Clubul de swing… modul cum să-ţi petreci o noapte de sâmbătă memorabilă

Eu şi soţia mea ne consideram un cuplu open mind din punct de vedere sexual sau cel puţin aşa spuneam dacă cineva ne întreba. Asta până în momentul în care un amic ne-a întrebat direct… v-aţi întâlnit şi cu alte cupluri?!… Atunci am realizat că a fi open mind înseamnă să cunoşti oameni asemeni ţie şi cel mai important… să experimentezi senzaţii noi. … 

Ideea nu era rea, eram dispuşi să facem o încercare. Ni se părea interesant, excitant în acelaşi timp. Cum prietenii de familie au fost tăiaţi de pe listă, trebuia să găsim o altă variantă. Un loc cu oameni unde nu eram judecaţi pentru alegerea noastră. Căutând informaţii despre subiect, am ajuns la concluzia că putem să întâlnim şi alte cupluri în cluburile de swing.

Soţia mi-a dat mâna liberă să găsesc un club pentru sâmbătă seara. Prin minte îmi treceau tot felul de întrebări, în timp ce căutam tot felul de informaţii despre cluburi de swing… oare aş putea să mă dezbrac în faţa unor străini?aş putea să întreţin relaţii sexuale cu alte femei, în timp ce partenerii lor ne privesc?cum aş reacţiona dacă un alt bărbat este cu soţia mea sau invers, cum ar reacţiona soţia mea să mă vadă în aceeaşi ipostază?şi altele.

Una dintre regulile cluburilor de swing… NU rămâne NU. Nimeni nu este obligat să întreţină raporturi sexuale cu nimeni, dacă acesta nu doreşte. Aşa că, ce putea să se întâmple?! Stabilisem împreună cu soţia mea să mergem într-un club, deci nu mai avea rost să găsesc răspunsurile la întrebările ce zburau prin mintea mea.

Mi-a atras atenţia numele Attraction Club. Numele clubului m-a atras instant. Părea că este cel mai potrivit club de swing pentru un cuplu fără experienţă, ca noi. Cu cât răsfoiam mai mult paginile sitului, cu atât eram mai convins. Experienţa lungă de activitate a contribuit în alegerea mea. Soţia nu m-a întrebat unde mergem. Mi-a dat libertate totală, aşa că era o surpriză pentru ea.

Am ajuns puţin după ora 22. Înainte să intrăm, Adelina, soţia mea, mi-a spus că are ceva emoţii, dar nu-şi explica de ce. Şi eu aveam ceva emoţii, dar m-am ţinut tare, nu am vrut să recunosc. Ca să-i dau ei încredere i-am spus că este ceva normal, dar totul va fi bine.

Vremea rece de afară ne-a determinat să intrăm iute în club, pe holul de la intrare. Muzica se auzea tare în boxe. Personalul amabil ne-a arătat unde să ne lăsăm hainele. Pentru a se asigura că ştim unde am intrat, ni s-a trecut în revistă principalele reguli ale clubului.

În imediata apropiere se afla barul. Înainte să fim serviţi cu un pahar de şampanie, am făcut un tur al întregului club. Întai la parter… în partea opusă barului erau mai multe cupluri tinere, dar şi de vârstă medie, aşezate în zona de canapele, iar lângă bar se afla zona de dans cu două oglinzi uriaşe pe pereţi, cu o bară în mijloc. La etaj, lumina slab luminată, culori vii… încăperi mari, cu trecere liberă prin fiecare.

Etajul urma să devină locul de refugiu după ora 1, unde, toţi invitaţii au acces în spaţiile erotice doar în lenjerie. Sigur am venit unde trebuia. Mai era timp până atunci. Un pahar de şampanie din partea casei avea să mai alunge din emoţii.

Celelalte cupluri discutau între ele, păreau că se cunosc. Aşezaţi la bar, aveam o vizibilitate foarte bună a membrilor care veneau. Cupluri cu vârste diferite au venit pregătiţi pentru o seară de vis. Unii dintre ei păreau de-ai casei, ce cunoşteau locul foarte bine.

Televizorului imens a căpătat alt interes imediat după ora 12. Dacă până atunci rula un post de muzică, după ora 12 a fost schimbat pe un canal cu filme pentru adulţi, chiar în momentul în care… o blondă dezbrăcată, aşezată în genunchi în faţa unui bărbat se chinuia să îndese toată bărbăţia acestuia în gură. Penisul mi-a tresărit instant. Priveam destul de aproape la scena ce se derula în ecran.

De parcă a fost sincronizat, a apărut în club o brunetă tânără, singură, îmbrăcată destul de sumar, îmbrăcată cu o haină de blană. Aproape că-mi venea să-mi muşc buzele la cât de bine arata. Imediat mi-a trecut prin minte întrebarea… a venit singură în club ca să facă swing?

