Atrasă de colegul meu

Câteodată uit că sunt la muncă şi sunt plătită pentru activitatea pe care o fac. De ceva vreme am o atracţie fenomenală pentru Ovidiu, trainerul meu, cel care mă ghidează de fiecare dată, mă ajută şi mă susţine în momentele dificile. Atunci când sunt dezbrăcată în faţa camerei, încerc să-i captez privirea, să-i caut reacţia, dar privirea lui este mai mult în treacăt, deşi ştiu că sentimentul este reciproc. Uneori, privirile noastre se întrepătrund, fapt ce complică şi mai mult lucrurile. …

Atracţia există, amândoi ştim asta, dar nu se întâmplă nimic. Poate că are legătură şi cu politica studioului… el nu are voie să se atingă de modele. Faptul că îi este interzis, asta mă incită şi mai mult. Oare el are fantezii cu mine, dacă nu ar fi constrâns de această regulă? Ovidiu este un bărbat foarte atrăgător, bine făcut, mult mai înalt decât mine, eu care sunt o minionă sexy de 1.67 şi mă atrage mult ca bărbat. De asemenea, fructul interzis mă face să-l doresc şi mai mult.

Nu ştiu dacă a realizat asta, dar de cele mai multe ori, ceea ce transmit clienţilor este de fapt pentru el. Încerc pe cât posibil să nu fiu prea directă, las o urmă de mister. Îmi place să mă joc cu mintea lui. Îl văd deseori, în spatele camerei, destul de excitat. Umflătura lui din pantaloni este un reper pentru mine, dacă l-am excitat pe el, cu siguranţă, şi cei care mă urmăresc vor fi la fel. Numai că eu am şi alte gânduri, nu prea cuminţi.

Există ceva aparte între noi, o scânteie… un fior mă cuprinde atunci când îl privesc. Nu i-am spus niciodată, dar în preajma lui mă simt, relaxată… dar întotdeauna vreau mai mult. Este greu să-l aduc în viaţa mea, datorită unor “complicaţii” de ambele părţi. Şi totuşi nu-l doresc doar o dată… eu îmi doresc o amintire, o amintire pentru amândoi.

privirea spre cameră, dincolo de ea se afla el, încerc să-i caut privirea… îmi las capul pe spate, oftez puternic, mâinile alunecă delicat pe gât, vârful limbii iese provocator din guriţa mea uşor deschisă, îmi muşc buza de jos căutându-i privirea… mâinile ajung în dreptul sânilor, sfârcurile mi se întăresc… îi cuprind din lateral şi oftez tot mai grav… apăs cu putere şi trag de ei… mmhh… degetele se joacă cu sfârcurile, trag de el, le răsucesc… mă doare un pic, dar nu mai tare decât sentimentele neîmpărtăşite.

Mă ridic în genunchi, o mână alunecă pe trupul meu graţios… îmi depărtez uşor picioarele… labiile excitate, uşor umezite aşteaptă să simtă gura lui, dar nu e… sunt doar degetele mele ce alunecă deasupra labiilor, apăsând uşor… oftez tot mai mult… cei care mă privesc cred că mă adresez lor. Bine şi lor, doar nu-şi folosesc cardul degeaba, dar eu mi-l imaginez pe el lângă mine, jucând acest rol, doar noi doi, feriţi de ochii curioşi.

Degetul mijlociu alunecă printre labii… braţul drept ridicat, sugând pofticios din degetul arătător… zgomotos, obrajii supţi, lăsând să se vadă gropiţele adânci din obraji. Închideam şi deschideam ochii… de fiecare dată când îi închideam, “erai lângă mine”… “mâinile tale mă atingeau”… “săruturile tot mai prezente, respiraţia greoaie arata pasiunea dintre noi”. După ce deschideam ochii… nu mai erai… te aflai în spatele camerei şi mă urmăreai atent.

Umflătura din pantaloni îmi arata că-ţi place ce vezi, că mă doreşti şi nu sunt doar una dintre modelele de la studio. Cumva te simt cum respiri mai greu. Abia aştept momentul în care duci mâna la prohab. Crezi că nu te văd, dar te înşeli. Este momentul meu preferat.

Degetul intra adânc în păsărica mea umedă, aş fi putut folosi un vibrator, dar vreau să fiu mai naturală… să-mi umezesc degetul, pe care cu drag ţi l-aş da să-l sugi, să culegi seva feminităţii mele. În schimb, o voi face eu pentru tine. Schimb degetele între ele… cel plin cu seva mea, îl duc la gură… îl cuprind între buze, gusturile se contopesc… mmhh… primesc tot felul de mesaje de la cei care mă privesc, fiecare îmi mă îndruma în felul lui, ce ar vrea să vadă fiecare.

Degeaba îmi închipui că degetul meu ar fi penisul tău plin de fluidele noastre… mă amăgesc pentru moment. Nu se compară cu senzaţia unui penis umed aflat între buzele mele pe care să-l sug energic, zgomotos, până nu mai ştii nimic de tine.

Continui să mă satisfac singură, deşi ai fi putut să faci tu asta… introduc două degete în interior, cât mai adânc posibil, în timp ce mă trag de sfârcurile excitate… aahh… cei care mă privesc sunt înnebuniţi, mesajele lor curg într-una, nu am timp să le mai citesc. Mă uit când spre ei, când spre tine… te simt, ai vrea să te masturbezi privindu-mă în acele momente, poate că şi tu ţi-ai dori să fim îmbrăţişaţi, să fim uniţi într-un duet amoros… să mă posezi în toate felurile, eu să mă las ţie după pofta inimii…

Orgasmele trăite în faţa camerei îţi sunt dedicate, nu ai cum să ştii… totul se întâmplă în mintea mea şi nu am curajul să-ţi împărtăşesc gândurile mele. Mă consolez cu gândul că poate într-o zi, ceea ce trăiesc la interior, se poate întâmpla… să rămână o amintire între noi… dar în acelaşi timp, gândurile nu-mi dau pace, la fel de posibil… să nu se întâmple vreodată.

Semnat… a ta pentru totdeauna.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Atrasă de colegul meu”

  1. Poate intr-o zi, ceea ce traiesti in interior se va intampla…
    Frumos, captivant, incitant, excitant…felicitari!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.