Două cupluri… prietenie amoroasă

În vara anului trecut am mers la mare eu, soția mea și un cuplu pe care urma să-i cununăm anul acesta (Andreea și Alexandru). Ne știm de ani buni și tocmai de aceea am ales să acceptăm să le fim nași. Împreună am decis să plecăm în Bulgăria, a doua zi fetele s-au ocupat de rezervare, iar noi băieții ne-am ocupat să mergem la bancă pentru a plăti vacanța. Pe Andreea o cunosc de ceva ani, am fost colegi în liceu, brunetă cu ochii albaștri, cu bun simț, frumoasă și foarte atrăgătoare mai ales că merge zilnic la sală și îi iese în evidență fundul foarte bombat și sânii perfecți. …

În ziua plecării ne-am dat întâlnire dimineața în jur de 6.00 și am plecat la drum. Am făcut mai multe pauze pe drum, nu ne grăbea nimeni. La ultima pauză am remarcat cum privirile noastre, între mine şi Andreea, cum se intersectează de multe ori. Ne-am studiat unul pe altul din cap până în picioare. Ajunşi la destinație ne-am cazat și am plănuit în prima seară să ne plimbăm puţin, prin împrejurimi. Am stat la o terasă, nimic anormal din ceea ce ar face două cupluri.

A doua zi urma să mergem la plajă. Andreea, într-o ținută foarte atrăgătoare, precum şi soția mea la fel. Îmi treceau prin gând o mie de gânduri despre ce aș putea face cu amândouă. La plajă, de multe ori am surprins-o pe Andreea cum mă studia prin ochelari. Se uita fix spre mădularul meu pe care nu îl mai puteam stăpâni. Salvarea mea fost când le-am spus să intrăm în apă, iar de acolo nu cred că am mai ieșit aproximativ o oră.

Seara, mergând spre hotel urma să facem fiecare câte un duș și apoi urma să ieșim pe terasa hotelului să bem ceva și să mâncăm. Pe terasă ne-a prins ora 12 noaptea. Alexandru a zis că se duce la somn pentru că este foarte obosit. Soția mea a mai stat câteva minute după care a spus că și ea ar dori să intre în cameră. Eu şi Andreea am rămas afară pentru a termina o sticlă de vin roșu abia începută.

Rămași singuri, am îndrăznit să o întreb de ce m-a studiat intens în benzinărie și la plajă, iar răspunsul său a fost că ea mă place din liceu și vine la sală doar pentru că eu merg în acel loc. Răspunsul meu:

– Bine, dar eu sunt căsătorit, iar tu urmează să te cununi cu Alex.

– Dar tu nu ai mai auzit până acum de prieteni cu beneficii?… replica ei m-a lăsat fără cuvinte, apoi a continuat… Crezi că v-am ales pe voi degeaba să ne cununați?

I-am spus să se gândească foarte bine la ce vorbește, iar ea m-a asigurat că știe foarte bine ce spune şi mai ales ce își dorește. Seara s-a încheiat iar noi am mers fiecare în camera lui. Ajuns în cameră m-am dezbrăcat să fac un duș, dar am văzut telefonul ecranului aprins. L-am verificat, era mesaj de la Andreea.

– Ce faci?!

– Bine, tu ce faci?

Câteva momente mai târziu am primit o poză de la ea. O poză făcută cu spatele la oglindă, într-o pereche de chiloței roz superbi și mai sus fără sutien. Penisul era deja sculat la maxim, era aşa de tare încât ar fi intrat din prima în păsărica ei. După poza a venit imediat şi mesajul… m-am schimbat și am ieșit să fumez o țigară, dacă vrei te aștept jos, la recepție

M-am îmbrăcat repede. Nici nu știu când am ajuns afară în fața recepției, unde am zărit-o fix pe ea într-un tricou alb până la buric, cu sfârcurile ce se vedeau prin tricou, într-o pereche de pantaloni scurți de se vedeau jumătate din buci. Am decis să ne plimbăm puțin pe lângă micul Turn Eiffel, iar apoi pe plajă. Era în jur de 3 dimineața când am decis să mergem la somn. În lift a început spectacolul, aveam de urcat până la etajul 5. De la plecarea liftului mi-a înfipt mâna în pantaloni și a început să mă sărute, făcându-mi penisul din nou beton.

