Primul pas pentru sexul în trei

De ceva vreme mă gândesc tot mai intens la posibilitatea aducerii în dormitor, între mine şi iubita mea, a unei femei, pentru un sex în trei. Este mai mult o curiozitate ce a devenit tot mai prezentă în mintea mea. Ca să nu fiu egoist, am luat în calcul şi eventuala ei dorinţa… pentru un sex în trei, dar alături de încă un bărbat. Cel mai bine, pentru a împăca ambele tabere, ar fi un schimb de parteneri. Oricare ar fi varianta de început, nu cunoşteam foarte bine poziţia iubitei mele. Dar trebuia să aflu…

Ne place să urmărim împreună filme pentru adulţi, uneori chiar să facem propriile noastre clipuri. Ea a observat că am început să pun mai des filme în care se afla mai multe persoane, dar nu a spus-o cu reproş. Întâi ne-am uitat la filme cu un bărbat şi două femei, ce mă interesa pe mine. În timp ce priveam chiar mă simţeam mult mai excitat. Eram mult mai atent la astfel de scene, mai ales când mai aveam puţin şi ejaculam. Mă simţeam extraordinar.

Trebuia să aflu reacţia ei şi pentru cealaltă variantă. Deşi nu eram atât de excitat, am privit împreună filme în care femeia era în centrul atenţiei, alături de doi bărbaţi. Încercam să-i surprind trăirile, să văd cum se manifestă, dacă pare interesată de astfel momente. O atrăgea ceea ce vedea, se vedea pe chipul ei interesul de a privi tot mai mult. Aproape că îmi venea să o întreb… dacă are ceva împotrivă să aducem un bărbat între noi.

Filmele cu schimb de parteneri mi-au plăcut mai mult. Ca intensitate, este mult mai atractiv, acţiunea mult mai dinamică, excitantă… să vezi patru persoane dezbrăcate complet, punând în scena diverse poziţii, într-un amestec de gemete. Mi-am luat inima în dinţi, trebuia să discut cu iubita mea. Căutam momentul favorabil şi nu-l găseam. Mai tot timpul apărea ceva şi nu era indicat să dezvolt un asemenea subiect.

La televizor rula un film cu swingeri, pus de mine. Tocmai terminasem amândoi, îmbrăţişaţi, respiram greu, ea având capul pe pieptul meu. Scena protagoniştilor ne-a prins pe amândoi, eram captivaţi de ceea ce se întâmplă acolo. Era atât de excitant încât penisul încă era erect. Nu m-am putut abţine şi am început să mă joc cu el, culisând uşor prepuţul. Părea momentul potrivit pentru o astfel de discuţie.

– Rebeca… ce părere ai despre sexul în trei şi schimbul de parteneri?

– Este excitant să-i priveşti…

– De acord cu tine… dar dacă ar fi să participi?… În acel moment a ridicat capul şi s-a uitat la mine.

– Tu vorbeşti serios?!

– De ceva vreme mă gândesc să experimentăm sexul în trei, pentru început să aducem în pat încă o femeie, apoi mai vedem. Ca să fie şi pe placul tău, putem încerca în trei… cu încă un bărbat.

– Nu ştiu ce să zic… sunt curioasă să văd cum este cu o femeie, aş vrea să încerc, dar, în acelaşi timp, nu aş vrea să te împart cu o alta.

– Aşa…

– Nu mă înţelege greşit… nici cu un alt bărbat nu s-ar putea întâmpla, asta ar însemna să accept şi dorinţa ta, altfel nu ar fi corect.

– Te înţeleg. Uite cum facem. Ce zici dacă ţi-aş găsi o parteneră cu care să-ţi satisfaci curiozitatea, eu nu mă bag, doar privesc… şi apoi mai vedem?

– Vei fi tentat să participi şi tu… este de înţeles…

– Aşa este, dar îţi promit că doar privesc, nimic mai mult.

– Bine… rămâne cum ne-am înţeles, da?

– Da, doar am promis.

M-a deranjat un pic doza ei de egoism. Îşi dorea să fie în braţele altei femei, dar eu nu aveam voie să o ating. Până la urmă am acceptat această condiţie, poate era un punct de pornire spre ceea ce îmi doream eu. Oricum, să vezi pe viu două femei care se aruncă în braţele celeilalte, trebuie să fie foarte incitant. Sigur urma să se lase cu masturbare.

