Sex în trei… spontan

Sâmbătă seara, aniversarea prietenului meu Iulian avea să mai dezmorţească un pic monotonia în care intrasem. Muncă-casă, muncă-casă… aveam nevoie de o schimbare. Evenimentul s-a petrecut la un restaurant, a fost o seară mai mult decât plăcută… s-a cântat, s-a dansat şi cel mai important, cu toţii ne-am simţit bine. Cum era de aşteptat, toţi am băut alcool şi ne-am simţit bine, dar nu am sărit calul. Motiv pentru care nimeni nu a venit cu maşina personală. Eu, soţia mea Sonia şi Iulian am luat împreună un taxi şi am plecat către apartamentul nostru. …

Înarmaţi cu o sticlă plină de şampanie, am continuat să ne simţim bine la noi acasă. Muzica cânta, nu foarte tare, Iulian şi soţia mea dansau degajaţi. Eu aşezat pe canapea, priveam la ei, din când în când mai luam o gură de şampanie. Melodiile ce se auzeau în boxe au impus o apropiere între el şi soţia mea. Nu sunt un bun dansator, dar nici nu îmi dau silinţa să încerc şi poate acesta era motivul pentru care soţiei mele îi plăcea să danseze cu Iulian.

Iulian a prins-o Sonia de mijloc, a tras spre el, trupurile lipite unul de altul, se priveau atent, paşii îi purta într-o mişcare în cerc. La acel moment nu am realizat… erau într-o continuă mişcare, muzica antrenantă… Iulian coborâse uşor mâna pe lângă mijlocul ei şi o atingea pe fese, în momentele când ea era cu spatele la mine.

Privirea dintre cei doi devenise tot mai puternică, mai insistentă. Dintr-o dată, Sonia a întins capul spre el şi l-a sărutat pe gură. Am apucat să văd această mişcare a ei, însă nu am avut timp să reacţionez. Iulian i-a răspuns imediat la sărut. Îmbrăţişaţi, mâinile alunecau pe trupul celuilalt, gurile apăsau puternic… din când în când, se auzeau gemete din partea ei, Iulian trăgea de marginea rochiei… o rochie roşie, strânsă pe trup.

Făcusem ochii mari şi priveam către ei. Un pic indignat, un pic surprins plăcut. O parte din mine dorea să continue, o alta… sentimentul posesivităţii ieşea la iveală. Lucrurile au evoluat destul de repede. A ajutat-o să se dezbrace de rochie, apoi de sutien, rămânând doar în bikini de culoarea rochiei. Nu apucasem să revin din acel şoc pe care îl trăisem, când un altul i-a luat loc. Sonia s-a prăbuşit imediat la picioarele lui. Ignorându-mă total, a început să-l deschidă la pantaloni, i-a scos scula afară.

Eram fără aer. Priveam cu gura semi deschisă, ochii mari şi nu-mi venea a crede. Şi totuşi, ceva din mine îmi plăcea ce văd. Ea a întors capul spre mine, m-a privit… aştepta aprobarea mea, în timp ce-i freca uşor penisul. Nici acum nu ştiu ce m-a determinat să accept, însă am făcut-o. Imediat ce a primit aprobarea mea, s-a năpustit cu gura asupra penisului. L-a prins cu buzele, făcându-i loc cât mai mult. Mâinile alunecau pe coapsele lui, mişca din cap înainte şi înapoi. Zgomote diverse se auzeau din partea ei, Iulian ofta şi suspina privind către ea, ca şi când eu nu eram prezent.

La început mi-am masat penisul prin pantaloni, apoi m-am descheiat la pantaloni şi l-am scos afară. Încă nu scăpasem de acea dualitate, de acea nehotărâre la scena celor doi. Eram jumate-jumate, îmi plăcea şi mă excita ce văd, dar în acelaşi timp aveam şi o doză de nelinişte. El i-a prins părul la spate, în coadă. Cu o mână îi dirija mişcările, tot mai rapid. Buzele alunecau rapid pe penisul lui, ce se mărise destul de mult. Din poziţia în care mă aflam, apreciam că are un penis mult mai mare ca al meu.

