Voi până unde aţi merge?

Discutând cu o amică, mi-am amintit de o poveste interesantă. Este vorba de un cuplu tânăr, să-i numim Alina şi Marian, ce le place să facă swing, schimb de parteneri. Ei sunt un pic diferiţi, în sensul că nu preferă întâlnirile într-un cadru intim, cu alte cupluri ce împărtăşesc acelaşi stil de viaţă. Lor le place să facă schimb de parteneri cu persoane ce nu au mai experimentat până atunci, dar nu într-un cadru intim. Adoră să facă asta în public, feriţi, pe cât posibil, de privirile curioşilor… în scări de blog, sub poduri şi parcări mai puţin circulate, precum şi alte locuri publice. Iată modul de abordare…

Mergând pe stradă, un cuplu ce se ţineau de mână le-a atras atenţia. Împreună s-au apropiat de ei salutându-i politicos. Aceştia, să zicem Laura şi Cătălin, s-au oprit din mers în dreptul cuplului ce tocmai i-au salutat. Discuţia a început-o Alina, sunt noi în oraş şi că şi-ar dori câteva informaţii despre ce locuri ar putea vizita, diverse cluburi, şi altele. Nu-i interesau aceste lucruri, era doar o conversaţie pentru a sparge gheaţa.

Alina şi Marian îşi fac semene discrete din priviri, că ar putea fi persoanele potrivite pentru ce îşi doreau ei. Alina a schimbat discuţia în altă zonă.

– V-am văzut cum vă ţineaţi de mână, sunteţi un cuplu frumos…

– Mulţumim, răspunde Cătălin…

– Sunteţi de mult timp împreună?

– Da, de aproape un an şi jumătate…

– Bravo vouă. Noi mai avem puţin şi împlinim trei ani.

– Mulţi înainte! Se grăbesc cei doi să-i felicite.

După încă alte două-trei dialoguri, Alina intra într-o altă zonă a discuţiei, despre trupul Laurei. ÎI face câteva complimente, ce se vede cu ochiul liber că avea nevoie. Nici Cătălin nu rămâne mai prejos, îi creşte inima de placere când aude acele complimente spuse din gura unei femei, chiar şi străine. Amândoi sunt relaxaţi în timp ce Alina ţine isonul conversaţiei. Marian, are rolul lui, spune doar câteva cuvinte doar cât să-ţi dai seama că nu este mut.

Dintr-o dată Alina trece la nivelul următor, îi întreabă dacă se simt ok dacă vorbesc despre aspecte mai intime. Zâmbind uşor, amândoi spun că nu este vreo problemă. Alina deschide subiectul despre preferinţe sexuale. Cu o uşoară timorare din partea Laurei şi cu încrederea lui Cătălin reuşesc să poarte o discuţie în acest sens. Tot Alina vine cu o propunere. O sumă de bani lui Cătălin, nu foarte mare – suma nici nu contează, pentru ca să fie de acord ca iubita lui, Laura, să-i arate sânii lui Marian.

Subiectul i-a amuzat pe amândoi, însă nu păreau decişi în luarea unei decizii. Alina, scoate din buzunar suma promisă şi o întinde lui Cătălin, spunându-i că nu este nicio păcăleală, că banii sunt ai lor dacă se întâmplă asta. Acesta nu ştie cum să reacţioneze. La insistenţele Alinei ia banii din mâna acesteia. A rămas ca cei doi să se pună de acord. Amuzaţi de situaţie şi motivaţi de suma promisă, se pun de acord din priviri şi acceptă.

Toate ca toate, dar unde?!… întreabă Laura mirată, în mijlocul străzii nu se putea. Corect. Se pun de acord să intre în scara unui bloc. După câteva încercări reuşesc să intre într-un bloc şi chiar reuşesc să aibă acces într-o încăpere luminată cu bec de la subsol. Acolo nu puteau fi văzuţi.

