Un training reușit

Firma organizase trainingul pe vânzări la munte, era un fel de bonus și o ocazie de socializare pentru cei care au obținut cele mai bune rezultate. De data asta cel ales am fost eu, urmând să mă întâlnesc cu zeci de colegi din alte orașe. Aleseseră unul dintre hotelurile de top, mai liber ca de obicei pentru că sezonul abia începea, însă hotărâseră să ne cazeze câte doi în cameră. Am căzut cu Adrian, un coleg de la Iași ceva mai tânăr decât mine. …

Mi-a luat ceva să mă obișnuiesc, preferam intimitatea și în plus nu mai stătusem cu alt bărbat din vremea studenției și a ieșirilor la munte, în care ne interesa doar distracția. Adrian era genul de bărbat care mergea foarte des la sală, atent de la modul în care se îmbracă, până la ultima șuviță de păr, pe care și-o aranja cu grijă.

Mi se părea puțin ciudată familiaritatea pe care o abordă și lipsa totală a oricăror inhibiții. Se îmbrăca și dezbrăca cu naturalețe în cameră, mândru de mușchii lui bine conturați. I-am observat zona inghinală epilată, testiculele grele și penisul care chiar și flasc era gros și destul de mare. A zâmbit când mi-a observat privirea:

– Știi Iulian, ar trebui să încerci și tu. Femeile adoră asta. În plus, fără părul acela inutil orice bărbat pare dotat aproape ca un armăsar.

Cu toate că la început micile lui acte de exhibiționism mă făceau să mă simt mai puțin confortabil cu situația, m-am obișnuit repede. Seara devenea foarte volubil, când obosiți de cursuri, slideuri și prezentări, ne retrăgeam în cameră la un pahar și o țigară de vorbă.

Ne întindeam în șezlongurile din balcon și începeam să sporovăim, mai întâi despre firmă și colegele de training, pentru a ajunge amețiți de vin la cele mai intime destăinuiri. Nu prea îmi plăcea să vorbesc despre mine și soție, era o zonă a vieții care rămânea doar între noi doi, dar pe el nu îl deranja. Nu era legat sentimental de nimeni, așa că îmi evoca cu savoare de artist sâni, mai mari sau mai mici, fese, labii, munți ai lui Venus păroși sau epilați.

Îl ascultam și mă întrebam uneori cât de reale sunt aceste povestiri, unele părând preluate direct din Luni de fiere, mai ales relația lui sexuală intensă cu Denisa. Îmi imaginam primul lor contact, în spatele unui club din București, când femeia i-a descheiat pantalonii și i-a oferit un sex oral de neuitat. Măritată fiind, Denisa găsea în Adrian un instrument al poftelor ei nestăvilite pe care nu le putea satisface cu soțul mai în vârstă și mai conservator.

Ceva real era în toată treaba asta, căci pe măsură ce povestea se uita undeva în zare, spre munți, intrând într-o lume a lui. Vedeam cum mădularul îi împinge nerușinat șortul, dar el nu se jena, îi prindea uneori vârful între degete, prin pantaloni și continua să povestească. În mod ciudat mă excitam și eu, nu îmi dădeam seama dacă de la poveste, de la ceea ce vedeam, sau era un mix între ele.

– Iulian, nu îți place niciuna dintre tipele de la training?

Întrebarea lui a venit pe neașteptate, în ultima seară. Nu mă gândisem la asta, dar eram pregătit să las lucrurile să meargă de la sine. Toți se străduiau să socializeze și să se distreze cât mai mult la party-ul de încheiere, iar el mi-a arătat-o pe Andreea. Nou angajată, atrăsese atenția tuturor la training, prin ținuta office, dar aleasă special să îi pună în evidență fesele tari sub materialul mulat al pantalonului, picioarele lungi și talia subțire. Fusese distantă și inabordabilă toate zilele, dar acum ceva părea schimbat în atitudinea ei.

Stătea singură, picior peste picior, cu rochia mulată dezgolindu-i discret o parte din coapsă și banda adezivă a dresului. Pantofii cu toc înalt erau o prelungire firească a picioarelor lor lungi. Sânii micuți și plini se uneau în două curbe ispititoare dezvelite de decolteu. Fuma absentă și nimeni nu încerca să intre în vorbă cu ea. Poate din cauza distanței pe care o pusese între ea și ceilalți zilele trecute, sau poate datorită frumuseții ei pe care orice bărbat și-ar fi dorit să o cunoască, dar care avea ceva care te făcea să ai reținerea celui care va fi respins.

