În căutarea orgasmului

În prezent, am o relaţie de 9 ani cu iubitul meu. Aş putea spune că îmi oferă tot ce îşi poate dori o femeie, dar nu e chiar aşa. Întotdeauna lipseşte ceva… vrei ceva anume ce nu îi poţi spune persoanei iubite, de teamă, de ruşine sau de a nu-i răni sentimentele, orgoliul lui de bărbat. Aşa este şi în cazul meu, îl iubesc şi îl voi iubi mereu, dar ceva lipseşte… niciodată în aceşti ani de când suntem împreună el nu a reuşit să-mi provoace un orgasm în timpul partidelor noastre amoroase, fără „ajutorul meu”… mă întrebam, oare de ce? Ce nu e în regulă cu mine, cu el… Începusem să mă gândesc cum ar fi dacă aş încerca şi cu altcineva? …

Să simt un alt penis înăuntrul meu? Un alt bărbat, cu alte idei şi mişcări ale trupului. Cu un an în urmă, înainte ca iubitul meu să-mi devină soţ, am prins curaj să îmi fac cont pe un site de dating. Am zis: De ce nu?! Ce am de pierdut? Chiar mă incita puţin ideea. Pe acest site am cunoscut, prin mesaje, tot felul de bărbaţi, cu tot felul de fantezii, idei, promisiuni şi dorinţe. Chiar din prima zi l-am cunoscut pe el… pe Mihai. Un băiat cu 2 ani mai mare ca mine. Am început să vorbim chestii normale, faţă de alţi bărbaţi care îmi scriau tot felul de chestii dubioase.

Nu voiam ceva ieşit din comun, doar să văd dacă altul mă poate aduce până în pragul orgasmului. Două săptămâni trecuseră de când aveam contul şi vorbeam cu Mihai. Ceva m-a atras la el… era (este) un băiat cuminte, blând, înţelegător şi atent la dorinţele unei femei. Am trecut de la a scrie pe acel site la vorbitul direct prin telefon, mesaje text, mesaje pe whatsapp. Tremuram de fiecare dată când auzeam telefonul, de extaz, de dorinţă, să văd ce a mai scris. Nu a fost uşor să ascund aceste conversaţii faţă de partenerul meu. Mesajele de la Mihai erau ceva de genul:

– Ce faci? Cum eşti? Ai avut o zi grea la muncă?

Cum ziceam. Este un băiat cuminte. Nu a început să treacă direct la subiectul care ne interesa pe amândoi. Şi el era într-o relaţie în care nu se simţea împlinit. Ne-am înţeles foarte bine de la bun început, vorbeam orice cu el şi el cu mine. Eram ca best friends. El fiind mai timid am zis să preiau eu frâiele şi să îl pistonez mai mult despre motivul pentru care noi doi vorbim de fapt. Sexul… nu? Am discutat multe, dorinţe, fantezii, poziţii, amândoi voiam ceva simplu… a început să prindă curaj, să fie mai deschis, chiar mi-a numit păsărica „piersicuţa lui”.

Au început mesaje mai îndrăzneţe să apară la mine pe telefon. Gen:

– Ce face piersicuţa mea? Când pot să o văd? Să o gust? Să o simt? Mădularul meu vrea să stea puţin la căldura ei…

Wow… ce schimbare! Îmi plăcea enorm ce îmi scria, mă excitam de multe ori citind ce mi-ar face, cum, unde, cât… Simţeam că nu mai pot… trebuia să facem cumva să ne vedem. Trecuseră cam 3 săptămâni de când vorbeam şi pe zi ce trecea dorinţa de a-l simţi înăuntrul meu era tot mai mare. Am decis să ne întâlnim, sub pretextul că stăm mai mult la lucru. Nu era nici o problemă pentru nici unul din noi. Chestia asta chiar se întâmplă des la locurile noastre de muncă. Partenerii noştri ieşeau în jur de ora 17.00 de la muncă.

