Colega cu cracii lungi

Sunt un bărbat înalt, nu chiar ca un jucător de baschet, dar mă consider un bărbat înalt. Din timpul adolescenţei mi-am dorit să întâlnesc femei la fel de înalte ca mine, dar ca un paradox al vieţii, m-am lipit mai mult de fete mult mai scunde decât mine. De ceea ce te temi de aia nu scapi. Ştiu că se spune că o minionă este mult mai focoasă şi mult mai pasională în pat, dar eu tot îmi doream o fată cu picioarele din gât. …

Mi-am schimbat locul de muncă la un moment dat şi soarta mi-a zâmbit larg. Una dintre colege… înaltă, subţirică, cu picioarele din gât şi mai tânără decât mine… îmi dadea fiori de fiecare dată când o vedeam. Partea interesantă… este o idee mai înaltă decât mine, cu vreo 2 sau 3 cm, în condiţiile în care nu poartă nici un fel de încălţăminte cu toc înalt. Cum aş putea să mă adresez ei cu rugămintea… dragă, ştii, mie îmi plac tipele înalte, aşa ca tine, nu ai vrea să-ţi pui picioarele pe umerii mei?

O perioadă am zis că nu este moral să-i fac avansuri, mai ales că există un paragraf special în contractul colectiv de muncă, pentru astfel de cazuri. Dorinţa a fost mai puternică decât raţiunea. Puţin câte puţin, în fiecare zi, m-am apropiat mai mult de ea. De obicei nu fumez, dar pentru ea m-am apucat. I-am motivat dorinţa de nicotină… doar 2, 3 ţigări pe zi. De fapt, mă interesau momentele în care puteam fi singuri, să prindă încredere în mine, să se descarce cu problemele ei către mine. Să fiu umărul pe care să plângă.

Pentru o aventură cu ea eram în stare să mă prefac, să mint, doar să-mi ating scopul, iar apoi mai vedeam noi. Avea un iubit, dar nu-mi încurca foarte tare planurile. Poate că era mai bine aşa, amândoi într-o relaţie, puteam fi doar prieteni cu beneficii. Dacă ar fi fost singură, poate că nu ar fi cedat avansurilor mele. Şi-ar fi dorit o relaţie de durată, interveneau sentimente… şi implicit, probleme.

De câteva ori am dus-o acasă cu maşina. Prima dată nu prea a vrut… că nu vrea să profite de bunătatea mea, că stăm în zone diferite… dar a cedat, mai ales că afară ploua cu găleata iar companiile de taxi la care apelasem nu făceau faţă comenzilor.

Tot drumul m-am gândit doar la picioarele ei lungi şi subţiri, îmbrăcată în blugi mulaţi. Din când în când mai aruncam câte un ochi către picioarele ei când întorceam privirea spre ea. După un timp, ne apropiasem unul de altul. Nu ştiu ce impresie avea ea, dar eu aveam în minte doar un singur scop… să cedeze avansurilor mele.

Într-o marţi, fusese ziua unuia dintre colegi… tort, şampanie, urări… tot tacâmul. Nadia şi ea prezentă… parcă un pic mai zurlie după ce a băut şampanie. Poate mai mult decât alte dăţi. La ţigară, în locul special amenajat, doar noi doi pe balcon… bătea uşor vântul şi nu reuşea să aprindă bricheta. Nu era o brichetă prea grozavă şi asta o împiedica să ţină flacăra aprinsă. De câteva ori s-a întors cu spatele la mine, încercând să se protejeze.

Ochii mi s-au scurs direct spre funduleţul ei mic şi ferm. Căutam prin minte o replică grozavă pe care să i-o spun, o replică cu tentă sexuală. Mai mult să o testez, să văd cum reacţionează la subiect. Altă replică nu am găsit atunci:

– Acum văd mai bine… ce funduleţ futabil ai…

Reuşise să aprindă ţigara, s-a întors către mine zâmbind uşor, cu o privire pe sub sprâncene. Nu mi-a răspuns. Eram mulţumit că nu s-a supărat, dar era mult mai bine dacă îmi oferea o replică, să aflu care este părerea ei. Eu terminasem de mult ţigara, aşteptam să termine şi ea. Faţa îi devenise serioasă, trăgea câte un fum, privea în jos, se încruntase un pic şi nu ştiam motivul. A ridicat privirea din pământ direct spre mine, şi-a aranjat părul ce-i flutura în vânt şi m-a întrebat:

– Şi… ai vrea să mă fuţi?

M-a surprins întrebarea ei directă. Fără ezitare am răspuns da. Şi-a terminat ţigara şi am plecat fără să mai spună nimic. În birou, foarte tăcută până la plecare. Mi-am făcut o mie de gânduri despre ce ar fi putut-o să o supere… afirmaţia mea sau răspunsul la întrebarea ei?… Poate a doua zi avea altă stare de spirit şi aveam să aflu mai multe.

A doua zi, fiind un pic mai cald, a venit îmbrăcată cu o rochie lungă neagră, strânsă pe corp. La ţigară nu prea a ieşit, părea mai veselă dar nu puteam comunica din pricina celorlalţi colegi. Rămânând singuri în birou pentru câteva clipe… s-a asigurat că nu mai este nimeni în preajma noastră apoi mi-a spus:

– Poţi să mă duci astăzi acasă?