Buzele ei atent conturate cu un roșu discret se împreunau pe țigară, eliberând-o cu gesturi largi, aproape studiate. Pentru Adrian era o provocare pe care trebuia să o accepte. A studiat-o, căutându-i insistent privirea, au avut un scurt contact vizual. L-am văzut cum ia două pahare de cocktail de la bar și se îndreaptă către ea. Andreea l-a acceptat pe cel întins ei, au ciocnit și s-au afundat în discuții. Timpul trecea, ei erau deja absorbiți unul de altul, vorbeau cu fețele apropiate, pentru a acoperi probabil muzica.

M-am lansat în câteva conversații monotone, aproape bucuros că timpul trece și odată cu ea și petrecerea asta care nu ducea nicăieri. Telefonul mi-a vibrat în buzunar. Era un mesaj de la Adrian – urcă acum în cameră, venim și noi. Mâinile îmi tremurau ușor, intuiam ce va urma, nu știam dacă trebuia sau nu să fiu acolo, dar nu mă puteam impune dorinței și excitației care se construise treptat toate zilele astea.

Am urcat, iar după câteva minute au apărut și ei. Adrian a împins ușa și a prins-o în brațe pe Andreea, apropiindu-și buzele de ale sale. Femeia i-a răspuns cu nerăbdare, prinzându-i obrajii între mâini. Respirau greu amândoi. Mâinile lui îi căutau fermoarul rochiei, l-a desfăcut, iar aceasta a alunecat pe podea, dezvelindu-i trupul.

Chiloții mici, tanga, îi dispăreau între fese și apăreau din nou, mulați pe labiile groase, care se profilau între picioarele ei frumoase, ușor întredeschise. Dresurile trei sferturi și banda adezivă din dantelă întregeau o imagine senzuală. Simțeam că penisul mi se întărește, eram excitat, dar eram decis să fiu un simplu spectator al împreunării trupurilor lor.

Andreea i-a desfăcut cămașa, dezvelindu-i pectoralii tari și cele câteva fire de păr de pe piept, lăsate ca un simbol al masculinității lui. O vedeam cum îi mângâie pieptul și abdomenul, unindu-și buzele pe sfârcurile lui. Mâinile ei cu degete lungi i-au descheiat hotărât cureaua și pantalonii, trăgându-i în jos și dezvelind boxerii care nu reușeau să îi acopere întreaga erecție.

A scăpat grăbită și de acest ultim articol vestimentar al bărbatului, penisul lui gros, zvâcnind, împingând aerul în căutarea ei. Femeia l-a cuprins în palme, masându-l pe toată lungimea, fără grabă, lingându-i delicat vârful. Adrian și-a luat penisul în mână și l-a plimbat pe buzele ei. O vedeam cum încerca să îl atingă cu limba, mâna ei dreaptă alunecându-i între picioare. Și-a tras chiloții și a trecut degetele lungi pe labii, din ce în ce mai rapid.

Bărbatul s-a oprit, iar ea i-a prins glandul, începând să îl sugă cu ușoare pleoscăituri ale limbii și salivei care ajungeau până la mine. I-a așezat o mână pe cap, împingând-o spre el. Vedeam cum mădularul gros dispare încet, ușor forțat, între obrajii ei. Femeia a tușit și l-a luat aproape imediat la loc, începând să își coordoneze mișcările capului cu ritmul mâinii cu care îl cuprinsese strâns. Mi-am desfăcut pantalonii, excitat de privirea lui Adrian care mă urmărea atent. M-am masturbat cu furie, până când el mi-a făcut un semn din cap să mă alătur lor.

Andreea ne-a cuprins penisul fiecăruia în mâini, trecând pe rând cu buzele de la unul la celălalt. Am simțit cum mădularul meu se lipește de cel al lui Adrian, mă excita atingerea, la fel de mult ca limba femeii care se mișca rapid pe unul și apoi pe celălalt, lăsând apoi loc buzelor și gurii cu care încerca să ne cuprindă pe amândoi odată.

Adrian a prins-o de mâini și a ridicat-o, obligând-o să se întoarcă și să se sprijine cu mâinile de pat. I-a prins fesele între degetele lui groase și le-a desfăcut, coborând cu limba între ele. S-a concentrat pe anusul ei, trecându-și limba peste el cu mișcări rapide, în timp ce îi prindea pe rând labiile între degete. A penetrat-o în vagin cu degetele, îl vedeam cum face mișcări circulare în ea, fiecare colț al feminității la care ajungea făcând-o să scoată gemete scurte de satisfacție.

