La înghesuială între două femei (2)

… Mi-am făcut curaj… am întins o mână pe fesele ei, apoi am încercat să ajung între picioare. S-a întors către mine, mi-a prins mâna… a condus-o direct în chiloţi… labiile umede le-am atins cu o oarecare sfială. A venit mai aproape de mine… a tras de chiloţi în jos până s-a dezbrăcat de ei. Voia şi ea, era dornică, i-am băgat un deget în interior, icnea uşor lipită de mine, se împingea în mine tot mai mult… ăsta da noroc pe capul meu, să fiu la înghesuială între două femei…

I-am făcut şi ei poftă, era de înţeles, dar Roxana ar fi fost de acord?! Roxana s-a întors să vadă ce se întâmplă, o auzise pe Simona icnind.

– Uite cine s-a trezit!… a părut chiar surprinsă. Am încercat să trag mâna dintre picioarele Simonei, să nu mă vadă, dar era prea târziu. M-a mirat că nu a avut o replică pentru asta. M-a împins pe spate, s-a ridicat deasupra mea. Atunci a observat că Simona era fără chiloţi. A zâmbit uşor apoi i-a tras o palmă peste fese.

Simona, ascunsă cu capul în pernă, cu braţul în dreptul feţei. Se simţea ruşinată de situaţie. Roxana şi-a potrivit penisul în vagin… stătea în poziţia şezut sprijinită în mâini, aşezate pe pieptul meu. Privirea îndreptată spre Simona. Cred că ar fi vrut să zică ceva, dar nu aveam habar ce. Simona s-a întors cu faţa în sus. Genunchii ridicaţi, picioarele apropiate… o mâna aflată între ele, iar faţa în continuare acoperită cu antebraţul drept.

Printre gâfâieli, Roxana i-a spus… dezbracă-te şi de maieu, sigur ţi-e cald. Simona a auzit… nu s-a dezbrăcat, în schimb a tras de maieu în sus până şi-a eliberat sânii. În lumina nopţii priveam la sânii ei, în timp ce s-a suprapus cu imaginea cu sânii dansând liberi pe sub bluză, de acum câteva zile. Aş fi vrut să-i ating, să-i strâng în palme şi… să-i sug ca un nebun. Nici una dintre dorinţele mele nu ştiam dacă se vor împlini. Eram la mâna Roxanei. Totul depindea de ea dacă îmi permitea să mă ating de verişoara ei.

Roxana sărea pe mine tot mai tare… gemetele ei păreau o cursă cu ale Simonei. Un cor de gemete se auzeau în camera în liniştea nopţii. Mişcările s-au înteţit, s-a aplecat spre mine. Gemetele le simţeam în urechea mea stângă. I-am prins fesele cu ambele mâini… îi dădeam contre, tot mai rapide… aahhh… sunetul diferit al orgasmului l-am identificat uşor, dar nu m-am oprit. Parcă mă mişcam şi mai tare. M-am oprit când mi-a spus să mă opresc.

Înfiptă în penisul meu, s-a lăsat peste mine, încercând să-şi găsească ritmul respiraţiei. Simona părea netulburată, avea treabă ei, nu o deranja nimic. După un timp, Roxana s-a ridicat în şezut, a dat să se ridice. Am privit-o în ochi şi ea pe mine. În ultima clipă mi-a făcut un semn din cap spre Simona, apoi s-a aşezat la dreapta mea, la marginea patului.

Puteam să înţeleg orice. Semnul pe care mi-l făcuse nu ştiam cum să-l interpretez. Îmi convenea de minune să-mi fi transmis… hai, ocupă-te de ea!, dar în acelaşi timp putea să fie şi altceva… uită-te şi la asta, se masturbează lângă noi. Nedumerit am dat să mă ridic, un pic mai sus cu capul pe pernă. Imediat m-a făcut atent cu mâna, a făcut din nou un semn din cap către Simona… pe buze, i-am putut citi… ce faci?!… du-te la ea!

Mesajul era mai mult decât clar. Am întins o mână spre Simona, i-am atins abdomenul. Nici o reacţie… deşi, nici nu ar fi trebuit să aibă vreo reacţie negativă, mai devreme mâna mea se afla în altă parte a corpului ei… mâna a alunecat spre sâni. I-am cuprins sânul stâng. Aşezat în genunchi, am venit mai aproape de ea.

