Atitudinea ei m-a fermecat

Aşa se întâmplă când începi un nou loc de muncă, eşti încă un străin, cei vechi se cunosc, se salută, vorbesc despre ei şi despre familiile lor, spun glume, s.a.m.d. O vreme mi se părea normal, era nevoie de timp de acomodare din partea mea cu noi colegii, de acceptare din partea lor, dar nu m-am gândit că după trecerea anilor, Otilia abia mă salută şi nici nu pare stăpână pe situaţie în preajma mea. Dacă o ignor, aşa face şi ea, se simte bine, este relaxată. În schimb, interacţionând cu ea, un simplu salut sau cuvinte adresate ei… situaţia se schimbă. Ce-o fi în mintea ei? …

Nu m-a deranjat prea tare atitudinea ei cu nasul pe sus în preajma mea, însă, nevoia de a înţelege modul cum gândeşte mă determina să nu renunţ. Chiar dacă răspunsul ei la salut ieşea forţat, nu am renunţat să o salut, şi uneori chiar am încercat să port o conversaţie cu ea. Rezultatele sub aşteptări. Oare o intimidez cu prezenţa mea? Mi-am pus această întrebare de multe ori, însă, refuzam să accept răspunsul ca fiind pozitiv, mai ales că nu am o statură impunătoare, iar trăsăturile feţei nu indică vârsta din buletin, par mai tânăr.

De multe ori am rămas tablou, la mine la birou şi privind de la distanţă spre ea la… felul cum se manifestă în prezenţa altor colegi. Râde zgomotos, glumeşte, povesteşte… are iniţiativă în conversaţii şi totuşi, abia reuşeşte să-mi răspundă la salut… mai chinuit. Se vede din atitudine că nu o spune cu plăcere. Privesc de multe ori şi la trupul ei, mai mereu îmbrăcată cu pantaloni strâmţi. Nu ştiu ce mă aştept să văd, nu este o femeie cu un trup ieşit din comun, pot spune că este o femeie obişnuită, mai puţin atitudinea.

Azi am trecut pe lângă ea… am salutat-o ca de obicei, ea nu a ieşit din tipar… un bună pe o tonalitate joasă. Îmi venea să o întreb dacă are ceva cu mine, dar am renunţat. Şi ce ar fi putut să spună… vai, dar nu am nimic cu tine, aşa sunt eu… ţi se pare.

De la biroul meu priveam atent spre ea. Se afla în plină conversaţie, emana de fericire, trăia fiecare vorbă ce-i ieşea pe gură şi nu înţelegeam dualitatea personalităţii ei. Pentru un moment mi-a venit ideea… cum ar fi dacă aş putea să opresc timpul în loc, nici unul dintre ei să nu se mai mişte, să rămână statui, blocaţi ca într-o buclă a timpului. Doar eu şi ea să avem capacitatea de mişcare. Să mă duc spre ea… sigur o să-mi simtă paşii, îmi imaginam că siguranţă se va pierde o dată ce mă va vedea.

Şi nu, nu să mă opresc lângă ea să vorbim, ci mai mult decât atât. O prind iute cu braţul de mijloc, o trag spre mine iar următoarea clipă să o sărut… gura mea să nu-i ofere posibilitatea să vorbească. Să stăm aşa până ce ochii miraţi şi nedumeriţi să se relaxeze, să-mi accepte sărutul furat.

Nici asta nu ar fi suficient. Aş merge mai departe. Dacă tot nu ne vede nimeni, ceilalţi sunt statui, aş vrea să-i pipăi trupul… să o strâng de fese cu o mână, cu cealaltă să prind un sân, să-l smotocesc aşa cum vreau eu… când mai pasional, când mai ferm.

Sunt convins că scena în sine m-ar incita, ar trezi în mine fantezii nebănuite, şi totuşi, îmi imaginez că i-aş smulge cămaşa cabrată pe care o poartă. Şi nu doar pentru că pot, pentru că vreau să fiu autoritar cu ea, să o domin din punct de vedere sexual. Poate ar fi imposibil… însă în mintea mea se poate orice, oricât de fantezist ar fi… să trag de pantaloni până ar ceda textura şi s-ar rupe. De la spate mă uit la posteriorul ei… cum ar fi ea dezbrăcată doar în chiloţii tanga?… se observa prin pantaloni ce poartă.

Erecţia mea ar ajunge la cote maxime. O trag mai aproape spre mine, cu o mână trag de sutien până îi eliberez sânii. Uşor speriată de atitudinea mea îndrăzneaţă, mă priveşte cu un oarecare reproş. Nu mă intimidez. Îi strâng sânul stâng în palmă, apoi mă aplec şi-i prind sfârcul între buze. Încep uşor, ca să-i placă, să-şi dorească mai mult. Ofer acelaşi tratament şi celui drept. O simt puţin mai relaxată, geme uşor. Poate ar vrea să o facă mai expresiv, dar nu vrea să pară că a cedat repede.

