Am devenit amanţi

Am fost surprins când m-a sunat Oana. Mă sună destul de rar, doar când avea nevoie de un ajutor. Eram încă la muncă, i-am răspuns în timp ce mă deplasam într-un loc mai ferit, să pot vorbi liber. De data asta aveam să aflu că era ceva important pentru mine. M-a surprins când mi-a spus că prietena ei, Adina, mă place şi că şi-ar dori să mă întâlnească. Surprinderea a fost şi mai mare deoarece ştia că sunt însurat. Oana a ţinut să sublinieze că relaţia va fi discretă şi nu ar trebui să-mi fac griji. … 

Numărul de telefon al Adinei a intrat printr-un sms. Avusesem numeroase aventuri până în acel moment, fără ca soţia mea să aibă habar, dar acum eram în alertă. Dacă este o farsă pusă la cale şi eu pic în această capcană? Ca să mă asigur am sunat-o pe Oana pentru mai multe lămuriri. Discuţia dintre noi mi-a mai risipit din îndoieli, nu complet, doar cât să-mi fac curaj să o sun pe Adina.

Adina, atrăgătoare în felul ei, nu prea înaltă pentru gusturile mele, dar îţi făceai treaba cu ea. Am sunat-o, abia aştepta să o sun. Conversaţia a durat destul de puţin, însă, am convenit să ne întâlnim la terminarea programului. Înainte să plec am sunat-o să aflu cât mai durează până ajunge.

Am urcat în maşină şi am plecat în direcţia unde se afla ea. A urcat imediat în maşină şi a tras portiera imediat după ea. Nu am apucat să pornesc maşina… Adina s-a întins către mine şi m-a sărutat pe obraz. Abia apucasem să ne salutăm. Aveam ceva emoţii, poate din pricina faptului că nu eram eu cel care controla situaţia. Era ceva atipic pentru mine. De obicei, eu eram cel care seduceam femeile, măritate sau singure. Acum, nu eu controlam situaţia. Urma de îndoială mă urmărea, deşi Oana m-a asigurat că nu trebuie să-mi fac griji.

Adina zâmbea la mine, pusese mâna pe braţul meu şi mă mângâia de sus până jos. Întrebările care mă măcinau erau… De ce eu? De ce m-a ales pe mine?… la care nu găseam răspuns. Plecasem din acel loc spre o direcţie necunoscută, doar să nu fim văzuţi. Găsisem un loc viran cu multă vegetaţie, unde puteam să staţionăm, iar traficul era destul de rar.

Până să ajungem acolo am vorbit despre diverse lucruri, mai puţin despre intenţiile ei. Oprisem maşina. Adina a venit înspre mine, mi-a pus o palmă pe obraz, m-a mângâiat de câteva ori apoi s-a întins către mine să mă sărute pe gură. Nu am refuzat-o, mai mult decât atât, i-am răspuns la sărut, am prins-o de ceafă şi am tras-o spre mine. Buzele apăsau cu putere, limba ei îşi făcuse loc printre buzele mele, eu printre ale ei, mişcându-se lasciv una de alta.

Mi-am desfăcut centura, apoi m-am întors mai mult către ea. Cu mâna stângă i-am prins sânii pentru câteva momente. Am tras de ei, apoi am vrut mai mult vânzând că nu purta sutien. Vroiam să pun mâna pe carnea ei, să-i simt textura. Iute, am tras de bluză şi mi-am făcut loc pe sub ea până am ajuns la sâni.

Nici ea nu a stat degeaba. O mână a pus-o pe piciorul meu, urcând uşor până a ajuns în dreptul prohabului. Mânuţa ei finuţa mi-a provocat o erecţie pe care nu o mai puteam ignora. Trebuia să merg mai departe, iar ea abia aştepta. Mi-a tras fermoarul de la pantaloni şi a încercat să bage mâna să-mi scoată penisul afară.

Uitasem de tot, îndoiala dispăruse, femeia vroia penisul meu, iar eu trebuia să îl ofer. Cu ajutorul meu, a reuşit să-mi scoată penisul din chiloţi. Meticuloasă, a avut grijă să-l scoată pe tot, a tras de marginea chilotului până când a reuşit să scoată şi testiculele.

