Rubensiană şi sexy

Vineri seara, urma să ieşim în oraş, să ne plimbăm prin răcoarea nopţii, să mâncăm ceva iar mai târziu să ne retragem la ea acasă. M-a invitat să petrecem weekend-ul la ea. Aveam ceva timp de când formam un cuplu, dar încă nu eram pregătit să fac pasul să ne mutăm împreună. Cele două zile erau ca un exerciţiu, să ne cunoaştem mai bine. Mergeam agale spre casa ei… expresii incitante ne ieşeau pe gură. Era de aşteptat că urma să avem o noapte lungă şi fierbinte. De când mi-a spus, m-am gândit numai la surpriza ce o avea pentru mine…

De cum am intrat în casă, ne-am năpustit unul peste altul. Îmbrăţişaţi, săruturile încingeau atmosfera… respiraţia greoaie şi gemetele indicau nerăbdarea. Încălzit şi excitat nu voiam să o las să scape din mâinile mele, voiam să o dezbrac pe loc. Era timpul pentru desert… un desert dulce, plin de pasiune şi dorinţă, aşa cum eram obişnuiţi. Până la urmă am cedat şi am eliberat-o, la rugămintea ei să o las să pregătească surpriza.

În drum spre baie privea înapoi către mine şi îmi oferea săruturi cu buzele ei ţuguiate. Înainte să dispară din calea mea vizuală mi-a zis:

– Poate ar fi mai bine să mergi în dormitor, să mă aştepţi acolo… să te găsesc aşa cum îmi place mie… dezbrăcat.

Mi-a făcut cu ochiul şi a dispărut. Receptiv la indicaţiile ei m-am dus către dormitor. Nu mi-a luat mult până să mă dezbrac, apoi m-am aşezat pe pat, nu înainte să pregătesc atmosfera intimă… cele două lămpi aprinse ce se aflau pe noptiere. La scurt timp a ea intrat în dormitor. Şi-a făcut apariţia într-o lenjerie destul de provocatoare… o combinaţie de culori negru şi roz, dintr-un material foarte subţire şi transparent pe alocuri, de mătase, cu volane la partea de jos.

Aveam penisul erect şi alte dăţi, dar acum părea mai pregătit ca niciodată. Nu credeam că un astfel de detaliu, o ţinută că aceea poate să aibă un impact deosebit asupra mea iar trupul ei de rubensiană era mult mai atrăgător şi ispititor. La partea de jos, chiloţii roz se vedeau prin ţesătura de mătase, iar sânii mari se vedeau aproape în întregime, sfârcurile excitate împungeau materialul din care era confecţionat.

M-am ridicat din pat şi m-am dus către ea. Amândoi ne-am cuprins cu braţele. Ne-am sărutat scurt, apoi am întrebat-o:

– Îmi place cum te-ai pregătit, arăţi extraordinar… deşi şi-a dat seama după reacţia mea, am vrut să-i spun asta şi în cuvinte.

– Ghici de unde am achiziţionat lenjeria?

– Poate să fie de oriunde, nu am idee… nu ştiu, on line?

– Da, dar de la un sex shop. Aceasta era surpriza mea pentru tine.

– Mmmhhh… îmi vine să te mănânc toată, mi-e pofta de tine.

– Ştiam eu că va fi o alegere bună o lenjerie intimă. A fost un pic dificil, aveam de ales din multe alte produse

– Ai făcut o alegere excelentă…

Nu am terminat bine ce aveam de zis că i-am astupat gura cu buzele mele. I-am prins sânul drept… cu paşi mici ne îndreptăm către pat. S-a aşezat pe marginea patului, alunecând din braţele mele. Mi-a prins penisul cu o mână. Înainte să-l atingă cu buzele, m-a sărutat pe abdomen, apoi, coborând spre el, l-a atins cu buzele din lateral. A insistat un pic la bază… cu mişcări lente se apropia tot mai mult către vârf.

