Sex cu Luiza, vânzătoarea de la sex shop (1)

Apăsat de gânduri, mergeam grăbit spre birou, părea un automatism în mişcările mele, nu eram atent la modul în care mă deplasam, poate că nu mă trezisem cum ar fi trebuit, energic şi plin de viaţă. Cafeaua nu o băusem, întârziasem deja şi speram să nu fi ajuns şeful înaintea mea la birou. Din neatenţie m-am ciocnit cu o fată. Cumva, drumurile noastre s-au intersectat, nu am reuşit să o evit. A fost doar o atingere uşoară… o atingere ce parcă m-a trezit brusc. Mi-am cerut scuze, zâmbetul meu se afişa tot mai larg, apoi i-am spus: …

– Bună, numele meu este Alex… îmi cer scuze din nou… am întârziat la program, dar tot aş vrea să rămân să ne întâlnim la o cafea, ce zici?

Mi-a zâmbit. Privirea când spre mine, când în jos. Aşteptam acceptul ei, voiam să o cunosc. Mi-ar fi părut rău dacă m-ar fi refuzat.

– Uite… aş vrea ne întâlnim la o cafea, însă nu acum, mă grăbesc să ajung la lucru, poate altă dată…

– Lucrezi prin apropiere?… Te conduc, ce zici?

– Vei avea probleme la jobul tău…

– Mai mari de atât, nu are cum… apoi i-am zâmbit larg.

Dintr-o mişcare discretă din cap a acceptat. Uitasem de job, şefi, altele. Îmi plăcea compania ei, cu fiecare pas făcut aflam mai multe despre ea. Eram interesat peste măsură de persoana ei, iar ea a simţit asta. Am mers aproximativ 500 de metri de la locul unde ne-am ciocnit involuntar, apoi ea s-a oprit brusc.

– Am ajuns. Mulţumesc pentru că m-ai condus, nu am uitat de promisiunea la cafea, va fi într-o zi…

– Unde am ajuns, eşti încă în stradă… crezi că îţi voi face probleme dacă ştiu unde lucrezi?

– Nu de asta, lucrez într-un loc diferit de al tău şi nu vreau să-ţi faci vreo impresie greşită.

– M-ai făcut curios. Cât de diferit poate să fie jobul tău încât să-mi fac o impresie greşită?

– Vezi magazinul acela, cel cu roşu în reclamă… acolo este un sex shop, acolo lucrez eu.

– Asta nu schimbă cu nimic situaţia, este un job ca oricare altul chiar dacă oamenii iși imaginează tot felul de minuni când aud de un sex shop. Dacă aş veni după program să mergem să mâncăm ceva, ce zici Luiza?… Se uita mirată la mine, cu un mic zâmbet în colţul gurii. Cred că se aştepta să renunţ. Până la urmă a acceptat.

– Termin programul la ora 20, ne vedem la şi zece… M-am aplecat spre ea şi i-am oferit un sărut pe obraz. Ne-am depărtat unul de altul, fiecare la treaba lui. Nici nu îmi mai păsa de mustrarea ce urma să o primesc la birou.

La birou, am scăpat relativ uşor. O mică atenţionare… să nu se mai întâmple… şi cam atât. Nu mai spun cât de entuziasmat eram să o reîntâlnesc pe Luiza, este destul de evident. Cu greu au trecut orele la birou. Mai mult decât atât, am stat şi peste program… cică să-i arăt şefului că recuperez. Adevărul era că plecam prea devreme, dar nu avea el de unde să ştie.

Întâlnirea cu Luiza. Părea mai aranjată la păr, luciul de buze parcă strălucea mai tare decât de dimineaţă. Era clar, se aranjase pentru mine, înseamnă că mă place, mi-am zis eu. Iar asta era un lucru bun, mai ales că ieşisem dintr-o relaţie cu trei săptămâni în urmă.

Seara a fost fantastică… ne-am plimbat, povestiri diverse despre viață, cum este să lucrezi la un sex shop, ce fantezii au oamenii care vin acolo, râsete sănătoase, am mâncat ceva rapid, apoi iar plimbare. Se făcuse târziu, mi-ar fi plăcut să mai rămânem împreună… toată noaptea. Observasem că privea cam des la ceas. Înainte să spună ea ceva am invitat-o să doarmă la mine, iar a doua zi plecam împreună. Am simţit că şi ea îşi dorea asta, dar nu voia să cedeze prea uşor. A încercat să se eschiveze… că nu mă cunoaşte, că nu are haine de schimb, dar până la urmă a acceptat.

Ajunşi acasă, era deja târziu în noapte. Am invitat-o să între prima la duş oferindu-i un halat de-al meu. A durat ceva până a ieşit, apoi am urmat eu. La mine a fost mai simplu, nerăbdarea şi-a spus cuvântul. Încă mă ştergeam la păr când am ieşit din baie înfăşurat cu un prosop în jurul taliei.