După mai multe încercări, i-am găsit o tipă, frumuşică, aproximativ de aceeaşi vârstă, bisexuală. I s-a părut ciudată condiţia iubitei mele, că eu am voie doar să privesc, dar nu a deranjat-o foarte tare. După mai multe discuţii virtuale, dintre noi şi ea, a venit momentul mult aşteptat. De cum a intrat pe uşă, am plăcut-o imediat. Cu un aer elegant.. pantofi cu toc, fustă strânsă şi o bluză cabrată, prin care sânii ei păreau sugrumaţi.

Am căzut de acord să nu se descalţe de pantofii cu toc. Îmi plăcea foarte mult să-i văd linia piciorului cu gambele încordate. Măcar atât să am ca plăcere. Mihaela a acceptat. Iubita mea, Rebeca, nu a avut nimic împotrivă, deşi nu cred că a înţeles raţiunea deciziei mele. Ne-am făcut comozi în sufragerie, lăsându-le pe cele două femei pe canapea, una lângă alta, în timp ce eu le priveam de la distanţă, aşezat pe un fotoliu.

Discuţiile nevinovate de la început au avut rolul să ne cunoaştem mai bine, apoi au venit şi subiectele picante. Era nevoie de o scânteie între cele două, mai ales că ne-am servit cu un păhărel de alcool, mai dulce, ca pentru femei. Mă uitam la cele două femei, la poziţia trupurilor, o scanasem de sus până jos pe Mihaela. Stăteau aproape una lângă alta, uşor răsucite către cealaltă… cotul aşezat pe spătarul canapelei, privindu-se, hlizindu-se una la alta. Eu nu contam la toată scena, mai mult am stat tăcut.

Le luase flama pe amândouă. Aveam telefonul pregătit pentru a face câteva amintiri cu cele două femei. Am observat-o pe Mihaela apropiindu-se mai mult de Rebeca, erau foarte aproape. A simţit această apropiere. Era toată un zâmbet şi nu zicea nimic. Şi-a strâns uşor buzele. Dacă a avut ceva emoţii, sigur i-au dispărut de la păhărelul cu cremă de lichior de ciocolată.

Mihaela a întins capul şi şi-a apropiat buzele de ale ei, a venit mai mult spre ea. Încă nu a avut vreo reacţie. Stătea nemişcată, primind sărutul noii sale prietene. Mihaela a prins-o de mijloc, a venit mai aproape de ea, lipindu-se una de alta. Atunci Rebeca a prins mai mult curaj, a pus o mână pe obrazul Mihaelei. Penisul se sculase, îmi venea să-l scot afară şi să mă masturbez, dar mai puteam să mai aştept puţin.

Rând pe rând, cele două femei au trecut la treburi serioase. Săruturile au devenit tot mai pasionale şi mai incitante. S-au descheiat la bluze reciproc… s-au pipăit peste tot. Invitata noastră, cred că s-a încins şi nu mai avea răbdare. S-a ridicat de pe canapea, a prins-o de mână şi i-a zis să meargă împreună spre dormitor.

Eu după ele. Mihaela s-a descălţat de pantofi în timp ce ne deplasăm spre dormitor. Vizibil excitat, îmi frecam penisul prin pantaloni. Cele două femei, îmbrăţişate, se sărutau lângă marginea patului. Câte un articol din vestimentaţia lor dispărea treptat. La final, erau două femei dezbrăcate, Mihaela cu spatele la mine. Privind la funduleţul ei ferm, pe care l-aş fi muşcat puţin. Nu am mai putut rezista, durerea acumulată din chiloţi trebuia eliminată.

M-am descheiat la pantaloni, i-am tras până jos, împreună cu lenjeria intimă. Scaunul aflat în apropiere, era mai mult decât potrivit pentru un astfel de moment. Cele două femei nu s-au sfiit că lumina rămăsese aprinsă. Cu o mână îmi mângâiam penisul, iar în cealaltă ţineam telefonul, aşteptam anumite cadre mai favorabile.

