Moment romantic în baie

Am auzit din sufragerie vocea soţiei care mă striga din baie. Nu ştiam de ce mă strigă, poate vroia să o spăl pe spate. Îi face plăcere să o frec cu buretele plin de spumă. Am deschis uşa, aburii m-au izbit în faţă. În baie lumina era stinsă, în schimb, era luminată de multe lumânări tip pastilă aprinse, amplasate pe marginea căzii, una lângă alta, aproape pe tot perimetrul. Ea se afla întinsă în cada plină cu spumă, din care i se mai putea vedea doar capul. … 

Întâi mi-a făcut cu ochiul, apoi a scos o mână din apă şi mi-a făcut semn să mă alătur ei. Nu mi-a luat mult să rămân fără haine. Înainte să intru şi eu şi-a strâns picioarele să-mi facă loc. Aşezaţi faţă în faţă, eu mai lung în picioare le-am întins cât mi-a permis locul, ea a preferat să-şi ţină picioarele sub ea.

La spatele meu era un flacon de ulei de baie. M-a rugat să-l iau şi să o ung pe corp. Încă mai avea puţin spumă pe sânii ei, dar avea să dispară imediat. Am lăsat să curgă din abundenţă la mine în palmă, apoi l-am întins pe sâni. Ea încălzită de la apă caldă, uleiul rece… a tresărit de la primul contact cu uleiul, icnind şi lăsându-şi capul pe spate.

Se obişnuise cu senzaţia de rece, avea suficient pe sâni. După ce am lăsat flaconul, i-am prins sânii cu ambele mâini, strângând uşor, masându-i… i-am prins de jos… din lateral, trăgeam de ei în toate direcţiile. Mâinile pline de ulei alunecau uşor pe trupul ei… deasupra sânilor până aproape de gât, pe sâni, abdomen.

Aştepta cuminte să o masez peste tot în timp ce icnea discret privind atent la mâinile mele. Din când în când, o vedeam cum îşi închide ochii şi îşi lăsa capul uşor pe spate, apoi revenea să privească la mâinile mele. S-a aplecat spre mine şi eu spre ea. Buzele s-au întâlnit… săruturile scurte asigurau fondul sonor din baie.

Am luat flaconul de ulei, după ce l-am deschis am lăsat să curgă direct pe sâni şi pe abdomen. S-a lăsat uşor pe spate, sprijinită de partea din spate a căzii, continuând să privească uleiul ce se scurgea pe trup. Era rece… uuufff… îşi arcuia trupul, se ridicase uşor în genunchi… mmhh…

Zâmbea satisfăcută. S-a ridicat din poziţia în care se afla, poate îi amorţise picioarele, şi s-a întors cu spatele la mine, aşezată în genunchi cu faţa către zid. Îşi ridicase fundul tot mai sus ca să o dau cu ulei. Mi-am pus în palme şi am început să-i masez fesele. Ofta şi suspina… îşi mişca funduleţul, şi-a arcuit spatele de câteva ori… se apropiase de mine tot mai mult. Nu m-am putut abţine şi am sărutat-o pe fese… abia aştepta asta.

Continuam să o sărut pe fese în timp ce turnam în neştire ulei pe spatele ei. Închisese ochii şi savura momentul. Am lăsat flaconul deoparte, apoi, cu ambele mâini am continuat să întind uleiul pe tot trupul ei… pe spate, pe gât, la sâni, pe fese.

Am împins-o către înainte, aproape că se lipise cu capul de zid. M-am aplecat să ajung la păsărica ei. I-am sărutat labiile. Cu buzele încercam să trag de ele… m-am împins în ea, lipindu-mi gura de vulvă… apoi şi ea… ne împingeam amândoi unul în altul. Mâinile nu stăteau locului nici o clipă… i-am masat fesele, apoi pe partea laterală a trupului, alunecând către sâni. I-am prins pe amândoi, smucindu-i în toate direcţiile.

