Silvia cea dezlănţuită (1)

Câteodată avem impresia că ceea ce avem, vom avea pentru totdeauna. Cel puţin aşa mi-am imaginat relaţia mea cu Silvia. Ea singură la acea vreme încerca să vadă partea bună a lucrurilor… faptul că acum se simţea cu adevărat liberă. Toate încercările acumulate au determinat-o să se apropie mai greu de alţi bărbaţi, cum este şi firesc de altfel, dar o măcina ideea de a nu rămâne singură, iar timpul este duşmanul tăcut al fiecărei femei. …

Cumva, am reuşit să mă apropii de inima ei, să o ajut să aibă încredere în mine. Felul meu mai amuzant a contribuit destul de mult la apropierea de ea. Simţeam că mă place şi că îşi doreşte mai mult, dar teama din suflet o determina să fie precaută. Într-un final, plină de emoţie şi de îndoieli, a acceptat să ne întâlnim intim la un hotel. Singurătatea nu este o soluţie iar ea încă mai avea multe de oferit la cei 39 de ani ai săi.

Întâlnirile noastre publice erau mai diplomate, se păstra o anumită distanţă între noi, avea o oarecare jenă să fie văzută îmbrăţişată şi sărutată de un alt bărbat. Pe furiş, să nu fim văzuţi, reuşeam să-i zmulg câte un sărut lung şi o îmbrăţişare. În camera de hotel a venit descătuşarea. Un pic timidă  şi ruşinoasă la început, dar apoi, treptat, prindea mai multă încrederea în ea. Din timida pe care abia reuşeam să o ţin de mână, să o sărut, la colţ de stradă sau prin parcuri… devenise o devoratoare de bărbaţi.

Nu apucasem să ne dezbrăcăm. Întins pe pat cu faţa în sus, Silvia urcată deasupra mea mă săruta cu o poftă nebună, de parcă abia acum descoperea sărutul şi atingerea buzelor. Era clar că se simţea mult mai în largul ei, într-un cadru mai restrâns, mai intim. Cu toate astea îmi plăcea nouă Silvia, mai curajoasă, mai înfierbântată… plină de energie.

Cele două ipostaze, diferite, îţi lăsa ideea că poate nu este aceiaşi persoană… sau este vorba de două femei, gemene, cu personalităţi diferite, însă chipul şi aspectul fizic nu avea cum să mă păcălească.

Înainte să ajungem la hotel mă gândeam că între noi totul se va desfăşura lent, cu abilităţi de convingere şi multă răbdare. De fapt, totul s-a desfăşurat mult mai rapid decât mi-am imaginat. Pe lângă săruturile şi mângâierile pline de adrenalină şi emoţii fireşti, răbdarea nu era punctul ei forte. În graba ei încerca să mă dezbrace cât mai repede. A tras rapid de tricou dezgolindu-mi abdomenul, apoi şi-a îndreptat atenţia către pantaloni, trăgând de curea, să mă dezbrac mai repede.

Agitaţia ei s-a prins şi la mine. Am prins-o de fese… i-am căutat sânii. Am vrut să o ajut să se dezbrace dar nu m-a lăsat. A tras de tricou în sus până când m-a dezbrăcat de el. Cu palmele mă mângâia pe piept… s-a dat puţin mai în spate. Mă privea provocator, limba desena pe piept şi în jurul sfârcurilor. Ştia ce are de făcut… în zonele unde observa că tresar sau oftez mai tare insista mai mult. Îi plăcea să mă privească. Eu îmi mutam privirea după ea… când spre stânga, când spre dreapta.

Nu am apucat să mă dezbrac de pantaloni, doar cureaua era desfăcută. Silvia s-a dat mai mult în spate. Săruturile alunecau pe abdomen. În părţile laterale tresăream la fiecare atingere ale buzelor ei. Un fior pe şina spinării făcea să nu-mi pot controla trupul, având mişcări surprinzătoare pentru mine. Mâinile desfăceau nasturii de la pantaloni. A tras un pic de pantaloni, apoi a băgat mâna în chiloţi şi mi-a scos penisul.

L-a prins cu toată mâna, pe măsură ce îşi plimba mâna în sus şi în jos se făcea tot mai mare. Se uita în ochii mei şi… din când în când, o ocheadă către el. De fiecare dată presându-şi buzele. Strălucirea din ochi arata cât de mult îşi dorea asta.

Continuă să mişte mâna încet de-a lungul lui, se apropia către el… se afla la câţiva centimetri… în mintea mea spuneam… un pic, încă un pic. Privirea s-a mutat către el… simţeam căldura buzelor aproape de vârf. Le ţinea apropiate fără să lăsa impresia că doreşte să-l cuprindă. Buzele l-au atins pentru o secundă… s-a depărtat, apoi a revenit. Aştepta cuminte foarte aproape de el. Câţiva milimetri despărţeau buzele de vârful penisului.