ÎI smulg chiloţeii tanga. Descopăr între picioarele ei un mic smoc, tuns periuţa, deasupra feminităţii ei. Mmmhh… doar nu crezi că scapi. Îi fac cu ochiul apoi o iau în braţe şi o aşez pe primul birou. Îndepărtez din zona ei tot ce se află… o împing să se întindă pe spate. Nerăbdător, mă aşez în genunchi în faţa ei. Îi ating coapsele cu mâinile… urc tot mai mult. Suspină, o văd cum îşi mângâie sânii… mă apropii mai mult. Gura se lipeşte de labii… ea se arcuieşte şi geme mai tare. Insist, limba căuta să intre, reuşesc… împing, scot limba la maxim, execut o mişcare du-te-vino tot mai rapidă.

De fiecare dată încerc să o pătrund tot mai mult. O regulez cu limba… mă doare un pic, dar observ că-i place şi mă încurajează prin gesturile sale. Mai pot suporta o vreme, de dragul plăcerii ei încerc să suport. Şi împing… împing, tot mai repede, savoarea feminităţii ei o simt pe limbă şi îmi place, vreau mai mult. Vreau… şi ea vrea, o simt, dar mă doare limba şi mă opresc.

Mă ridic în picioare, mă aplec peste ea şi-i sărut sânii… îi prind între buze, îi sug cu poftă, trag de ei cu buzele… o muşc, dar nu prea tare. Penisul stă să rupă pantalonii, deja mă doare de la poziţia în care se află. Mă ridic… îmi desfac cureaua, ea mă priveşte în timp ce-şi atinge sânii cu degetele. Reuşesc să scot penisul afară. Aştept să-i văd reacţia în privire, dar nimic. Nici nu se ruşinează, dar nici nu se entuziasmează. 

Îi ridic picioarele pe umerii mei… penisul cât mai aproape de de intrare. O văd cum priveşte în sus, spre tavan, îşi muşcă buzele şi aşteaptă cuminte ce va urma. Îi ating labiile, intru şi împing destul de tare… aahh… da, mă vrea în interior. Împing cu putere, mişcările tot mai rapide. Pe faţa mea nici o reacţie, privesc serios la ea şi împing… aproape cu ură, din răzbunare pentru toate momentele de ignoranţă ce au fost în aceşti ani.

Deşi mi-ar place să o penetrez pe la spate, vreau să mă vadă cum o fut energic, să o fac să zbiere de plăcere. O ţin de picioare, mă lovesc cu putere de fesele ei… ea ţipă, se zbate, iar eu nu încetinesc ritmul. După un timp… mă simt istovit, transpirat. Nu vreau să-i dau satisfacţie că am obosit, prefer să creadă că vreau să schimb poziţia. Şi asta fac… o ajut să se ridice, apoi mă sprijin de birou… o trag spre mine, penisul intră facil… o mână o ţin în talie, alta îi strâng sânul drept şi apăs…

Otilia îşi găseşte ritmul… se împinge în mine, tot mai tare… îi simt mâna între picioare cum îşi freacă clitorisul, tot mai tare… geme şi suspină… încordată şi concentrată, se loveşte de mine cu putere… gemete puternice, apoi… aahhh… şi se opreşte, cu fesele lipite de mine. Vaginul se contractă, se chinuie să-şi menţină echilibrul.

Nu o las mult, o prind cu ambele mâini de talie şi mă mişc rapid, tot mai rapid… momentul meu este aproape, dar nu vreau să termin aşa. Ies rapid din ea, o apuc de braţ şi o trântesc la podea… cu mâna îi prind părul la spate. Penisul este aproape de gura ei, mă priveşte un pic… îl vrea dar nu îndrăzneşte să aibă iniţiativa. Îl apropii de buze, împing, ea deschide gura… vrea ceva pasional, nu şi eu… împing şi mă retrag… reiau, deja o regulez în gură… asta este ceea ce vreau.

Mă priveşte în ochi… fără milă împing aproape tot penisul… vine, mă încordez… încă un pic… aşa, suge-o!… aahhh… şi mă opresc. O ţin de păr… sămânţa ţâşneşte… se aud zgomote de modul cum înghite. Sunt epuizat, aş vrea să-i mulţumesc, dar nu acum…

Visatul cu ochii deschişi îi face pe ceilalţi să creadă că ai luat-o razna. De-ar şti ei la ce mă gândeam eu..

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.