Gemetele ei devenise mult mai sonore. Ecoul din baie făcea să se audă mult mai tare. M-am retras puţin… i-am căutat intrarea cu degetul. Plin de ulei a alunecat rapid, dar nu am vrut să-l bag până la capăt. Executam o mişcare du-te-vino în interiorul ei… aaaa… mai tare… aaaa… venea spre mine tot mai mult, pentru a intra cât mai mult în interior.

S-a întors către mine, cu o mână mi-a căutat penisul în apa înspumată… m-a sărutat, zgomotele buzelor se auzeau în baie la fiecare atingere. Îmi freca penisul tot mai rapid, făcându-mă pe mine acum să suspin. A continuat aşa o vreme, apoi s-a întors cu spatele la mine, cu capul aproape de zid. M-am ridicat în genunchi, strecurându-mă printre picioarele ei.

Înainte să intru… am plesnit-o uşor pe ambele fese. A tresărit de la prima palmă… murmurând uşor… ca şi când ar fi spus… îmi place, mai vreau!… a urmat încă o serie de câteva palme pe fese. Se înroşise uşor, urmele degetelor se puteau observa lejer.

S-a împins în mine lovindu-se de penisul meu, căuta să o pătrund. Îşi freca poponeţul provocator de penis, uitându-se la mine zâmbind. Mi-am potrivit penisul… de cum l-a simţit, a început să geamă… aah… brusc s-a împins în mine, până a intrat tot… aahh…

Ne mişcăm amândoi, lovindu-ne unul de altul. Vroia mai repede, am simţit-o după ritmul în care se lovea de mine. Am prins-o de mijloc ferm, cu ambele mâini. Se oprise din mişcări. Ritmul mişcărilor era pe placul ei… suspina sacadat… aahh… ahhh… mă loveam de fesele ei cu putere, din ce în ce mai repede.

I-am prins un sân, smucindu-l, trăgând de el. Şi-a pus o mână pe mâna mea. Apăsa cu putere peste mâna mea. Eliberând sânul, cu braţul am tras-o spre mine, lipindu-mă de spatele ei. Am simţit când şi-a pus o mâna între picioare. Trupul îi tremura de la mişcările energice asupra clitorisului… ddaahhh… aahhh… se exprima destul de zgomotos… a pus cealaltă mână pe mâna mea şi m-a strâns puternic… aahhh… gâfâind puternic.

Mi-a eliberat mâna… ambele mâini le-a aşezat pe marginea căzii, sprijinindu-se de ea. Cu mâna dreaptă am continuat să o mângâi peste tot, în timp ce mă mişcăm încet în interiorul ei, penisul culisând pe toată lungimea.

S-a întors cu faţa la mine. Mi-a spus să mă ridic în picioare, cu spatele la perete. În genunchi, mi-a prins penisul cu o mână. Buzele îl sugeau la vârf. Executa o mişcare circulară a mâinii asupra penisului. Mă lipisem de zid cu mâinile la spate. Se uita la mine… din gura ei se auzeau plescăituri. Cu gura deschisă… ochii mei rămăsese aţintiţi asupra buzelor, mulate pe gland.

A urmat o mişcare mult mai rapidă, îşi pusese mâinile pe coapsele mele. Buzele mulate, se formase gropiţe în obraji. Îşi mişca capul înainte şi înapoi tot mai rapid. Genunchii îmi tremurau uşor, picioarele îmi alunecau. Cu greu reuşeam să mă menţin în picioare.

Am oprit-o deşi se descurca minunat. I-am spus să se ridice. Din câteva mişcări s-a poziţionat cu spatele la mine, sprijinită de mâinile de zid. I-am introdus penisul rapid… aahh… o ţineam cu mâinile de şolduri şi pompam adânc… destul de rapid… gemeam împreună… aahhh… mi-am scos penisul afară, l-am prins cu mâna stângă gâfâind puternic şi am început să-l frec energic… aaahhh… sămânţa a ţâşnit pe fesele ei.

Rămăsesem amândoi în picioare. S-a întors către mine, m-a cuprins cu braţele, apoi si eu… sărutându-ne.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Moment romantic în baie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.