Între două nu te plouă

Distracția se prelungea deja în noapte, marea majoritate trecuseră deja de micile emoții cu ajutorul sticlelor de vin bun care soseau necontenit, își etalaseră talentul la karaoke și se lăsaseră apoi în brațele dansului. Peste tot vedeai mâini ridicate și trupul care se mișcau în ritmul muzicii, în timp ce grupuri mai mici stateau pe numeroasele canapele din salonul hotelului și șușoteau. Mă uitam cu coada ochiului la Alina, colega de la Marketing. …

O observasem diminețile în liftul băncii, cu fustele ei ușor mai lungi de genunchi, cămășile sobre și sacourile cambrate, care nu reușeau să îi ascundă bustul generos și fesele bombate, care mă atrăgeau ori de câte ori o vedeam coborând și făcând primii pași pe holul etajului unde avea biroul. În team building mi s-a părut total schimbată, cu părul blond și lung, lăsat liber și tricourile mulate care o transformaseră în adevărata atracție a tuturor tipilor din bancă.

În seara asta lăsase la o parte orice inhibiție, o rochie de club scurtă și decoltată cât să lase la vedere curbele pline ale sânilor făcând din femeia cu aer profesional una căruia nu i-ar fi putut rezista nici un bărbat. Îi studiam în tăcere gleznele fine, înconjurate de baretele sandalelor cu toc, piciorul lung, acoperit cu dres din plasă, care se pierdea în curbe ispititoare evidențiate de rochia mulată. O simțeam că se întoarce din când în când spre grupul nostru, i-am căutat la un moment dat privirea și mi-am dat seama că mi-o susține pe a mea și îmi zâmbește ușor.

Deja nu mă mai puteam concentra la discuția cu colegii, dar toată lumea era bine dispusă și prea amețită să își dea seama. Neobservată a trecut și plecarea mea, atunci când am urmat-o grăbit pe femeia care ieșise pe ușa salonului. Am găsit-o tolănită pe un fotoliu într-un colț retras al hotelului și m-a surprins să o aud strigându-mă pe nume:

-Dan, ai o țigară?

Am ieșit să fumăm în fața hotelului, dar primăvara era încă prea tânără ca să ne ofere plăcerea unor nopți savurate afară, printre brazi și munți.

Am intrat la loc, regretând că discuția a fost atât de scurtă, dar am simțit repede cum palma ei mică, cu degete lungi și subțiri o cuprinde pe a mea și mă trage aproape imperceptibil în direcția liftului. Am urmat-o, mă intimida ușor modul în care privirea ei se pierde în a mea, mi-am apropiat fața de a ei cum s-au închis ușile liftului, am inspirat puternic parfumul voluptuos, care mă ducea cu gândul la decadență și fără să vreau mi-am apropiat buzele de ale ei. A suspinat și mi-a răspuns, căutându-mi limba printre gemetele ușoare.

Ne-am străduit să ne eliberăm din îmbrățișare atunci când ușile liftului s-au deschis. M-a condus, ușor grăbită către camera ei, îi admiram de la spate mersul mlădios, arcuirea feselor pe sub rochie, pielea fină a spatelui, atât cât materialul hainelor ei îmi lăsa vederii.

Am căutat câteva secunde cu privirea în semi întunericul camerei. Alina mi-a citit gândurile:

-Denisa e la party, după cum am văzut-o cred că nu se întoarce prea curând. Suntem doar noi.

Am luat cuvintele ca pe o încuviințare, buzele mele le-au căutat din nou pe ale ei, simțindu-i dorința din ușoarele mușcături pe care le simțeam și din modul în care limba ei îi răspundea limbii mele, într-o înlănțuire sălbatică.

I-am strâns fesele în mâini, am auzit-o cum suspină și am simțit cum îmi deschide cu mișcări grăbite cureaua și cum se luptă cu nasturii de la jeanșii mei. Penisul mi se mărise și împingea în boxeri, căutând să se elibereze.

Alina l-a eliberat, s-a uitat la vârful lui care pulsa, l-a mângâiat încet pe toată lungimea și apoi a început să îl dezmierde cu mișcări circulare ale limbii. Palmele ei îmi mângâiau testiculele, cuprinzându-mi erecția și plimbându-se de-alungul ei. O mângâiam pe cap, în ritmul mișcărilor cu care îmi cuprinsese penisul între buze.

Am tresărit când ușa s-a deschis cu zgomot. Denisa a intrat, natural, deloc surprinsă. Alina m-a strâns de mână și a continuat să se ocupe de penisul meu care devenise ușor flasc.

