Popasul

Mai aveam vreo două sute de kilometri până la Iași, dar drumul mă obosise. Farurile mașinilor care veneau din sens opus ma orbeau și nu reușeam deloc să îmi fac în gând o prezentare convingătoare pentru întâlnirea de a doua zi. Când m-am apucat de vânzări am crezut că va fi o treabă lejeră, îmi plăcea să socializez și treceam drept un bărbat convingător. Avusesem o serie de partenere de sex ocazionale, care îmi satisfăcuseră cam tot ce îmi trecuse vreodată prin cap, sau chiar experimentasem și niște lucruri noi, pe care nici măcar nu știam că mi le doream. …

Nu știu dacă ea bănuia ceva, sau nici măcar nu știu dacă o interesa prea tare. Se bucura când ne vedeam și asta era tot ceea ce conta, chiar dacă poate amândoi aveam și o parte mai ascunsă a vieții. Am vzut-o de câteva ori scriind mesaje, retrasă pe terasă, am vrut să o întreb, dar știam că am prins toate femeile pe care le-am dorit și nu ar fi fost cinstit să fiu gelos, mai ales că sexul între noi, atât cât ne vedeam, era excelent.

Mă rog, în momentele de singurătate, când partenere mi-erau doar mașina și cafelele îmi veneau gânduri din astea, care îmi treceau odată ce încheiam un contract mai mare și îmi alimentam din el orgoliul și cardul bancar. Pe marginea drumului am văzut un indicator care anunța cazare, în curând apărând și ceea ce părea mai degrabă un motel, cu o mică parcare, goală toată. Nu mai frecventasem așa ceva, dar starturile de flori din față și curățenia îmi sugerau un mediu prietenos, chiar dacă era modest.

Îmi era foame, eram obosit, mă apucase filosofatul, semn clar că trebuia să iau o cină bună și să mă culc. Am parcat lângă motel, am zărit perdeaua de la un geam mișcându-se, putea foarte bine să mi se pară, lumina slabă din jur aruncând umbre pe clădire și în toată parcarea. La intrare o mică tejghea din lemn ținea loc de recepție. S-a ivit fața unei femei, o tipă în jurul a 30 de ani, machiată un pic cam prea intens, dar cu trăsături frumoase și un păr lung, strâns în coadă, care o făcea foarte senzuală.

Tot ea se ocupa și de bucătărie, m-a condus într-o sală de mese mică, cu un decor rustic și s-a oferit să îmi gătească ceva rapid. Am acceptat, în timp ce ea aranja masa observându-i sânii mari, care se aplecau ușor spre farfurii, lăsând la vedere două curbe albe, descoperite de decolteul larg. Fusta era strânsă pe coapsele cărnoase, pe fesele pline și clar conturate. Degetele lungi și unghiile îngrijite conturau și mai bine imaginea unei femei voluptoase, nu plinuță, ci una cu forme care m-au dus cu gândul la cineva care știe să savureze tainele erotice.

Andreea, căci așa se numea, mi-a citit gândurile, mi-a văzut privirea pierdută în decolteu, zăbovind de fiecare dată câteva secunde în plus asupra fiecărui gest care o expunea și privindu-mă în treacăt apoi în ochi. Era un joc de seducție, sau doar unul al minții mele, cert e că penisul mi se întărea sub pantalonii de in și a trebuit să îmi trag scaunul mai bine sub masă pentru a îl ascunde.

Am stat ceva de vorbă după masă, suficient de mult cât să aflu că micul motel era al ei și al soțului, care plecase să facă aprovizionarea și nu venise încă. Și-a cerut scuze că abia îi plecase un grup de turiști și nu avusese timp să schimbe așternuturile, dar va rezolva asta repede, doar că trebuie să aștept puțin. Am preferat să merg cu ea în cameră decât să o aștept acolo, aveam nevoie de o țigară și văzusem că existau balcoane.

M-am așezat pe unul dintre scaunele de plastic din balcon, mi-am întins picioarele pe celălalt și am luat o gură de bere înainte să îmi aprind țigara. O vedeam prin ușa întredeschisă cum trebăluiește, incitat de fundul ei bombat, de fesele care se unduiau sub fustă când se apleca să așeze patul, de picioarele frumoase, lăsate descoperite suficient cât să îți dorești să vezi mai mult. Am suflat ultimul rotocol de fum, privindu-l cum se ridică în liniștea nopții și am intrat.

Ea m-a privit, fără să scoată un cuvânt. Terminase, dar nu dorea să plece. E tot ceea ce doream să aflu. Am tras-o sălbatic către mine și mi-am apăsat buzele pe ale ei. A gemut, am simțit cum mă cauta cu vârful limbii și i-am răspuns. Era moale în brațele mele, sânii grei îmi apăsau pieptul, îi simțeam clar, dincolo de tricoul ei și de cămașa mea de vară.

I-am prins fesele în palme și i le-am strâns puternic, trăgând puțin de ele spre exterior. Respirația ei grea îmi cerea să continui, voiam să o pătrund acolo, chiar dacă era posibil ca soțul să revină oricând. Mâinile mele i-au găsit conturul chiloților, m-a surprins dantela fină pe care o simțeam, i-am dat ușor la o parte și am masat-o încet. Mustea, era excitată.