Respira greu… i-am tras mana dintre picioare. Nu s-a împotrivit. Continua să ţină braţul la ochi. Mâinile alunecau pe trupul ei. I-am mângâiat sânii, degetele au alunecat pe coapsele interioare, coborând tot mai mult spre centru. Nu aveam de gând să continui ce făcea ea, doar i-am atins un pic labiile, apoi i-am depărtat mai mult picioarele.

Aş fi vrut să mă cuibăresc cu capul între ele, să sorb fiecare picătură din nectarul ei, însă, nu voiam să forţez nota, în faţa Roxanei. Femeile sunt de obicei geloase, deja şi vedeam scena… da, ei i-ai făcut sex oral, iar mie nu. Roxana a venit mai aproape de Simona, a tras-o de mâna ce o avea în dreptul feţei şi i-a aşezat-o pe pat, pe lângă corp. Între timp, eram deja între picioarele ei cu penisul erect, aşezat în genunchi… cu mâinile făceam un fel se masaj sau cel puţin asta părea să fie.

Trupul i se arcuia, gemete scurte se auzeau… uşor, m-am aşezat peste ea. Şi-a desfăcut picioarele mai larg ca să-mi facă loc. Eram pregătit, la fel părea şi ea. Cu mâna stângă la baza penisului, l-am dirijat spre locul umed şi fierbinte… aahh… şi… a intrat rapid, până la capăt. Aplecat peste ea, am început să o sărut pe gât şi pe umeri… vaginul excitat şi umed permitea o culisare rapidă.

Roxana a prins-o de sânul drept… îl strângea în mână, se juca cu sfârcurile… imediat Simona şi-a dus mâna peste a ei şi apăsa tot mai tare. Obişnuit cu gemetele Roxanei, am constatat că pe Simona abia o auzeai. Încordată la maxim de i se vedeau venele umflate la gât, gura deschisă… faţa schimonosită. Sprijinit în braţe, transpirat de căldură şi de efort… mă mişcăm tot mai repede. Penisul culisa rapid pe toată lungimea.

Părea că este aproape şi ea, dar obosisem. M-am ridicat, apoi i-am cerut şi ei să se ridice. Fără să-i spun în cuvinte, am reuşit să o direcţionez cu spatele la mine, aşezată în genunchi. I-am ridicat bazinul… s-a poziţionat cât mai bine… am intrat din nou. Cu ambele mâini o ţineam de mijloc, penisul se mişca rapid… Roxana a venit lângă noi, cu ambele mâini o mângâia pe Simona pe trup, se juca cu sânii ei. Ea îşi băgase o mâna între picioare şi a început să-şi frece clitorisul… din nou. De data asta mult mai rapid.

Se împingea în mine… trupurile noastre transpirate scoteau un sunet hilar la fiecare atingere puternică. Am simţit-o că este aproape, tonul gemetelor era mai ridicat un pic… ahhh… a urmat un ţipăt scurt, apoi s-a prăbuşit cu capul pe pernă. Eu nu m-am oprit, eram pe aproape… gâfâiam tot mai puternic, Roxana era lângă mine şi mă încuraja cu mângâierile pe fese. Şi-a dat seama ce urmează, şi eu eram conştient, dar ea a ţinut să mă avertizeze să nu termin în interior.

Încă puţin… l-am scos rapid, Roxana s-a dus direct la el şi l-a prins în gură. Îl ţinea între buze în timp ce eu continuam să-l frec rapid. Simona s-a ridicat în şezut… poate doar să vadă… cu un ultim efort… aahhh… am eliberat penisul şi l-am lăsat cu totul spre încântarea Roxanei ce culegea sămânţa ce se scurgea în valuri.

Obosiţi şi transpiraţi, am adormit la grămadă, eu la mijloc iar cele două fete lipite de mine. A doua zi vremea nu a ţinut cu noi, nici de data asta. Prilej favorabil să continuăm în trei ceea ce începusem… mai multe atingeri şi mângâieri, cunilingus celor două fete, felaţie din partea lor şi orgasme fără număr.

… citeste prima parte…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „La înghesuială între două femei (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.