Plăcerea în patru, o fantezie împlinită (2)

… Am observat că Mihai renunțase la șort, mădularul lui gros, curbat, vascularizat împingând aerul. Se masturba încet, savura momentul fără să se grăbească. L-am masat pe al meu, mai întâi prin boxeri, renunțând la ei când nu îl mai puteau cuprinde. S-a uitat la mine cu o complicitate masculină, ca doi prieteni vechi care urmau să își împartă femeile într-o petrecere nebună. Aerul mă învăluia cu miresme de note de parfum exotic și sex, ușor acrișor și sărat. Iulia deschise larg picioarele și vulva ei era alintată de mișcările largi, cu limba, ale Oanei. …

Își prinsese sfârcurile între degete amplificând senzația. Oana stătea pe podea în patru labe, cu fesele-i mici, ferme, ușor întredeschise. Între ele îmi incitau simțurile imaginea labiilor mari și groase, ușor răsfrânte în exterior, lăsând să se vadă despicătura strălucind de excitație. Voiam să le ling, să le sug seva. M-am uitat la Iulia, primea plăcerea mângâind-o pe cap pe Oana. Mi-a ghicit gândurile, am înțeles din mișcarea capului aprobarea ei.

M-am apropiat de Oana, i-am strâns fesele în palmă și s-a întors spre mine, a zâmbit și a gemut când am penetrat-o cu degetele. Le-am scos și le-am lins, savurând noul nectar feminin. Mă excita gustul sărat al ei și am pornit să îl culeg cu limba. Femeia s-a ridicat, m-a luat de mână și m-a condus spre un fotoliu. Nu era nicio ezitare în atitudinea ei, știa ce voia, preluase controlul. Pentru mine era o ipostază nouă, așteptam să decidă, iar penisul îmi zvâcnea.

M-a împins ușor pe fotoliu și s-a așezat în genunchi, uitându-se fix în ochii mei. Și-a trecut limba pe glandul meu, de jur împrejur. Îmi mângâia testiculele cu mâna, iar când le-a strâns în palmă durerea s-a îmbinat cu plăcerea adusă de trecerea limbii ei pe toată lungimea mădularului. Mi-a supt pe rând testiculele, dar nu a urcat din nou ci a coborât, lingându-mă pe ele și mai apoi în jurul anusului. Am deschis picioarele, le-am sprijinit de mânerele fotoliului și am savurat noile senzații. M-a penetrat cu limba, mâna ei masându-mi penisul pe toată lungimea ei.

Am gemut când i-am simțit buzele pe vârf, m-a cuprins strâns, luându-mă încet, până la testicule. Un deget îmi masa anusul, și-a făcut loc în el, încet, a ieșit doar ca să intre mai mult, mai repede, în ritm cu capul ei care se mișca de-alungul penisului. Se oprea uneori, doar cât să mă facă să simt că intrasem tot, buzele ei ajungând la baza mădularului.

Plăcerea mă cuprindea într-un mod nou, în abdomen, zona inghinală, eram aproape de a ejacula, dar voiam să continui. Am tras-o ușor de păr. A înțeles și s-a oprit, așteptând docilă în genunchi, cu buzele strălucind de salivă. Tot Oana a fost cea care m-a obligat să mă întind pe podea și s-a așezat pe fața mea. I-am supt labiile pe rând și m-a condus, cu mișcări line ale fundului, către despicătură, lăsându-mă să intru de mai multe ori cu limba. Îmi țineam limba tare, o lăsam să își frece clitorisul de ea și a făcut asta gemând, cu mișcări scurte și rapide.

-Sunt a ta! A strigat scurt și s-a urcat pe mine.