I-am răspuns la sărut și pipăieli până s-a oprit liftul şi ușile s-au deschis, dar ea a spus că nu mai poate şi trebuie neapărat să o simtă în ea. Am mers pe scările hotelului unde nu venea nimeni la acea oră și a început să ne sărutăm de parcă nici unul din noi nu a avut parte de așa ceva. S-a lăsat ușor în genunchi, mi-a scos penisul din pantaloni. L-a prin cu gura rapid. Îl sugea cu o poftă de parcă și acum simt cum trăgea din el ca un aspirator.

Am lăsat-o să își facă plăcerea după care am ridicat-o. I-am tras pantalonii jos şi i-am descoperit păsărica minunată, epilată foarte bine și o mică formă deasupra ei. De cum am văzut-o mi-am dorit să-i ofer câteva limbi. I-am ridicat un picior, apoi m-am băgat cu capul între picioarele ei. Se juca în părul meu cu o mână, iar cealaltă o ţinea la gură să nu facă prea mult zgomot.

M-am oprit. Ea s-a întors cu spatele la mine, sprijinită cu mâinile de balustradă. Plin de adrenalină, mi-am introdus penisul în vagin şi am început să o penetrez rapid. Priveam în jos, cum îi lovesc fesele perfecte. Am întins o mână şi am prins-o de sânii minunaţi. Nu știu cât a durat acest sex minunat dar am ejaculat pe fesele sale minunate, care s-au umplut de sperma caldă. S-a întors către mine, ne-am sărutat, apoi mi-a spus că nu e de ajuns şi vrea să mai continuăm.

Am continuat aşa cum şi-a dorit. După ce s-a şters cu un şerveţel, m-a pus să stau în fund pe scări. Andreea s-a urcat direct pe mine a băgat-o din nou pe toată și a urmat să îmi arate ce poate și ea. A început să dea din fund groaznic de tare și gemea atât de frumos încât mă excita şi mai rău. Mi-a spus la un moment dat că vrea să o satisfac în poziția ei preferată. Înainte de asta s-a aplecat, mi-a prins penisul cu mâna, la supt de câteva ori, după care s-a aşezat în poziţia dorită. Cu spatele la mine.

Eram fascinat de priveliştea minunată. Când s-a aplecat i-am văzut păsărica foarte umedă. Am prins-o de mijloc, o penetram energic… avea o mâna între picioare. Din când în când îi simţeam degetele atingându-mi penisul. Se chinuia să-şi mascheze gemetele cu cealaltă mână. Dintr-o dată m-a lovit cu mâna pe coapsă, să mă mişc mai repede. Nu a durat mult şi am auzit nişte gemete mai puternice. Respira greu.

O vreme am stat aşa fără să ne mişcăm. Apoi, s-a aşezat în genunchi şi a început să-mi sugă penisul, până m-a stors de toată energia din mine. Epuizaţi amândoi, ne-am dus fiecare în camera lui. Până la ora 11 nu ne-am mai văzut.

Dimineața, eram rupt de oboseală, iar soția avea chef de mine grav de tot. Nu am putut să o refuz chiar dacă eram satisfăcut, dar nu înainte de a face un duș. Ieşiţi amândoi din duș soția s-a pus pe treabă, s-a așezat pe pat cu fața la mine iar eu în picioare în fața ei cu penisul la buzele ei mulate perfect pe mădular. O ţineam de cap şi mişcam de bazin înainte şi înapoi. Dintr-o dată s-a auzit un ciocănit puternic la uşă.

Soţia a luat un capot pe ea, eu să trag o pereche de pantaloni pe mine. Ne gândeam că este menajera. Când a deschis uşa am auzit… haideți la plajă nașilor, v-am deranjat?... Mda… era chiar Andreea. Soția i-a spus că abia ne-am trezit și ne pregăteam. Andreea ne aşteapta să mergem la ei în cameră când suntem gata. Bineînţeles că nu puteam rămâne cu ouţele pline și am terminat după care am mers la plajă.