S-a ridicat și și-a potrivit penisul între fesele ei, apăsând-o ușor cu mădularul. Femeia a țipat scurt, plăcerea și durerea se îngemănau.

– Iulian, ajută-mă. Mi-a ordonat scurt și m-am supus.

I-am scuipat pe intrarea îngustă, pregătind-o cu degetul, prins acum între ea și mădularul lui. Am ezitat, l-am cuprins în palmă pe Adrian și l-am împins ușor în ea. El a continuat cu o mișcare lentă din pelvis, vedeam cum intră încet între fesele bombate. Andreea își mișca fundul sfredelit de bărbăția imensă, îl lua încet, se bucura de noile senzații.

M-am așezat pe pat și i-am prins sânii în mâini, jucându-mă cu sfârcurile. Buzele noastre s-au atins, acoperindu-i ușoarele gemete de durere, care au dispărut odată ce mișcările lui Adrian au devenit mai hotărâte. S-a întors către el și i-a spus că vrea să ne fută pe amândoi.

Adrian a cuprins-o de șolduri și a așezat-o pe penisul meu erect, încet, uitându-se la împreunarea noastră ca la o jucărie care îi aducea plăcerea. I-am simțit vaginul excitat mulându-se și alunecând pe mine, până la testicule. Ea a rămas așa, s-a ridicat puțin, cât să îi prind pe rând sfârcurile în gură și s-a aplecat puțin, oferindu-i din nou lui imaginea excitantă a feselor ferme care îl așteptau.

A icnit primindu-l din nou în ea. Mă ținea strâns de gât, eu o prinsesem de talie și îi mușcam și sugeam pe rând sfârcurile, iar Adrian o penetra puternic, împingând-o spre mine. Penisurile noastre îi aduceau plăcerea și se frecau din nou unul de celălalt, prinzând la mijloc peretele vaginului ei. Am început să o penetrăm sălbatic, stârniți de încurajările ei, trecând-o de la unul la altul, cedându-ne și luând inițiativa.

– Ridicați-mă! A cerut tot ea și s-a așezat în patru labe pe pat.

Mâinile ei se mișcau apăsat pe clitoris, făcând ca labiile groase să se zbată într-o chemare în promiscuitate și plăcere. Ne-a privit peste umăr, zâmbind provocator, înainte de a-și arcui buzele frumoase într-o poruncă:

– Futeți-mă!

Am intrat primul, îndemnat de Adrian. Mă împingea pe fese, mă obliga să intru adânc în vaginul care mi se oferea. Femeia se împingea în mine țipând de plăcere și ne izbeam într-o cursă către orgasm. Degetele ei se jucau în continuare cu clitorisul, le mișca mai sus, îmi atingeau penisul și mă excitau și mai mult. Am ejaculat fără să pot să mă stăpânesc, sperma a plecat vâscoasă în ea. M-am oprit, iar ea s-a relaxat, gemând de fiecare dată când sămânța mea o lovea cu furia orgasmului. Și-a contractat mușchii și mi-a prins penisul într-o plăcută strânsoare, simțindu-mă mai bine.

M-am retras, iar Adrian mi-a luat locul aproape imediat, intrând cu mișcări puternice în ea. Corpurile lor care se izbeau, imaginea mădularului acoperit de seva ei și sămânța mea care ieșea și intra între labiile întredeschise, fețele lor transfigurate de plăcere, toate reprezentau un joc erotic pe care îl priveam așezat lângă ei. Adrian a strigat orgasmul și a rămas în ea minute bune. Vedeam cum seva noastră vâscoasă coboară pe labiile ei și testiculele lui.

Andreea s-a prăbușit pe pat, cu picioarele desfăcute și labiile mustind de împreunarea noastră. Mirosul acrișor de sex îmi stârnea din nou poftele, am coborât cu limba pe vulva ei și am simțit gusturile noastre. Am cules tot, plin de chef. Adrian a zâmbit, mi-a curățat buzele cu degetele, iar apoi am sărutat-o pe ea. Am convenit cu toții că a fost una dintre cele mai reușite sesiuni de training și că vom continua să aprofundăm cunoștințele.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Un training reușit”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.