Atingeri senzuale… cu gheaţă

Singuri acasă, copiii fiind la bunicii din partea soţiei, amândoi aveam în plan încă o seară fierbinte, încă mai aveam de recuperat. Pregătisem baia, cu multă spumă, să ne bălăcim cât dorim. Prima a ieşit din cadă; la scurt timp am urmat-o în dormitor, apoi m-am dus la bucătărie. O bere rece se potrivea perfect cu năduşeala din timpul nopţii. Pregătit cu două pahare de bere rece m-am dus înapoi în dormitor. În timp ce sorbeam din paharul de bere mi-a venit ideea…

Am apucat să-i spun că mi-a venit o idee. Degeaba a insistat să-i spun, nu am cedat. Găsisem în dulap o eşarfă închisă la culoare. M-am apropiat de ea, ea m-a prins cu braţele de mijloc, încă mai avea prosopul în jurul taliei. După câteva pupăceli, i-am legat eşarfa la ochi. A aşteptat cuminte până am îndrumat-o să se aşeze pe pat, dar nu avea voie să îndepărteze eşarfa.

Ştiam că mai avem câteva cuburi de gheaţă în congelator. Nerăbdător m-am întors în dormitor. Să fiu sigur că nu trişează, am introdus întâi capul pe uşă să văd ce face, apoi i-am spus încă o dată să nu-şi dea jos eşarfa. După cum se mişca neajutorată, era clar că nu vedea nimic.

– Urcă-te în pat şi aşează-te pe spate cât mai comod…

– Bine… să-mi dau jos prosopul?

– Nu, momentan nu, mă ocup eu de el, trebuie doar să te întinzi pe spate.

– Bine… să ştii că am emoţii, nu ştiu de ce, dar am…

– O să-ţi treacă imediat.

Maria s-a întins… capul uşor ridicat pe pernă, braţele aşezate pe lângă corp, picioarele apropiate. Nu glumea când spunea că are emoţii. Dezbrăcat complet am urcat în pat lângă ea. În apropiere am lăsat micul castron în care aveam câteva cuburi de gheaţă. Încă aveam mana rece şi nu am vrut să o ating. M-am aplecat spre ea şi am sărutat-o scurt pe buze.

Şi-a ţuguiat buzele, le căuta pe ale mele. A urmat încă un sărut, la fel de scurt, a vrut să mă caute cu mâna. I-am prins mâna şi am aşezat-o înapoi, apoi i-am zis:

– Nu, nu încă, ai puţină răbdare.

Aştepta cuminte întinsă pe spate. M-am aplecat din nou şi am sărutat-o, de data asta mult mai pasional şi mai intens. Simţeam cum se relaxează, oftat discret. Cu o mână am tras de partea unde prosopul se îmbina până am dezvelit de tot.

Privind la trupul golaş… i-am depărtat picioarele şi m-am suit deasupra ei. A urmat un sărut lung şi pasional. Ar fi vrut să mă atingă cu mâinile, să mă prindă cu braţele şi să mă mângâie, să mă zgârie cu unghiile, dar se abţinea destul de bine. Din castronul ce-l aveam alături, am luat un cub de gheaţă. Ne-am dezlipit buzele, săruturile au coborât uşor pe gât. Icnea uşor, capul îl avea lăsat uşor pe spate.

Cubul de gheaţă i-a atins pielea… aahh… a tresărit imediat… e rece! În urma cubului de gheaţă erau buzele mele sorbind dâra de apă ce o lăsa în urmă. M-am dat puţin înapoi… cubul i-a atins sfârcul stâng… aahhh… îşi arcuia trupul şi gemea intens. Acelaşi tratament şi la celălalt sân. Sfârcurile se întăriseră, pielea burburiţată, precum pielea de găină, dar nu m-am oprit aici. Eram curios să aflu cum reacţionează când urma să o ating între picioare. I-am atins zona dintre sâni… uşor, am tras spre mine, lăsând în urmă o dâră de apă rece.

Mai aveam puţin, trecusem de abdomen… a urmat muntele lui Venus… aahhh… o vedeam cum îşi muşcă uşor buzele. Înainte să o ating, i-am sărutat labiile… buzele se lipiseră de ele… trăgeam uşor de labii. Cubul de gheaţă se topea în mâna mea. Am urcat cu vârful limbii către clitoris… tresărea la fiecare atingere, suspina, îşi ridica capul din pernă. M-am retras un pic, apoi i-am atins puţin clitorisul cu acel cub de gheaţă, apoi l-am retras.