Ştiam ce urma să se întâmple, mai devreme sau mai târziu. Întâi s-a jucat cu mâna. Îl ţinea cu mâna ei delicată. Aluneca uşor pe toată lungimea, cu degetul mare mă atingea la vârf, apăsând uşor în ritmul mişcării, făcându-mă să suspin la fiecare atingere.

Era conştientă de tratamentul pe care îl făcea. Se uita pe furiş, când la mine, când la penis, parcă vroia să vadă pe faţa mea fiecare tresărire. S-a dat puţin înapoi, apoi s-a aplecat către penis. Mi-a prins fiecare testicul între buze, atingându-l uşor cu limba. Sângele pompa tot mai puternic, penisul părea tot mai mare.

Mi-a eliberat testiculele. Limba a desenat aleatoriu în jurul lor. În acest timp a pus mâna pe fundul ei. Am tras de fustă până am reuşit să-mi bag mâna între picioarele ei. Pe lângă marginea chilotului, am reuşit să-mi introduc degetul mijlociu în interiorul ei. Era foarte excitată.

Simţeam nevoia să mă întind. I-am făcut semn să se oprească ca să rabatez spătarul scaunelor. Acum era mult mai bine. M-am întins şi aşteptam să-şi revină la poziţia iniţială. Adina şi-a ridicat fusta până la mijloc, s-a dezbrăcat de chiloţi, apoi a urcat mai sus. Înainte să treacă la atac, mi-a desfăcut cureaua şi pantalonii. Tot ea m-a ajutat să mă dezbrac de pantaloni şi chiloţi, a tras până au coborât la nivelul pantofilor.

Mi-a prins penisul cu o mână, apoi am văzut că încearca să se urce peste mine. Reuşise să se urce peste mine, cu palmele fixate în fesele ei o apăsam cu putere să ajungă cât mai bine la gura mea. Limba îşi făcuse loc printre labii, savurând nectarul ce-l culegeam. De partea cealaltă, Adina îmi ţinea penisul cu o mână, gura executa o mişcare destul de amplă de-a lungul lui… aahh… dacă ar face asta şi soţia ar fi fost perfect, gândeam eu în acele momente.

Am pus o mână pe capul ei, dirijându-i mişcările, ce devenise tot mai alerte. Penisul intrase tot mai mult, iar eu eram înnebunit. Gemeam amândoi, eu încercam să intru tot mai mult în gura ei, ea îşi mişca bazinul înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de buzele mele. Pe buze şi în jurul lor, eram ud de salivă amestecat cu sucul feminităţii ei şi tot nu mă puteam sătura, vroiam mai mult.

Ea se ocupă cu plăcere de penisul meu. Printre gemete, îl sugea cu poftă, se auzeau tot felul de zgomote. A ştiut că trebuie să mă dezbrac de pantaloni, penisul era plin de saliva ei ce se scursese până la testicule. Nu-l slăbea nici o clipă. Buzele şi limba alunecau prin lateral de-a lungul lui, cobora şi urca destul de rapid. S-a oprit în dreptul prepuţului… insista tot mai mult cu buzele şi limba.

Senzaţiile plăcute m-au determinat să o trag spre mine tot mai mult, afundându-mă tot mai mult în vaginul ei. Începusem să mă încordez… abdomenul îmi tremura, îmi băgasem limba tot mai adânc. Adina gemea tot mai tare… aahh… cu un ultim efort am reuşit să-i spun… Vine!… mă gândeam unde voi ejacula, să nu murdăresc tot scaunul.

Adina m-a simţit, şi-a mulat buzele pe gland, în timp ce îmi culisa prepuţul tot mai energic… mmrrrr… sămânţa a ţâşnit în momentul în care ea se lăsase peste gura mea cu toată greutatea. Meticulos, a cules toată sămânţa mea, apoi s-a dat într-o parte.

În timp ce ne aranjăm hainele, am deschis subiectul despre noi. Cum? De când? De ce eu? Adina are un iubit, însă, de ceva vreme a făcut o adevărată pasiune pentru mine şi nu reuşea să mă scoată din minte. Pentru că nu a avut curaj să-mi spună, a rugat-o pe Oana fie mesagerul dorinţelor ei.

Oficial, am devenit amanţi, o dată pe săptămână ne întâlnim la un hotel unde lăsăm loc fanteziilor să se exprime liber.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.