Franţuzoaica sexy… cu trup de copilă (1)

Cu Erik mă ştiu din copilărie. Dintre toţi prietenii pe care i-am avut, cu el m-am înţeles cel mai bine. Drept dovadă stă faptul că încă funcţionează relaţia noastră de prietenie, în comparație cu alţi prieteni pe care nu i-am mai văzut de mulţi ani şi cu care nu am mai păstrat legătura. Vara trecută, ne-am vorbit să pregătim concediul împreună. Eu urma să vin cu iubita mea, iar el cu noua achiziţie, o tipă din clădirea de birouri unde lucrează… o frumoasă franţuzoaică de culoare, mică de statură şi destul de sexy…

Cu două două seri înainte de plecare, m-am certat destul de rău cu iubita mea, ea a plecat la părinţii ei şi m-a lăsat singur. Îmi pierise cheful de a mai merge la mare, dar Erik a insistat să merg şi eu, chiar dacă nu aveam companie… Asta e prietene, poate îţi găseşti una pe plajă şi te distrezi până la urmă. Câte gagici bune şi singure sunt, să fii tu sănătos!

Până la urmă nu mai aveam ce pierde, totul era plătit, aşa că, nu mai puteam să dau înapoi. Până la urmă a avut dreptate. O grămadă de femei frumoase pe plajă. Dacă ar fi venit şi ea, nu aş fi putut să le privesc de faţă cu ea, s-ar fi simţit jignită, aşa că, tot răul spre bine. Mi-am clătit în voie ochii la femei frumoase… subţirele, mai plinuţe, unele cu sâni mari, altele nu… topless. În apă, din joacă, am intrat cu câteva în discuţie, dar nu s-a concretizat nimic, erau prea ruşinoase.

Deşi ochii fugeau în toate părţile, o parte din mine o căuta cu privirea pe Dominique, franţuzoaica sexy cu trup de copilă. De câteva ori chiar m-am întrebat cum fac ăştia doi sex. Ea o mână de fată, puţin peste 1.60 cm, subţirică în talie, firavă… iar el, înalt peste 1.85, masiv, cu masă musculară bogată. De când ne cunoaştem, îi ştiu preferinţele sexuale. Printre preferinţele lui nu se află stilul romantic, mai pasional, la sentiment. Îi place mai energic, dominant. Chiar dacă nu este posesorul unui penis peste medie, tot nu credeam, că relaţia lor poate să funcţioneze.

În club, speram să găsesc ceva. Întâlnisem o tipă interesantă, atrăgătoare. Am dansat o vreme, apoi… i-a venit iubitul şi mi-a dat cu flit. Târziu în noapte, ne îndreptam agale către camera de hotel. Erik avea chef de sex. Dacă ar fi fost după el, ar fi făcut-o acolo, direct pe capota unei maşini, într-o parcare. Amândoi se tot pupau, mâinile lui alunecau pe trupul firav al franţuzoaicei. I-a ridicat fustiţa şi i-a băgat mâna în chiloţi… se încinsese, avea o poftă nebună de sex, la fel şi eu, privindu-i.

M-a surprins că ea nu se ruşina să fie pipăită de faţă cu mine. Gânduri precum… aş putea să o fut şi eu… se instalaseră treptat. O doream, era clar dar nu aveam curaj să-i cer lui Erik să o posed şi eu, să fie făcută… poştă.

La hotel, aproape că nu mai aveau nici o ruşine, de parcă nici nu existam în preajma lor. Hainele lor dispăreau treptat, iar erecţia mea îşi cerea drepturile. Până la urmă m-am dus la baie. M-am gândit că ar fi mai bine să fac un duş… mai lung, sigur urma să mă masturbez, iar între timp terminau şi ei… şi… toată lumea fericită. Însă, planul meu nu a curs aşa cum l-am gândit. Am intrat în duş cum mi-am propus, am început să mă spăl, penisul erect îmi amintea că dincolo de acea uşă erau doi ce se futeau fără mine.

Curiozitatea… cum o fac ăştia doi?… era momentul potrivit să găsesc răspuns la întrebările ce nu-mi dădeau pace. Dezbrăcat, cu penisul în mâna stângă, masându-l uşor… am deschis puţin uşa, cât să pot vedea, fără să fiu văzut… Dominique se afla în şezut pe marginea patului, ţinea cu o mână penisul lui Erik de la bază, în timp ce gura executa mişcări energice, înainte şi înapoi, cu uşoare unduiri ale capului, în formă de cerc. Vai… pentru moment acea imagine a fost ca o revelaţie. Părea că sunt în faţa unui ecran şi văd un film porno, cu doi actori profesionişti. Scena în sine părea că am mai văzut-o undeva, numai că totul era real, în faţa mea, la câţiva metri de mine.

Adoram acele buze. Eram convins că fac minuni mulate pe gland. Le voiam numaidecât. O luasem razna, din masarea delicată a penisului, ajunsesem la frecarea lui… destul de energică. Şi totuşi nu voiam să ejaculez. Mă gândeam că poate am vreo şansă să o fut şi nu voiam să risipesc energia şi sămânţa. Erik trecuse la atac, cred că băuse prea mult ca să-i mai facă un cunilingus. Fără prea mult efort, a prins-o de mijloc cu braţul puternic şi a întors-o cu spatele la el.

Imediat şi-a potrivit penisul şi l-a înfipt cu putere în vaginul ei. Ea a tresărit un pic, dar cred că era obişnuită deja cu stilul lui, din moment ce reacţia ei a fost una permisivă. Erik o ţinea de mijloc, se lovea de ea cu putere, penisul intra în forţă în biata fată. Ea ţipa şi gemea pe măsură ce ritmul era tot mai rapid. Iniţial am crezut că-i face mai mult rău decât bine, dar până la urmă m-am liniştit, îi plăcea şi ei.

S-a lăsat peste ea. Dominique s-a întins pe pat, el deasupra ei. Priveam la contrastul celor doi… ea subţirică şi firavă, susţinea trupul lui masiv, în timp ce el o penetra pe la spate transpirat şi destul de încordat. Credeam că va finaliza aşa, însă el s-a oprit. S-a retras până a ieşit cu totul din vaginul ei. Şi-a prins penisul într-o mână, l-a frecat de câteva ori apoi, s-a aplecat peste ea. Din ceea ce vedeam, după felul în care îşi ţinea penisul, faptul că nu s-a împins repede ca mai devreme, încerca să intre mai lent, am realizat că urmează o penetrare anală.

Dominique a prins cu ambele mâini cearceaful, strângea cu putere, avea ochii închişi, grimasele se instalaseră pe faţa ei, se pregătea pentru ceea ce urma să se întâmple… se lăsa uşor peste ea… aahh… când a intrat tot atunci a scos un uşor ţipăt de durere. Credeam că va proceda la fel, ca mai devreme, din prima energic. Chiar aveam un pic de milă pentru ea, nu voiam să-i facă rău. Cred că nu era pentru prima dată când făceau asta. Mişcările lui au fost lente la început.

Cu timpul, ţipătul de durere a dispărut. Gemetele şi suspinele se încadrau perfect în actul lor. Faţa îi era destinsă, îşi muşca uşor buzele… ritmul mişcărilor devenise mai alert. Îl vedeam pe Erik foarte încordat, gemea şi suspina puternic, părea un avertisment că urmează să ejaculeze. Mărise ritmul… ahhh… aahhh… apoi s-a prăbuşit peste ea.

A stat aşa până a terminat în interior. S-a ridicat de pe ea, apoi s-a întins pe pat, nu înainte să o sărute pe frunte, în semn de mulţumire. Pentru el seara se terminase, nu a durat mult şi a adormit. Pentru ea era previzibil, după reacţia ei calmă. După ce a văzut că a adormit, s-a ridicat din pat… cu direcţia spre baie, unde mă aflam eu… dezbrăcat, cu penisul erect.

Pentru o clipă nu ştiam ce să fac, să spun că este ocupat sau să o las să intre şi poate… o să iasă ceva. A ajuns în dreptul uşii, a văzut că este uşor deschisă, a deschis-o mai tare… m-a văzut dezbrăcat cu penisul gata de atac, mi-a zâmbit uşor, apoi mi-a spus într-o română acceptabilă:…

… citeste partea a doua…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Franţuzoaica sexy… cu trup de copilă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.