O relaţie frumoasă se poate termina oricând

Dorinţa de a ne întâlni a fost mare pentru amândoi. Fără să mai invocăm motive, am decis împreună că trebuie să ne vedem, să ne cunoaştem intim, să lăsăm trupurile să vorbească. Nici unul nu a avut vreun regret, după decizia luată. Mai mult decât atât, începusem să ne întâlnim tot mai des, să ne iubim în secret. Atunci când se putea, vorbeam des la telefon sau ne trimiteam unul altuia mesaje siropoase. Pentru mine ea era dulceaţa mea, eu motănelul ei… aşa ne alintam când eram departe unul de altul.

Frecvenţa cu care ne întâlneam crescuse, părea că nu ne săturam unul de altul, voiam amândoi tot mai mult, dacă s-ar fi putut… în fiecare zi, dar nu era posibil, din punct de vedere al timpului, mai ales că amândoi eram căsătoriţi.

Începusem să credem că destinul nostru era să fim împreună, după ani în care fiecare a trăit alături de alt partener, începusem să ne gândim la… cum ar fi să divorţăm fiecare şi să ne mutăm împreună. Atunci aşa au fost gândurile noastre. Păream fericiţi. Uneori îi spuneam… soţia mea cea dulce. Se legase ceva între noi, discuţiile erau relaxante, cu uşurinţă ne completam şi ne susţineam unul pe altul.

Momentele intime erau la superlativ… începând de la îmbrăţişări şi sărutări. Doi pupăcioşi neobosiţi, abia reuşeam să ne separăm atunci când trebuia să plecăm, fiecare în direcţia lui. I se citea în ochi regretul că trebuie să plece, trupurile se depărtau, mâinile încă se mai ţineau… până la ultima atingere a degetelor, iar eu nu puteam să fac nimic în sensul acesta. Timpul era scurt, dar profitam de el la maxim, fiecare secundă în plus era un moment de bucurie.

În materie de sex în doi, cred că nu am omis nimic… nimic nu a fost uitat, tot ce s-a întâmplat între noi a fost din dorinţa altruistă… să-l mulţumim pe celălalt. Îmi amintesc momentele în care se chinuia să-mi facă sex oral cât mai adânc posibil. Se împingea cât mai mult în penisul meu, încercând să-l cuprindă pe tot. Uneori aproape că-i reuşea mişcarea, iar eu, în extaz… oftam din greu şi priveam la buzele ei mulate pe penis, cu nasul tot mai aproape de rădăcina lui.

Nu aveam cuvinte să mă exprim… nici atunci, nici acum… senzaţiile primite, mai ales că ştiam că face asta doar pentru mine. Pentru că ştia că îmi place asta, iar ea dorea să-mi ofere totul, să nu-mi mai trebuiască altă femeie, chiar dacă, în ciuda aparenţelor, trebuia să-mi mulţumesc soţia, ca să nu dau de bănuit.

Devenise ceva normal între noi, primeam sex oral tot timpul, iar la final, după ce era epuizată de numărul de orgasme avut, îmi făcea un sex oral de zile mari, ca să finalizez. În funcţie de poziţie, primea sămânţa mea în gură sau dorea să ejaculez pe sânii ei, ca apoi să o întindă pe trup. Ca să câştigăm timp, poziţia 69 devenise una dintre cele mai utilizate. Adoram mişcările vaginului pe buzele mele, labiile frecându-se de buzele mele, funduleţul ferm… ce-mi venea să-l muşc… dansa în voie şi mă incita de fiecare dată.

Gura flamandă, parcă nesătulă, îmi acapara penisul şi nu-l mai elibera până nu se scurgea şi ultima picătură din sămânţa mea. Ideea de a face sex anal, tot ei i-a aparţinut. Nu mai făcuse până atunci, dar voia să mi se dăruiască total. Nu voia să aibă regrete mai târziu că nu a făcut acest lucru cu mine. Avea încredere totală în mine că nu-i voi face rău şi că voi atent în acele momente, ca să nu o doară.

Am apreciat-o şi mai mult pentru dorinţa ei de a încerca cu mine ceva ce-i oferea o senzaţie inconfortabilă numai gândindu-se la ideea unui sex anal. Însă, nu eram oricine, eram motănelul ei în care avea totală încredere. În ziua aceea am avut emoţii. Mai făcusem sex anal şi nu eram fan din motive de igienă, de pregătirea mentală a partenerei, a muşchilor ce trebuiau relaxaţi foarte bine.

Până la urmă am făcut-o. Întâi m-am asigurat că va avea câteva orgasme, să fie complet relaxată, ca apoi să încerc ceea ce nu-i mai făcuse nici un alt bărbat. Credeam că ea are emoţii, dar s-a dovedit că eu aveam emoţii mai mari decât ea. Îmi era teamă să nu o rănesc, mai ales că orificiul nu părea unul primitor. Încurajat de ea mi-am dus misiunea până la capăt.

După un timp, anumite discuţii au avut loc între noi. Discuţii ce nu ar fi trebuit să existe, mai ales că ştiam, de la început, de starea civilă a fiecăruia. Ce nu înţelegeam era faptul că ea mă întreba, iar eu îi răspundeam naiv cum nu ar fi vrut ea. Discuţiile erau legate de faptul că mai întreţin relaţii sexuale cu soţia. Devenise geloasă pe treaba asta, iar eu nu înţelegeam de ce, mai ales că şi ea avea raporturi sexuale cu soţul ei, dar pe mine nu m-a interesat acest aspect, şi chiar şi aşa, nu aveam cum să fiu gelos.

Rezolvasem acest aspect până la urmă, nu-i mai spuneam nimic legat de subiect şi totul părea că revine la normal. Cu timpul întâlnirile dintre noi au devenit tot mai rare, programul încărcat de la muncă al amândurora a făcut să nu reuşim să ne mai vedem, iar inevitabil, ceea ce a fost fierbinte între noi s-a răcit, până şi discuţiile la telefon nu mai erau ca înainte, deveniseră generale, iar discuţiile siropoase au dispărut treptat.

Cum ne-am înţeles la început, încercăm să trăim clipa, vedem cât de mult va ţine, iar apoi, fiecare îşi va vedea de viaţa lui în caz că unul dintre noi nu mai doreşte. I-am respectat decizia…  mi-am ţinut cuvântul dat la început.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O relaţie frumoasă se poate termina oricând”

  1. Am venit de la serviciu mai devreme cu 2 ore, am intrat in casa, cand deodata aud gemand dintr-o camera. Am deschis usa usor si ce sa vad… sotia facea sex cu sefu ei. I-am vazut penisul imens cand i-o baga. Gemea de placere. M-am excitat la maxim am intrat peste ei. S-au speriat foarte tare si le-am zis sa stea linistiti, ca nu se intampla nimic. Atunci i-am zis sotiei sa facem in trei, si ea voia de mult sa facem asta. Eu o lingeam intre picioare in timp ce facea sex oral sefului, pana a ejaculat. De atunci in fiecare seara facem sex in trei si i-am dat voie sa faca sex si cu alti barbati.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.