Transformarea mea ca femeie

Încep a spune despre mine că… nu mi-am dorit să scriu poveşti despre viaţa mea, nu a fost ceva premeditat. Ceea ce am relatat în poveştile anterioare au făcut parte din viaţa mea, deşi sunt doar o parte din ceea ce am trăit. Am simţit nevoia să împărtăşesc altora ceea ce am simţit şi trăit, deopotrivă, deoarece nu am cui să împărtăşesc aceste experienţe. Chiar şi aşa, sunt convinsă că foarte mulţi s-ar uita ciudat la noi, cu multă răutate şi multă invidie, la mine şi la soţul meu în special. …

Nu mă pot considera o femeie model. Nici pe departe. Nu am fost uşă de biserică, dar nici curva oraşului, cum le place unora să denumească femeile cu un apetit sexual mai ridicat, cum am devenit eu şi, poate, dependentă de sexul cu Ovi, asta şi datorită faptului că aveam o viaţă sexuală foarte anostă alături de soţul meu.

În viaţă de zi cu zi sunt o femeie normală, aş putea spune. Peste zi, la serviciu, pe stradă, în trafic, nu sunt deloc vulgară, dar relaţia în care trăiesc de ceva timp m-a schimbat. În intimitate se schimbă treaba, m-am obişnuit ca atunci când vorbesc despre sex să fiu liberă în exprimare, fără reţinere. Nu mi-e ruşine cu ce fac în intimitate. Pot spune că îmi pare rău că abia în ultimii ani am descoperit asemenea plăcere. Îmi pare rău că am ajuns la această vârstă ca să pot trăi sexul cu plăcerile lui maxime.

Am început relaţia în trei nu numai din dorinţa de a experimenta, ci de a încerca să aduc un suflu nou în viaţa mea sexuală. Cu gândul că poate aşa voi avea o relaţie sexuală adevărată cu un bărbat, bărbat ce s-a dovedit a fi exact ce-mi doream, fără să fiu nevoită să mă ascund de soţul meu, atunci când viaţa îmi scoate în cale un bărbat în faţă, care mă va face să mă pierd cu totul.

Şi uite că, dintr-o femeie care nu prea ştia ce-i orgasmul, care nu ştia ce înseamnă perversitatea, căreia, deşi îi plăcea sexul, nu a făcut din asta o preocupare cotidiană, a gustat din toate plăcerile, plăcere despre care, unele, nici nu mă gândeam că există. Ba mai mult, am ajuns, este drept, pentru un anumit bărbat, să fiu târfa lui, jucăria lui sexuală, sclava lui sexuală… şi să-mi placă să fac asta. Am ajuns să mă dăruiesc complet, ştiind că dacă eu ofer totul şi accept tot, voi primi tot.

Şi aşa a fost. Am ajuns dependentă de sexul cu Ovi, am ajuns să nu-i pot spune NU la orice a vrut. Uneori am simţit că-mi calc pe suflat şi m-am simţit vinovată, atât faţă de soţul meu cât şi faţă de imaginea mea în oglindă. Lupta cu gândurile mele am avut-o şi o mai am uneori, dar mereu am decis să merg pe calea plăcerii incredibile trăite şi oferite de Ovi.

Ce m-a făcut să ajung să simt aşa? Atitudinea lui, tupeul, curajul lui, nebunia şi mai ales dotarea lui. O singură dată mi-a spus şi am înţeles ce pot avea cu el şi ce nu pot avea cu soţul meu. Asta m-a făcut să mă simt că-i aparţin sexual 100%.

Soţul tău ştie doar să facă dragoste cu tine, apoi a continuat… eu nu vreau să te iau de soţie, dar sunt aici pentru că vreau să te fut, pentru că ador să te fut şi pentru că pot face cu tine orice îmi doresc. Şi aşa a fost mereu.

Am trăit mereu şi mereu câte ceva nou. Am văzut că nu există rost să apară monotonie, plictiseală. A ştiut să mă facă să mă simt femeie, cu tot ce înseamnă asta, cu bune… şi uneori… mai puţin bune. Îi simţeam şi-i simt mereu dorinţa aia nebună de a oferi, dar şi de a-şi lua plăcerea. Sunt multe momente de egoism în asemenea relaţie, sunt conştientă, însă am încetat să le mai cântăresc.

Poate că a fost mai important că a scos din mine ceva despre care nu ştiam că există, a scos la iveală… femeia erotică, femeia târfă, femeia care a ajuns să facă totul pentru bărbatul care îi oferă plăcere. Atâta satisfacţie, asemenea trăiri unice cum nu am cunoscut vreodată cu un alt bărbat.

Nu am ştiut până la el ce înseamnă să am cascade de orgasme, să nu poţi merge după ore neîntrerupte de plăcere. Nu am ştiut ce înseamnă să te predai unui bărbat nebun din punct de vedere sexual după tine. Acestea sunt motivele, care adunate, m-au făcut să devin femeia care sunt azi. Azi, în relaţia mea cu acest Ovidiu, am ajuns să fiu o nimfomană (strict în relaţia cu el). Poate şi pentru că îmi oferă satisfacţia sexuală necunoscută mie până la experienţele cu el.

Sunt multe de spus, poate prea multe decât pot scrie în poveşti, dar mi-e teamă că v-aş plictisi cu ele. Mă mulţumesc că am reuşit să împărtăşesc o parte din experienţele mele avute în relaţia în trei. Vă doresc să aveţi şi să experimentaţi tot ce vă doreşte sufletul. Numai bine.

Daca nu ai citit, citeste si: Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete

Poveste scrisa de Mirela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Transformarea mea ca femeie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d