Am decis să ne vedem la ora 15.00. Toată ziua am fost agitată, nu mă puteam concentra deloc la muncă, nici el. Ne-am trimis mesaje unul altuia pe parcursul acelei zile până la întâlnire. Eram amândoi emoţionaţi, nerăbdători, eu mă şi gândeam la un moment dat… să bag o scuză şi să nu mă văd cu el. Dar nu am făcut-o. Trebuia să fac asta, voiam să fac asta cu el. S-a făcut ora de plecare. Imediat la ora 15.00 am primit mesaj de la Mihai:

– Sunt jos. Te aştept.

Mergeam încet spre parcare, picioarele îmi tremurau, inima îmi bătea aşa de tare, mă gândeam… Doamne ce fac? Chiar fac asta? Chiar vreau asta? Oare cum o să fie? Începusem să mă simt prost şi faţă de partenerul meu care ştia că muncesc overtime. Dar nu mai puteam da înapoi. Ajunsesem în dreptul maşinii lui. El era la volan. M-a văzut, s-a aplecat şi a deschis uşa din dreapta pentru mine spunând:

– Bună, intră, te rog…

M-am aşezat pe scaun, am închis uşa maşinii şi am întors privirea către el. În momentul acela el a venit către mine şi m-a sărutat pasional pe buze. Cu 2 degete m-a ţinut de bărbie, iar după sărut s-a uitat la mine şi a spus:

– Ce dulce eşti… de când aşteptam să te sărut. Sper că este ok ce am făcut.

Mă uitam în ochii lui, probabil cu o faţă nedumerită, şocată. Nu mă aşteptasem să facă asta. Dar mi-a plăcut. Parcă am avut fluturi în stomac în momentul acela. Cu glasul tremurând i-am răspuns:

– Da… e ok. stai liniştit.

Simţeam că mă înroşesc toată la faţă, am băgat puţin capul în pământ şi am decis să îmi prind centura să treacă puţin momentul acela. A pornit motorul maşinii şi am plecat din parcare. Nu puteam risca să ne vadă cineva acolo. Deşi am riscat de la bun început întâlnindu-ne aşa aproape de locul meu de muncă. Pe drum, încă nu ştiam unde mergem. Mihai mi-a spus:

– Ţi-am luat o cafea, neagră şi cu 3 pliculeţe de zahăr, cum îţi place.

Ştia cum îmi place cafeaua, doar vorbisem multe.

– Şi am luat nişte sandwich-uri să păpăm, dacă îţi este foame… ce atent e… mă gândeam.

I-am mulţumit şi am luat în mâna cafeaua ce era pe suportul de pahare din partea pasagerului. Poţi să şi fumezi în maşină dacă doreşti… spuse el. Bineînţeles că aia am şi făcut, simţeam nevoia să fumez de emoţii. Îmi tremura ţigara în mână, mă uitam pe geam cum fulguia, era frig, se apropiau sărbătorile de iarnă. Iar cu coada ochiului mă uitam la el, îl studiam… da, el e… Mihai… făcusem schimb de poze de multe ori, nu era un blind date.

Recunosc, privirea mea a fugit puţin şi spre zona pantalonilor. M-am întors către el şi l-am întrebat:

– Şi… îmi spui unde mergem? Ştii că nu avem mult timp la dispoziţie… i-am spus eu cu un tremur în glas. El a luat mâna de pe schimbător şi a pus-o pe piciorul meu şi mi-a răspuns:

– Da, ştiu că nu avem mult timp. Mă gândeam să mergem în afara localităţii într-o zonă mai retrasă şi să o facem în maşină, ştiu că nu ai mai făcut asta de mult şi timpul e aşa scurt… (îi povestisem că am mai făcut dragoste în maşină cu mult timp în urmă).

