Iubitule, iubeşte-mă nu mă ignora!

Am ajuns acasă o idee mai devreme. Iubitul meu a auzit când am intrat dar nu a venit să mă întâmpine, să mă strângă în braţe şi să mă sărute. Se afla în sufragerie întins pe canapea, preocupat intens de cartea ce o ţinea cu ambele mâini. Imediat îl aranjez eu! Mi-am lăsat geanta, iute m-am descălţat de pantofi, iar în drumul meu spre baie am apucat să-i spun… bună iubitule!… A rostit el ceva, dar nu s-a înţeles. Imediat ce-mi făceam un duş urma să-mi pun planul în aplicare…

De obicei stau mult la duş, dar acum pe repede ‘nainte. În dormitor m-am şters şi m-am îmbrăcat cu o lenjerie sexy… sutien şi chiloţi, iar în locuri cheie am aplicat un parfum cu un miros incitant… perfect pentru ce urma să se întâmple, cât să-i trezească toate simţurile. Păşind agale spre canapea, nu mi-a auzit paşii venind spre el. Ajuns în dreptul lui, i-am luat cartea din faţă…

– Mmmhh, un roman de dragoste… facem şi noi dragoste iubitule!

Ochii i se măreau privind spre mine. Aşa sexy îmbrăcată nici nu avea cum să nu mă observe. Rămăsese puţin blocat… ar fi vrut să continue cu cititul, dar ar fi vrut să mă “citească” şi pe mine… din scoarţă în scoarţă. Nu i-am oferit prea multe opţiuni. Imediat ce m-am descotorosit de carte, m-am dus către el. Înainte să mă aşez pe el am făcut o piruetă, punându-mi funduleţul apetisant în valoare, printr-o aplecare cu mişcări lente. Ştiu că este înnebunit după el şi profit de asta de fiecare dată ca să obţin ceea ce vreau.

Era descheiat la cămaşa scoasă din pantaloni. Oare ce se ascunde acolo jos, între picioare?! Priveam înspre acea zonă, cu degetele abia i-am atins prohabul. M-am aşezat peste abdomen. Să-l mai cert că nu m-a întâmpinat? Are rost să fac asta sau să începem ceva de care să ne amintim cu plăcere? A dat să mă sărute, eu am venit spre el. Gurile s-au unit într-un sărut lung şi pasional. Mi-a cuprins sânii cu palmele lui. Într-un moment de autoritate a tras de marginea sutienului până mi-a eliberat sânii.

Era de aşteptat să se năpustească asupra lor. Mâinile nu-i stăteau o clipă… mă trăgea de sâni, se juca cu sfârcurile… se întăreau la fiecare atingere. I-am eliberat gura… aveam ochii închişi şi oftam uşor, muşcându-mi buzele. M-a ridicat mai sus, cât să ajungă cu gura la sânii mei… şi s-a pus pe mozoleală… ddaahh… mă umezisem puternic, gemeam şi mă împingeam cu sânul în gura lui. Mai aveam puţin şi îi spuneam… suge, hai suge!

A fost doar încălzirea. Cu siguranţă îmi doream să-i simt buzele şi în altă parte. O vreme mi-am stimulat clitorisul cu atingeri delicate. Când nu am mai rezistat, i-am scos “jucăria” din gură şi m-am gândit să-i ofer alta, mai zemoasă. M-am suit până sus, deasupra gâtului. Privea atent la chiloţeii mei de dantelă prin care se puteau observa câteva detalii.

Nici în ruptul capului nu voiam să mă dezbrac. Ador să fiu penetrată în timp ce păstrez lenjeria intimă pe mine. Am tras de marginea chiloţeilor într-o parte. M-a prins de fese şi m-a tras către el. Sprijinită cu braţele de marginea canapelei m-am lăsat aproape cu toată greutatea peste gura lui… atenţia totală către clitoris. Apăsam cu încredere peste buzele lui… mişcările lente, înainte şi înapoi, au devenit mai rapide.

