În aşteptarea lui Moş Crăciun

Cu două zile înainte de Crăciun mă certasem cu logodnicul meu. Totul a început de la o remarcă nepotrivită din partea lui, ca apoi discuţia să se aprindă şi mai tare. Fiecare spunând lucruri mai puţin frumoase despre celălalt. Situaţia n-ar fi degenerat dacă el şi-ar fi cerut scuze pentru remarca lui, pe care eu am găsit-o nepotrivită, iar lui i s-a părut o glumă bună. El din orgoliu, eu din principiu am ales să nu vorbim unul cu altul. … 

Seara la culcare nici unul dintre noi nu a spus vreun cuvânt celuilalt. Ne-am uitat împreună la televizor, întinşi în pat, îmbrăcaţi lejer ca de culcare, apoi mai târziu s-a dat stingerea adormind supăraţi unul pe altul. Ştiam că el ar fi vrut să facem dragoste, dar nici nu se punea problema de aşa ceva.

În seara de Ajun, nimic schimbat între noi. După ce am luat masa împreună fără să vorbim, am făcut fiecare câte un duş, apoi, mai târziu ne-am băgat în pat la televizor, până să ne hotărâm să dormim. Îmi amintisem că i-am cumpărat un cadou pentru Moş Crăciun.

Îi cumpărasem un ceas de mână. Nu unul foarte scump. Eram convinsă că o să-i placă. Trăgeam de timp ca să adoarmă el pentru a lua cadoul să-l aşez sub bradul ce era instalat în sufragerie. Înainte să oprească televizorul, m-a întrebat dacă mai mă uit. Pe un ton rece i-am răspuns că mai stau la televizor.

Părea să fi adormit. Speram să nu-l trezesc când mă dădeam jos din pat, ştiind că el are un somn foarte uşor. Se trezeşte la fiecare mişcare. Aş fi putut să las pentru a doua zi, dar eu aveam ambiţia să pun eu prima cadoul sub brad.

M-am dat jos din pat, cât de uşor am putut. Îmbrăcată doar cu un furou şi chiloţei am mers pe vârfuri prin cameră… făcând pe Moş Crăciun. În debara se afla ascuns cadoul meu pentru el. Poate că nu merita, dar din moment ce l-am cumpărat, trebuia să-l ofer.

Luasem cadoul şi mă pregăteam să-l aşez sub brad. Atunci am văzut că sub brad era pus cadoul pentru mine, într-o cutie mare, roşie. Sincronizat cu aplecarea mea, Marius m-a prins de mijloc şi m-a tras către el, lipindu-mă de el. M-am speriat atât de tare încât am ţipat de mai aveam puţin şi dărâmam bradul, dar l-a prins el să nu cadă. 

– Te-am prins… ce făceai aici? Tu eşti Moş Crăciun?

Nu i-am răspuns. Fusesem atât de concentrată pe scopul meu încât nu l-am simţit venind la spatele meu, mai ales că eram convinsă că doarme. Mă chinuiam să ies din strânsoarea lui. Mă ţinea strâns şi nu vroia să mă elibereze deşi mă zbăteam în braţele lui. Cu forţa lui superioară m-a tras spre canapea. Aproape că m-a trântit pe canapea, apoi s-a urcat deasupra mea.

A încercat să mă sărute, dar m-am eschivat. Nu am ratat ocazia să-i amintesc:

– Trebuie să-ţi ceri scuze!

El nimic, râdea la mine şi încerca din nou să mă sărute. Mi-a prins mâinile şi le-a aşezat pe canapea aproape de capul meu. Degeaba încercam să mă eliberez. Nu reuşeam. Îşi făcuse loc între picioarele mele… se aşezase în dreptul chiloţilor mei şi simula că şi când ar dori să mă penetreze mişcând din bazin înainte şi înapoi.

Penisul începuse să se întărească. Văzând că nu reuşeşte să mă sărute pe gură, şi-a îndreptat atenţia către gât şi ureche. Ştie că nu rezist când mă sărută pe gât, iar asta era avantajul lui. Încercam să refuz avansurile lui, atât fizic cât şi mental. Dacă fizic reuşeam să opun o oarecare rezistenţă, mental cedam puţin câte puţin. Mă încălzisem, simţeam un fior puternic de plăcere ce-mi invada trupul.