La plajă a urmat o discuție între noi, ce am făcut eu cu Andreea până dimineața afară, bineînțeles că am confirmat amândoi că am stat la terasa hotelului și am jucat cărți. O priveam pe Andreea cum se înroşise puțin la față și am schimbat subiectul… despre nuntă. Soția mea a propus să căutăm seara un club să ne distrăm iar la final să ne întâlnim la o partidă de rummy într-una din camere. Am mers la distracție, după care am mers cu toții pe la 4 dimineața în cameră și ne-am apucat de rummy și o sticlă de whisky.

Fetele au gustat câteva pahare de vin roșu. Spiritele s-au cam încins deoarece pe la jumătatea jocurilor am decis să jucăm pe dezbrăcate, echipa care pierde dă jos tot de pe el. Spre surprinderea mea soția mea era încântată, iar Alex cu Andreea la fel (eu nu mai zic). Am pierdut fiecare așa că am ajuns cu toții goi, iar soția mea îi admira penisul lui Alexandru care era destul de gros față de-al meu.

Au urmat poruncile, ceva de genul… atinge-o pe sâni, atinge-l pe mădular… și așa mai departe până când soția primește porunca de la Andreea să îi frece puțin penisul lui Alex. Soţia mea nu a stat pe gânduri, s-a conformat imediat fapt ce ne-a excitat pe toți. De aici a venit şi întrebarea, între noi… dacă putem face un mic schimb de roluri. Toată lumea mulţumită… eu cu Andreea, iar soția mea cu Alex.

Amândouă sugeau de zor iar eu mă uitam la ambele fete și nu îmi venea să cred că facem aceste lucruri. Am început să o penetrez pe Andreea, iar Alex o pusese capră pe soția mea. La momentul penetrării am auzit un puternic țipăt de la ea… ahhh ce groasă eee!!… M-a excitat enorm şi am început să fut la Andreea mai rău.

După un timp Andreea a venit cu propunerea. Îşi dorea să fie penetrată de doi bărbați, dar în fund să i-o bag eu pentru că e puţin mai subțire penisul meu. Andreea s-a urcat pe Alex. Eu pe la spate, i-am băgat-o ușor. Din partea ei se auzea… aahhh… ahhh… în timp ce împingeam tot mai mult. Mi-a plăcut ideea. Mă excitasem atât de mult, încât am ejaculat destul de repede. Alex a terminat mai greu, a continuat în acea poziţie până a ejaculat.

Soţia mea şi cu mine am privit toată scenă. Ne mai uitam unul la altul şi nu ne vedea să credem la cum au evoluat lucrurile, şi mai ales, cât de rapid. Se facuse ziua, dar nu s-a încheiat repede. Am stat aşa o perioadă, dezbrăcaţi, povestind diverse lucruri, dar nimic despre seara dintre mine şi Andreea. Au fost săruturi şi mângâieri între noi. Cel mai tare m-a excitat când am văzut-o pe soţia mea sărutându-se cu Andreea.

Ne-am băgat la somn. A doua zi ne-am trezit foarte târziu. Fetele aveau un chef nebun de cordeală. Nu a durat mult şi a început “distracţia”. Era rândul soţiei mele să fie penetrată de noi doi. La fel ca la Andreea, Alex s-a întins pe pat, penetrând-o în vagin, iar eu m-am ocupat serios de anus. Andreea o mângâia pe soţia mea, se sărutau. Excitat de pasiunea dintre ele, orificiul strâmt… am ejaculat puternic în interiorul ei. La scurt timp, soţia mea a ţipat puternic de la orgasmul pe care l-a avut.

Restul zilelor de vacanţa s-au petrecut cam în acelaşi mod, aproape că nici nu mai mergeam la plajă, stăteam puțin și reveneam în cameră pentru cât mai multe reprize de sex. Continuăm și acum, ne întâlnim aproape zilnic pentru noi reprize.

Poveste scrisa de Valentin

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Două cupluri… prietenie amoroasă”

  1. Wow. chiar ca a fost excitant si EU m-am excitat atit de tare ca m-am masturbat dupa aia gindindu-ma la cei doi barbati.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.