Bun venit în clubul nostru! (2)

… Unul dintre ei a spus să mergem în camera alăturată. Cineva m-a luat de mână şi mi-a îndrumat calea către cameră. Sperăm că acolo există un pat imens, unde să ne putem tăvăli după bunul plac. După sunetele de paşi, era clar pentru mine că şi femeile erau invitate să privească. Dacă ele se excită, pe ele cine le rezolvă? Sau o fac între ele. Mi-ar fi plăcut să le văd una în braţele celeilalte sau un grup de mai multe femei cum se sărută şi se mângâie senzual. …  – Atenţie la marginea patului!

Abia l-am atins şi imediat m-am urcat în el. Cred că eram aşezată mai spre margine. După cum am fost trasă de mână. Cineva m-a direcţionat mai spre mijloc. La puţin timp, patul s-a zguduit de la bărbaţii care veniseră în pat. Undeva într-un colţ al camerei se auzeau perfect gemete şi suspine de femei, săruturi. Începuse înainte noastră.

Mai multe mâini îmi mângâiau trupul, alunecând pe sâni, abdomen, coapse. Un bărbat, ce era mai aproape de capul meu, s-a aplecat şi m-a sărutat pe gură, în timp ce îmi frământa un sân. Simţeam cum îşi freaca penisul în apropierea mea. Sigur urmă să-mi mi-l dea să-l gust.

Între timp… coapsele mi-au fost sărutate, înainta cu fiecare sărut. Când mai avea puţin… a pus limbă pe coapsa şi nu s-a oprit până nu a ajuns la păsărica mea… ahh… cu un deget îmi stimula clitorisul, în timp ce făcea curse în sus şi în jos cu limba.

Tipul care m-a sărutat, s-a ridicat, a venit mai aproape de mine. Penisul mi-a atins obrazul din partea dreaptă. Ce puteam să fac era doar să mă îndrept către el şi să deschid gura. Nici nu m-am întors bine… penisul mi-a atins buzele, apoi a intrat… era gros… mmmm… cu mâna l-am căutat să văd cât este de lung. Oricât de mult aş fi încercat, nu cred că reuşeam să-l cuprind pe tot.

Îmi era dificil să mă mişc, înainte şi înapoi. Bărbatul a pus mâna pe capul meu şi a început să se mişte el, din ce în ce mai repede. Cu cât se mişca mai repede, penisul aluneca mai mult în gura mea, creându-mi ceva dificultăţi.

Tipul dintre picioarele mele s-a ridicat, dar nu s-a dat într-o parte. Mi-a ridicat picioarele în sus. Mă ţinea de glezne. Le-a apropiat… nici un bărbat nu m-a sărutat la glezne cum a făcut-o el. În timp ce mă săruta, s-a împins în mine. Penisul gata să intre… la poziţionat mai bine… aşteptam cu emoţie să aflu dimensiunea penisului… dacă era la fel de gros precum al tipului căruia îi sugeam penisul?

A împins cu putere… aahh… nu era la fel de gros, dar cu siguranţă m-a luat prin surprindere. Cred că tipul văzuse prea multe filme pentru adulţi. De cum a intrat a început să se mişte foarte rapid. Mă obosise, gemeam… aproape că urlam, cu gura plină.

De sâni se ocupă altcineva… mă trăgea de ei şi îi sugea zgomotos. Nici nu mai ştiam care plăcere era mai mare… faptul că sugeam un penis gros, un penis ce mă penetra vijelios sau tipul care îmi sugea sânii, plescăind. În cameră era un amalgam de gemete. Celelalte femei aveau partea lor de plăcere.

La un moment dat am auzit din partea cealaltă a camerei o voce de femeie care gemea mai puternic, gâfâind şi spunea în continuu… da, fute-mă tare. Posibil ca unul dintre bărbaţi se ocupa de ea. Cel care se afla la capul meu, nu se sătura să mă reguleze în gură, dar nici mie. S-a mai alăturat încă un bărbat.

