Îl poți lăsa pe prietenul tău să mă penetreze și pe mine?

Salut din nou! Având în vedere că am primit zeci de mail-uri să mai scriu despre soția mea, am revenit cu o povestire, să zicem nouă pentru voi, dar puţin mai veche pentru mine, fiind o întâmplare de anul trecut din vara anului 2018. Am plănuit să mergem doar noi doi într-o mini vacanță la munte, undeva prin apropiere de Brașov, pentru a ne relaxa puțin, doar noi doi. Ajunşi la pensiune, în prima seară a fost foarte frumos, am ieșit la plimbare în aer curat, câteva săruturi pasionale, îmbrăţişări, etc. …

Lucruri pe care le face orice cuplu normal și care se iubesc. În apropiere de miezul nopții am decis să intrăm în cameră pentru că eram puțin obosiți de atâta plimbare, și ce este drept, aveam amândoi chef de un sex nemaipomenit. Ca de obicei soția mea Miruna (acum este prima dată când îi spun numele) a intrat prima la duș, eu rămânând pe balconul pensiunii să fumez. În câteva minute, ea a ieșit de la baie într-o pereche de chiloței negri și în sânii goi, ce mi-a făcut penisul să se întărească de cum am văzut sfârcurile ei întărite la maxim.

Am intrat în duș, iar când am revenit în cameră am văzut-o pe soția mea cum stătea capră, cu mâna dreaptă își freca de zor păsărica ei strâmtă, iar cu cealaltă mâna își ținea fesele depărtate, tocmai pentru că știe cum să mă facă să o fut cât mai bine, ştiind că acest lucru mă excită la maxim. M-am apropiat ușor de ea fără să îi spun nimic. Uşor, am introdus două degete în păsărică, iar cu limba îmi făceam de cap în jurul anusului coborând ușor pe labiile ei, roz dornice de o alintare maximă.

Am decis să o penetrez în această poziţie. M-am ridicat, mi-am potrivit penisul şi am intrat puternic în ea. Cu timpul, am început să măresc ritmul până când s-a întins de tot în pat, rămânând pe burtă și auzindu-se doar sunetul penisului ce o penetra, iar păsărica ei clipocea de atâta excitare. Aşa cum îi place de obicei, următoarea poziţie a fost din picioare, pe la spate. Alternând orificiile, păsărica, puțin anal, apoi iar în păsărica ei strâmtă, până când a avut un orgasm puternic de a început să tremure de plăcere.

După acest orgasm a urmat ca eu să fiu cel golit. Ea s-a pus în genunchi, a prins penisul cu mâna dreaptă frecându-l cu mișcări ritmice, iar cu cealaltă mână îmi masa ușor testiculele pline de spermă. Buzele se mulase pe penis. Strângea cât puterea de tare, alunecau uşor mişcându-şi capul în formă de cerc. Nu am putut să rezist mult. După cum gâfâiam şi-a dat seama ce urmează. Sperma i-a țâșnit direct pe buze, umplându-i tot pieptul de sămânța mea caldă.

Cu degetul mijlociu a cules din sămânţa mea ce se afla pe pieptul ei, apoi l-a băgat în gură, l-a supt până a curăţat tot, în timp ce îşi freca uşor lindicul. A urmat o seară liniștită. Dimineață ne-am trezit devreme să mergem la masă să luăm micul dejun. Ajunși în bucătăria pensiunii am avut o surpriză. La masă se afla o fată blondă și un tip de culoare, ce abia au ajuns în acea dimineață în vacanță. I-am salutat politicos și ne-am văzut de treaba noastră.

După ce am terminat de mâncat, am ieșit pe terasă pentru o fuma și a bea cafeaua de dimineață. Miruna era tare curioasă, m-a întrebat dacă este adevărat că bărbaţii de culoare au penisul mare. În glumă, i-am zis… du-te să îl controlezi, pentru că nici eu nu ştiu… Mi-a răspuns sincer că s-ar fi dus dacă era singur. Discuția s-a oprit brusc pentru că cei doi au venit pe terasă și am schimbat subiectul. Inevitabil, am intrat în vorbă cu acest cuplu, pe diverse teme.

