Orele suplimentare… le aştept cu drag

Credeam că cei din conducere vor să mă pedepsească. De fiecare dată când angajau pe cineva, veneau la mine şi mă rugau să-i învăţ pe noii veniţi tot ce mişcă în firmă. Datorită fluxului de personal… se angajau, stăteau o perioadă, apoi plecau şi eu trebuia să o iau mereu de la capăt… îmi pierdusem tot cheful. Devenise o obsesie, priveam atent la noul angajat, îl scanam şi încercam să aproximez cât de mult va sta. Din obişnuinţă, aşa am făcut şi când a fost angajată Elena. Mă uitam la ea şi aveam impresia că ea va fi noua amantă a şefului, la felul cum arata la trup.  …

Destul de înaltă, subţirică, sânii nu prea mari, dar suficient cât să-ţi doreşti să te înfrupţi din ei, funduleţul apetisant. De câteva ori mi-am sucit gâtul privind-o cum mergea agale pe holurile firmei. Nu sunt în măsură să apreciez competenţa profesională, dar are un stil plăcut de a se îmbrăca, iar faptul că arată şi bine, nu are cum să nu-ţi placă.

Deşi sictirit şi fără chef, am început să-i prezint activitatea firmei din prima zi, poate mai mult decât am făcut-o cu alţi angajaţi. Speram să-i cedeze nervii şi să renunţe, dar nu a fost aşa. Elena, atât de dornică să înveţe prin întrebările ce mi le punea, încât m-a epuizat. Trecuse mai bine de trei luni de la angajare, timp în care a acumulat multe informaţii, dar nu scăpa ocazia să vină să mă întrebe anumite lucruri, lucruri pe care i le explicasem, lucruri de care s-a lovit de multe ori, dar ea tot insista să vină să mă întrebe… cum trebuie să fac aici? sau Este bine dacă fac aşa că să rezolv problema asta?

Ajunsesem un car de nervi. Tot timpul venea la biroul meu să-mi adreseze întrebări, unele mai simple alte mai complexe. La un moment dat, eram concentrat să scriu un mail pentru un client şi nu-mi găseam cuvintele potrivite, colegii erau la masă, dar eu eram în criză de timp şi nu doream să amân trimiterea acelui mail. Când m-am aşteptat mai puţin, apare Elena, cu o problemă simplă, ce ar fi trebuit să o rezolve cu uşurinţă după atâta timp.

Nu ştiu ce m-a enervat mai mult, faptul că a venit la mine sau problema apăsătoare cu scrierea acelui mail. Cert este că am răbufnit la ea, enervat la culme şi i-am spus:

– Elena!… nici până acum nu ai învăţat ce ai de făcut, chiar nu te poţi descurca la probleme simple?

Privirea ei s-a schimbat, din faţa deschisă şi luminoasă ce o avea, acum era opusul. S-a uitat lung la mine, fără să spună nimic. Regretele îşi făceau simţită prezenţa. Mă răzbunam pe ea şi nu merita acest lucru.

– Stai, scuze… concepeam un mail şi eram presat de timp… am încercat eu să dreg situaţia.

– Credeam că vei înţelege că te plac…

Nu am apucat să diger cele spuse de ea, imediat şi-a tras fermoarul de la fustă şi a lăsat-o să cadă la picioarele ei. M-a surprins total, priveam atent şi interesat trupul acestei femei. Picioarele frumoase, pulpele pline şi gambele alungite acoperite de un dres subţire de culoarea piciorului, încălţată cu pantofi cu toc. Am apucat să mă uit la ea puţin timp, moment în care am privit-o cu alţi ochi, atrăgătoare şi sexy, apoi ca lovit de trăsnet, m-am adresat ei:

– Eşti nebună!… îmbracă-te repede, dacă vine cineva şi ne prinde?

Nu a spus nimic, dar s-a îmbrăcat imediat apoi a plecat de la biroul meu. Uitasem de treaba mea, nu mai înţelegeam de ce mai stau pe scaun, rămăsesem cu imaginea sexy pe care mi-a oferit-o cu generozitate. Părea o idee bună să o am la pat pe această femeie. M-am ridicat de pe scaun şi m-am dus la biroul ei. Aveam în gând doar să-mi cer scuze şi să-i schimb starea nervoasă pe care i-am transmis-o.

Stătea la birou, cu capul aşezat în palme cu coatele pe birou. Exact lângă scaunul ei, m-am lăsat în jos, i-am pus o mână pe umăr şi i-am zis:

– Hei… scuze, nu eşti tu de vină.