Cel din dreapta mea şi-a scos penisul, apoi mi-a îndreptat capul spre partea stângă, unde am întâlnit un alt penis, la fel de gros. O vreme m-a lăsat pe mine să mă mişc, apoi a preluat el controlul, executând acelaşi mişcări ca primul. Făceau cu schimbul, două trei minute la unul, apoi celălalt.

Cel care se ocupa de păsărica mea începuse să gâfâie tot mai tare, mişcările erau mult mai rapide. La scurt timp şi-a scos penisul… stropi de spermă s-au scurs pe abdomen şi pe sâni. După ce m-au şters cu un prosop, unul dintre ei m-a apucat de braţ să mă ridic, deşi bărbaţii de la capul meu mai vroiau.

În locul meu s-a aşezat cineva. Deasupra lui m-am urcat eu. Imediat m-a prins de fese şi mă trăgea destul de tare. Nu a stat mult şi mi-a băgat-o adânc… ahhh… cu siguranţă era unul dintre bărbaţii dotaţi cărora le-am făcut sex oral. Avea penisul umed de la saliva mea.

Credeam că se va ocupa doar unul de mine. Pe la spatele meu a mai venit un bărbat… oare ce vrea să facă?o, nu!… Mai făcusem sex anal, dar niciodată dublă penetrare. Acum aveam ocazia să trăiesc un astfel de moment. Speram că cel de-al doilea să nu fie aşa de dotat. A pus o mână pe spatele meu, cu cealaltă încerca să-şi facă loc… l-am simţit când m-a uns cu o cremă sau ceva, apoi şi-a potrivit penisul.

Cel de sub mine s-a oprit din mişcări… celălalt împingea uşor… aahh… aahh… a intrat. A împins uşor până a intrat tot. Niciodată nu m-am simţit atât de plină ca acum. Bărbaţii îşi găsiseră ritmul… unul intra, altul ieşea… aahh… era minunat.

Când credeam că nimic nu mai poate să se mai întâmple, în faţa mea a apărut un bărbat, mi-a ridicat capul, cu penisul m-a lovit peste obraji, apoi a împins spre buzele mele. Nu puteam să mă mai mişc. Eram inertă, totul făceau bărbaţii. Eu doar stăteam şi primeam penisurile lor în toate orificiile.

Cel care mă penetra anal a ieşit iar altul i-a luat locul… posesorul unui penis imens. Din când în când reuşeam să eliberez penisul din gura mea, doar ca să mă exprim aşa cum vroiam, ţipând în voie.

Cu timpul, bărbaţii au făcut schimb între ei… vaginal, anal şi oral. Nu mai ştiam de mine… avusesem câteva orgasme puternice iar bărbaţii nu au lăsat-o mai uşor nici măcar o clipă.

S-au pus de acord să ejaculeze toţi pe mine. Aşezată pe spate, unul mă penetra vaginal, având picioarele mele pe umerii lui… doi erau la capul meu, dându-mi să le sug penisurile. Restul se aflau în jurul meu. Mă trăgeau de sâni şi îşi frecau penisurile.

Sugeam un penis, nici nu mai conta a cui. Bărbatul gemea tot mai puternic… la scurt timp… aahhh… şi-a eliberat toată încărcătura în gura mea. Pe rând, bărbaţii mi-a oferit penisurile lor. La dreapta mea, unul dintre bărbaţi gâfâia şi îşi freca penisul de zor… aahhh… s-a apropiat de mine şi m-a stropit direct pe sâni.

Eram plină de sămânţă bărbătească, epuizată, satisfăcută. Îmi plăcuse probă la care fusesem supusă, dar oare am trecut testul? Camelia a avut onoarea să-mi tragă eşarfa de pe faţă, apoi mi-a spus… ai trecut testul, bine ai venit în club!

Timpul în care nu am văzut nimic, mi-a creat ceva dificultăţi să disting pe cei din jur la lumină, dar apoi m-am obişnuit. Fiecare mi-a urat bun venit în clubul lor. Era timpul să facem cunoştinţă… şi cu fetele, sigur va fi scântei între noi.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Bun venit în clubul nostru! (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.