Denisa stătea pe pat, sprijinită de perne. A scăpat de fustă și de buză rapid și am putut-o admira în bikinii minusculi din dantelă. Sânii ei micuți lăsau să se vadă excitarea în sfârcurile rozalii întărite, ca niște erecții ușor disproporționate ce împingeau aerul în căutarea satisfacției. Și-a dat ușor chiloții la o parte și și-a mângâiat vulva cu labii mari, cărnoase, despicându-le cu mișcări rapide cu care își căuta clitorisul.

Alina îmi cuprinsese penisul în mână, frecându-l tare pe toată lungimea ei, amplificând minunata senzație lăsată de limba și buzele ei. Am cuprins-o de cap și am apăsat-o, obligând-o să mă primească mai adânc. A urlat scurt, de plăcere și a început să geamă, primindu-mă aproape tot, până la tesicule.

Am simțit mâinile Densei pe fesele mele, însoțite de buze și de mișcarea lungă ți apăsată a limbii. A venit în fața mea, cu obrajii lipiți de cei ai Alinei, s-au sărutat câteva secunde și apoi au început să treacă penisul meu de la una la cealaltă, sugându-l fiecare cu putere.

Am gemut, excitația îmi cuprinsese coapsele și îmi strângea încet testiculele, anunțându-mă că este gata să arunce valuri de spermă.

Le-am împins ușor pe femei și le-am admirat cum se sărută și își caută apoi cu limba vaginurile, într-un 69 provocator, de plete, curbe și sfârcuri, labii rase și exicitație care strălucea peste tot în zona lor intimă și arunca un miros provocator, dulceag și sărat în toată încăperea.

Denisa s-a întins pe spate, iar Alina a continuat să o penetreze cu limba, ridicând spre mine fundul ei bombat, picioarele ușor depărate lăsându-mă să mă bucur de imaginea labiilor ei întredeschise.

Am penetrat-o, intrând doar cu vârful, l-am scos și l-am băgat de câteva ori, simțind de fiecare dată cum feminitatea ei se dizolvă în valuri de plăcere.

-O vreau toată, Dan. Fute-mă! Mi-a poruncit Alina, uitându-se peste umăr la mine, cu privirea pierdută, cu frumoasele ei buze acoperite de un amestec lasciv de ruj roșu și seva feminină pe care o culesese din vaginul Denisei.

Am intrat adânc în vaginul ei, simțindu-l mulat pe toată erecția mea. Vârful penisului era cuprins de excitația care pornea din adâncul Alinei, din ce în ce mai multă cu fiecare mișcare cu care ieșeam din ea, pentru a o penetra din nou. Femeia gemea încet și a început să îmi țină contră, cu mișcări largi și puternice, fesele ei ferme se loveau cu putere de pelvisul meu.

Denisa se ridicase în fund și privea de aproape împreunarea sexelor noastre, continuând să își maseze vaginul. Degetele ei au rămas în zona clitorisului, pe care îl apăsa aproape cu furie.

Am ieșit din Alina și m-am întins pe spate între cele două femei. Ele au schimbat scurt o privire, Denisa s-a urcat pe penisul meu, l-a potrivit în despicătura ei cu mâna și la plimbat scurt pe labii. –a lăsat să intru puțin în ea, a ieșit, repetând de câteva ori înainte să se apese pe mine cu un icnet scurt. Penisul meu a străbătut-o ușor, mustea de excitație și se mula pe mine într-o strânsoare ușoară și excitantă.

Alina s-a urcat pe fața mea și mi-a acoperit buza cu labiile ei care aveau gustul împreunării noastre. Am prins-o de fese și am condus-o ușor spre limba mea. O țineam fermă și o mișcam rapid doar când simțeam cum clitorisul ei mă apasă. Am penetrat-o de mai multe ori, am lins-o adânc și i-am înghițit toate sucurile.

Denisa și-a înfipt unghiile în pieptul meu, mișcările puternice ale fundului ei lăsându-mă să o simt adânc. Îmi simțeam testiculele acoperite de excitația ei, se ridica și se apăsa din ce în ce mai tare pe mine. Nu puteam să controlez nimic, am încercat să mă relaxez, să ignor că eram aproape să ejaculez și să mă las dus spre plăcere de vaginul ei. Limba mea se mișca rapid pe clitorisul Alinei, era erect, îl simțeam bine și știam că femeia era aproape de orgasm.

Alina a terminat cu un strigăt, i-am înghițit fluidele, o voiam toată. Mi-a cuprins fața între picioarele tremurânde și am simțit cum orgasmul mă poartă departe de acel loc, într-o plăcere unică așa cum nu știam să existe.

Am ejaculat lung, Denisa gemând atunci când sperma mea îi lovea cu putere vaginul. S-a ridicat după minute bune, s-a așezat pe abdomenul meu și m-a sărutat. Ne-am petrecut toți trei noaptea, într-un pat care purta seva orgasmelor noastre.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Între două nu te plouă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.