Da, sună bine. I-am răspuns în timp ce i-am luat mâna de pe piciorul meu şi i-am pus-o în zona mea intimă. Nu ştiu de ce făcusem asta. Vai ce tupeu, oare ce crede despre mine? Asta era în mintea mea. El s-a întors spre mine, a zâmbit şi a spus:

– Off… abia aştept să îmi văd piersicuţa, să o sărut…

În momentul acela simţeam cum îmi ard obrajii de ruşine, emoţii cred… nici nu ştiu. Nu a durat mult să ieşim din localitate, cred că vreo 20 de minute. A trecut cu maşina peste o cale ferată şi a parcat-o într-un câmp mai retras… fiind iarnă nu erau copacii verzi, bogaţi în frunze sau păduri mai dese care să ne ascundă. A tras frâna de mână şi a lăsat motorul pornit să se mai încălzească în maşină. S-a întors către mine şi m-a întrebat:

– Îmi dai voie să te sărut? Poate să te şi ating puţin? Plină de emoţii şi nerăbdare i-am răspuns:

– Da, desigur, poţi să faci ce vrei…

În momentul acela şi-a apropiat buzele de ale mele şi a început să mă sărute cu pasiune, să mă muşte uşor de buza de jos, iar una din mâini a dus-o pe sub bluza mea, pe sub sutien, şi mi-a cuprins sânul, a început să îl maseze uşor, două degete se jucau finuţ cu sfârcul meu… ahh… ce plăcut era… încă simt acel fior acum când mă gândesc. Tot trupul meu vibra la atingerile lui. S-a oprit, s-a uitat la mine şi a spus:

– Îmi plac sânii tăi… sunt aşa de fermi, în formă de măr… nu? Vrei să mergem în spate şi să mă laşi să îi văd pe amândoi, să mă joc cu ei?

– Da. Vreau… i-am răspuns eu. Mi-am tras uşor bluza înapoi, am ieşit din maşină şi m-am dus pe bancheta din spate. El a oprit motorul maşinii şi a venit lângă mine. Am început să ne sărutăm… după câteva minute mi-a dat bluza jos, sutienul…

– Wow… ce frumoşi sunt sânii tăi… a spus el şi s-a apucat cu nerăbdare să îi sărute şi să se joace cu ei.

Începusem să mă excit… felul cum se juca cu ei, pasiunea, ardoarea, era ceva de neegalat. L-am prins cu mâinile de tricou şi i l-am dat jos. Îi simţeam căldura trupului, începeam să îi bag puţin, uşor unghiile în pielea spatelui de plăcerea ce mi-o provoca jucându-se cu sânii mei. Dintr-o dată mă întreabă:

– Pot?

– Ce anume?

– Să te ating jos?

Inima parcă îmi exploda. I-am răspuns că da, poate. A dus uşor mâna pe lângă pantaloni, până a ajuns la vulva mea, eram aşa ruşinoasă pentru că eu deja eram udă jos, mă gândeam ce crede, dacă o să zică ceva. Instant a spus:

– Ah… e deja pregătită piersicuţa mea… vreau să o sărut. Am să îţi dau pantalonii jos.

Asta a şi făcut. M-a dezbrăcat. Eram doar în chiloţei, pe bancheta lui, dornică, udă, excitată… mă gândeam… o să se întâmple… a tras cu o mână chiloţii (o pereche de tanga negri, cu multă dantelă) la o parte, şi-a apropiat buzele de labiile mele şi a început să mă sărute, să mă muşte uşor, gingaş, apoi a continuat să se joace cu limba înăuntrul ei… ah.. ah.. doamne… ce plăcut era… începeam să îmi mişc circular bazinul… eram tot mai udă.

Nu ştiu cât timp a trecut de când îmi dezmierda “piersicuța”, dar mie mi se părea o veşnicie… aveam o poftă nebună să îi simt şi eu în gura mea penisul, ador să mă joc cu organul masculin, mă excită, îmi oferă plăcere şi mi se părea incorect că eu să nu îi fac acelaşi lucru. Mai ales că ştiam că e ceva ce îi place lui la nebunie şi partenera lui refuza să îi facă. Mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus:

– Opreşte-te! Vreau şi eu să mă joc cu tine.

