Nașa, nașul şi finii

Fina noastră tocmai a împlinit 25 de ani, acum două zile. După cum am menţionat în povestea anterioară… Andrea este o brunetă frumoasă foc, fund bombat, sânii perfecţi şi subţirică în talie. Se terminase petrecerea, invitaţii au plecat pe rând şi am rămas doar noi patru, să mai povestim diverse amintiri de când eram copii. Timpul a trecut rapid. Se făcuse 2.30 noaptea. Andreea a adus în discuţie prima noastră experienţă în patru…

Fiind ziua ei, finul nostru Alexandru i-a propus să mergem în dormitor cu toții pentru că voia să-i facă o mică surpriză, de care nu știa nimeni. Ajunși în dormitor, acesta scoate din șifonier o cutie foarte frumos aranjată, cu o fundița roz și cu un bilețel „La mulți ani, soția mea dragă!”. Fiind foarte entuziasmată Andreea, cât și noi, aceasta începe să despacheteze în grabă cadoul. Uimită de ceea ce a văzut în cutie, începe să zâmbească, ochii i s-au mărit.

Alex i-a făcut cadou un vibrator de 26 cm și gros cam cât o gură de pahar. Fiind foarte încântată a spus că dorește neapărat să îl probeze cu noi. A început să se dezbrace de blugi în grabă, rămânând în cămașă și în chiloțeii ei verde neon. Parcă nu mai avea răbdare să îl pună în funcțiune și a început ușor să îl lingă, cu cealaltă mână și-a dat ușor chiloțeii într-o parte masându-și ușor clitorisul şi labiile ei roz, umede şi dornice întotdeauna de penetrare.

S-a lăsat ușor pe spate și a început să îl introducă ușor în vaginul ei special, așa cum îmi place mie să-i spun. Ne uitam la ea, intrase puţin în interior. Cu cât îl împingea mai tare își dădea ochii pe spate din cauza mărimii. A deschis gura larg, a început ușor să geamă. Gemetele ei şi felul cum se chinuia să introducă cât mai mult din acel vibrator, m-a excitat teribil. Penisul mi se sculase instant. Atât mie cât şi lui Alex, ni se putea vedea erecţia prin pantaloni.

Gemea şi suspina tot mai intens. În timp ce-şi masa masa sânii ne-a spus să ne urcăm și noi lângă ea în pat. Soția mea avea deja mâna în pantalonii lui Alex, frecându-i mădularul gros. Mai târziu, deschizându-l pe acesta la nasturi, i-a scos penisul afară. Nu a mai stat mult pe gânduri şi s-a repezit asupra lui. Penisul a intrat rapid în gura ei, sugându-l cu o poftă nebună.

Între timp mi-am scos penisul din pantaloni. Așezat lângă Andreea, aceasta mi-a apucat cu o mână penisul și cu cealaltă mână se bucura de cadoul făcut. A venit uşor spre mine, aşezată într-o parte spre mine şi a început să o sugă cu o poftă, parcă la concurenţă cu soţia mea. Îmi aducea aminte de primul ei oral, din vacanţă, pe scările hotelului, când mă sugea ca un aspirator.

Soția mea și Alex, erau complet dezbrăcaţi. Deja erau puşi treabă. Am observat mai târziu asta, când a fost pusă capră. Gemetele ei puternice (noroc că finii stau la casă) m-au făcut să-mi îndrept privirea către ei. Andreea și-a lăsat vibratorul deoparte şi s-a dezbrăcat complet. Soția mi-a cerut să vin mai aproape de ea pentru că voia să fie futută pe la spate și în același timp să aibă gura plină cu penisul meu.

M-am poziţionat perfect. L-a prins cu o mână şi a început să sugă energic. Alex o ţinea de mijloc şi o penetra cu putere, penisul meu intrând tot mai mult în gura ei. Andreea a venit la mine, s-a urcat deasupra mea, s-a aşezat cu păsărica ei umedă și roz pentru a-i oferii un cunilingus. Dar nu pentru mult timp. S-a ridicat de mine şi mi-a zis că vrea să fie penetrată pe la spate. S-a întins pe burtă, şi-a ridicat fundul ei bine lucrat la sală, la spatele ei m-am poziţionat eu, gata de atac, să o penetrez în orificiul ei lărgit de la imensul vibrator.

Am simțit că este foarte excitată și am mărit ritmul. Se auzeau zgomotele feselor de fiecare dată când se loveau de mine, gemetele fetelor și muzica lăsată ușor din camera alăturată. Schimbând poziția, eu şi Andreea lângă pat, amândoi în picioare… penetrând-o pe la spate, am văzut-o pe soția mea cum îl sugea pe Alex. El era foarte excitat, era încordat la maxim şi gemea foarte puternic. La scurt timp sămânţa a ţâşnit puternic de parcă nu mai ejaculase de o lună. Soţia mea era plină de spermă pe față, pe sânii şi pe piept.

În timp ce continuam să o penetrez viguros pe Andreea din picioare, am simțit că nu mai rezist mai mult de cinci minute și am rugat-o să mă călărească ea pe mine pe un scaun. Este plăcerea ei supremă, să simţă tot penisul cum alunecă în ea și o bagă fix pe toată. M-am aşezat pe scaun, Andreea mi-a frecat-o ușor, a supt-o puțin cu buzele ei perfecte, apoi s-a ridicat, a venit cu faţa la mine… şi-a potrivit penisul între labii, apoi s-a lăsat cu totul în ea.

I-am prins sfârcurile ei tari în gură, le sugeam, le-am muşcat uşor. Ea controla totul. Ritmul nebunesc ne-a excitat foarte tare pe amândoi, încât a avut orgasm în același timp cu mine. A urmat o serie de săruturi pasionale, fără să se ridice de pe mine. Când s-a ridicat mi-a spus că a simţit jetul de spermă foarte puternic.

Am rămas ultimul de mers la duș. Când m-am întors am observat cum cele două fete stăteau în genunchi și sugeau de zor la penisul lui Alex. M-am alăturat și eu, soția mi-a luat penisul în gură și a început să-l sugă cu poftă, iar cu cealaltă mâna își freca ușor… când sânii, când labiile proaspat epilate. Al doilea număr a fost și mai interesant, pentru că am schimbat partenerii tot timpul între noi.

La final, fetele au fost penetrate în același timp de noi, băieții, până au început să tremure foarte puternic, iar ejacularile au fost împărțite la ambele fete… in gură.

Poveste scrisa de Valentin

Citeste si:  Două cupluri… prietenie amoroasă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Nașa, nașul şi finii”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.