Emoţionată peste măsură, Laura îşi face curaj să-şi ridice bluza pentru a-şi dezveli sânii. Încurajat de privirile lui Cătălin, apucă bluza de la partea de jos şi o ridică cât de sus a putut, apoi ridică în sus şi sutienul, eliberând frumuseţe de sâni. Primele complimente au venit de la Alina, apoi de la Marian. Alina continua să-şi expună aprecierea faţă de sânii ei. Emoţiile se mai risipise, acum se simţea mândră de perechea de sâni pe care mama natură i-a dăruit.

Alina întreabă pervers… – Pot să-i ating?, spune ea în timp ce mâna era îndreptată către ei. După ce a primit acceptul Alina i-a atins primul sân, apoi şi al doilea. I-a cuprins pe amândoi, oftând uşor şi lăudându-i sub privirile celor doi bărbaţi. Marian era destul de aproape. A urmat şi el să ceară voie să-i atingă. Tipa încrezătoare, fără să mai ceară acceptul vizual al iubitului, răspunde un DA hotărât. Marian a schimbat locul cu Alina. I-a prins ambii sâni, strângându-i uşor cu degetele.

După un timp şi-a retras şi Marian mâinile. Nu putea să abuzeze prea mult de acordul Laurei. Aceasta a crezut că asta a fost tot, şi-a dezvelit sânii, au luat banii şi fiecare cu drumul lui. Chiar se pregătea să-şi aranjeze sutienul, când Alina a intervenit. S-a uitat către Cătălin şi i-a spus:

– Uite, îţi ofer dublu sumei de mai devreme dacă eşti de acord ca Laura să-ţi facă un sex oral, aici, acum. Ce zici?

Propunerea i-a luat prin surprindere pe cei doi. Priveau unul la altul şi nu ştiau ce decizie să ia. Alina, ca mai devreme, a scos suma promisă din buzunar, a întins mâna şi i-a dat lui Cătălin, poate aşa reuşea să analizeze situaţia mai bine. Uitându-se la bani, când la Laura, ea când la el, când la bani, se pun de acord să facă asta. Acesta se deschide la pantaloni, îşi scoate penisul semi erect afară. Urma rândul Laurei să intre în scenă. Cu o uşoară reţinere, se apleacă către penisul iubitului şi-l ia în gură. Începe să-l sugă uşor, geme şi oftează.

Începe să-i placă, se aud zgomote de placere din gura ei. Se aşează în genunchi în faţa lui şi începe să i-o sugă mai energic. Cătălin reuşise să se detaşeze de faptul că erau priviţi. Ridică capul, oftează, se încordează. Alina şi Marian excitaţi peste măsură priveau cu interes la scena de sex oral desfăşurată în faţa lor. Penisul lui Marian se întărise, putea fi vizibilă umflatura dintre picioare. Din când în când îşi masa zona prohabului.

Laura se opreşte după un timp… cu gura plină de penisul iubitului îşi întoarce privirea către cei doi care îi priveau. Atunci a intervenit, din nou, Alina. A scos aceeaşi suma de bani, ca mai devreme, i-a oferit lui Cătălin, apoi s-a adresat lui.

– Banii aceştia sunt ai voştri dacă eşti de acord ca Laura să-i facă sex oral lui Marian.

Au tresărit amândoi. Ea s-a ridicat… privea la bani, când la Cătălin… care rămăsese cu penisul afară din pantaloni. Era rândul lui Marian să intre în scenă. S-a deschis la pantaloni şi a scos o frumuseţe de penis din pantaloni, mai mare şi mai groasă decât a lui Cătălin. Laura nu şi-a putut ascunde chiotul la vederea penisului. Undeva în privirea ei se citea că doreşte să păstreze banii şi să guste din acel penis, care îi făcea cu ochiul. Cătălin ar fi vrut să înapoieze banii, chiar a vrut să-i ofere înapoi Alinei, dar aceasta nu s-a grăbit să-i ia.