S-a oprit, s-a uitat puţin mirat la mine, parcă nu îi venea să creadă ce am spus, era ruşinat, se vedea pe chipul său. M-am dat la o parte şi l-am invitat să stea normal pe banchetă. Eu m-am aşezat în genunchi lângă el şi cu mâinile am început să îi desfac cureaua de la pantaloni, apoi şliţul, iar cu ajutorul lui, a rămas doar în boxeri. I-am tras şi pe aceia deoparte pentru a putea vedea şi savura în sfârşit ceea ce îmi doream cu atâta ardoare. A fost un şoc pentru mine când i-am văzut mădularul… imens, gros… frumos, o splendoare… efectiv am înghiţit în sec.

L-am cuprins cu o mână şi am început să îl masez, de sus în jos, strângeam tare de el… mi-am apropiat buzele umede de el şi am început să mă joc exact cum voiam, cât de repede, cât de tare… parcă ştiam deja ce îi plăcea. El era în extaz.. gemea de plăcere, tremura… eu eram fericită că îl satisfăceam cu ceea ce îmi plăcea să fac, cum îmi plăcea să o fac. În acest timp el avea o mână pe fesele mele, la un moment dat s-a apropiat cu două degete de “piersicuta” şi m-a întrebat:

– Pot să te ating înăuntru cu degetele?

Am dat aprobator din cap, apoi le-am simţit înăuntru. Încet, cu mişcări de du-te-vino, apoi mai repede, mai adânc… ce senzaţie… Minute bune au trecut de când făceam asta… ne simţeam aşa de bine, iubiţi, împliniţi, parcă eram un cuplu şi făceam asta zilnic. Penisul lui era aşa de tare, simţeam pulsaţiile din el… se apropia de final… dar brusc m-a oprit. Mi-a ridicat capul şi a început să mă sărute, să îmi cuprindă sânii în palmele lui… eu m-am aşezat la el în braţe şi cu o mână mi-am introdus penisul înăuntru… auu… ufff… doare puţin… gemeam… Mihai s-a uitat la mine şi a spus:

– Încet te rog, nu vreau să te rănesc, dacă te doare opreşte-te.

– Nu… e ok i-am răspuns.

După o perioadă durerea a devenit plăcere, era incredibil… îmi mişcam bazinul sus, jos, mai tare, mai repede… ahh… îmi plăcea la nebunie… o senzaţie, o poftă incredibilă îmi provoca mădularul lui… dar nu reuşeam să ajung la orgasm… Mihai şi-a dat seama şi m-a întrebat:

– Nu reuşeşti, aşa-i?

Am încetinit şi m-am uitat la el… am dat din cap că nu… se vedea o dezamăgire pe chipul lui. A propus apoi să facem pe la spate, ştia că era una din poziţiile care îmi plac. Fiind şi limitaţi de spaţiu era o poziţie pe care o puteam face. M-a ridicat de pe el şi m-a aşezat frumos pe lungul banchetei şi a trecut în spatele meu. A băgat penisul înăuntru şi a început să se împingă în mine, încet, tare, adânc,.. ahh… ce bine… ce îmi plăcea… gemeam aşa tare cum nu o mai făcusem până atunci.

Eram cu o mână pe geamul maşinii, care era aburit de la căldura trupurilor noastre, mi-a alunecat mâna, a rămas urma palmei… mă gândeam la scena din filmul Titanic… dar în acelaşi timp la faptul că nu ajungeam la orgasm. Mihai a început să mă maseze în timp ce îmi introducea organul înăuntru cu mişcări frumoase, fine în jurului “piersicuței”, în jurul anusului, încerca orice, numai să mă aducă în punctul în care ştia că îl doream, motivul pentru care am vrut să mă întâlnesc cu el. Nimic nu dădea roade. Îl simţeam înăuntru…nu mai era mult şi avea să îşi dea drumul.

