Cea mai sexy dintre vecine (3)

… Urca spre mine fără să ne despărţim buzele unul de altul. I-am căutat sânii cu palmele… i-am strâns ferm… venind cu totul deasupra mea m-am întins pe spate. Mă încălecase total. Vârful penisului îi atingea buricul. Îmbrăţişaţi cum eram, am început să o mângâi pe spate şi pe fese. Din când în când o strângeam uşor de fese. Icnetele ei îmi lăsau impresia că nu o deranjează, ba mai mult, părea să vrea să o strâng mai tare. …

Am vrut să văd cât de tare îşi doreşte. Spre surprinderea mea i-a plăcut felul în care am strâns-o. A suspinat puternic muşcându-şi uşor buzele. Avea capul uşor lăsat pe spate, ochii închişi, gâtul încordat… se mişca uşor deasupra penisului.

S-a ridicat cât să-mi elibereze bărbăţia, l-a prins cu mâna stângă şi l-a potrivit între picioarele ei. S-a pus în şezut pe mine, trupul ridicat pe verticală. Privea în jos către penisul meu ce era lipit de păsărica ei. L-a frecat puţin, apoi şi-a umezit degetele şi a reluat mişcarea.

În timp ce se juca cu penisul meu eu mă jucam cu sânii ei. Trăgeam de ei în toate direcţiile… i-am prins din lateral apropiindu-i unul de altul. Teodora s-a ridicat puţin, mi-a dirijat penisul spre labii. M-am oprit din activitatea mea. Vroiam să văd cum labiile ei se deschid… vârful a intrat… ahh… s-a lăsat cu totul… acum ea era cea care gemea mai tare.

Se simţea bine în poziţia de “călărie”. Îşi pusese mâinile peste ale mele şi mă strângea puternic, eu la rândul meu o strângeam şi apăsam mai tare pe sânii ei, în timp ce mişca uşor din bazin, înainte şi înapoi. S-a lăsat peste mine. M-a sărutat pe obraz, dar eu vroiam altceva. Ridicându-mi uşor capul puteam să ajung lejer la sânii ei. Îi ţineam din lateral unul lângă altul şi-i sugeam sfârcurile pe rând.

Mişcările ei devenise mult mai alerte, penisul culisa pe toată lungimea. De câteva ori a ieşit din ea. Ea, calmă, l-a introdus înapoi. Vroia să mărească ritmul dar să păstreze mereu contactul dintre noi. Între buze ţineam şi sugeam sfârcul sânului drept… ambele mâini le-am aşezat pe fesele ei. O apăsam cu putere, încercam să-i imprim mişcarea potrivită… aşa cum vroia ea, tot mai rapid.

Pubisurile noastre se frecau unul de altul, penisul părea că se loveşte de interiorul ei. Sprijinită în braţe, gemea tot mai puternic. Îmi plăcea la nebunie ritmul dintre noi. Părea că mai are puţin şi va avea orgasm, dar încercam să fiu atent şi la trăirile mele, să nu termin înaintea ei. M-am oprit după un timp. Trebuia să schimbăm poziţia. Aveam nevoie de acest moment de respiro.

Am vrut să ne răsucim în aşa fel încât să nu pierdem contactul dintre noi, dar nu mi-a reuşit. Deasupra ei, înconjurat de picioarele primitoare, mi-am potrivit penisul… am intrat rapid până la capăt. Înfipt adânc în ea, am reluat mişcarea din scurt, de mai devreme. Şi-a aşezat palmele pe fesele mele şi mă apăsa cu putere. Sincronizasem ritmurile iar asta părea să fie ceea ce trebuia.

Mă mişcam tot mai tare, muşchii abdomenului mă dureau puţin… ea era încordată la maxim. Din când în când o sărutam pe gât, de sus până jos, apoi mă opream şi mă concentram pe ritmul mişcării. Am simţit când şi-a băgat unghiile în carnea mea. Îi simţeam momentul, era aproape. Cu un ultim efort am grăbit mişcările, deşi abdomenul mă durea foarte tare. A ţipat o dată, mâinile apăsau în ritm cu mine… aahhh… s-a oprit… apăsa cu putere să rămân nemişcat cât mai adânc în ea.

În sinea mea eram mulţumit că reuşisem să îi provoc un orgasm. Pauza de care se bucura în acele momente era benefică şi pentru mine. După ce a luat mâinile de pe mine, am ieşit şi m-am răsturnat lângă ea cu faţa în sus. Nu vroiam să se termine aici, vroiam să-i demonstrez calităţile mele în materie de sex.

M-am ridicat spre ea, ne-am sărutat câteva minute, apoi am ajutat-o să se ridice pentru următoarea poziţie. Ţineam morţiş să o penetrez pe la spate. Nu ştiu de ce, dar asta îmi doream în acele momente. Dacă nu făceam asta, părea ca şi când nu am făcut nimic. Era musai să se întâmple.

Cu posteriorul ridicat spre mine, picioarele desfăcute, trupul aplecat… aveam o imagine sexy, incitantă. Aşezat la spatele ei, mi-am potrivit penisul între labii şi am intrat brusc până la capăt… aaahh… Reacţia ei a fost pe măsură. Mâinile aşezate pe mijlocul ei… ritmul destul de alert, lovindu-mă puternic de ea.

Părul atârna răvăşit pe spatele ei. Aveam în minte o scenă dintr-un film pentru adulţi. Poate că doream să-mi dau importanţă sau mi se părea incitant, i-am strâns părul în palmă şi am tras-o de păr spre mine. Îşi ţinea capul lăsat pe spate, gemea şi suspina puternic. Dintr-o dată, un ţipăt ascuţit i-a ieşit pe gură, apoi mi-a spus să mă mişc mai repede.

O trăgeam de păr, mă simţeam ca un dominator în pat… penisul intra cu rapiditate din ea, lovindu-mă puternic de fesele ei. I-am simţit o mâna între picioare, mi-a atins de câteva ori testiculele, mai mult din greşeală. Îşi freca clitorisul cu putere. Vroiam să termin aşa, în acesta poziţie. Dacă continuăm în acel ritm, în maxim doua  minute aş fi terminat.

Vocea ei m-a întrerupt.

– Opreşte-te puţin!… penetrează-mă anal.

Am crezut că nu am înţeles bine în prima fază. A ieşit din mine, s-a întins pe burtă. Bazinul uşor ridicat. Mâna ei între picioare stimulându-şi clitorisul. M-am aşezat peste ea.

– Încet, te rog…

Aşa aveam de gând. Penisul potrivit în dreptul orificiului, am împins uşor… aahh… a intrat măciulia, apoi, puţin câte puţin, până a intrat tot. Demarajul a fost mai greu, apoi mişcările devenise tot mai alerte, ea continua să-şi frece clitorisul. Gemetele se transformase în ţipete de plăcere. Mă încordasem şi eu, eram pregătit să ejaculez în interiorul ei, îmi doream asta.

Bătea uşor din picioare, se foia în pat, a urmat un ţipăt de eliberare… aahhh… i-am simţit pulpele tremurând puternic. În mod normal m-aş fi oprit, însă mai aveam puţin, ritmul energic… aaahhh… nu m-am oprit imediat, am continuat să mă mişc într-un ritm mai lent în timp ce sămânţa se scurgea uşor pe lângă penis, apoi am rămas un timp nemişcat deasupra ei.

Dacă până atunci îmi spuneam că mă mulţumesc doar cu o noapte de sex cu Teodora, după acea seară eram convins că-mi doresc şi alte nopţi fierbinţi între noi.

… citeste partea intai …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Cea mai sexy dintre vecine (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.