La înghesuială între două femei (1)

De cum a dat căldura, gândul meu era doar la concediu… şi bineînţeles, doream să-l petrec pe litoral. Iubita mea era la fel de încântată ca şi mine, mai ales că ne făcusem o obişnuinţă să mergem destul de des la mare, chiar şi în weekend-uri. Rezervasem 6 nopţi la un hotel de 3 stele la Mamaia. Apă, soare, distracţie, bere rece, sex… acum venim. Cu vreo două zile înainte să plecăm entuziasmul a dispărut brusc. Vestea ce mi-a dat-o Roxana îmi stricase bună dispoziţie, aproape că nu îmi mai doream să merg…

Verişoara ei Simona a ţinut morţiş să meargă şi ea. Trebuia să meargă împreună cu iubitul ei, dar s-au certat, s-au despărţit şi refuza ideea de a nu merge şi ea la mare, iar singură ar fi fost absurd. Şi uite că ne-a găsit pe noi… persoanele potrivite cu care să meargă. Roxana era încântată, eu însă nu. Se citea cu uşurinţă nemulţumirea pe faţa mea… tăiasem de pe lista de concediu partea cu sexul.

Ziua cea mare, dimineaţa devreme, Simona a ajuns la noi cu un minim de bagaj, o geantă nu foarte mare. De câte ori a mai venit pe la noi nu prea i-am dat atenţie. Este o fată frumoasă totuşi, acum aveam să descopăr anumite părţi ale trupului ei ce nu le văzusem până atunci. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi, până la marginea feselor şi o bluză largă, înnodată în faţă de i se vedea buricul… sânii dansau liberi la fiecare mişcare. Din fata… doar frumoasă, acum mi se părea superbă.

Înaltă, creolă… trup sexy… îmi fugeau ochii după ea, însă nu aveam curajul să-i spun Roxanei. Simona avea să doarmă în aceiaşi camera cu noi. Patul imens, matrimonial, era suficient pentru toţi trei, iar imaginea proiectată în mintea mea cu cele două femei ce se plimbau aproape dezbrăcate prin cameră mi-a trezit instinctul sexual.

Primele trei zile, program de vară, relaxare şi distracţie… plajă, soare, cluburi, somn cât cuprinde. A patra zi, vremea înnorată, ploaie uşoară mai toată ziua. Cum nu aveam ce să facem, am rămas în cameră toată ziua. Am ieşit doar să cumpăr ceva de mâncare şi de băut. Fetele mergeau prin cameră cu două petice de material, numite maieu şi chiloţi. Fundul sexy şi apetisant al Simonei îmi făcuse o poftă de sex… îmi venea să o prind pe la spate pe Roxana, să-i zmulg chiloţii şi să o penetrez de faţă cu verişoara ei.

Mă gândeam să facem sex în baie. Am încercat să-i sugerez în şoaptă Roxanei dar nu a înţeles ce vreau. Spre dimineaţă, ne-am întins în pat să dormim. Eu pe partea dreaptă a patului, Roxana la mijloc şi Simona pe partea stângă. Cele două fete adormiseră cu spatele la mine. Fesele lor îmi făceau cu ochiul mângâiate de lumina lunii. Eram singurul ce nu putea să doarmă. Mai tot timpul cu mâna în pantalonii scurţi. M-am lipit de Roxana, cu o mână îi mângâiam fesele şi coapsele.

Speram să o trezesc, să putem face şi noi ceva. Penisul se întărise… aveam o dorinţă mai mare ca oricând. L-am scos din pantaloni… cu mâna îl dirijăm pe fesele Roxanei, ce dormea dusă şi nu avea habar ce fac. Am mers mai departe… i-am ridicat uşor maieul să-i mângâi sânii, în timp ce o sărutam uşor pe gât şi pe umăr. Uşoare gemete se auzea de la ea. Îmi place să o aud cum geme, însă, nu voiam să o trezesc pe Simona.

Mmmhhh… dacă i-aş trage chiloţeii într-o parte… părea o idee bună. Labiile uşor umezite… cu degetele îi masam uşor labiile. Roxana s-a trezit s-a întors către mine, mi-a simţit penisul erect. A aruncat o privire către Simona, să se convingă că doarme, apoi a venit spre mine. Mi-a prins penisul cu o mână şi a început să mă sărute. Mâna în chiloţeii ei, cu degetele îi masam uşor clitorisul. Suspina încet şi îşi arcuia trupul. Până la urmă am tras de chiloţi şi am ajutat-o să se dezbrace de ei. În timpul acesta ea şi-a dat jos maieul.

M-a împins să stau pe spate, a venit direct către penis, cu spatele la mine… cu două degete îl decalota uşor, cu limba făcea mişcări circulare în jurul măciuliei… l-a prins între buze… alunecau uşor, când ajungea la vârf se auzeau zgomote în liniştea nopţii. Ea avea o mâna între picioare, frecându-se energic.

După un timp, s-a aşezat la locul ei, cu spatele la mine, cu fundul cât mai aproape de mine. Mi-am potrivit penisul… mhh.. s-a auzit un icnet în surdină. Ritmul lent… să nu mişcăm prea tare patul. Cu capul ridicat priveam spre fundul Simonei, ce părea că nu s-a mişcat din acea poziţie. Oare cum ar fi să fac sex şi cu ea?… gândurile îmi alimentau excitaţia, mişcându-mă tot mai repede.

Nu era poziţia noastră obişnuită. Nici ea nu era obişnuită în această poziţie. S-a întors spre mine şi mi-a şoptit… hai să schimbăm locurile. Încet, am făcut rocada între noi. Acum mă aflam între două femei, ambele mă tratau cu spatele, dar numai pe una eram pregătit să o penetrez.

Am intrat iar… mişcările lente… patul se mişca încet o dată cu noi. Roxana se freca între picioare, cu o mână o trăgeam de sâni. Părea că totul se va termina fără să se trezească Simona. La un moment dat s-a mişcat. Credeam că se va trezi şi urma să ne întrebe, retoric… ce faceti?!… S-a sucit puţin, cu faţa în sus, apoi a revenit în poziţia iniţială, pe o parte, dar mai aproape… până s-a lipit cu fundul de mine.

Mă aflam într-o situaţie delicată. Voiam să continui, fără să o trezesc, dar în acelaşi timp voiam să-i ating posteriorul cu mâna. Nu ne-am oprit, chiar dacă simţea mişcările noastre, am decis să continui… gemetele Roxanei se auzeau tot mai tare, patul se mişca o dată cu noi. Ajunsesem să cred că noi am trezit-o şi s-a mişcat intenţionat. Nu puteam dovedi asta, era doar în mintea mea. Dacă voia să facă parte din jocul nostru?… mi-ar fi plăcut asta.

Roxana tremura şi icnea cu capul băgat în pernă… îşi freca tot mai energic clitorisul, penisul culisa tot mai rapid. Mişcările mele le transmiteam şi Simonei. Iniţial am crezut că mi se pare, dar apoi mi-am dat seama că patul se mişcă prea tare… şi la spatele meu. Am ridicat capul spre ea… avea o mână băgată între picioare… o agita energic. Roxana era în lumea ei, nu avea habar ce se întâmplă la spatele meu.

Simona se masturba la spatele meu fără să spună nimic, nu tu icnete şi suspine. Mi-am făcut curaj…

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.