Bun venit în clubul nostru! (1)

Prietena mea Camelia, din greşeală, a făcut referire la un club de swing în discuţia noastră, apoi am insistat pentru detalii. Aşa am aflat că este membru al unui club de swing şi că se întâlnesc o dată la câteva săptămâni. Ea era înscrisă de multă vreme, dar nu a avut curajul să-mi spună, să nu-mi fac o părere greşită despre ea, cică. Până la urmă este trupul ei, viaţa ei… rămâne la aprecierea ei cum şi-o trăieşte atâta timp cât alegerea îi aparţine, fără să fie constrânsă de ceva.  … 

Primeam informaţii cu zgârcenie de la ea. Nu înţelegeam de ce nu-mi oferă mai multe amănunte. Cu cât primeam informaţiile cu linguriţă cu atât curiozitatea era mai mare şi vroiam să aflu mai mult. Devenisem interesată să particip, însă, informaţiile pe care le doream m-ar fi ajutat să iau decizia potrivită.

Nu ştiu cum făcea, dar mai mereu reuşea să schimbe subiectul, fără să mă lămurească pe deplin. Ne vedeam destul de des. Amândouă trecute de 40 de ani, singure, având viaţa înainte… puteam să ne purtăm singure de grijă.

Într-o zi am abordat foarte serios subiectul. Am încercat să o determin să-mi spună de ce ocoleşte subiectul, mai ales că îmi este prietenă bună şi ar fi putut să-mi spună orice. Undeva, în mintea mea se instalase un fel de invidie şi trăiam sentimentul că aş vrea să mă înscriu şi eu… un fel de fruct interzis.

Camelia a cedat până la urmă şi mi-a spus adevăratul motiv pentru care nu dorea să-mi spună mai multe detalii, ca să nu-mi doresc să particip. Dar asta m-a atras şi mai mult, tocmai acest mister, pe care nu reuşeam să-l scot din minte.

Pentru a fi acceptată în club trebuia să înţeleg termenii ce aveau legătură cu discreţia şi confidenţialitatea, iar testul suprem însemna să accept să fiu “femeia” tuturor bărbaţilor prezenţi, cu toţi o dată, fără să mă împotrivesc. Dacă picam acest test însemna respingerea mea pentru totdeauna. După cele auzite, aveam o reţinere să mai doresc să devin membru.

– Dar tu… cum ai auzit de acest club?… am întrebat-o eu.

– Este mult de spus. Pe scurt, am întâlnit un tip… ştii că ţi-am spus că m-am văzut cu Dan, cel pe care îl cunoscusem pe net… este însurat… participă destul de des, fără să afle soţia… din această cauză se pune accent pe confidenţialitate… ne-am întâlnit în secret de mai multe ori, i-am câştigat încredere şi aşa am ajuns să intru în acest club…

– Ţi-a spus înainte tot ce mi-ai spus şi tu mie?

– Da… ştiam la ce trebuie să mă aştept. Membrii mai vechi au sarcina să aducă membrii noi.

– Cum ai reacţionat când ai auzit că trebuie să ajungi “femeia” tuturor bărbaţilor că să fii acceptată?

– La fel cum ai reacţionat şi tu, dar el mi-a dat încredere că pot să trec de asta.

– Şi dacă nu trec?… o să le văd la toţi feţele…

– Nu, toţi membrii vor purta măşti, iar în timpul iniţierii ei îşi vor da măştile jos şi tu vei fi legată la ochi.

– Ai avut emoţii atunci? Ţi-au făcut ceva dureros? Ţi-a plăcut?

– Emoţii am avut, bineînţeles… iar de plăcut, aş repeta cu drag iniţierea, dar nu mai este posibil.

Următoarea întâlnire avea să aibă loc peste o săptămână şi ceva. Aveam timp suficient să mă gândesc dacă vreau să particip sau nu. Aveam o reţinere, nu înţelegeam noţiunea “să fiu femeia” tuturor bărbaţilor, “cu toţi odată”. Cei drept, mai mult de trei orificii nu aveau cum să-mi umple. Dacă Camelia spunea că i-a plăcut, poate o să-mi placă şi mie. Trebuia să încerc.

