Preludiu… un film despre noi

De multă vreme vroiam să-i fac o surpriză. Speram să o surprind plăcut cu ideea ce-mi trecuse prin minte. Idee ce luase naştere cu o săptămână înainte. Seara, înainte de cină, i-am spus că am o surpriză pentru ea… ceva pentru mai târziu, dar nu i-am oferit detalii. S-a uitat galeş la mine. Cred că avea idee despre ce vorbesc din moment ce a scos limba provocator la mine, apoi şi-a muşcat uşor buza de jos. Abia aştepta. … 

Credeam că va aştepta cuminte momentul pe care îl pregătisem. La puţin timp curiozitatea ei ieşise la suprafaţă. Vroia neapărat să-i spun despre ce este vorba. M-am ţinut tare şi nu i-am spus. Urma să afle singură mai târziu.

Deşi suntem amândoi destul de activi în pat, de multe ori, condimentam puţin viaţa sexuală cu diferite jocuri, dar ne place să urmărim şi filme pentru adulţi. De ce o facem? Nu pentru că nu am ştii ce avem de făcut, ci pentru că ne atâtă, ne trezesc toate simţurile. 

Surpriza pe care o pregătisem pentru Natalia era un film… despre noi. Mi s-a părut interesant să filmăm acţiunea dintre noi, fără ca ea să ştie, ca apoi să ne uităm împreună. De data asta noi eram protagoniştii. Mi-a luat ceva timp cu editatul, dar apoi, filmuleţul a fost pregătit.

Şi-a dat seama că preludiul serii noastre începe cu un filmuleţ xxx. S-a făcut comodă în pat şi mă aştepta pe mine să fac toate pregătirile, să fac transferul de imagine de la laptop la televizor. Special am lăsat un fundal negru mai mult timp, ca să nu se prindă din prima. Lumina stinsă, filmuleţul începuse, dar nu se vedea nimic. ÎI vedeam nedumerirea. Nu înţelegea de ce nu se vede nimic, deşi filmuleţul rula.

A apărut întâi imaginea cu dormitorul nostru, câteva momente mai târziu urma să apărem şi noi în cadru. I s-a părut cunoscută imaginea dar nu a spus nimic. La puţin timp am apărut noi în cadru, dezbrăcaţi. Făcusem un duş împreună, eram destul de încălziţi. Penisul în poziţie de drepţi apăruse în cadru şi era pregătit şi el.

Destul de mirată dar şi interesată de ce urma să se întâmple mi-a spus:

– Nu-mi vine să cred că ai filmat una din serile noastre… când s-a întâmplat asta?

– Săptămâna trecută. Este în regulă pentru tine dacă ne uităm la el?

– Mi se pare interesant. Acum avem ocazia să ne vedem pe noi… mi-a răspuns ea, în timp ce privea insistent spre televizor. Parcă dorea să-şi reamintească acea seară.

Nu am mai zis nimic, dar mâna neastâmpărata pornise în explorarea trupului ei. Aveam mâna băgată pe sub furou, înaintând uşor pe coapsa interioară. Cu cât înaintam mai mult, picioarele i se deschideau mai mult. În scurt timp aveam să aflu că nu purta chiloţei. Cred că i-a dat jos în timp ce pregăteam filmuleţul.

I-am atins uşor labiile, plimbându-mi degetele de-a lungul deschizăturii. A oftat uşor apoi a întins mâna către chiloţii mei, unde penisul erect aştepta să fie eliberat. Mi-a apucat bărbăţia şi a strâns uşor. A aruncat o privire spre mine şi a oftat lung.

– Dar nu-i corect! De ce ai chiloţi pe tine?

– Bună întrebare… te las pe tine să mă dezbraci.

– Mmmm… nu sună rău ideea.

Privea atent la televizor, tocmai se derula una din poziţiile noastre preferate… ea aplecată, cu spatele la mine, sprijinită în braţe de pat, în timp ce o penetram viguros, ţinând-o ferm de mijloc… Îşi băgase mâna în chiloţii mei şi prinsese bărbăţia, strângând uşor.

Imaginile o captivau, parcă ca niciodată. Privea cu gura uşor deschisă, fără să îmi mai arunce vreo privire. Fiind despre noi, i s-a părut interesant să se vadă şi să rememoreze scena. Mi-a spus să dau sonorul un pic mai tare. Vroia să audă gemetele noastre mai bine.

La puţin timp, s-a întors total către mine, a tras de chiloţi până i-am dat jos, apoi s-a dus direct către penis. Mi-a prins penisul cu mâna stângă, s-a aşezat cu capul pe abdomenul meu… buzele mi-au acaparat măciulia. Sugea uşor, în timp ce privea captivată la televizor.