După un timp, soția mea i-a invitat să bem un pahar de Jägermeister la noi în cameră. Fiind foarte încântați au acceptat imediat. Din vorbă în vorbă, sticla aproape că s-a golit iar spiritele s-au încins din cauza celor doi că au început să se sărute şi nu voiau să mai înceteze. Blonda (care nici nu îi ştiu numele) îl săruta pe tip de zor, iar cu o mână îi masa penisul care se vedea a fi enorm prin pantalonii de trening. Miruna a observat dimensiunea prohabului tipului, m-a strâns de mână, apoi mi-a şoptit la ureche că penisul lui este enorm și că ea este foarte excitată.

Am început şi noi să ne sărutăm pasional. La un moment dat, observăm că blonda se așează în genunchi, îi trage pantalonii jos tipului. Din chiloţi a ieşit penis enorm ce m-a lăsat fără cuvinte (sunt sigur că avea lejer 24 cm). Blonda început să îl sugă cu o poftă nebună. Miruna foarte excitată nu a mai apucat să îmi sugă şi mie penisul. L-a introdus direct în vagin și a început să miște din fund ca o sălbatică, excitandu-se foarte tare, pentru că în fața ei, blonda sugea acel penis imens.  

Cei doi au trecut imediat la treabă, blonda era aplecată cu spatele la el. El își pregătea mădularul imens de penetrare, fapt ce l-a făcut până la urmă. A băgând-o aproape pe toată în păsărica blondei. Am remarcat că se înroşise toată la față, ori de plăcere ori de durere.

Au urmat mai multe poziții interesante între cei doi. Spre final, soţia mea nu a mai rezistat. A întrebat-o pe blonda… îl poți lăsa pe prietenul tău să mă penetreze și pe mine, pentru că mor de această pulă imensă?… Blonda i-a făcut loc Mirunei. Soţia mea s-a urca pe tip pentru a încerca să o bage în ea cu totul.

Blonda a venit la mine şi mi-a spus că ar încerca puțin anal cu mine, penisul prietenului ei fiind prea mare pentru ea.

Bucuros, am acceptat invitația. S-a aşezat în poziţia capră, am penetrat-o ușor pe la spate, în timp ce-i masam sânii medii, cu sfârcurile întărite. După un timp, ritmul era destul de energic, dar, ritmul a devenit mai lent. Nu voiam să pierd toată acțiunea soției mele, ce a fost penetrată în toate orificiile şi în toate pozițiile de acest bărbat. Într-un final am ejaculat pe anusul blondei, iar soția mea nu s-a lăsat până când tipul nu şi-a golit în totalitate bilele pe corpul ei.

Partida s-a terminat, cei doi au plecat în camera lor iar noi am rămas la duș. Terminând amândoi dușul am întrebat-o cum a fost și mi-a spus:

– Și tu o ai destul de mare, o simt mereu până în punctul G, dar pe al lui o simțeam în piept. Am decis să nu-l mai las să mă fută în fund pentru că simțeam pula lui în burtă.

După această discuție a urmat să îi mai dau și eu un număr, în toate găurile, dar sincer se pare că nu avea nici un farmec, deoarece era foarte lărgită de individul de mai devreme. Degeaba am încercat să o penetrez ca un nebun, gândindu-mă la cele întâmplate mai devreme. După această întâlnire cu acest cuplu, a mai urmat încă una de… la revedere… aşa cum am spus noi. A urmat o seară teribilă în care ne-am futut până dimineață.

Deşi soția mea a spus că nu mai doreşte să fie penetrată anal de acest tip, la ultima la penetrare, amândoi am penetrat-o în același timp, eu în păsărică, iar tipul anal. Şi așa a decurs şi această vacanță, bineînțeles

si de această dată, soția a spus că nu îi mai trebuie niciodată un penis de negru.

Poveste scrisa de Valentin

Sursa foto: arhiva autorului

Citeste si:

Nașa, nașul şi finii

Două cupluri… prietenie amoroasă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Îl poți lăsa pe prietenul tău să mă penetreze și pe mine?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.