Scena cu noi doi unul peste altul, ideea unui sex spontan în care el era cel care controla situaţia părea interesantă. Din moment ce rezistenţa mentală slăbise considerabil, dorinţa de a mă elibera cu adevărat nu mai părea de actualitate. Doar orgoliul mă făcea să lupt, să nu cedez uşor, deşi mi-ar fi părut rău dacă se ridica şi mă lăsa acolo întinsă pe canapea.

Şi-a scos penisul din chilot. S-a apăsat cu putere, strivindu-l între noi. Cu mâna liberă a tras de bareta chilotului într-o parte, cât să-i permită să ajungă… acolo unde trebuie. Şi-a potrivit penisul şi a împins cu putere… aahh… Am închis ochii instant. Mâinile se înmuiase, încordarea dispăruse, iar el a simţit asta. Motiv pentru care mi-a eliberat mâinile. Parcă mai doream să mă ţină aşa, mai mult de formă… îmi plăcea ideea.

Masculinitatea lui ieşise la suprafaţă. Bărbatul dur, autoritar care îşi poseda femeia atunci când îşi doreşte… aahh… Îmi trecuse supărarea pe el, oftam cu greutate. Ritmul energic impus de el era ceva nou pentru mine. Nu puteam spune că-mi displace, trebuia doar să mă acomodez cu acest stil.

Uitasem de discuţia aprinsă. Din instinct l-am prins cu ambele braţe de gât… cu palmele alunecând pe spatelui lui. Plăcerea a fost atât de intensă încât mi-am înfipt unghiile în carnea lui, dar nu o făceam cu răzbunare.

Spaţiul îngust de pe canapea devenise o problemă. Marius s-a ridicat în genunchi. Am crezut că doreşte să schimbe poziţia. Se uita la mine cu penisul erect, plin de fluidele noastre. S-a aplecat între picioarele mele ridicându-mi un picior în aer. Mi-a atins clitorisul cu limba… mmhh… insista asupra lui, făcându-mă să tremur tot mai mult.

Am pus o mână pe capul lui să-l ţin fix. Mi-am scos un sân afară pe lângă breteaua furoului. L-am prins din lateral, jucându-mă cu el, atingându-l încet urcând uşor până la sfârc. Clitorisul îmi era asediat de gura flămândă… mmhh… m-am dat puţin mai în spate ca să-i fac mai mult loc, trăgându-l după mine cu mâna aşezată pe capul lui.

Cu buzele lipite de clitoris, limba dându-i târcoale în diferite moduri… mai lent, apoi mai tare, din ce în ce mai agresiv… tremuram, gemeam tot mai tare, iar Marius insista tot mai mult. Acum nu mai vroiam să se mai oprească, ştiam doar că vreau să am un orgasm… aşa. Nu m-am putut abţine şi i-am prins capul între coapse, ca într-o menghină… aahhh… momentul ara aproape.

Cu degetele mă strângeam uşor de sfârcul sânului dezgolit… trupul m-a cutremurat puternic. Pentru o secundă am simţit că nu am mai am aer, apoi, glasul mi-a revenit ţipând puternic în timp ce Marius continua să-mi stimuleze clitorisul cu limba.

S-a ridicat, m-a apucat de mâna să mă ridic. Nu mi-a spus ce să fac. Din semne am înţeles să mă aşez cu faţa în jos pe braţul canapelei. Treaba era serioasă. Sigur văzuse în filmele pentru adulţi poziţia asta. S-a aşezat la spatele meu. Nu s-a aşezat în genunchi, stătea un pic pe vine. M-a tras de abdomen în sus, să fiu cât mai sus cu fundul.

Mi-a băgat penisul adânc… aahhh… nu credeam că poate să intre mai adânc de atât. Câteva mişcări în sus şi în jos de încălzire, apoi mişcările au devenit tot mai rapide… aahhh… penetrându-mă în forţă. Dintr-o dată, Marius a băgat mâna în părul meu şi a început să mă tragă spre el. Gemea din ce în ce mai tare.

Gâfâind intens s-a dat jos de pe canapea, a venit în faţa mea şi mi-a băgat penisul în gură. Îmi ţinea părul de la ceafă şi mişca din bazin înainte şi înapoi, din ce în ce mai repede. Credeam că vrea să finalizeze oral, însă, brusc mi-a luat “jucăria” a sărit înapoi pe canapea, mi-a introdus penisul în vagin… aahhh… a împins de câteva ori, apoi s-a oprit brusc, adânc în mine… până a terminat… tot în mine.

A venit lângă canapea, mi-a prins obrajii cu palmele, m-a sărutat pe gură apoi mi-a spus:

– Crăciun Fericit!… Te iubesc!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.