Am întins o mână spre fundul ei. Mâna aluneca uşor pe fese. Am vrut să ajung între picioare, dar am constatat că locul era deja ocupat… cu degetele ei. Şi mie mi se părea captivant să… ne privim. M-am lăsat un pic pe spate, într-o poziţie mai relaxată. I-am dat mâna dintre picioare la o parte, ca să mă lase pe mine.

Era udă, degetele şi-au făcut loc printre labii… mmmm… intrau tot mai adânc, acompaniat de gemetele ei ce luau tonalităţi tot mai înalte. Prinsesem un cadru foarte bun cu scena la care ne holbam amândoi. Ea, aplecată pe pat, cu fundul ridicat spre mine, picioarele desfăcute, în timp ce eu, aflat în genunchi lângă ea… îi desfătam păsărica cu buzele şi limba.

Scena îmi crease o poftă nebună să mă cuibăresc între pulpele ei şi să-i sorb nectarul, să o fac să geamă, să zbiere de plăcere, iar cu puţină şansă să reuşesc să-i provoc un orgasm. Eu văzusem filmuleţul atunci când l-am editat aşa că, puteam lejer să-mi îndeplinesc dorinţa.

M-am strecurat pe lângă ea ca să mă întind pe pat. În învălmăşeala aia, am reuşit să mă bag sub ea, cu capul între picioarele ei. Ea s-a aşezat mai bine deasupra mea, într-un 69 perfect. Continua să aibă vizibilitate spre televizor, eu nu mai aveam nevoie… aveam tot ce-mi trebuia… două buze excitate, umede, ce se frecau de gura mea.

Penisul captiv între buzele ei, pulsa neîncetat, stimulat de gemetele ei, dar şi de ale noastre, de la televizor. Buzele şi limba se mişcau lent, pasional… fiind de-a dreptul prinsă cu filmuleţul. Începuse să geamă mai tare, mişcările din bazin se înteţise… buzele ei alunecau mai rapid de-a lungul penisului, făcându-mă să oftez şi eu.

Treptat, atenţia către televizor scădea simţitor. Simţeam asta în implicarea cu care se ocupa de penisul meu, aşa cum o face de obicei, de-mi vine să urlu de plăcere, mai ales dacă finalizarea este orală. Mişca din bazin tot mai energic. Clitorisul apăsat pe buzele mele.

Natalia gemea şi suspina, un uşor tremur al coapselor îşi făcuse apariţia… tremur ce se intensifica de la un moment la altul. Tot acest show mă înnebunise şi pe mine. Păream convins că eu voi termina primul. Nici nu doream să întârzii momentul… buzele alunecau tot mai rapid, plescăiturile şi gemetele ei se jucau cu mintea mea.

Cu braţele am prins-o de mijloc, de parcă ar fi vrut să scape şi eu nu vroiam să-i dau voie. Ne întreceam în gemete şi suspine, ca la un concurs, cine ajunge primul. Amândoi, încordaţi… cu partea superioară a picioarelor tremurând… aaahhh… ea a furat startul, mi-a eliberat penisul lăsându-se pradă trăirilor intense ale orgasmului.

Am stat aşa unul peste altul minute în şir, încercând să-şi găsească suflul pierdut pe tărâmul orgasmului. S-a dat jos de pe mine şi se îndrepta spre mine să mă sărute. M-a sărutat zâmbind. Am prins-o cu ambele mâini de fese şi am urcat-o deasupra mea. Hotărât, mi-am potrivit penisul în vagin. Sânii dansau în faţa mea.

I-am prins un sân şi i l-am supt o perioadă. Orgasmul se lăsa aşteptat. Am rugat-o să se aşezase în altă poziţie. Se aşezase cu spatele la mine, sprijinită în mâini şi genunchi, privirea către televizor. Imediat m-am lipit de fesele ei. Am întârziat câteva momente până să o pătrund.

Scena din film se schimbase. Eu eram întins pe spate la marginea patului, iar ea se afla aşezată pe podea. Braţele aşezate pe pat… buzele ei se ocupau serios de penisul meu. Filmarea din lateral oferea o imagine diferită, faţă de cum eram obişnuit… şi-mi plăcea asta. Cred că acest cadru îmi scăpase la editare.

Parcă hipnotizat de ce vedeam, mă uitam atent la televizor în timp ce mă mişcăm tot mai energic. O ţineam ferm cu ambele mâini de mijloc. Căutam să urmăresc detalii pe care în mod obişnuit nu le vedeam. Eram atent la buzele cărnoase întredeschise ce alunecau rapid. Penisul îmi pulsa… zgomote puternice se auzeau de la atingerea celor două trupuri… aahhh… nu m-am putut abţine şi am ejaculat în interior.

Filmul nu a rulat până la capăt, dar urma să mai avem şi alte ocazii să-l vizionăm împreună.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.