De fapt tot ea decidea ritmul, își plimba unghiile pe pieptul meu, lăsând dâre roșiatice și se ridica și apăsa puternic pe mine. O simțeam adânc, pereții fini ai vaginului și zona din adâncul ei de unde sucurile excitației îi porneau în tot corpul, mângâiau împreunarea noastră și coborau pe testiculele mele. Oana s-a oprit, ținându-mi tot penisul în ea. Și-a încordat mușchii vaginului, jucându-se cu mine și a început să se miște cu gesturi circulare, lăsându-mi penisul să îi atingă cele mai ascunse zone ale feminității ei.

Apăsată pe mine a accelerat mișcarea înainte și înapoi, apăsând clitorisul pe zona mea inghinală. Mi-am ridicat privirea, Iulia sprijinită de pat striga ascuțit, iar mădularul lui Mihai intra și ieșea, provocându-i bărbatului gemete groase de dorință.

– Fute-mă, pizda mea te vrea. Mai tare! Ahhh Așa, fute-mă adânc. Ohhhh

Îmi era greu să mă stăpânesc, asaltat vizual și fizic de cele mai excitante senzații. Vaginul nou, ușor mai larg al Oanei, imaginea Iuliei penetrată de un penis atât de gros, testiculele mari ale lui Mihai, toate păreau desprinse din filmele porno pe care le privea uneori. Strigătele lui Mihai au fost urmate curând de sperma groasă, jeturile mari care acum se prelingeau pe labiile Iuliei. A cules-o cu degetele, uitându-se ușor surprinsă și a gustat-o, lingându-și fără grabă degetele acoperite de ea și privindu-mă în ochi.

Ea a venit și mi-a dezmierdat testiculele cu limba, trecând-o repede peste penisul meu și apoi pe vulva Oanei, odată cu mișcările rapide cu care ea se mișca pe mine. Era totul un dans al nevoilor, aproape primare, animalice. Am prins-o pe femeie de fese și am ținut-o strâns, penetrând-o sălbatic, în ritmul meu. Și-a deschis picioarele și a gemut de fiecare dată când testiculele mele o loveau sălbatic, iar penisul dispărea în vaginul ei mustind de sevă.

Eram fiecare sclavul plăcerii celuilalt, reușind să ne satisfacem propriile plăceri. Am ejaculat puternic, adânc în Oana. Prăbușită lângă mine, după propriul orgasm, noua noastră prietenă îmi purta seva adânc în ea și pe labii. Iulia a început să o lingă încet, centimetru cu centimetru, oprindu-se uneori să îi sărute buzele Oanei. Tolăniți, pe pat și fotolii, am mai băut câte un pahar de vin. Începeam să am o senzație de vinovăție, nu înțelegeam de ce și preferam să o acopăr cu alcool.

Mă uitam la Iulia, probabil că nutrea sentimente similare, căci nu mai avea chef de vorbă. Îmi revenea imaginea penisului gros care o penetra și deși aveam uneori fantezia asta gelozia îmi împungea cu ace subțiri sufletul. Ne-am dus în camera noastră și am adormit, fără să mai discutăm. Cafeaua de dimineață, băută pe balcon, așternea o tăcere stânjenitoare între noi.

– Știi Iulia, despre aseară…

– Da? A întrebat ea roșind ușor, încercând să își ascundă jena cu șuvițele rebele de păr care îi veneau peste față.

– Am tot vorbit noi despre swing, a fost, adică… mi-a plăcut. Nu m-am simțit la început prea confortabil că te-am văzut satisfăcută de tipul acela, dar mi-a plăcut. Îți mulțumesc.

– Ei, a zâmbit ea, relaxându-se. Lasă că nu mi-e rușine nici cu tine. Gemeai la Oana de parcă nu ți-a mai supt-o nimeni până atunci.

Am început să râdem, risipind întrebările nespuse. Am luat-o în brațe, am mângâiat-o ușor și ne-am sărutat. Oana și Mihai ne-au devenit prieteni apropiați, partidele de sex vin cu naturalețe și ne permit să ne trăim toate fanteziile.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Plăcerea în patru, o fantezie împlinită (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.