Străina care mi-a luat minţile

Tocmai plecasem de la seminarul la care fusesem invitat, ce s-a ţinut la sala de conferinţe a unei clădiri importante de birouri. Mă pregăteam să urc în lift ca să cobor, uşile s-au deschis şi am intrat. În interior era o femeie foarte atrăgătoare, îmbrăcată cu pardesiu până la genunchi, având în picioare pantofi cu toc. Nici unul dintre noi nu a scos vreun cuvânt. Cu coada ochiului mă uitam la ea, la linia trupului, la picioarele frumoase… a apăsat pe butonul etajului doi, s-a întors cu faţa spre mine … 

… s-a deschis brusc la pardesiu. Atunci văzusem că nu era prins în nasturi şi nici nu era legată cu cordonul din dotare. A tras larg de marginile hainei până la capăt, lăsând să se vadă tot… sânii rotunzi, dar nu foarte mari, picioarele lungi… coapsele pline, linia piciorului frumos desenat… iar între picioare, complet rasă, oferindu-mi o vizibilitate generoasă asupra feminităţii ei.

Rămăsesem fără reacţie, complet blocat, însă privirea îi scana rapid trupul încântător. S-a răsucit o dată către stângă, o dată către dreapta, apoi a făcut o răsucire completă. În timpul răsucirii şi-a ridicat marginea hainei pentru o vizibilitate mai bună asupra posteriorului ei.

Uşa de la lift s-a deschis la etajul indicat de ea, s-a închis rapid la haină apoi a plecat în grabă. Nu apucasem să scot un cuvânt şi-mi părea rău dacă pleca fără să am idee cum o chemă şi să o invit la o cafea. Înainte să se închidă uşile în urma ei am reuşit să mă strecor şi să fug după ea. O prinsesem din urmă, s-a oprit din mersul ei rapid abia când am ajuns în dreptul ei.

– Bună… stai puţin!… aş vrea să schimbăm câteva vorbe…

– Nu-mi plac vorbele, prefer faptele… apoi şi-a deschis din nou haina cât să-şi arate sânii, privind în jos către ei.

Cu o mână şi-a atins sânul drept, masându-l uşor, jucându-se cu sfârcurile.

– Vrei să-i atingi?

Aproape că salivam de poftă. Nu cred că mă mulţumeam doar să-i ating, aş fi vrut să-i sug pe rând. Grăbit, stângaci, m-am repezit spre ea, fără să-i răspund la întrebare. I-am atins entuziast sânii cu ambele mâini… aaaa… penisul mi se sculase, iar ea s-a lipit de mine, cuprinzându-mă cu braţele.

Parfumul ei… demenţial. Nu ştiu cu ce anume se parfumase, dar m-a zăpăcit complet. Cu nasul aproape de gâtul ei, inspirând puternic aroma parfumului… m-am lăsat cuprins de instinct şi am sărutat-o pe gât. Nu s-a împotrivit, mai mult de atât, şi-a lăsat capul într-o parte ca să continui.

Săruturile alunecau pe gât, în sus şi în jos… apoi pe umăr… revenind cu săruturile pe gât, până la ureche. Gemea la urechea mea… destul de incitant. Îmi oferea curaj, tupeu… pentru mai mult. Mă încinsesem destul de tare. Un rol important l-a avut şi ea, prin gemetele incitante la urechea mea, mângâierile pe trup.

Era o străină pentru mine, o străină ce-mi luase minţile. Ştiu doar că vroiam să mergem până la capăt, nici nu mai conta unde. Doar să fie ferit de ochii publicului. Eram setat pe treaba mea şi nu realizasem că sunt camere pe acele holuri.

– Hai să mergem să găsim un loc mai ferit. Aici sunt camere peste tot…

S-a închis la haină, apoi m-a luat de mâna să merg după ea. După câteva încercări, a reuşit să deschidă o uşă. Era spaţiul destinat menajerelor. Mai mult decât perfect pentru planurile mele. Îngrămădită într-un colţ, m-am năpustit asupra ei, cu mângâierile şi săruturile. Ea s-a deschis la haină, dar nu a vrut să se dezbrace total.

Mâinile aşezate pe sânii ei obraznici… i-am prins lobul urechii între buze, făcând-o să suspine scurt. Nu ştiu dacă juca un rol, însă ceea ce făcea îmi plăcea la nebunie. Nu apucasem să facem cunoştinţă… sărisem peste această etapă, de fapt, sărisem peste multe… săruturile mele alunecase pe gât în jos până am ajuns la sâni.

Până să ajung în genunchi în faţa ei a fost doar o formalitate. Atras de abdomenul plat, sărutând-o în zona buricului… pe muntele lui Venus… coborând uşor pe pielea fină, catifelată… unde ar fi trebuit să fie părul pubian. Despicătura dintre picioare m-a atras ca un magnet.

Se uita la mine având picioarele uşor desfăcute. Aşezat în genunchi i-am sărutat labiile, exact între ele. Ea şi-a ridicat un picior aşezându-l pe ceva. Mă băgasem cu totul sub ea. Gura lacomă sorbea din feminitatea ei. Mirosul parfumat nu te lăsa să pleci, gustul te făcea s-o vrei mai mult… şi mai mult.

Îmi băgasem limba între labii, sorbeam fiecare picătură din ea. Vroiam să o pătrund tot mai mult. Se sprijinise cu spatele de zid, mi-a prins capul cu mâinile şi mă apăsa cu putere între picioarele ei… gemând şi suspinând frenetic.

Reuşisem să-mi scot penisul din pantaloni. Nu mă săturam să o gust, dar în acelaşi timp vroiam să-i simt interiorul strâmt, să o penetrez până nu mai pot. Îmi frecam energic penisul, gâfâind puternic. După un timp m-a eliberat. S-a dat într-o parte, întorcându-se cu spatele la mine.

Mi-a luat câteva momente să mă decid ce să fac. Când şi-a ridicat haina şi i-am văzut posteriorul m-am decis. M-am ridicat în picioare, mi-am potrivit penisul şi am intrat puternic. O ţineam puternic de mijloc, de parcă nu vroiam să fugă, dar degeaba. Când împingeam cu putere atunci se împingea şi ea în mine. Ne sincronizasem destul de bine.

– Hai iubi!… iubeşte-mă cum ştii mai bine!

Nu-i ştiam numele şi deja devenisem… iubi. Cuvintele ei mă aţâţau, îmi dădeau aripi. Gemeam şi gâfâiam în timp ce ea îmi şoptea diverse cuvinte. La un moment dat nu mai reuşeam să le percep. Gâfâiam tot mai puternic… simţeam că se apropie. Cu o voce autoritară mi-a spus să ies din ea.

Imediat s-a aşezat în genunchi în faţa mea, mi-a prins penisul cu mâna stângă, l-a supt de câteva ori, apoi a conţinut să-l frece energic… aaahhh… jetul de spermă să ţâşnit pe sânii ei. Tremuram, abia îmi găsisem un punct fix de susţinere ca să nu cad.

După ce a ieşit şi ultima picătură, cu ambele mâini şi-a întins sperma pe corp… pe sâni şi pe abdomen. Eram pur şi simplu năucit. Spectacolul s-a încheiat brusc, la fel cum a început. S-a ridicat rapid, s-a închis la haină şi a plecat iute pe uşă. Eu încă eram cu penisul scos afară, aşa că am renunţat să merg după ea. Oare cine este străina care mi-a luat minţile?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Străina care mi-a luat minţile”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.