Cu câteva zile înainte i-am spus ei că accept. A dat câteva telefoane şi a primit confirmarea că pot merge şi eu.

Ziua cea mare, emoţii cât cuprinde. Camelia a ţinut secret locul de întâlnire, măcar până voi fi acceptată. Ştiam doar că urma să se ţină într-o vilă, toată numai pentru noi. Îmbrăcate frumos, la fel şi cei prezenţi. Toţi aveau câte mască pe faţă, mai puţin eu. Toţi vroiau să mă cunoască, atât femei cât şi bărbaţi şi nu erau puţini, aproximativ 15 membrii.

Mă ameţisem puţin de la şampanie. Poate că era mai bine, să mai alung din emoţii. După ce mi s-au citit termenii de confidenţialitate şi am declarat că am luat la cunoştinţă, bărbaţii s-au retras în altă cameră să se pregătească. Rămăsesem doar noi, femeile. Camelia s-a apropiat de mine şi mi-a spus ce urma să se întâmple.

Ea a fost prima care m-a ajutat să mă dezbrac, apoi au venit şi celelalte femei. Dezbrăcată complet, femeile s-au asigurat că nu voi putea vedea nimic prin eşarfa cu care m-au legat la ochi. Am auzit o uşă deschizându-se, numeroşi paşi se auzeau intrând în cameră… erau bărbaţii. Până să plece în cealaltă cameră, numărasem 7 bărbaţi. Cu toţi trebuia să întreţin raporturi sexuale.

Paşii bărbaţilor se auzeau peste tot în jurul meu. Inima îmi bătea cu putere, încercam să-mi găsesc ritmul respiraţiei să mă liniştesc. Cineva dăduse tonul, m-a atins pe fese, apoi, alte mâini mă atingeau pe corp. Fiecare mă atingea în felul lui, mai pasional sau mai repezit.

Nu aveam idee dacă toţi bărbaţii m-au atins, într-un fel sau altul. Diversitatea mâinilor, mai groase sau mai subţiri, mai fine la atingere sau mai aspre, mi-a creat confuzie în a aprecia câţi bărbaţi m-au pipăit.

Le-au plăcut sânii mei… i-au smotocit, au tras de ei… de sfârcuri. Două buze mi-a prins un sfârc. Îl sugea încet, încercând să-l acapareze în gura flămândă. Să prind curaj, am întins mâinile până am atins pe cineva, două siluete masculine. Palmele alunecau pe trupurile lor, masându-le pieptul.

Bărbaţii s-a apropiat mai mult, le simţeam respiraţia aproape. Am făcut câteva răsuciri ca să-i ating pe toţi. Cineva îşi băgase mâna între picioarele mele apăsând uşor pe clitoris… mhh… emoţiile se mai risipise, purtată de val, mi-am coborât mâinile… găsisem doua penisuri erecte. I-am cuprins în palmă, culisând pe toată lungimea. Încercam să determin cât de mari sunt, dacă nu le puteam vedea.

Unul dintre bărbaţi, hotărât, mi-a prins ambii sâni cu palmele şi a început să-i sugă. Buzele mă strângeau de sfârcuri. Un altul, m-a apucat de ceafă, m-a tras către el… unindu-şi buzele de ale mele. Îşi băgase limba în gura mea, o scotea şi o împingea continuu, ca şi când simula un sex oral. Mi-a plăcut asta.

Simţeam un fior cald ce-mi invadase trupul, mă simţeam în largul meu, pregătită pentru orice. Mâinile lor, alunecau pe trupul meu, mă trăgeau de fese… unul îmi sugea sânii, cu altul mă sărutam. Un al treilea şi-a făcut loc între picioarele mele.

Întâi a băgat un deget în interior… adânc. A împins de câteva ori, apoi l-a scos şi a introdus doua… ahh… Îmi desfăcusem mai tare picioarele. Îi prinsesem mâna şi apăsam peste ea, să nu se oprească. După un timp a scos degetele, l-am simţit cum îşi face loc cu capul… gura se lipise de vulvă… limba intra şi ieşea rapid… aah… Am pus mâna pe capul lui, apăsând puternic, să nu-l las să plece. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.