Plăcerea în patru, o fantezie împlinită (1)

În barul hotelului, unul destul de mare, cu fotolii comode și măsuțe joase, în afară de mine și Iulia, mai era un singur cuplu la o masă. Nu era una dintre perioadele cu mulți turiști la munte, de asta am ales să venim acum.

– Robert, tipul acela se uită cam insistent la noi, îl cunoști de undeva?

Vocea Iuliei m-a făcut să tresar. Privisem celălalt cuplu în treacăt de câteva ori, femeia nu avea cum să nu îți atragă atenția – stătea picior peste picior, tolănită în fotoliu, îmbrăcată cu haine mulate și pantofi cu toc. …

Distona cu ținuta relaxată a noastră și a celor alți câțiva turiști din hotel. Pe el nu-l remarcasem deloc, îl vedeam din profil. Am ridicat privirea și într-adevăr, se uita atent la noi. A ridicat ușor paharul de vin în semn de salut. S-a ridicat și a venit agale către noi:

– Bună seara! Îmi cer scuze, am crezut că recunosc un prieten cu care nu m-am întâlnit de ani buni. Semănați foarte bine.

– Nu face nimic, nu ne-ați deranjat. I-am răspuns oarecum neutru.

– Mihai! Ni s-a prezentat el zâmbitor și oarecum neașteptat. Acolo este soția mea Oana, vreți să bem un pahar împreună?

Am interpretat privirea Iuliei cu o ușoară înclinare a capului drept un acord, așa că i-am răspuns rapid lui Mihai:

– De ce nu? Pare că suntem singurii turiști din hotel, așa că măcar am putea să ne cunoaștem.

Oana ni s-a alăturat, am admirat-o discret când venea, picioarele lungi, gleznele fine neacoperite de pantalonii mulați, puse în evidență de tocurile subțiri. Mergea natural, emana încredere în privirea care o căuta pe a noastră și în zâmbetul larg. Era o apariție stilată, dar avea ceva care făcea ca erotismul și o ușoară nuanță de promiscuitate să o însoțească – poate că rujul puțin mai intens, sau faptul că nu purta sutien, curbele sânilor ei, mici cât să pară că îi poți cuprinde în palmă, dar bine conturați și fermi și umflăturile din zona sfârcurilor făcându-te să observi asta imediat.

Am discutat despre locurile de vizitat în zonă, căzând de acord că e o perioadă bună pentru relaxare și mai puțin pentru drumeții și descoperiri. Am râs, Mihai făcea aproape din orice un prilej de bună dispoziție, în timp ce Oana mă privea, ochii ei verzi făcându-mă să mă pierd în ei și să simt cum jena îmi colora obrajii. A zâmbit, ușor ironic și și-a îndreptat atenția către Iulia. A dus discuția de la generalități la o serie de complimente discrete pe care i le făcea, în timp ce degetele ei lungi care se jucau cu piciorul paharului le-au atins întâi imperceptibil pe ale Iuliei, pentru ca apoi să se retragă, nu fără a îi mângâia ușor, în treacăt palma.

Iulia o privea fascinată, și-a dat la un moment seama că devine vizibil și a încercat să reintre în discuție cu noi.

– Ne cerem scuze, trebuia să închidem de ceva timp, nu mai putem onora altă comandă. Vocea chelnerului părea că anunța sfârșitul serii, însă Mihai a fost de altă părere:

– Dragilor, putem continua la noi în cameră petrecerea, dacă vreți. Am luat câteva sticle de vin de la o cramă, hai să le degustăm.

Am stabilit să mergem la ei în jumătate de oră, timp suficient să ne schimbăm în ceva mai lejer. Iulia a ales o rochie lejeră, destul de decoltată, eu preferând o pereche de pantaloni casual și un tricou. Am discutat la o țigară despre noii noștri prieteni. Iulia a remarcat senzualitatea Oanei, fără nici un sarcasm sau ironie. Nu erau reproșuri în cuvintele ei, deși își dădusem seama că o privisem destul de insistent. Mihai i se părea și el un tip vesel, arătos.

Privirile noastre s-au întâlnit, nu era nevoie de mai multe cuvinte. Discutam deschis despre viața noastră sexuală, ne plăcea să ne știm fanteziile și să ne oferim unul altuia plăcere. Swingul revenea des ca subiect în momentele de intimitate, voiam să îl cunoaștem împreună, ne distram chiar stabilind unele reguli, iar cuplul acesta de necunoscuți, departe de orașul nostru, părea ocazia ideală.

Îmi aminteam cât de excitat am fost să o surprind într-o zi pe Iulia masturbându-se la un film porno cu lesbiene, cât de jenată a fost ea la început și câte rețineri a avut până să recunoască că ar fi vrut să încerce sexul cu o femeie. Oana i se părea potrivită, mi-am dat seama mai devreme de asta, iar ea a avut grijă să mă lase să înțeleg că o interesa.

Mergând spre camera celuilalt cuplu eram emoționat, dar și cuprins de o stare de excitație. Simțeam cum penisul mi se mărește, am încercat să mă gândesc la altceva, pantalonii mei erau suficienți de strâmți cât să se vadă. Iulia mă ținea de mână și îmi frământa palma cu gesturi parcă involuntare și neliniștite, mergea tăcută, ea care de obicei avea mereu ceva de povestit.

– Bună, credeam că nu mai veniți. Intrați.

Oana ne-a întâmpinat zâmbitoare, îmbrăcată într-o fustă scurtă, largă și cu un tricou care îi lăsa gol abdomenul ferm, bine lucrat. Mihai la rândul lui purta un șort și un tricou, ne-a salutat din nou de parcă nu ne mai văzusem de multă vreme. Vinul roșu nu avea asprimea caracteristică unuia sec, ba chiar te îmbia cu ceva arome fructate și te făcea să îl savurezi, pahar după pahar. La fiecare nou pahar conversația se anima, devenea din generală mai aluzivă, cuvintele păreau a avea duble sensuri, toate conducând mai întâi voalat, iar apoi destul de direct la sex.

Oana vorbea deja șovăielnic, râdea mult, din orice, dar aveam senzația că dincolo de aparențe e mai atentă ca oricând, iar simțurile mai treze ca niciodată. Stătea pe o canapea lângă Iulia, din nou cu mâna așezată peste a ei. A început să o mângâie ușor pe palmă în timp ce vorbea, apoi pe braț și fin, ca o atingere, pe obraz. Iulia a închis ochii și a suspinat. Din locul meu vedeam chiloții dantelați, negri ai Oanei, pe sub fustă care nu își mai propunea să îi ascundă și sânii plini ai Iuliei, aproape ieșiți din decolteu, coborând și ridicându-se odată cu respirația ei grea.

Oana și-a apropiat buzele de ale ei, a sărutat-o delicat, soția mea lăsându-se dezmierdată înainte să îi răspundă pofticios, cu un icnet scurt, căutându-i adânc limba cu a ei, prinzându-se amândouă sub gemetele de plăcere. Erau îmbrățișate, mâinile făceau cunoștință cu corpul celeilalte, hainele erau aruncate în grabă, până când corpurile lor, sânii mici și rotunzi ai uneia, grei ca două fructe coapte ale celeilalte apropiindu-se într-o apăsare erotică care ne vrăjea. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Plăcerea în patru, o fantezie împlinită (1)”

  1. Ooooffff…tocmai acum s-a terminat? 😦
    Pe cand partea a doua?
    Felicitari, Cristi…iarasi m-am excitat! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.