Şi-a dat jos haina. Cu ochii mari i-am studiat trupul de sus până jos. I-am remarcat buzele cărnoase, dată cu un ruj destul de închis la culoare. Pervers din fire, mă gândeam doar la… cum ar face tipa asta sex oral?!… Mi-aş fi dorit să aflu. Privirea a coborât uşor pe trupul ei subţire. Sânii mici ascunşi în acel body decoltat, ce venea prins între picioare.

Ah… dar ce picioare lungi. Păreau că nu se mai terminau… îmbrăcată cu un dres tip plasă. Aveam să aflu mai târziu scopul ei din acea seară. Bara din mijlocul încăperii era locul ei de joacă. Muzica ritmată i-a dat energia pentru dans, iar mie ritm alert al sângelui în vene, mai ales între picioare. Dacă la început o priveam discret, am realizat că acesta este singurul loc unde o femeie ca ea nu s-ar supăra dacă un bărbat o admira insistent.

De cum a intrat în scena brunetă, veneau persoane, bărbaţi şi femei, din zona cu canapele, fiecare cu băutura în mână, ca să o admire. Eu nu mă puteam opri din privit. Ochii rămăsese aţintiţi spre funduleţul ei mic, dar ferm. Gândurile sexuale, stimulat de băutura din partea casei, imaginile explicite de la televizor dar şi de dansul ei provocator la bară, nu aveau cum să nu-şi facă simţită prezenţa.

Soţia părea degajată. Privea cu admiraţie la bruneta ce dansa la bară. Între timp, o doamnă trecută de 40 de ani, se apropiase de zona noastră… chipurile privea în una din oglinzile de pe perete. Nu avea ce să vadă, doar pe noi. Ne studia. Am încercat să-i surprind privirea, dar nu am reuşit. În schimb, ochii mei au alunecat pe trupul ei… îmbrăcată cu o bluziţă subţire, închisă doar la câţiva nasturi, decolteu generos, purta o fustă cu volane destul de scurtă şi o pereche de ciorapi dres de culoare închisă… cu dantelă la partea de sus.

Nu arată deloc rău. Nu ştiu ce gândea soţia mea, dar eu studiasem câteva femei, unele mai tinere, altele nu, ce m-au atras de la bun început. Penisul erect era dovada vie că am ajuns unde trebuie. Un pic de emoţii am avut când am intrat în club. Pe parcurs, începi să te relaxezi, atmosfera îţi atâta simţurile, fanteziile curg fără să vrei.

Ne-a plăcut la amândoi ceea ce am văzut. Chiar dacă nu am rămas după ora 1, unde atmosfera  fierbinte se muta la etaj… să privim şi/sau să participăm activ, am căzut amândoi de acord… sigur mergem şi sâmbăta viitoare şi mai facem un pas către scopul propus. Important este ne-am simţit bine, dorinţa de a reveni este puternică, iar când vom fi pregătiţi să facem pasul pentru a face swing, o vom face din inimă.

Încântat şi plin de adrenalină, acasă am intrat imediat pe site-ul Attraction Club să fac o rezervare pentru sâmbăta următoare. Revenim cu noi amănunte şi… poate, vom avea detalii picante pe care să vi le împărtăşim.

sursa foto: arhiva Attraction Club

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

36 de comentarii la „Clubul de swing… modul cum să-ţi petreci o noapte de sâmbătă memorabilă”

      1. Ei uite ptr asta evit anumite cluburi..limbajul vulgar nu ma excita si nici nu m-a mai interesaza cat de „dotat” ai fi…

  1. Aș vrea un bărbat dotat să îmi fută soția si după ce își dă drumu în ea, eu s-o ling în pizdă

    1. In cautare de fete sau cupluri. Doresc o actiune deschisa in care toata lumea sa se simta bine. Dornic sa indeplineasc fanteziile sexuale ale ei, sunt un barbat care apreciez si respect femeia, nu sunt doar un barbat care nu a avut parte de sex in ultima perioada. Doresc sa fie o experienta incitanta, iar igiena si discretia sunt pe primul plan pentru mine. Vreau sa ne oferim sansa de a ne indeplini reciproc cele mai ascunse fantezii. Doresc sa ne cunoastem un pic inainte.

  2. Nu am fost dar am citit multe intimplat as dori sa cunosc un cuplu bisexual am tot ce e nevoie pt fiecare imi place la nebunie fantezii extreme toata noaptea daca parteneri sint dornici.

  3. In cautare de fete sau cupluri. Doresc o actiune deschisa in care toata lumea sa se simta bine. Dornic sa indeplineasc fanteziile sexuale ale ei, sunt un barbat care apreciez si respect femeia, nu sunt doar un barbat care nu a avut parte de sex in ultima perioada. Doresc sa fie o experienta incitanta, iar igiena si discretia sunt pe primul plan pentru mine. Vreau sa ne oferim sansa de a ne indeplini reciproc cele mai ascunse fantezii. Doresc sa ne cunoastem un pic inainte.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.