– Banii sunt ai voştri, trebuie doar să-i facă sex oral lui Marian. Nu ştie nimeni, voi rămâneţi cu banii şi toată lumea fericită, a argumentat Alina.

Într-un final, cei doi se pun de acord să păstreze banii. Cătălin a pus banii în buzunar, alături de ceilalţi. Laura s-a dus către Marian, ce îşi ţinea penisul în mâna dreaptă. Posibil să fi fost puţin emoţionată, dar se vedea că doreşte să guste acel penis. S-a aşezat pe vine, a prins penisul cu mâna, apoi l-a luat în gura rapid. Privea în ochii lui Marian, în timp ce îl sugea energic. Încerca să-i facă loc, să intre cât mai mult în gura ei. El a pus o mână pe capul ei şi îi dirija mişcările, fără să o forţeze. Marian gemea, Laura scotea zgomote incitante.

Cătălin privea la iubita lui, zâmbind uşor, dar nu prea convins. Alina l-a citit repede. S-a apropiat de el s-a pus în genunchi în faţa lui. El a observat-o. Privea cu interes către ea, ştia ce urma să se întâmple. A venit spre el, i-a prins penisul cu o mână, îl freca uşor, apoi l-a prins de la vârf cu buzele. Îi plăcea şi lui. Nu mai avea nici un motiv să se uite la ceilalţi.

Începuse să geamă zgomotos. El se lipise cu spatele de zid. Alina a venit mai aproape de el, băgându-se în sufletul lui… sugându-l, prinzând tot mai mult din penis, aproape tot. Plăcerea primită l-a făcut să exclame, se simţea tot mai relaxat. După un timp, Alina s-a ridicat, s-a lipit de el… i-a căutat gura, au început să se sărute… tot mai pasional, limbile se contopeau. În acest timp ea s-a deschis la pantaloni şi i-a lăsat în jos.

Laura continua să sugă ca nebuna la acel penis, părea că nu se mai satură. Cătălin era absorbit de farmecele Alinei care i-a sucit minţile. A fost mirat când a văzut-o pe această întorcându-se cu spatele la el, apoi s-a aplecat într-o poziţie perfectă pentru a fi penetrată. Nu a stat mult pe gânduri şi şi-a înfipt penisul în vaginul ei. A prins-o de mijloc şi o penetra energic.

Laura a văzut ce se întâmplă alături de ei. S-a ridicat, apoi, iute s-a deschis la pantaloni şi s-a aşezat la fel ca Alina, cu spatele la Marian, pentru a fi penetrată. Când a simţit-o adânc a scos un sunet tare de plăcere. Imediat, Marian aprins-o de un sân cu mâna, penetrând-o uşor. Ritmul a devenit alert la scurt timp. I-a eliberat sânul şi a început să o penetreze viguros, puternic, aproape sălbatic.

Se auzeau gemete puternice de la toţi patru. Pentru Marian momentul era aproape… se încordase, a ieşit rapid din Laura, apoi a prins-o de braţ să se aşeze în genunchi în faţa lui. Alina s-a pus şi ea în genunchi în faţa lui Cătălin… buzele alunecau pe toată lungimea penisului, el era în extaz, din când în când mai arunca o privire care oralul pe care Laura îl executa lui Marian. Nu privea cu invidie, deja se obişnuise cu ideea.

Marian şi-a încordat puternic picioarele, transpirat, gemea tot mai zgomotos… a scos penisul din gura Laurei, şi-a prins penisul cu mâna dreaptă şi a început să-l frece energic. Cătălin mai arunca câte o privire către ei. Laura rămase blocată, aşezată în genunchi, capul lăsat pe spate, cu gura deschisă aproape de penis, aşteptând premiul din partea lui Marian.

Cu un ultim efort… aaaahhh… a strigat destul de tare, sămânţa a ţâşnit puternic, un pic pe obraz, un pic pe buze şi restul în gura pofticioasă. Ea i-a prins penisul între buze, sugându-l uşor… să culeagă şi ultima picătură din sperma bărbatului. Cătălin văzuse tot, o văzuse pe Laura că primise cu drag sperma unui bărbat străin. Şi-a scos penisul din gura Alinei şi a spus:

– Asta este prea mult, asta este prea mult!