– Da, sigur că pot.

La plecare, a urcat în maşină şi mă pregăteam să merg înspre drumul ei către casă. Nadia mi-a spus:

– Mai ştii discuţia de ieri?

– Da… inima părea că mi-a stat o clipă de emoţie, când a adus subiectul în discuţie.

– Du-mă undeva să rezolvăm problema!… mi-a răspuns ea, în timp ce continua să privească înainte, apoi nu a mai scos nici un cuvânt, deşi am încercat să o fac să vorbească.

M-a luat prin surprindere, dacă discutam înainte, aveam timp să mă organizez pentru cameră la hotel. Nu ştiam nici cât timp aveam la dispoziţie. Mi-am amintit un loc potrivit pentru ceva rapid, pe fugă… o pădurice în afara oraşului, nu foarte departe de locul unde ne aflam. Ştiam un traseu pe unde puteam intra cu maşina.

Ajunşi acolo, am oprit motorul… ea nu a schiţat nici un gest. Am dat să o sărut, dar a coborât din maşină. M-am dus după ea. Am prins-o de mijloc cu mâinile şi am tras-o spre mine… cu gândul să o sărut. A întors capul eschivându-se. S-a întors cu spatele la mine, apoi s-a aplecat în faţă sprijinindu-se de maşină. Fiind foarte aproape, mi-a fost simplu să mă lipesc de ea. Nu zicea nimic. I-am ridicat rochia până în talie… fesele albe dintre care se zărea bareta chiloţeilor negri… aauu …

Am ajutat-o să se dezbrace de ei. În timp ce mă descheiam la pantaloni, m-am aplecat să-i sărut fesele. Apoi, m-am lăsat în genunchi… cu mâinile am prins-o de fese, trăgând de ele… ea şi-a desfăcut picioarele mai mult… gura lipită de vulva ei, căutam să o pătrund cu limba, dar poziţia era destul de incomodă.

Penisul era pregătit. M-am ridicat în picioare… întâi i-am atins fesele cu penisul, m-am jucat un pic cu răbdarea ei, apoi mi-am potrivit penisul… îmi venea mănuşă, perfect pentru înălţimea mea. În gândul meu, plin de satisfacţie… uite, de asta am vrut să fut una cu craci lungi! Nadia începuse să geamă, şi-a dus o mâna între picioare, frecându-şi de zor clitorisul. Ritmul devenise destul de alert. Îmi plăcea, o ţineam de mijloc şi o penetram cu putere.

După un timp mi-am amintit de pătura pe care o am în portbagaj. Am luat iute pătura, am aşezat-o pe capotă, apoi i-am spus să se aşeze cu faţa în sus. Nu înţelegea ce voiam să fac, stătea pe capota, cu picioarele uşor desfăcute. I-am prins fiecare picior şi l-am ridicat în sus, depărtate unul de altul, în formă de V. Păsărica epilată, arăta frumos la lumina zilei. Înainte să o penetrez din nou, m-am lăsat în genunchi.

Voiam să-i simt gustul… mi-am lipit gura de vulvă… limba intrase în interior… pe buze şi obraji eram umed… mi-a prins capul şi mă ţinea apăsat între picioarele ei… de ce dracu nu ai spus nimic, era mult mai bine să ne fi aflat într-o cameră de hotel... dar nu am avut puterea să spun cu voce tare. Gemea şi suspina puternic… eu nu mă puteam sătura să o gust. După un timp m-a eliberat, mi-a ridicat capul şi m-a tras către ea.

Am intrat rapid printre labiile umede… o ţineam de picioare… de picioarele alea lungi după care am tânjit atâta timp. În timp ce o penetram, am început să o sărut pe gamba piciorului drept. Mi s-a părut incitant. Apoi, am vrut mai mult… limba alunecă uşor pe pielea fină. Nadia se uita la mine, cu degetele îşi freca clitorisul tot mai energic. Îşi schimbase mimica fetei, era destul de încordată… fiecare grimasă se vedea pe faţa ei… eu mai tare, mai energic… aahhh… ddaahh…

Ştiam că a avut orgasm, dar nu m-am oprit. Am continuat mişcarea încă câteva minute în acelaşi ritm… presiunea era tot mai puternică, urma să finalizez, dar nu puteam face asta în interior. Înainte să ejaculez, am ieşit rapid… mi-am prins penisul cu mâna stângă… aaahhh… jeturi puternice săreau departe de mine, căzând direct pe pământ.

În drumul spre casă, am purtat câteva conversaţii, avea altă stare de spirit. Mult mai veselă. Nu mai era loc să-i reproşez faptul că a fost totul pe grabă. Până la urmă a fost ceva spontan, o fost o aventură grozavă, o aventură ce ar fi fost mai interesantă într-o încăpere. Relaţia noastră nu s-a oprit aici. Mă bazez de fiecare dată pe spontaneitatea ei. Aşa îi place ei, o excită.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Colega cu cracii lungi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.