Doamna de la magazinul din colţ

Am făcut o pasiune pentru doamna de la magazinul din colţ. De fiecare dată când o văd îmi trec prin minte tot felul de idei. Idei nu prea cuminţi. De multe ori mă întreb ce are atât de special această femeie, de o văd atât de diferit, din moment ce nu este nici foarte tânără şi nu are nici un trup de invidiat. În aparenţă este o femeie obişnuită cu vârsta trecută puţin peste 40 de ani. Este adevărat că îmi place cum zâmbeşte, dar nu este cel nici cel mai frumos zâmbet văzut vreodată. Deci, ce mă atrage?! …

De multe ori m-am gândit fac anumite apropouri, să flirtez cu ea, dar mai mereu este în preajma cuiva, clienţi sau colega de tură. În puţinele momente în care am fost doar eu şi ea în magazin, îmi propuneam să fiu mai seducător, însă, nu mi-am dus planul la îndeplinire. Ceva mă reţinea de fiecare dată. După ce plecam din magazin, îmi făceam un plan pentru data viitoare. Fără succes. Ori nu era singură, ori nu aveam curaj.

După inelul de pe deget este măritată. Îmi pun singur piedică spunându-mi în minte… de ce să vrea să se încurce cu mine?… mai ales că este mai mare ca vârstă decât mine. Poate că asta mă atrage cel mai mult, habar nu am. De multe ori neîncrederea în forţele proprii mă împiedică să merg mai departe, măcar să încerc, indiferent dacă va fi o surpriză plăcută pentru ea sau îi voi strica ziua.

Într-o seară, o seară normală cu soţia… totul începuse de la duş… mângâieri şi săruturi, atingeri senzuale… incitante. În dormitor excitaţia plutea în aer. Penisul tare, bine stimulat de degetele fine… de buzele şi limba jucăuşă. Piersicuţa sărutată şi alintată la duş… limba ce pătrunse printre labii… aahh… părea să fie una dintre serile minunate în care amândoi oferă totul pentru plăcerea celuilalt.

În pat, am continuat ce începusem la duş. Să mulţumim ambele tabere era necesar să pregătim un 69. Întins pe spate, ea deasupra mea… băgat cu capul între pulpele ei lingeam de zor la piersicuţa suculentă. Ea mă desfăta, cum ştie mai bine. Buzele strâns în jurul penisului alunecau într-un ritm potrivit, nici foarte încet dar nici prea grăbit.

A urmat poziţia misionarului, una din poziţiile ei favorite. Întâi “muncim” pentru ea. Punem în practică ceea ce îi place soţiei cel mai mult, poziţii care o stimulează sexual, ce o avantajează pentru a avea orgasme garantate. În această etapă mintea mea este goală, încerc să nu mă gândesc la ceva anume, tocmai ca să nu am orgasm înaintea ei… şi funcţionează.

După al doilea orgasm trupul îi tremura puternic, nu reuşea să-şi controleze tremuratul, mai ales în zona coapselor. Mă pregăteam să încercăm o altă poziţie pentru al treilea orgasm, dar mi-a spus că îi este de ajuns şi că nu se mai simte în stare pentru încă unul.

În acest caz, era de înţeles că acum urma să “muncim” pentru mine. M-a întins pe spate, să mă fac cât mai comod. Atingeri fine, săruturi pe tot trupul… senzaţii plăcute mă învăluiau. Aluneca încet pe trupul meu, a ajuns la penis… atingeri fine la început cu vârful limbii… buzele au intrat în scenă… aahh… mă înnebunea.

Eram gata să o penetrez. Întâi pe la spate, ţinând-o ferm de mijloc în timp ce mă loveam cu putere de trupul ei. Timpul trecea dar nu reuşeam să am orgasm. Ceva nu mergea, nu reuşeam să mă concentrez, deşi penisul era super erect. Am schimbat poziţia. Eram convins că voi reuşi să termin dacă se va urca deasupra mea.

Posibil ca şi ea a realizat că este ceva în neregulă cu mine. A urmat o nouă repriză de preludiu, înainte să se urce pe mine… săruturi, mângâieri, sex oral. S-a urcat pe mine, a potrivit penisul în vagin. Se juca cu limba la urechea mea, mi-a supt lobul urechii… mâinile erau poziţionate pe fese dirijându-i mişcările. Devenise tot mai alert. Şi nimic.

Ceva erotic, vizual, ar fi fost potrivit, dar nu pregătisem nimic. Nu m-am gândit că voi avea nevoie. Mă gândeam la scena în care mă aflam. O mică zvâcnire în penis mi-a arătat că asta trebuie să fac. Să mă concentrez mai mult, să mă gândesc intens la ceea ce făceam. Era nevoie de mai mult. Ea continua să “muncească” pentru noi fără să spună ceva.

Ultima şansă… la 69 trebuia să fie sfârşitul. I-am propus să facem din nou 69 ca să pot termina. În câteva clipe eram aşezaţi unul peste celălalt în acea poziţie. Băgat cu limba adânc în vagin încercam să mă concentrez, dar nu mergea. Să schimbăm persoană virtuală, poate… poate. După o trecere în revistă asupra câtorva persoane, mi-a venit în minte doamna de la magazin.

Era lângă mine, doar noi doi. Din nimic i-am prins obrajii cu ambele mâini şi am sărutat-o. Ea nu a spus nimic, nici nu s-a împotrivit. A continuat să mă sărute şi ea. Iute am dezbrăcat-o în magazin. Am aşezat-o cu fundul pe tejghea… picioarele desfăcute… eu în genunchi lingându-i clitorisul… ea gemea şi suspina intens.

M-am ridicat în picioare. Ea a coborât de pe tejghea, s-a lăsat în genunchi… mi-a prins penisul cu gura şi a început să-l sugă. Şi-a ridicat bluza şi sutienul deasupra sânilor. Se trăgea de sfârcuri, apăsa pe sâni, îi smotocea în toate direcţiile. Penisul intra tot mai adânc în gura ei cu mişcări lente, apoi din ce în ce mai rapid.

S-a oprit când l-a cuprins pe tot… aahh… s-a uitat în ochii mei… aahh… cu nasul aproape lipit de abdomen. Apoi şi-a reluat mişcarea, din ce în ce mai repede, din ce în ce mai adânc… aaahh… măciulia o simţeam mai mare ca niciodată… şi penisul aluneca tot în gura ei primitoare… mă pregăteam să termin… aaahhh… sămânţa ţâşneşte puternic. Soţia se opreşte, frecându-mi penisul până s-a scurs tot.

Băgat cu capul între pulpele ei gâfâiam puternic, orgasmul puternic mă epuizase. Până la urmă tot trebuie să o fut pe doamna de la magazin.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.