Mi-am scos mâna și am simțit mirosul feminin, am lins ușor degetele, i-am savurat gustul. Aveam ochii închiși când i-am simțit mâinile luptându-se să îmi deschidă cureaua. Am ajutat-o, pantalonii mi-au căzut și au dezvelit vârful penisului care îmi depășise banda chiloților. S-a așezat în genunchi și l-a lins, eliberându-l cu totul și prinzându-l în gură în timp ce limba ei îl lingea în continuare. Buzele prinse pe vârf, mă absorbeau cu poftă, în timp ce mâna ei desena mișcări frenetice pe mădular.

Zgomotul unei mașini a străbătut liniștea, dar nu mi-a păsat. Andreea era departe de locul acela și părea că nu îi aude. Nu s-a oprit nici când pașii grei au răsunat pe scară, apropiindu-se de noi. Ușa s-a întredeschis cu un scârțâit strident, instinctiv m-am străduit să îmi acopăr mădularul cu chiloții, dar ea s-a oprit doar cât să se uite la bărbatul care se zărea în ușă. A continuat, aproape strigând:

– Nu te îmbrăca, vreau să îți văd instrumentul!

Mădularul meu era semierect, ca un alergător epuizat de o cursă lungă. Situația mi se părea ciudată și gândurile mele zburau între a fugi de acolo și a o arunca pe pat și poseda sălbatic. Femeia s-a jucat cu el, luându-l în mână și masându-l încet, crescând ritmul când îl simțea că se întărește. Îl vedeam pe bărbatul din ușă care se trântise pe un scaun, își descheiase blugii și se masturba. Se uita la gura ei, care mă înghițea și mă elibera pofticioasă, de parcă eu eram inexistent.

Tremuram încet, dar de dorință. Imaginea mădularului gros, cu vârf mare a lui și mă excitau. Dispăruse orice jenă și îi luase locul un fel de solidaritate masculină perversă. Mă așteptam ca el să ni se alăture, dar ea i-a strigat scurt:

-Stai acolo și învață cum să mă fuți!

S-a ridicat și m-a sărutat, îmi simțeam propriul gust pe buzele ei. S-a eliberat de fustă și de tricou, i-am cuprins între buze sfârcurile tari, i-am strâns încet în mâini sânii grei, trecând excitat de la unul la altul. S-a întors cu spatele și s-a sprijinit de pat cu mâinile. I-am smuls chiloții și i-am admirat fesele pline, aproape perfecte, pe care plaja desenase un incitant model mic și alb care te conducea către labiile întredeschise. Am penetrat-o ușor, doar la intrarea vaginului, părea surprinzător de mică, dar cu fiecare apăsare îi simțeam nectarul excitației care îmi deschidea drumul înăuntru.

– Vino să vezi! Ordinul ei scurt și gutural către bărbat a venit pe neașteptate. El a ascultat supus și s-a așezat dezbrăcat pe marginea patului, continuând să se masturbeze.

Am intrat tot, testiculele mele se loveau de labiile ei, zgomotul trupurilor goale care se loveau și gemetele ei de plăcere umplând camera și înnebunindu-mi simțurile. I-am strâns fesele în mâini, voiam să o deschid mai tare, să o penetrez mai adânc. Stâtea sprijinită de pat, ridicându-și fundul cât putea de sus și mișca puternic din el, ținându-mi contră și făcând penetrarea mai puternică. Îi simțeam seva pe testicule, atât de excitată cum văzusem doar puține femei.

Bărbatul s-a așezat pe pat, cu picioarele desfăcute, fără niciun cuvânt. A prins-o de păr, aproape violent și a obligat-o să îi ia mădularul între buze. A continuat să o apese, ea a tușit și la scos, dar a revenit gemând. Acum erau ei doi acolo, eu mă simțeam cumva spectator al unei împerecheri excitante, însă ea a simțit că m-am oprit și m-a privit peste umăr:

– Fute-mă!… ahhhh… așa, cât poți de tare… arată-i cum se face.

Am posedat-o animalic, atent doar la dorințele mele. Dorea să fie folosită și asta o ducea dincolo de orice limită a plăcerii pe care o știam. Îi vedeam capul mișcându-se rapid pe penisul bărbatului, mă uitam cum al meu dispare între fesele ei și știam că voi termina, curând. Am continuat să o penetrez frenetic, trăgând-o cât puteam spre mine. Andreea a început să își maseze rapid clitorisul și trecând încet degetele peste penisul meu.

Bărbatul a gemut gros și a apăsat-o ușor pe cap. Ejaculase, iar ea îi înghițea toată sperma, lingându-i apoi orice urmă de pe vârf. Imaginea era nouă pentru mine, un mădular mare, buzele ei, un fund ferm și rotund, labii mari prevestind voluptatea. Am strigat și i-am umplut vaginul de spermă, aproape că nu mă așteptam să ejaculez atât de multă. Ea a căutat-o pe labii, a lins-o de pe degete și a repetat asta de mai multe ori.

S-a întors și i-am văzut buzele acoperite de sămânța mea vâscoasă. Bărbatul a sărutat-o, lung, le vedeam limbile care se caută, vedeam cum două orgasme masculine se împletesc și le aduce satisfacția. S-au ridicat și au plecat dezbrăcați, adunându-și doar hainele de pe jos. M-am prăbușit pe pat minute bune, gândindu-mă la intensa partidă de sex, până când gemetele lor din altă cameră au ajuns până la mine.

Penisul mi s-a întărit încet, l-am masat frenetic, în ritm cu strigătele lor. Am ejaculat din nou și am adormit în aroma de sex care se simțea pe pat și în toată camera. Ziua următoare i-am întâlnit politicoși, ca și cum seara ar fi fost un rod al imaginației mele.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Popasul”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.