L-a atins din nou… încă, un pic. Limba intrase în scenă… cu vârful abia îmi atingea bărbăţia. Îl ţinea cu mâna de la bază. Buzele s-au apropiat mai mult, de data asta au rămas fixate în acea poziţie. Asemeni unor petale s-au deschis uşor, lipindu-se de penis. Înainta mai mult, buzele prindeau forma acestuia. Rămăsesem fără glas, respiram sacadat, privind cu interes la scena pe care Silvia o desena în faţa mea.

Încă nu ştiam ce să cred văzându-i mişcările lente, timide… era pentru prima dată sau dezlănţuirea urma se întâmple după acomodarea cu mine? Mişcările ei timide îmi oferise un grad ridicat de excitare, însă, aşteptam cu interes continuarea. Avea să fie un sex oral de vis sau o versiune palidă a ceea ce ar fi trebuit să fie?… întrebări şi răspunsuri.

Mâna cu care îl ţinea a aşezat-o pe pat. Buzele ţinea captiv vârful penisului. De-a lungul lui se prelingea câţiva stropi de salivă. Ca să o întărat, am început să mă încordez… simţea pulsaţiile penisului între buze şi părea impresionată. Buzele au alunecat un pic, apoi s-a retras până la jumătate… când m-am aşteptat mai puţin, s-a lăsat puternic spre el cuprinzând mai mult de jumătate… a revenit rapid la poziţia iniţială, apoi a continuat mişcarea la fel de rapid, cuprinzând mai mult.

Dezlănţuirea Silviei… eram uimit de abilităţile ei, de uşurinţa cu care îi făcea loc în interior şi mai ales, impresionat de felul în care a ştiut să joace acest rol de femeie timidă, ruşinoasă. Cu gura căscată, cu privirea ţintuită spre buzele ei… încercam să-mi revin din surpriză ce mi-o pregătise. Mă atrăgea foarte mult şi modul subtil cum gemea de fiecare dată când buzele mai aveau un pic şi ajungeau la baza penisului.

Cum era şi firesc, trupul îmi era încordat la cote maxime. Genunchii îmi tremurau… pentru nimic în lume nu aş fi vrut să se oprească, chiar cu riscul de a finaliza în acest mod. Chiar credeam că va duce treaba până la capăt, dar s-a oprit… pentru ultima dată l-a cuprins aproape pe tot, apoi, s-a retras, cât mai lent posibil, privindu-mă în ochi, fiind atentă la reacţiile mele. I-a oferit un ultim sărut, apoi a venit spre mine şi m-a sărutat pe buze.

I-am ridicat fusta până la mijloc… cu degetul încercam să-mi fac loc pe lângă chiloţei. Mi-a prins mâna şi nu m-a lăsat să fac asta. Atunci am vrut să-mi iau şi eu porţia. Ca o frustrare, am prins-o de fese şi am tras-o spre mine, până s-a poziţionat deasupra gurii mele. A părut surprinsă de gestul meu, însă i-a plăcut. Perechea de chiloţei era cea care se afla în calea… fericirii mele. Am tras de margine, apoi am invitat-o să se poziţioneze mai bine… cu limba căutăm să ajung şi nu reuşeam. Ea s-a lăsat mai greu convinsă, dar nu am înţeles de ce.

Poate era tot un joc care să aţâţe lucrurile, să mă facă să-mi doresc şi mai mult. Într-un final a cedat, s-a urcat deasupra mea… limba îşi făcuse loc printre labiile umezite şi excitate. Gemete uşoare la început, apoi, din ce în ce mai prezente. Mişcările din şolduri au venit ulterior. Nu voiam să-i drumul, apăsam cu mâinile pe fesele ei să rămână fixată în acea poziţie. Cred că o ţineam degeaba, nici Silvia nu şi-ar fi dorit să întrerupă momentul. Mai mult decât atât, mişcările din bazin, înainte şi înapoi, au devenit mai ample. Labiile şi clitorisul se frecau de buzele mele… după un timp, simţeam mici ace ce mă înţepau.

Mişcările, gemetele ei m-au încurajat să continui, deşi îmi aveam buzele amorţite. Eram convins că puteam să-i ofer un orgasm în acest mod şi nu voiam să renunţ. Se lăsase cu toată greutate şi se mişca destul de rapid, abia reuşeam să obţin un strop de aer prin micile zone libere prin care lăsa să pătrundă aerul.

Încordată la maxim, cu ochii închişi şi gura deschisă… aaauu… aauuu… aaahhh… apoi s-a prăbuşit peste mine. Rămânând nemişcată, tremurând din toate încheieturile… culegeam cu drag nectarul feminităţii ei. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Silvia cea dezlănţuită (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.