, cu atenţionarea că nu trebuie să trişeze. Nu trebuia să vadă nimic din ce urma să se întâmple. M-am dezbrăcat rapid, apoi i-am făcut semn lui Nicoleta să se pregătească.

Amândouă complet dezbrăcate, am mers către baie ţinându-ne de mână. Înainte să intrăm în baie, m-am întors către ea, cu o mână am mângâiat-o uşor pe obraz, apoi am sărutat-o, lipindu-mi buzele de ale ei. Sărutul m-a aţâţat foarte tare. Abia aşteptam să ne mângâiem şi să ne sărutăm în voie.

M-am asigurat că Daniel era pregătit şi nu va vedea nimic. Penisul se întrezărea prin gaura specială. Ne-am aşezat în genunchi amândouă. I-am prins penisul cu mâna stângă. Înainte să-l ating cu buzele am scos un sunet satisfăcător… mmmm. L-am sărutat la vârf. Daniel împingea tot mai mult penisul prin gaură.

Aşa cum fac întotdeauna, am împins prelata până am reuşit să trag afară testiculele lui, pe care le-am sărutat în voie, apoi, cu săruturi scurte am urcat tot mai sus până am ajuns la vârf. Imediat l-am prins cu gura şi l-am băgat cât de adânc am putut. Nicoleta privea entuziasmată, auzindu-l pe Daniel cum geme, băgat în cadă.

L-am eliberat, apoi i-am făcut semn ei să preia ştafeta. S-a apropiat, puţin timidă. L-a prins între buze, sugându-l din scurt. După un timp am luat mâna şi am lăsat-o doar pe ea. Se vedea că-i făcea plăcere. Buzele alunecau tot mai mult. Când l-a înghiţit pe tot, am rămas fără cuvinte cu o faţă destul de expresivă, de uimire. Daniel cred că a fost cel mai fericit. Îşi dorea mereu să pot face asta, dar nu reuşeam să-l cuprind pe tot.

A urmat un schimb tot mai des între noi. Fără să-l atingem cu mâna, buzele şi limba căutau să scoată la suprafaţă cât mai multe gemete din partea lui Daniel. Îl simţeam tremurând de partea cealaltă a prelatei. Toată scena m-a făcut să mă excit foarte tare.

Nicoleta sugea energic. Am tras-o de păr spre mine. De cum s-a întors am sărutat-o pe gură. Din energia noastră s-au auzit câteva plescăituri, apoi ne-am oprit. M-am ridicat în picioare, Nicoleta s-a dat într-o parte. Întoarsă cu spatele la Daniel, m-am aplecat, i-am prins penisul şi l-am băgat în vagin… aahh… oftând de uimire. Aveam impresia că este un pic mai mare ca de obicei.

Mă loveam de el cu putere. Daniel făcea tot ce-i posibil să ţină contra, să-şi menţină echilibrul. După un timp m-am oprit, nu vroiam să termine înainte să probeze şi vaginul Nicoletei. Am ieşit, apoi i-am făcut semn ei să treacă în locul meu.

Sigur avea un penis mare. După cum se exprima Nicoleta, îmi era clar acest lucru. Se chinuia să împingă tot mai mult, încă nu se obişnuise cu dimensiunea. Speram ca el să nu-şi dea seama că nu mai sunt eu. Vaginul mai strâmt al ei ar fi trebuit să ne dea de gol. Poate că a realizat ceva dar nu a spus nimic.

Se obişnuise cu dimensiunea, mişcările devenise destul de alerte. Daniel gemea tot mai puternic, abia reuşea să se menţină pe picioare, îmi făceam griji să nu cadă prelata în acel moment. Îmi place sa termine în mine, de altfel şi lui, dar acum nu eram eu, iar Daniel nu ştia asta. Aşteptam momentul potrivit din reacţiile lui ca să o trag pe Nicoleta.

Nicoleta părea în transă, abia se abţinea să nu geamă prea puternic. Momentul potrivit l-am simţit aproape… am tras-o pe Nicoleta. Imediat ne-am pus în genunchi, l-am prins cu o mână şi am început să-l frec energic… aahhh… eram lipite una de alta, sămânţa a ţâşnit pe sânii mei, apoi am direcţionat jetul spre sânii ei. Nicoleta i-a luat penisul în gură, culegând sperma ce părea că nu se mai termină.

I-a eliberat penisul apoi m-a tras spre ea şi m-a sărutat. Gustul bărbătesc invadase gurile noastre. Cu mâinile întindeam sperma pe sânii mei, a urmat şi Nicoleta. După ce ne-am şters cu un prosop, am ieşit din baie. Aşteptam să văd reacţia lui când o să ne vadă dezbrăcate pe amândouă.

A mai durat puţin până a ieşit. Intrând în sufragerie, înfăşurat cu un prosop în jurul taliei, a rămas mască când ne-a văzut pe amândouă dezbrăcate aşezate pe canapea.

– Ce se întâmplă aici?!… Nicoleta când a venit?

– A fost aici tot timpul, dar tu nu ai ştiut. Tocmai ai făcut sex cu amândouă. Ţi-am supt-o apoi ne-ai penetrat pe amândouă. Am vrut să-ţi fac o surpriză.

– Aaaaa…

– Eşti extenuat, e timpul să luăm cina, apoi e rândul tău să ne mulţumeşti… pe amândouă.

… citeste si …

Glory Hole

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Trio… eu, Nicoleta şi iubitul meu”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.