A întors privirea către mine, m-a privit lung cu faţa posomorâtă. Pe moment am luat o decizie ce am crezut a fi inspirată. Am dat să o sărut şi i-am spus:

– Şi mie îmi place de tine… Mi-a acceptat sărutul. Faţa i s-a luminat, dar nu m-am oprit aici. A urmat un nou sărut pe buze, de data asta mai apăsat şi mai pasional pe care Elena l-a acceptat cu bucurie. M-a cuprins cu braţele şi m-a tras spre ea continuând să mă sărute şi ea. Ne încinsesem amândoi, cu greu ne-am separat unul de altul.

– Sunt şanse se ne prindă cineva, trebuie să ne oprim, vorbim după program, este mai bine aşa…

– Da, aşa este…

Se citea regretul pe faţa ei că ne-am oprit, ar mai fi dorit să continuăm. Ce-i drept, şi pe mine mă luase valul, m-a prins în farmecul ei, îmi doream mai mult. Gândul la mail-ul pe care trebuia să-l trimit se pierduse între imaginea sexy pe care mi-o oferise şi sărutul puternic dintre noi. Cu greu am reuşit să-mi termin treaba în acea zi. De câteva ori a mai venit la mine în birou şi încerca să se comporte natural, la fel ca în fiecare zi.

I-am amintit la un moment dat să nu plece la terminarea programului. Părea încântată şi la fel de nerăbdătoare ca şi mine. Colegii plecau pe rând, Elena se afla la mine în birou pe motiv că pregăteam anumite documente împreună. Se făcuse linişte, nu se mai auzea nimic, trecuse mai bine de 45 de minute după ora 17. Nu ar mai fi trebuit să mai fie nimeni în sediu. Rar se întâmplă să rămână cineva peste program.

Eram aşezat pe scaun şi ne uitam la teancul de documente, Elena se lipise de mine, aplecată peste birou. Cu o mână am prins-o de mijloc, mâna aluneca uşor pe funduleţul ei. Am băgat o mână pe sub fustă, degetele o atingeau pe picior, urcau… trecuseră de scobitura genunchiului… i-am atins coapsele, şi-a depărtat puţin picioarele să-mi facă loc să urc mai sus. În tot acest timp, se uita la mine şi nu spunea nimic.

Penisul crescuse în pantaloni, o doream mai mult ca oricând. Nu mă gândisem vreodată să am vreo aventură cu vreo colegă, dar acum se ivea ocazia şi nu voiam să o pierd, mai ales că şi ea mă dorea. Mai aveam puţin şi ajungeam între picioarele ei, atunci s-a ridicat în poziţie de drepţi, s-a întors cu faţa spre mine. Făcea un joc destul de incitant cu buzele şi limba în timp ce mă privea fix în ochi. A dus o mână la fermoarul de la fustă şi l-a desfăcut. Trăiam de două ori aceeaşi scenă, ea dezbrăcându-se de fustă. De data asta nu mai eram luat prin surprindere, încercam să savurez momentul. Fusta aluneca uşor, parcă mai uşor ca prima dată, apoi s-a scurs repede la picioarele ei. Cu ochii mari priveam la zona dintre picioarele ei. Elena nu avea chiloţi pe ea, iar zona din faţă a dresului era decupată, atât cât trebuie.

Oare aşa a venit de acasă sau s-a pregătit la baie pentru acest moment?… mă gândeam eu, dar nu era timp de gândire. Tipa era dornică, eu la fel, nu mai aveam vreun motiv să amânăm momentul. A venit spre mine, şi-a făcut loc între mine şi birou, apoi s-a urcat pe acesta cu picioarele desfăcute. Cu degetele îşi atingea lasciv labiile. O asemenea invitaţie nu puteam să o refuz. M-am apropiat de ea, am dat documentele la o parte, apoi am împins-o uşor să se aşeze pe spate.

Mi-am reluat locul pe scaun, cât mai aproape de ea, băgat cu capul între pulpele ei. I-am atins labiile… ahh… picioarele trecuse de umerii mei… avea un miros plăcut, proaspăt… sigur s-a pregătit înainte la baie. Am prins-o cu mâinile de fese, strângeam cu putere… limba şi-a făcut loc printre labii, gura lipită de vulvă… Elena gemea şi mă ţinea cu mâinile de umeri. Începuse să mă doară penisul de excitat ce eram. M-am deschis la pantaloni şi l-am scos afară. O mână o băgasem pe sub cămaşă, pe lângă nasturii ce-i deschisese ea, direct pe sâni, cu cealaltă îmi masam uşor penisul.