Mihaela s-a îndreptat către pat împingând-o uşor pe Rebeca. S-a întins pe spate de-a latul patului. O pernă şi-a aşezat sub cap. Mihaela s-a urcat deasupra ei, cu funduleţul ridicat. A fost perfect pentru a imortaliza momentul… i se vedeau labiile printre picioare. Auzeam clipocitul săruturilor lor, gemetele uşoare. Puţin câte puţin Mihaela se dădea mult mai înapoi, până a ajuns cu capul între pulpele iubitei mele.

Câteva poze au fost suficient, apoi am trecut la partea video. Era mult mai excitant aşa. Priveam cu invidie la trupul acestei femei, cum îşi mişca funduleţul provocator, în timp ce savura din piersicuţa iubitei mele. Parcă o găsisem pentru gustul meu dar nu aveam voie să o ating, de aici şi un pic frustrarea. Spectacolul celor două femei, m-a făcut să îmi frec penisul mult mai energic.

Mihaela avea degetul în interior, cu limba îi stimula clitorisul. Rebeca gemea puternic şi se foia întruna. La un moment dat, Mihaela s-a ridicat deasupra iubitei mele, s-a răsucit pentru un 69… pe viu. Acum aveau amândouă câte o porţie din cealaltă. Gemetele lor zgomotoase, imaginea celor două aflată una peste alta, oferind plăcere celeilalte… m-au determinat să-mi frec penisul cu putere. Până la urmă nu am mai rezistat, am ejaculat în palmă.

M-am dus la baie să mă spăl, iar când m-am întors după un timp, dezbrăcat complet, cele două femei schimbaseră poziţia. Erau una deasupra celeilalte, se sărutau şi se mângâiau. Îşi băgaseră picioarele unele între altele, frecându-şi pubisurile unul de altul. Degeaba am venit în dormitor cu penisul semi erect. La puţin timp, se făcuse din nou tare. M-am aşezat pe scaun şi le priveam, în timp ce mă masturbam. Penisul era roşu de excitare, dar şi de la atâta frecat.

Le-am văzut fericite, satisfăcute, zâmbeau una la alta, habar nu aveam ce s-a întâmplat între cele două cât am lipsit, dar cu siguranţă primeam detaliile mai târziu. S-au oprit un pic, dar se mai sărutau uşor, cu mâna atingând pielea celeilalte. Rebeca a întors privirea către mine, s-a uitat la mine zâmbind, părea să-mi mulţumească pentru îndeplinirea dorinţei ei. Mihaela s-a uitat şi ea. M-au văzut cum îmi frecam penisul energic. Tot Mihaela a fost cu ideea să-mi facă măcar un oral.

– Ajută-l, nu-l lăsa aşa… nu vezi cât se chinuie?!… rezolvă-l oral.

Rebeca a ascultat de sugestia invitatei. A venit la mine, întâi m-a sărutat pe gură, apoi s-a pus în genunchi în faţa mea. Mi-a luat penisul în gură şi a început să-l sugă. Mihaela rămase în pat şi-şi freca uşor labiile cu degetele. După puţin timp, Rebeca s-a oprit, s-a uitat la mine, apoi la Mihaela. Nu ştiam ce gândea. Atunci când am văzut că i-a făcut semn Mihaelei să vină am înţeles. Imediat a sărit din pat şi s-a alăturat iubitei mele, între picioarele mele.

Cele două femei aveau buzele pe gland, îl sărutau din lateral. Pe rând l-au prins între buze, sugându-l uşor. De câteva ori le-am surprins în timp ce încercau să se sărute fără să-şi dezlipească buzele de pe gland. Era ceva ce îmi doream de multă vreme. Le-am spus să continue aşa, că-mi place ceea fac. Gemeau uşor, se mângâiau pe sâni… buzele alunecau pe gland, apăsau la vârf până se întâlneau cu celelalte buze… aahh… era minunat… nu am putut să mai rezist… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic pe obrajii celor două femei, în timp ce se sărutau. Au cules toată sămânţă şi se sărutau.

Ai doilea orgasm l-am simţit mult mai puternic, datorită implicării celor două femei. Se făcuse târziu, Mihaela trebuia să plece, dar a rămas promisiunea că ne vom întâlni în săptămâna ce urma, pentru a continua ceea ce s-a început deja.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Primul pas pentru sexul în trei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.