Dintr-o dată s-a schimbat la faţă, repeta obsesiv acelaşi lucru. Alina a intervenit spunându-i că a fost de acord, că a acceptat banii şi că nu ar trebuie să fie supărat. Laura a înţeles imediat ce l-a deranjat pe iubitul ei, dar nu a spus nimic.

Până la urma Cătălin a fost calmat de către Alina, dar asta nu însemna că urma să reia acţiunea de unde au rămas. Era mai bine că situaţia nu a degenerat într-un conflict. Era timpul să plece, şi-au aranjat hainele şi au plecat, despărţindu-se amiabil, dar Cătălin se simţea, încă, deranjat de cele întâmplate.

Doresc să aflu de la voi părerea despre cele întâmplate în această poveste. Dacă aţi fi puşi în aceeaşi situaţie, aţi accepta schimbul de parteneri fără bani sau era nevoie de o sumă care să vă motiveze? Care ar fi fost limita voastră peste care nu aţi fi putut să treceţi? Reacţia lui Cătălin este una firească? Voi până unde aţi merge?

Vă rog să vă analizaţi şi să faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi să vă spuneţi părerea, cât mai sincer posibil. Lăsaţi emoţiile deoparte şi fiţi liberi în exprimare!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

28 de comentarii la „Voi până unde aţi merge?”

 1. Este plăcut și excitant să faci schimb de parteneri , dar nu pentru bani și din plăcerea de a schimba și diversificarea sexului in cuplu unde nu trebuie să fie gelozie .

 2. Am văzut ca sunt cititori pe blog care su făcut swing sau sex in trei – cum ați început, cum ați discutat cu partenerul despre asta? Cred ca toată lumea se excita la idee, dar putini o fac.

 3. Nu avea motiv sa fie gelos, pentru ca o data ce a intrat in joc, stia cum o sa fie finalul, mai ales ca a luat banii. Daca nu vroia sa intre in joc nu lua banii! Dar asa si lui i-a placut sa fie supta si s-a simtit bine, asa ca trebuia sa mearga si el pana la capat si sa-i ofere premiul Alinei, fara sa exploadeze. Oricum daca o faci cu cineva o faci fara bani!!

 4. Super excitant. De ani de zile doresc eu si sotia sa aducem ceva nou in cuplu dar….ne este greu sa gasim calea catre alte cupluri 😦

  1. Mi-au povestit mai multe doamne, cum ca, nu fac sex oral sotului, dar amantului da. Unele dintre ele inghit sperma, in schimb, sotului nu i-ar face niciodata asa ceva. Nici una nu a reusit sa ma lamureasca… de ce? Care este problema, de ce amantului DA si sotului NU?

     1. Asta e o prostie, ar trebui sa vina cu naturalețe. Ca barbat te retragi de la cunnilingus când e partenera aproape de orgasm?

     2. Știu ce zici, problema la femei tine foarte mult de părere pe care și-ar face-o un partener…etichetarea. Dacă partenerii nu pot discuta liber despre sex, de aici și inhibarea. Problema nu este doar la un partener, sunt și bărbați mai reținuți cu femei mai deschise la nou. Îmi amintesc de cazuri în care bărbatul refuza sa facă cunilingus…dezgust total. Sau de cazuri în care ei nu acceptă ca partenerele sa primească sperma in gura, tot din dezgust. Pe lângă ignoranță dacă mai adăugăm și-a partea religioasă…ai pachetul complet. Știu o dna ce era curioasă să facă sex oral, ii era rușine să-i spună soțului sau pur și simplu să facă fără sa ceară, din teama de a nu fi etichetă curvă. A se citi povestea, este reală. https://www.domnuroz.ro/2015/07/26/cum-am-cunoscut-o-pe-dna-d-1/

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.