Niciodată nu l-a deranjat asta, ba, chiar m-a încurajat să fac asta dacă mă ajută să am orgasm, pe lângă faptul că îl aţâţă şi pe el. Şi am insistat. Nu ştiu ce-mi venise… l-am prins cu o mână de păr şi-l trăgeam mai mult spre mine mişcându-mă tot mai energic… mmmm… ce minunat ar fi fost să am un penis care să-mi umple gura.

Înfierbântată, zăpăcită… mi-am băgat două degete în gură şi am început să le sug zgomotos… mmmm… începusem să tremur, palmele lui îmi frământau fesele, apăsau spre el… ştiam că vine şi nu m-am oprit. Am continuat mişcările tot mai rapid, frecându-mi clitorisul de buzele lui… aahhh… orgasmul puternic asemeni unui cutremur a pus stăpânire pe trupul meu. Nu mereu am parte de orgasme de asemenea intensitate, dar când le am mă bucur de ele cu fiecare clipă.

Încă eram deasupra lui… limba scormonea în interior, culegând seva bogată. Mi-a eliberat fesele şi încerca să se dezbrace. Îşi desfăcuse fermoarul şi cureaua şi se pregătea să-şi dea pantalonii jos. Ceva mare se observa în chiloţi, o umflătură ce părea că vrea să rupă materialul textil. A tras de marginea chiloţilor şi şi-a scos instrumentul afară. Un oftat de eliberare s-a auzit instant.

M-am dat la o parte. Liviu s-a ridicat de pe canapea şi s-a dezbrăcat complet. În locul lui m-am aşezat eu, aşezată în genunchi cu spatele la el, aplecată către spătar, cu fundul ispititor către el. Îl aşteptăm pe el, pe “micul prinţ”… să intre în mine. Cu degetele îmi masam uşor labiile. A urcat pe canapea, la spatele meu. Penisul căuta să-şi facă loc printre coapsele mele… şi a intrat, fulgerător… dddaa… cu o mână mă trăgea sălbatic de un sân, se lovea de mine cu putere, încercând parcă să intre mai mult… degetele mele alunecau rapid pe clitoris.

Ritmul… de-a dreptul animalic, sălbatic… era tot ce aveam nevoie în acele momente. Nu-mi doream să se oprească. Cu o mână l-am prins de fesa stângă şi încercam să-l determin să nu se oprească… nu era momentul… aahhh… orgasmul a venit, nu la fel de puternic ca precedentul, dar destul de intens. S-a oprit din mişcări numai după ce l-am rugat eu, ca să-mi trag suflul. Rămăsese în picioare pe canapea, eu m-am răsucit şi m-am pus în şezut, cu spatele lipit de canapea.

Penisul umed, plin de schimbul de fluide, aştepta în poziţie de drepţi. Era un moment potrivit să-l primesc în gura mea, să simt gusturile noastre amestecate. L-am prins cu o mână şi l-am tras către mine apăsând cu o mână pe fesele lui. Într-o clipă, “micul prinţ”, şi-a făcut loc în gura mea. Mi-a prins părul într-o coadă la spate… venea spre mine tot mai mult, o dată cu el, penisul intra tot mai mult, la limita suportabilităţii mele.

Ştiu că îşi doreşte mult mai adânc, chiar pe tot, dar nu-mi reuşeşte, oricât de mult mi-am dat silinţa. Însă, încerc, aproape că mă înec cu el… el se mişcă înainte şi înapoi, din ce în ce mai rapid… îl aud cum geme, se încordează, se mişca tot mai repede… aahh… şi împinge… aahh… se opreşte brusc, cu penisul aproape jumătate în gura mea… izbucneşte într-un ţipăt războinic… aahhh… sămânţa ţâşneşte, vine în valuri. Câţiva stropi se scurg pe lângă buze, alunecând direct pe sâni.

Se prăbuşeşte pe canapea lângă mine, respira sacadat… penisul încă mai poate, încă în poziţie de drepţi chiar şi după acest moment. Repriza a doua înainte de culcare. Printre gâfâieli îmi spune:

– Bine ai venit acasă, iubito!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Iubitule, iubeşte-mă nu mă ignora!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.