Inimă de golan (2)

… Petrecerea a continuat până dimineaţă. Muzica a cântat, alcoolul a curs în neştire pentru toată lumea. Spre dimineaţă mă simţeam obosit. Dintre invitaţi plecase destui de mulţi, îi numărau uşor de pe degete pe cei prezenţi. Eram destul de beat încât să nu realizez dacă mai era Ruxandra. Dacă mă întreba cineva, reacţia mea ar fi fost… Cine e Ruxandra?… Mă hotărâsem să mă întind puţin la mine în dormitor. … 

Muzica nu mai cânta atât de tare, abia se auzea de la mine din cameră. Îmbrăcat, m-am aruncat în pat, cu faţa în jos. Mai târziu, am simţit pe cineva care s-a aşezat lângă mine, dar nu mi-a păsat. Putea să fie oricine, căruia îi era somn. După un timp, persoana s-a lipit de mine, m-a luat în braţe punând capul pe spatele meu.

Ceea ce trăiam era un amestec de vis cu realitate, nu ştiam dacă era real. Acţiunea în vis se desfăşura în altă parte, persoana de lângă mine părea că face parte din acest vis, atingerile ei păreau din acest vis. M-a tras din lateral până am ajuns cu faţa în sus. Încă nu realizam ceea ce se întâmplă. M-a luat în braţe, a pus capul la mine pe piept, cu mâna stânga mă mângâia uşor.

La un moment dat, am simţit că sunt dezbrăcat. Trăgea cu putere de pantalonii mei. Un fior rece m-a cuprins. Căldura care mi-o ţinea hainele dispăruse. Era întuneric în cameră. Am ridicat capul să văd ce se întâmplă şi nu înţelegeam de ce sunt dezbrăcat. Am apucat să spun că îmi este rece.

Imediat am fost învelit cu un cearceaf dar nu era suficient. Mai târziu, persoana de lângă mine s-a lipit de mine, se urcase jumătate peste mine. Căldura trupului ei am simţit-o imediat. Inconştient, am prins-o cu braţele. Mâinile alunecau uşor pe pielea fină, un trup de femeie. Încă visam ceva erotic… o tipă dansa goală în faţa mea, se unduia pe o melodie lentă, se lipise de mine, iar eu o mângâiam peste tot.

Penisul creştea vizibil. Din instinct mi-am dus mâna între picioare, l-am apucat şi am început să mă joc cu el. Joacă se transformase în ceva serios. Ea mă încălzea cu trupul ei, din când în când mă săruta când pe obraz când pe piept. Eu, în prelungirea visului credeam că… tipa ce dansează a început să mă sărute. Brusc, în vis, eram şi eu dezbrăcat cu penisul în mână.

Tipa, mi-a dat mâna la o parte… s-a aşezat în genunchi, a deschis gura şi mi-a prins penisul. Două buze fierbinţi se mulase pe vârful penisului, limbuta mă atingea firav la vârf. Nu se descurca prea bine, însă avea potenţial. Am pus mâna pe capul dansatoarei şi-l împingeam, ca să intre mai mult.

M-am trezit până la urmă, gemetele ei mă îndemna să o împing şi mai mult. Misterioasa persoană îşi dădea silinţa tot mai mult. Acoperită cu cearceaful pe cap, fiind şi întuneric, habar nu aveam cine era. Oricine ar fi fost, era binevenită, gândeam eu.

Am tras cearceaful, am prins-o de trup şi am aşezat-o cu capul pe pernă. Nu am spus nimic amândoi. Rapid m-am suit deasupra ei… ea şi-a desfăcut picioarele. Fără să mai stau mult pe gânduri, mi-am potrivit penisul între labii. Nu înţelegeam de ce nu intră, ceva punea rezistenţă. Am împins cu putere. În acel moment i-am auzit grasul ei. Un ţipăt ascuţit, cu un timbru al vocii diferit.

Nu părea a fi nici una din fetele cu care mă culcasem până atunci. Până să realizez că ceva nu se potriveşte, am făcut câteva mişcări du-te vino în vaginul ei. Dintr-o dată s-a deschis uşa, lumina de pe hol a intrat în cameră. Unul dintre băieţi a ţinut morţiş să-mi spună că pleacă. M-a văzut deasupra ei şi mi-a spus:

– Bravo Crapule… ţi-a căzut şi asta, fute-o să te ţină minte!

Mi-a căzut faţa când am văzut că sub mine este chiar Ruxandra. Eram pe punctul să mă ridic. M-am oprit un pic, ne-am uitat unul la altul, răul era deja făcut… o dezvirginasem fără ca eu să-mi doresc, fără ca să fiu conştient de asta.

Uşa s-a închis, lumina din încăpere dispăruse. Rămăsesem unul peste altul, penisul înfipt în ea, cu privirea către celălalt. Aveam un sentiment amestecat de frustrare şi apreciere. Frustrare – pentru că a reuşit să mă păcălească, iar de apreciere – deşi m-a văzut de atâtea ori în compania altor fete, plus cadoul primit de ziua mea. În ciuda celor întâmplate tot a rămas lângă mine.

Mâinile ei mă mângâiau pe spate, invitându-mă să continui. Într-un final m-am hotărât. Am sărutat-o pe buze, apoi i-am spus:

– Meriţi mai mult decât un sex pe fugă. Mai bine ne culcăm, suntem obosiţi şi continuăm mâine, într-un cadru mult mai plăcut.

I-a plăcut ceea ce i-am spus. M-a prins de gât şi m-a sărutat pe gură. Mi-am reluat locul la dreapta ei dormind îmbrăţişaţi, înveliţi cu un cearceaf. Oficial devenise iubita mea.

… citeşte partea întâi …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.