Aşteptam reacţia ei. Imediat am atins-o din nou, apoi cu buzele mele calde… întâi ceva rece, apoi ceva cald. Faptul că nu putea să vadă, nu ştia ce urma să se întâmple. Fiecare atingere o trăia la intensitate maximă. Ce mai rămase din cubul de gheaţă, l-am aşezat în castron, apoi am continuat să o sărut la clitoris. Cu mâna încă rece i-am prins sânul şi am strâns-o uşor… uuufff… limba apăsa pe clitoris, ea îşi mişca bazinul aleatoriu, când spre mine, când în formă de cerc. Cu o mână îmi frecam uşor penisul, să-l menţin pregătit.

M-am ridicat în genunchi. Aştepta emoţionată, cred că era pregătită de încă o repriză de atingeri cu gheaţă, însă eu doream altceva. M-am poziţionat deasupra pieptului, penisul îndreptat spre buze… i-a atins buzele, a scos limba afară să-l atingă, gura s-a deschis uşor… a intrat vârful. L-a prins între buze şi a început să-l sugă zgomotos. M-am lăsat uşor pe spate, cât să ajung cu mâna între picioarele ei.

A ridicat mâinile şi le-a aşezat pe fesele mele. Cu mişcări lente îmi dirija mişcările înainte şi înapoi. Două degete îşi făceau loc în vagin, simulând un penis ce o penetrează lent. Gemea şi suspina intens. M-a prins de mână… încerca să-mi dirijeze mişcările, mult mai rapid. Buzele lacome se ocupau serios de penisul meu.

Îşi dorea mai mult decât două degete înfipte adânc… m-am dat la o parte şi am coborât din pat. Am prins-o de braţ şi am invitat-o să vină după mine. Din câteva mişcări i-am sugerat să se aşeze în genunchi lângă pat, aplecată spre el.

Poziţionat la spatele ei, m-am aşezat în genunchi. Penisul o împungea pe la spate. Cu o mână i-am prins un sân şi am tras-o spre mine. Cu cealaltă mână mi-am potrivit penisul între labii… aahh… am împins tare… ambele mâini le aveam pe sânii ei, trăgând de ei, smotocindu-i… împingeam uşor, la fel de uşor îmi oferea contre. Ritmul a devenit în scurt timp mult mai rapid. Contrele ei mă invitau să mă mişc mai rapid, mult mai rapid… trecuseră câteva minute… ritm energic… aahhh… s-a oprit brusc, gâfâia intens, respira cu greutate.

Mişcările le-am reluat la puţin timp… încet, apoi tot mai rapid. O mână o ţineam pe sânul drept, cea stângă coborâse între picioarele ei şi îi mângâiam coapsele… gâfâia, contre la fel de energice ca prima dată… aaahh… un orgasm mai puternic ca primul sau aşa l-am perceput eu… apoi s-a prăbuşit epuizată pe pat.

S-a ridicat, m-a prins de mână şi m-a invitat să mă aşez pe pat cu faţa în sus. Şi-a dat jos eşarfa, imediat a văzut şi castronul cu restul de gheaţă, ce mai rămase… a luat unul mic, s-a dus direct la penis… m-a atins din lateral… aahh… uufff… abia acum simţeam cu adevărat ce trăise ea. A continuat să se joace un pic cu bucată de gheaţă, dar nu prea mai avea cu ce.

S-a aplecat spre el, l-a prins cu buzele… s-a lăsat uşor până la jumătate… aahh… a ridicat capul, apoi a revenit cu o mişcare un pic mai rapidă. Cu capul ridicat de pe pat priveam spre ea, la buzele ce alunecau pe gland. Îmi plăcea enorm de mult, speram să continue până la finalizare, dar s-a ridicat… imediat s-a urcat deasupra mea şi s-a proptit în el… mi-a prins mâinile, degetele noastre s-au întrepătruns… se mişca tot mai energic.

Sânii săltăreţi… îi priveam atent, aproape hipnotizat… gemetele noastre s-au amestecat… aahhh… eram pregătit, printre gâfâieli am apucat să o atenţionez că… vine!… a sărit imediat, s-a ridicat şi s-a aşezat cu vaginul peste gura mea… limba intrase adânc, cu mâna îmi frecam energic penisul… mmmhh… sămânţa a ţâşnit pe abdomen… încă exploram cu limba interiorul ei.

S-a așezat lângă mine și mi-a zis:

-Data viitoare încep eu, iar tu vei fi legat la ochi…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Atingeri senzuale… cu gheaţă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.