Inimă de golan (1)

În cartier mi se spune golan, pentru modul neconformist de a-mi trai viaţa. Mie şi băieţilor ne place rapul, băutura şi femeile, exact în ordinea asta. Ne adunăm în gaşca la colţuri de stradă, lăsăm muzica să cânte, băutura să curgă şi femeile să întreţină atmosfera. Suntem priviţi cu răutate de mulţi care ne văd, dar sunt şi mulţi care ne apreciază în cartier, ce ne apreciază stilul de viaţă. Contrar aşteptărilor, o anumită fată s-a îndrăgostit de mine. … 

Pe lângă faptul că este frumoasă, este genul de fată care se îmbrăcă obişnuit, ca toţi ceilalţi, fără să iasă în evidenţă. Are atitudinea unui elev merituos, dar care pare să vrea altceva, poate că rebelul din ea iese la suprafaţă sau cine ştie, vrea să se răzbune pe părinţi.

La început mă privea de la distanţă. Eu nu am observat-o, unul dintre băieţi m-a făcut atent. Am ignorat-o o vreme, crezând că-i va trece. Cu timpul, fata începuse să prindă mai mult curaj, se apropia tot mai mult de noi, trecea pe lângă noi privindu-mă atent. Începuse să ne salute, fără să se oprească, dar căutându-mi privirea.

Băieţii se amuzau pe tema asta, dându-mi ghionturi, ca şi când ea îmi va pune capac la viaţa rebelă pe care o duceam şi mă voi însura. Era o fată frumoasă, dar nu era de mine şi de gaşca noastră. Ea venea dintr-o alte lume. La un moment dat le-am spus şi băieţilor:

– Ce să fac mă cu ea?!… doar să o fut!… şi apoi, poate vine cu poliţia la uşă… sigur este virgină… nu-mi trebuie aşa ceva.

Mai futusem virgine, dar era altceva, ne cunoştea stilul de viaţă, ştiau în ce să bagă, făceau parte din gaşca noastră. Pe când ea, nu cred că ştia în ce să bagă.

Prima dată când s-a oprit lângă noi, ne-a salutat ca de obicei, apoi s-a prezentat. O chemă Ruxandra. Ca să mă necăjească mai tare, băieţii au făcut cunoştinţă cu ea, mai puţin eu, apoi i-au urat bun venit în gaşca noastră. Unul dintre ei a vrut să-i ofer o bere, dar ea a refuzat. S-a apropiat de mine, roşie în obraji, mi-a întins mâna:

– Eu sunt Ruxandra…

Nu i-am întins mâna, dar i-am răspuns:

– Toată lumea îmi spune Crapu’.

– Trebuie să ai şi un nume, care este acela?

Unul dintre băieţi, ce era un pic mai vesel, i-a spus că mă cheamă George. A încercat să mai converseze cu mine, dar văzându-mă distant, iar gaşca pusă pe glume, a plecat. În fiecare zi când ne vedeam, încerca să vorbească tot mai mult mine. Uneori rămânea printre noi, să asculte muzică şi să fie cât mai aproape de mine, chiar dacă se întâmpla să fiu în compania unei alte fete.

Mai erau câteva zile până la ziua mea. Gaşca ştia că urmează o petrecere la mine acasă şi plănuise să o invite şi pe Ruxandra. Atunci când am văzut-o intrând pe uşă, adusă de unul dintre băieţi, am făcut o faţă nemulţumită. M-am dus la el şi i-am spus:

– Pe bune!… chiar trebuia să o aduci aici?!

– Haide mă, las-o şi pe ea. O să vadă cum ne distrăm, poate se sperie şi pleacă… şi ai scăpat de nebună.

Petrecerea în ritm de rap, muzica dată tare de duduiau pereţii, să ne înjure vecinii şi mai mult. La ora 12 noaptea s-a tăiat tortul, toţi invitaţii mi-au cântat la mulţi ani. La un moment dat mi s-a părut că nu o mai văd pe Ruxandra. Credeam că a plecat. Mai târziu puţin, Oana şi Adina au ţinut să-mi facă o surpriză.

Băusem destul de mult, dar mai duceam încă. Fetele m-au invitat la dans în mijlocul încăperii. Fetele executau un dans erotic, folosindu-mă pe post de bară, frecându-se de mine cât mai lasciv. Aşa băut cum eram, tot aveam erecţie. Fetele le-o scula şi unei statui, de mine nu mai zic.

Toate gaşca aplauda frenetic, cred că ştiau ce urma să se întâmple. La un moment dat m-au împins către un fotoliu. Înainte să mă aşez, m-au deschis la pantaloni şi mi-au scos penisul afară, apoi m-au împins pe fotoliu. Între picioarele mele şi-au făcut apariţia cele două fete, ca două feline în călduri.

Se uitau în ochii mei în timp ce se sărutau. Cei de pe margine aplaudau şi strigau la unison… suge-o!… Nu a durat mult, fetele s-au apropiat de penis continuând să se sărute zgomotos. Prima a fost Oana care mi-a atins penisul, apoi şi Adina. Îl sărutau din lateral, coborând până jos, apoi urcau până la vârf, aproape în acelaşi ritm. Buzele lor se întâlneau, sărutându-se, plescăind, apoi îşi lipeau buzele de capul penisului.

Mă simţeam atât de bine încât am decis să las sticlă de bere jos, să nu o vărs. Fetele executau pe rând mişcări du-te-vino cu penisul meu. Mâinile relaxate pe braţele fotoliului, le priveam pe fete, uneori dădeam capul pe spate când fetele încercau să-l cuprindă pe tot.

Din senin a apărut în raza mea vizuală Ruxandra, stătea în faţa mea, printre invitaţi şi privea atent toată scena, dar mai mult pe mine. Avea o faţa uşor dezamăgită dar nu avea de gând să plece. M-am uitat fix în ochii ei. Mi-am băgat mâinile în părul celor două fete şi apăsam tot mai mult, în timp ce stăteam tot mai serios. Vroiam să-i arăt adevărata mea faţă şi că ar trebui să-şi găsească pe altcineva, deoarece nu eram genul ei.

Gurile flămânde ale celor două fete sugeau fără pauză. Parcă era un fel de întrecere între ele, fiecare dându-şi silinţa să mă răsfeţe şi mai mult. Destul de încordat, am eliberat încărcătura în gura Oanei. Buzele ca un aspirator culegeau sămânţa ce ieşea din abundenţă. La insistenţele Adinei, Oana s-a dat la o parte şi a lăsat-o şi pe ea.

La final, fetele au continuat să se sărute, culegând sămânţa de pe buzele celeilalte. Ruxandra a stat până la sfârşit, privindu-mi satisfacţia de pe faţă, ca urmare a cadoului primit de fete…

… citeşte partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.