Am întins o mână spre sânii ei, îmi plăcea cum se văd prin plasa transparentă. Sfârcurile excitate păreau că vor să rupă materialul ce-i acoperea. Buzele mi-au acaparat glandul… aahh… mişcările du-te-vino din ce în ce mai alerte. Priveam în jos… la buzele mulate asupra glandului ce apăsau delicat, la ochii ei ce nu mă slăbeau a mă privi… gemetele completau această imagine făcându-mă să oftez profund de fiecare dată când buzele primitoare alunecau mai mult.

Aş fi putut lejer să aştept finalul în această poziţie, dar noaptea era lungă şi nu aş fi vrut să se termine brusc. M-am retras până am ieşit cu totul, imediat m-am aplecat peste ea şi am sărutat-o pe gură, apăsat, limbile se împreunară. Puţin câte puţin, am determinat-o să se întindă pe spate. Trebuia să urmeze şi momentul meu. Îmi plăcea acea lenjerie, aşa că am decis să-i îndepărtez cu grijă chiloţeii… roz şi margini negre.

Întinsă pe spate şi-a ridicat picioarele pe pat, genunchii ridicaţi… aşezat în genunchi la marginea patului, i-am desfăcut picioarele mai tare şi m-am dus direct la locul fierbinte. A oftat imediat ce i-am atins labiile cu vârful limbii. A întins mâna spre mine, a aşezat-o pe cap indicându-mi unde să o ating… la clitoris. La început mişcări mai lente, apoi mai rapide.

După cum se manifesta, mişcările trupului şi gemetele zgomotoase părea că va orgasm, însă, m-a oprit, a urcat mai mult în pat apoi mi-a făcut semn cu degetul să vin după ea. Mmmhh… nu aveam cum să ratez acest moment. Iute am sărit în pat urcându-mă deasupra ei. Printre săruturi şi mângâieri, mi-am pregătit penisul cu mâna stângă şi am intrat adânc… aahh… pe lângă gemetele obişnuite, i-am simţit unghiile apăsând în carnea mea.

Picioarele s-au strâns în jurul meu… voiam ca mişcarea să fie lentă, un du-te-vino pe toată lungimea penisului, însă, strânsoarea nu-mi permitea acest lucru. Mă voia cât mai adânc în interior. Din când în când mişca din bazin spre mine… gurile nu se saturau una de alta, cu braţele mă strângea tot mai puternic.

Şi-a mutat capul într-o parte… nu mai era în stare să-mi răspundă la săruturi. I-am prins lobul urechii între buze. L-am supt şi l-am lins aşa cum ştiam că-i place. Sub mine, o simţeam tot mai încordată. Gemetele tot mai ridicate, respiraţia mai grea. Atunci m-a eliberat, şi-a desfăcut picioarele şi le-a desfăcut larg. Aveam cale liberă pentru mişcări tot mai ample şi mai rapide. A pus o mână pe fesele mele şi îmi dirija mişcările.

De multe ori am încercat, dar nu ne-a reuşit. Momentul de a avea amândoi orgasm în acelaşi timp părea realizabil. Văzând-o destul de încordată, am realizat că este aproape de final. Nici eu nu eram departe, trebuia doar să mă concentrez îndeajuns de mult la acest moment.

Încordaţi amândoi… gemetele şi suspinele noastre răsunau în cameră. M-a prins cu o mână de braţ şi mă strângea puternic, a ridicat uşor capul din pernă, gura deschisă şi încordată la maxim… aahhh…, apoi s-a prăbuşit cu capul în pernă, mi-a eliberat mâna cu care mă strângea… eram şi eu aproape, încă puţin… mişcări rapide… aahhh… m-am lăsat puţin peste ea, respirând greu… valuri din sămânţa mea îi inundase interiorul.

Încleştaţi, unul peste altul am stat aşa multă vreme să ne găsim suflul pierdut. A urmat o nouă serie de săruturi şi mângâieri. A fost doar încălzirea, noaptea era un prilej potrivit să ne explorăm trupurile şi să punem în practică toată fanteziile.

Sursa foto: arhiva Pasiune.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Rubensiană şi sexy”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.