O surpriză în bucătărie

Terminasem tura de dimineaţă. De obicei merg direct acasă, dar de data asta m-am hotărât să vizitez câteva magazine din Mall. Nu vroiam ceva anume, doar simţeam nevoia să mă plimb puţin şi poate mă lipeam de ceva. Mereu găsesc câte ceva pe gustul meu, o bluziţă sau o pereche de pantofi, o poşetă sau o rochiţă… sau cine ştie, poate prind o ofertă atractivă. … 

Priveam încântată printre rânduri. Nu găsisem ceva despre care să zic… wow… asta trebuie neapărat să-mi cumpăr. La un moment dat m-a sunat logodnicul meu. Nu apucasem să-i spun că voi face o mică oprire prin magazine. Vroia să ştie unde sunt, mai avea puţin şi termina de făcut mâncarea şi nu vroia să întârzii.

– Bună, iubi! Ce faci?

– Te aşteptam, dar am văzut că mai întârzii şi am zis să te sun să văd pe unde eşti. Mai durează mult?

– Mă uitam prin magazine, dar cred că o să vin direct acasă.

Am aruncat o privire în treacăt prin vitrinele unor magazine apoi m-am dus direct spre casă. Laur aproape terminase de făcut mâncarea. Abia am reuşit să zmulg un sărut de la el, era concentrat să nu o ardă.

– Cum ţi-a mers azi?… m-a întrebat el…

– Destul de bine. Astăzi au intrat persoane noi pe videochat şi mi-a făcut plăcere să discut cu ei.

– Mai ai puţin şi faci două săptămâni de când eşti la Silvertouche, te-ai obişnuit cu atmosfera, cu activitatea de videochat?

– Da. Este ok. Mă simt bine şi chiar îmi place ceea ce fac.

– Mă bucur.

Pregătise o mâncarea delicioasă ce merita savurată imediat. La desert aveam altceva în plan, o surpriză pentru el. În timp ce Laur spala vasele, m-am sus la baie să fac un duş. Vroiam să-l surprind, merita acest lucru. Rapid mi-am făcut un duş. Îmbrăcată cu un corset negru şi o pereche de chiloţei minusculi, tot negrii, m-am dus tiptil la bucătărie.

El nu terminase. Nici nu aveam de gând să-l las să termine, momentan. Mă lipisem de el pe la spatele lui, mâinile l-au cuprins de abdomen, îmi aşezasem capul pe spatele lui. Atunci când vreau ceva… vreau atunci, nu există amânare, iar el mă ştie destul de bine.

Ca o hoţomană ce sunt, nu i-am spus că poate să continue mai târziu. Vroiam ca el să decidă asta. În schimb, mâinile l-au mângâiat pe corp, îmi băgasem o mâna între picioarele lui, apăsând uşor deasupra penisului. Îi simţeam fiecare tresărire la atingere. Ca să-l aţâţ şi mai tare mi-am băgat o mână în pantalonii lui de trening, apoi, cu uşurinţă am ajuns în chiloţi. Îi prinsesem toată bărbăţia în palma mea, masându-l uşor.

Până la urmă nu a mai rezistat, s-a întors către mine hotărât. A vrut să mă prindă în braţe, dar nu l-am lăsat. L-am prins de marginea pantalonului şi l-am tras către mine, până în dreptul unui scaun. Înainte să se aşeze, i-am tras pantalonii şi chilotul jos.

Aşezat pe scaun, m-am apropiat de el aşezându-mă în genunchi, cu braţele sprijinite pe picioarele lui. Penisul brav îşi arata măreţia în poziţie de drepţi. Fără să-l ating cu mâna, m-am apropiat de el şi l-am sărutat la vârf. Un sărut lung, pasional… făcându-l pe Laur să ofteze proptit în scaunul ăla, sprijinit cu spatele de spătar.

Îl excitasem destul de tare de când eram la spatele lui. Penisul era numai bun de acţiune. Ştiam ce urma să fac, însă, înainte de asta, vroiam să-i sug puţin penisul aşa cum îmi place mie. Prefer să o fac lent, foarte lent. Abia să-l ating… cu buzele şi limba, de la vârf, pe toată lungimea până jos la testicule, apoi să repet mişcările. I-am prins varful penisului între buze… limba se plimba de jur împrejur în timp ce mă lăsam uşor tot mai jos, apoi m-am ridicat… la fel de lent.

Îmi place să-l văd cum oftează la fiecare atingere de a mea, cum se încordează şi se foieşte înnebunit de preludiul prelungit, ce pare că nu mai are sfârşit. Abia după ce simt că l-am necăjit destul… în ochi îi citesc mâhnirea si frustrarea, mă decid să-l călăresc.

M-am ridicat în picioare şi m-am aşezat pe picioarele lui. A urmat un mic masaj al penisului între fesele mele. Laur nu a mai rezistat, m-a apucat de mijloc cu o mână, cu cealaltă mă trăgea de sâni. Îmi place să fiu penetrată în timp ce port chiloţeii pe mine. Deseori fac asta, chiar şi când suntem în pat.

Cu două degete mi-am tras într-o parte marginea de jos a chiloţeilor, i-am prins penisul cu mâna şi l-am potrivit între labii, apoi m-am lăsat în el până a intrat tot. Mă trăgea de sâni, gemea şi gâfâia la spatele meu. Mişcările mele în sus şi în jos, destul de rapide, nu au fost suficiente pentru el.

Hotărât, s-a ridicat de pe scaun, cu mine cu tot, dar nu am reuşit să rămânem împreunaţi. M-a împins către înainte, aplecată pe blatul de bucătărie. Şi-a potrivit penisul din nou şi a intrat cu putere. Cu palmele mari şi grele mă ţinea de mijloc. Gâfâiam şi ţipam împreună cu el, de la mişcările puternice ale penisului în interiorul meu.

Începuse să mă doară de la felul în care mă strângea de mijloc. În acelaşi timp ştiam că nu mai are mult până să termine… se lovea de fesele mele cu putere, a urmat un strigăt… ddaahhh… s-a mişcat de câteva ori, la fel de puternic, după care s-a oprit brusc, eliberând toată sămânţă în interior.

A fost doar un mic cadou drept răsplată… mai târziu, a urmat dezmăţul adevărat.

Site-ul clientului nu mai este funcţional, iar link-ul nu mai prezintă încredere.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura