Franţuzoaica sexy… cu trup de copilă (2)

… – Ce faci, tragi cu ochiul?!, apoi şi-a continuat mersul intrând peste mine în baie. Nu părea deranjată de ţinuta mea golaşă, cu penisul erect. Treaba era că nu terminasem de făcut baie… să fac eu primul şi apoi ea?.

– Ştii, nu am terminat de făcut baie… apoi m-am oprit, motivul era evident de ce… faci tu prima sau mă laşi pe mine să fac primul, mie îmi ia mai puţin timp?

– Hai să facem amândoi, avem loc… şi… vreau să mă speli pe spate…

Invitaţia ei era mai mult decât surprinzătoare, mai ales ca “iubitul” ei, cel mai bun prieten al meu, tocmai dormea dus, întins pe pat. Nu i-am oferit un răspuns, dar, parcă inconştient am urmat-o, intrând după ea în cada de duş. Apa curgea pe trupul ei, stropii săreau şi pe mine. Mi-a turnat în palmă o cantitate generoasă de gel, apoi m-a invitat să o spăl, întorcându-se cu spatele la mine. Ezitant am început de la umeri, apoi, alunecând uşor pe spatele ei, până aproape în dreptul feselor, pe care aş fi vrut să le ating, dar m-am oprit.

La încurajările ei… şi mai jos, te rog… mâna i-a atins fesele. În timp ce o spălam, nu m-am putut abţine şi am strâns-o uşor de fesa stângă. A suspinat uşor, a întors capul spre mine apoi mi-a zâmbit. S-a clătit de spumă, apoi s-a întors către mine, venind tot mai aproape. Penisul erect îi ajungea aproape de sâni. L-a prins cu o mână. Mă privea şi îmi zâmbea. Simţeam furnicături pe spate, pielea mi se încreţise pe braţ.

Aveam ceva emoţii, mă gândeam doar la imaginea cu buzele înşurubate pe penisul lui Erik. Numai privind acea scenă mi-a creat o fantezie greu de exprimat în cuvinte. Aşteptam momentul, dintr-o clipă în alta, mă aşteptam să îngenuncheze în faţa mea şi să execute mişcările ei speciale, mişcări ce le văzusem mai mult în filmele pentru adulţi.

Nu se grăbea deloc. S-a lipit de mine, cu braţele m-a cuprins. Inevitabil, am făcut şi eu la fel. Mult mai curajos decât mai devreme, mâinile le plimbam pe trupul ei. Avea o piele fină la atingere. Nu am mai rezistat şi am luat iniţiativă. La cât de subţirică era mi-a fost uşor să o ridic în braţe. Am prins-o de fese şi am ridicat-o în braţe. Dominique şi-a ridicat picioarele şi le-a aşezat în jurul taliei mele. Cu ea în braţe, mi-am potrivit penisul între labii.

Se uita la mine, aştepta acest moment… aahh… aproape în acelaşi timp am scos un sunet de plăcere când penisul a intrat până la capăt. Îşi pusese mâinile în jurul gâtului, mă ţinea strâns, capul aşezat pe umăr, gemea uşor la urechea mea. Deşi Erik a pompat mai devreme în vaginul ei într-un ritm ametiţor, m-a uimit faptul că îi simţeam vaginul destul de strâmt, că o mănuşă.

Un timp am încercat să induc un ritm mai lent, apoi, pe măsură ce mă obişnuiam cu interiorul ei, mişcările erau tot mai rapide. Mâinile aşezate sub fese, o ridicam şi o lăsam la fel de rapid, pentru un ritm mult mai energic. Asta îşi dorea şi ea. Abia atunci am înţeles scena de mai devreme dintre ea şi Erik. Dominique adoră un stil mai energic.

Poziţia nu era pe placul ei. După un timp mi-a zis că o dor picioarele şi că trebuie să o las jos. Îmi place să ţin partenera de mijloc şi să o pătrund pe la spate, însă înălţimea ei părea să nu favorizeze această poziţie. Chiar am încercat… am prins-o cu braţul stâng de mijloc, am ridicat-o până la nivelul penisului, apoi am penetrat-o adânc. Se sprijinea cu mâinile de zid, în timp ce eu o penetram energic pe la spate. Gemetele noastre se auzeau puternic în baie.

După un timp m-am oprit şi am lăsat-o jos, pe picioarele ei. Simţeam că sunt aproape să am orgasm şi am decis să mă opresc. Mă gândeam să las asta pentru la sfârşit, în postura ce îmi plăcea mie. Acum trebuia doar să trag un pic de timp.

Am întors-o cu faţa spre mine, m-am aşezat în cadă, i-am ridicat un picior cât să-mi permită să ajung cu capul între picioarele ei… mmmhh… mi-a plăcut, nici nu avea cum. Labiile mici şi subţiri te invitau să continui, să le lingi şi să le sugi mult şi bine. Îmi plăcea felul în care mă privea, se juca cu mâna în părul meu, iar gemetele erau diferite, mai intense şi mai sacadate.

Uitasem de Erik şi de faptul că el se afla dincolo de acea uşă. M-am ridicat, am vrut să o întorc din nou cu spatele la mine. Trebuia să o încerc şi anal. Cum vaginul l-am simţit destul de strâmt, eram curios să aflu cât de strâmt este şi celălalt orificiu. Dominique a înţeles ce voiam să fac. S-a întors către mine şi mi-a zis zâmbind:

– Este suficient pentru seara asta… apoi m-a împins uşor către zid, până m-am lipit de el. Momentul ce-l aşteptam la început urma să se întâmple. S-a aşezat în genunchi în faţa mea… respiram greu, destul de nerăbdător… mi-a prins penisul de la bază cu mâna ei firavă, s-a apropiat de el până aproape de bază… a scos limba afară, m-a atins… a pornit cu limba de-a lungul glandului până a ajuns la vârf.

Buzele mari şi cărnoase mi-a acaparat vârful cât ai clipi. Mişcările erau la fel cum văzusem mai devreme. Nici prea rapid, nici prea încet. În timp ce penisul intra în gura ei primitoare, mişca uşor din cap, în forma de cerc. La fiecare mişcare du-te-vino se auzea un plescăit incitant. Abia reuşeam să mă ţin pe picioare. Moleşeala mă luase de la genunchi… tipa ştia ce face, era expertă în arta sexului oral.

Se obişnuise cu ritmul… şi-a retras mâna ce o ţinea la baza penisului. Captiv între buzele ei părea că se măreşte, sângele pulsa tot mai tare. Totodată, îi simţeam buzele ce apăsau pe gland. Degeaba îmi doream să ţin o veşnicie, momentul culminat era aproape. Îmi tremurau picioarele, respiram greu, mă încordasem… găsisem un punct fix de care să mă ţin… aaahh… buzele alunecau tot mai rapid, avea mâinile aşezate pe coapsele mele şi mă mângâia uşor… nu reuşeam să mai ţin… aaahhh… a continuat mişcarea chiar şi după ce a simţit primul jet ţâşnind în forţă.

Mişcările erau mai lente, dar nu se lăsa până nu ajungea cu buzele până la jumătate, în acelaşi stil cu care mă înnebunise. Mi-a luat ceva timp să-mi revin din spasmele orgasmului.

În timp ce mă spălam, mă gândeam la Erik… dacă trebuie să afle de ceea ce s-a petrecut în timp ce dormea. Deja mă şi gândeam la faptul că am putea să o avem amândoi în acelaşi timp, în zilele rămase din concediu, dar nu i-am spus. Iniţial m-am gândit că poate este mai bine să nu afle, dar până la urmă i-am spus la ceva timp după ce el şi Dominique se despărţiseră. Nu s-a supărat, pentru el nu era o relaţie serioasă, la fel ca multe alte femei cu care s-a întâlnit. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Franţuzoaica sexy… cu trup de copilă (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.