Am dat să mă ridic, am împins scaunul. Penisul era aproape de vagin. O priveam ca şi când aşteptam acordul ei că putem merge mai departe. Nu cred că a înţeles motivul meu, dar am continuat… penisul a intrat… aahh… i-am aşezat picioarele pe umerii mei. De multă vreme visam la asta, să ţin o femeie pe o masă mare şi să o penetrez în timp ce are picioarele pe umerii mei.

Elena şi-a scos sânii afară din sutien, trăgea de ei, de sfârcuri. Îmi plăcea să o privesc cum se zbate şi se manifestă, felul cum geme şi suspină la fiecare pătrundere viguroasă din partea mea. Îi prinsesem stilul, îi plăcea să fie mai energic şi mai agresiv decât mai lent. Pentru mine era modul perfect de “răzbunare” pentru toate femeile ce s-au plimbat prin firmă şi mi-au făcut o mie de nervi. Chiar dacă pleca din firmă, aveam satisfacţia morală că am avut-o şi mi-am descărcat toată energiile acumulate de-a lungul timpului.

I-am dat picioarele într-o parte, apoi m-am aplecat peste ea să-i prind sfârcurile excitate cu buzele. Sugeam la sânul drept, picioarele ei s-au înşurubat în jurul taliei, ea gemea şi mă apăsa cu mâna pe cap, de parcă nu voia să mă mai lase să-i eliberez sânul. Gemea tot mai tare, foarte încordată… ritmul tot mai energic. M-a eliberat brusc, apoi a băgat mâna între mine şi ea direct la clitoris. I-am prins sânii cu ambele mâini… am făcut exact cum a făcut ea înaintea mea… smucindu-i sânii, trăgând-o de sfârcuri.

Credeam că urma să aibă orgasm, dar cred că nu reuşea. S-a oprit, m-a împins uşor să mă dau mai înapoi. A coborât de pe birou, m-a prins cu braţele de gât şi m-a sărutat puternic. S-a întors rapid cu spatele la mine, apoi s-a aplecat peste birou. Mă pregăteam să o prind de mijloc şi să o penetrez. Instant şi-a adus aminte de ceva, s-a ridicat, apoi s-a prăbuşit la picioarele mele, mi-a prins penisul cu gura… cu o mână se freca între picioare iar cu cealaltă se trăgea de sfârcuri.

Rămăsesem blocat la aptitudinile ei. După câteva mişcări de încălzire, buzele reuşiseră să-mi acapareze tot penisul, cu mişcări tot mai ample… cu gemete şi suspine ce mă făceau şi pe mine să fiu în ton cu ea. La fel cum a început, s-a oprit brusc, apoi s-a ridicat, s-a întors cu spatele la mine… s-a aplecat peste birou cu picioarele uşor desfăcute.

Nici nu m-am apropiat bine de ea… cu o mână îşi freca clitorisul. Am prins-o de mijloc… am intrat puternic… aahh… o ţineam de mijloc, priveam în jos şi mă uitam la fesele ei, aproape perfecte… penisul ce dispărea rapid lovindu-mă puternic de ea… ahhh… gemetele ei puternice aveau să aducă orgasmul dorit şi zâmbetul de satisfacţie pe chipul ei. Trupul îi tremura, abia reuşea să se menţină pe picioare. Încercam să o ţin de mijloc, dar ea s-a lăsat cu toată greutatea şi s-a scurs printre mâinile mele la podea.

Ciufulită, stătea aşezată lipită de picioarele mele. Să nu pierd ritmul, am continuat să menţin penisul în priză… frecându-l energic. Elena părea epuizată şi nu credeam că vom mai continua. Dintr-o dată s-a ridicat în genunchi, mi-a luat mâinile și le-a dus la spate, sugerându-mi să le ţin acolo. Imediat mi-a prins penisul cu gura şi a început să-l sugă la fel de energic ca prima dată. Priveam atent la buzele nesătule ce-mi ţineau captiv penisul… aahhh… explozia a venit firesc, incitat de mişcările şi zgomotele emise de ea.

Nici în cele mai îndrăzneţe vise nu gândeam că voi avea vreodată un sfârşit de program atât de intens. Acum nu mai aveam cum să mă supăr pe ea. Cu amabilitate şi multă răbdare am ajutat-o când întâmpina vreo greutate, ştiind că la sfârşit de program… urma să facem ore suplimentare.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Orele suplimentare… le aştept cu drag”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.