A realizat că nu va reuşi să mă aducă el în acel punct şi mi-a spus:

– Joacă-te tu… aşa cum ştii… te rog… vreau să îţi dai drumul pe penisul meu chiar dacă nu e datorită mie, vreau să te simt cum tremuri şi eşti satisfăcută.  Ştiam că nu mai e mult şi am început să mă joc cu două degete de la o mână la vulva mea, cum doar eu aparent ştiu să o fac, în timp ce Mihai începea să dea mai repede. Gemeam tare… ştiam că nimeni nu ne poate auzi, nu mă puteam abţine, plăcerea era mare… Eram aşa de excitată şi aşa de udă că nu cred că a durat mai mult de câteva secunde până am ajuns la orgasm, tot corpul a început să îmi tremure, mi se arcuia bazinul şi am simţit un val de căldură udă înăuntru în timp ce îi strângeam penisul cu “piersicuța” mea.

Printre gemetele mele l-am auzit şi pe Mihai, cu gemete diferite faţă de ce a scos până acum şi cuvintele:

– Wow… nu pot să cred, cum îţi dai drumul, ce bine e…

Câteva secunde mai târziu a scos mădularul din mine şi a lăsat seva lui caldă să curgă încet pe fesele mele. După ce s-a curăţat şi m-a curăţat şi pe mine am decis să mai stăm puţin îmbrăţişaţi. Mi-am pus capul pe pieptul lui, îi auzeam bătăile inimii aşa de tare, de repede… şi amândoi abia mai respiram după acea partidă intensă. Ne-am aprins amândoi o ţigară şi am vorbit puţin şi despre ce s-a întâmplat, încercam să îl consolez că nu e el de vină pentru că nu am putut ajunge la orgasm. Era foarte dezamăgit, a insistat să ne mai vedem şi la un hotel, să mai încerce şi în alte poziţii… îşi dorea să facă asta pentru mine.

Începuse să ne fie frig şi ne-am îmbrăcat, apoi am păpat sandwich-urile pe care le adusese, ne luase o foame de lup, nu alta. Ne-am întors la locurile noastre în maşină şi am plecat. După cum am spus, timpul era scurt. Nu voiam ca partenerii noştri să înceapă să suspecteze ceva. Pe drum îmi imaginam tot ce făcusem, trupul meu încă vibra, Mihai se tot uita la mine şi zâmbea. Am ajuns înapoi în parcarea în care ne-am întâlnit. Înainte să ies din maşina m-a sărutat din nou, cu aceeaşi pasiune ca prima dată. Seara a venit şi am primit mesaj de la el:

– Eşti bine? Te doare ceva? Îmi pare rău că nu am reuşit eu să te aduc la orgasm. Dar îţi mulţumesc, eşti incredibilă şi nu mă dau bătut… desigur dacă mai doreşti şi tu.

Am zâmbit. Sincer nu mă aşteptam să îmi mai scrie. E uşor să satisfaci un bărbat, aşa a fost şi cu Mihai, dar din punct de vedere fizic. Psihic era distrus că dorinţa mea nu a fost împlinită. Off.. timidul, blândul meu Mihai… ce am făcut noi? Aveam un sentiment imens de vinovăţie, dar faptul era deja consumat. I-am răspuns scurt:

– Sunt bine, stai liniştit. Pe data viitoare.:) Semnat: Ella.

A trecut mai bine de un an de la aventura noastră, încă ţinem legătura, încă îşi doreşte să mă aducă în acel punct. Vorbim adesea despre o reîntâlnire, poate va fi, poate nu… cine ştie… oricum nu am putut uita dezamăgirea din ochii lui… nu ştiu dacă i-aş mai putea face asta. Un lucru a fost clar. Eu sunt de vină…

Poveste scrisa de Ella

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „În căutarea orgasmului”

    1. Oamenii sunt diferiți, iar ei aveau prima întâlnire, ea f emotionata, mai ales că se aflau în mașină. Poate a vrut sa se asigure că poate să meargă mai departe. Ideal ar fi fost, pentru prima întâlnire, să fi fost într-un cadru mai intim. Dacă așa s-a întâmplat atunci…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.