Luiza, se afla în sufragerie, aşezată pe canapea. S-a ridicat, a făcut câţiva paşi spre mine, apoi s-a deschis la halat şi l-a lăsat să alunece, până a poposit la picioarele ei. Trupul golaş expus în faţa mea… sânii nu foarte mari, rotunzi… subţirică în talie, coapsele pline… despicătura dintre labii se putea observa foarte uşor. Penisul creştea vizibil, partea din faţă a prosopului ieşea în evidenţă.

Rămăsesem cu gura căscată şi o priveam cum se apropia de mine. Mi-a oferit un sărut pe buze, apoi dintr-o mişcare mi-a tras prosopul din jurul taliei. Privirea ei a coborât pentru un moment spre el, l-a prins cu mâna dreaptă, apoi s-a lipit de mine. Buzele se atingeau uşor, cu o mână am prins-o ferm de fese. Nu s-a aşteptat la asta… am ridicat-o în braţe şi am mers împreună în dormitor… spre patul imens unde să ne dezlănţuim impulsurile sexuale.

Totul a început cu dorinţa fiecăruia de dominare a celuilalt. Mai mult ca o joacă, o joacă plăcută. Ei nu i-am zis, dar îmi doream de mult o parteneră care să mă completeze. Şi uite că am găsit-o pe ea… o vânzătoare la un sex shop dezinvoltă, pasională, ispititoare.

Jocul nostru s-a oprit când mă aflam deasupra ei. A cedat deliberat orice urmă de rezistenţă. Braţele le-a depărtat de corp întinse pe pat. S-a predat în braţele mele iar eu trebuia să fac tot posibilul să fiu la înălţime. Ne priveam unul pe altul fără să spunem ceva, buzele se atingeau din când în când. Ultima atingere a fost doar pe jumătate, cealaltă pe bărbie. Un sărut pe gât… am atins-o cu vârful limbii, cu mâna îi masam sânii. Îi pregăteam pentru… mai târziu.

Din sărut în sărut… am ajuns într-un final la ei. Ofta uşor, avea ochii închişi, capul băgat în pernă, lăsat uşor pe spate. I-am prins pe amândoi… buzele i-au atins sfârcurile, limba intrase în rol… i-am prins pe rând între buze… sugeam tot mai puternic, cu cât ea gemea mai tare. Îşi arcuia trupul sub mine. De câteva ori a ridicat capul cât să mă privească apoi l-a pus la loc, şi-a închis ochii şi îşi reluase concentrarea de mai devreme.

I-am simţit un picior ce se freca de mine. Era un fel de atenţionare. Schimbare de plan… imaginea cu despicătura labiilor de mai vreme era vie în capul meu. Aveam să ajung acolo mai târziu, între picioarele ei, după ce am parcurs distanţa cu mângâieri şi sărutări. Luiza era pregătită, mă primise între picioarele ei… depărtate cu generozitate.

Ştiam ce vrea, dar nu m-am dus direct acolo, întâi am necăjit-o un pic cu săruturi în apropiere. Se tot foia sub mine, încerca să se poziţioneze cât mai aproape de gura mea. I-am atins labiile cu degetele… le-am depărtat cât să fac loc să intre vârful degetului. S-a împins în mine până a intrat tot… aah… l-am scos apoi i-am atins labiile cu limba şi buzele. Aşteptarea lungă a determinat-o să treacă la atac. Cu ambele mâini m-a prins de cap şi mă apăsa uşor către zona fierbinte.

Mişca din bazin într-un ritm numai de ea ştiut. În sus şi în jos, de la stânga la dreapta şi invers, mişcări în formă de cerc. Cu cât gemea mai tare, mişcările erau tot mai ample, presiunea mâinilor pe capul meu tot mai apăsătoare. Era prima parteneră din viaţa mea ce-mi făcea aşa ceva. Văzusem câteva scene în filmele pentru adulţi, dar nu găsisem nici o parteneră care să o facă într-un mod atât de natural şi firesc, iar asta nu putea decât să-mi fie pe plac şi să mă incite tot mai tare.

De câteva ori mi-a prins capul între coapsele ei, la limita suportabilităţii. Nu rata momentul să privească această imagine, pe mine, cu capul prins între picioarele ei ca într-o menghină, în timp ce buzele şi limba îi stimulau clitorisul. Îmi plăcea să o văd cum se zbate sub mine, în gemete şi icnete pe tonalităţi diferite. Văzând-o cum se exprimă, la cât de degajată era, mă gândeam doar la un singur lucru. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Sex cu Luiza, vânzătoarea de la sex shop (1)”

   1. Materialul la care faci referire, ca nu s-a terminat, mi-a luat mai mult de 3 ore ca sa-l scriu.
    Are mai mult de 1400 de cuvinte. Ca sa termin povestea mai aveam nevoie de inca 1000 de cuvinte,
    ceea ce nu puteam sa le scot din buzunar.
    Un astfel de material ma epuizeaza psihic. Nu pot sa scriu mai mult de 1500 de cuvinte
    pe zi. Sunt nevoit sa continui a doua zi sau a treia zi.

  1. Poate un concediu de reîncărcare a bateriilor. Nu reușesc să mă concentrez la scris, inspirația a dispărut. Trebuia sa fac și continuarea, dar nu am reușit să scriu mare lucru. Toată ziua am incercat și nimic.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.