Sonia accepta cu drag această abordare, se vedea că-i place, însă cu mine, nu se întâmplă niciodată atât de energic, când este vorba de sex oral. Un soi de invidie îşi făcuse treptat prezenţa. La scurt timp, Iulian a ajutat-o să se ridice, el s-a dezbrăcat complet, apoi a întors-o cu spatele la el. Câteva momente mai târziu, Sonia se afla aplecată peste masă, cu Iulian încercând să-şi potrivească penisul între labii.

A împins puternic. Sonia a început să ţipe. Atunci nu am înţeles de ce, dar mi-a explicat ea după. Era un amestec de durere cu placere, datorită penisului imens a lui Iulian. Mişcările tot mai energice, ea s-a adaptat rapid la scula lui. Gemetele de plăcere erau mult mai pronunţate. Excitat peste măsură, priveam la ei, masturbându-mă fără jenă. Nici acum nu ştiu de ce a durat până m-am hotărât să mă alătur lor.

Poziţiile dintre ei s-au schimbat rapid. A urmat din nou un sex oral… a pus-o din nou în genunchi. O ţinea de cap şi îşi mişcă trupul înainte şi înapoi, forţând să intre tot mai mult. Mi-a plăcut foarte mult ce văd, mi se părea incitantă această abordare mai energică, chiar dacă era vorba de un sex oral.

Au venit spre canapea amândoi. Era destul loc pentru toţi. El s-a întins, Sonia s-a urcat rapid peste, şi-a potrivit singura penisul şi a început să-l călărească. Întotdeauna m-a atras sânii ei cum sar de fiecare dată când mă călăreşte. Acum ea călărea un alt bărbat şi mi se părea mult mai excitant. Acela a fost momentul când am ştiut ce vreau. M-am ridicat, m-a dus către ea, am început să o sărut… ţinea ochii închişi, ne-am sărutat mult, mă jucam cu sânii ei.

M-am dus către sâni, i-am prins cu mâinile, i-am supt sfârcurile pe rând… trăgeam de ei. În timp ce ei au schimbat poziţia, m-am dezbrăcat iute de haine. Iulian în şezut pe canapea, Sonia pe covor se ocupa de penis. Se auzeau plescăituri tot mai puternice, gemea, scotea nişte sunete străine pentru mine, până în acel moment. Şi culmea, mă excita. Funduleţul obraznic se mişca uşor. M-am aşezat la spatele ei, cu mâinile am tras de fesele ei… mi-am lipit gura de vagin… limba intra adânc în interiorul umed.

Continua să-l sugă, nu aveau de gând să schimbe poziţia. Mi-am făcut loc între picioarele ei, ea le-a depărtat uşor, şi-a arcuit trupul… fundul bombat era perfect pentru mine. Am intrat rapid în vaginul umed şi larg, de la penisul lui Iulian. O ţineam de mijloc şi o penetram viguros. De fiecare dată împingând-o tot mai mult cu gura în penisul lui Iulian.

Sonia s-a ridicat, s-a aşezat în braţele lui, cu faţa spre el. Tot ce puteam face era doar să o mângâi şi să o sărut. Sărea tot mai energic în penisului lui… ţipă de placere, îşi lăsa capul pe spate. Iulian o trăgea de sâni, cu o mână îi dirija mişcările, tot mai rapid. Mai târziu am înţeles că urmează să ejaculeze. Şi-a pus ambele mâini pe mijlocul ei. Voia tot mai repede… gemea puternic… a ţipat puternic… aaahhh… apoi a oprit-o din mişcări, cu penisul adânc în vagin, până a ejaculat tot.

Priveam la cei doi în timp ce mă masturbam energic. În momentul în care a ejaculat, incitat de zgomotele şi mişcările lor, am ejaculat puternic pe covor. Seara nu s-a terminat, Sonia a fost penetrată pe rând, când de unul, când de altul. În timp ce eu o penetram, îl sugea energic pe Iulian.

Evenimentele au venit pe neaşteptate. Nu eram pregătiţi pentru a face sex în trei, însă, asta s-a întâmplat, ne-a luat în surprindere pe toţi, dar până la urmă s-a încheiat cu bine. Discutând cu Sonia despre cele întâmplate, am convenit să uităm ceea ce s-a întâmplat şi să nu mai continuăm, mai mult din teama ei că acest mod de viaţă să nu ne îndepărteze, ca apoi să divorţăm.

Citeste si: Pe soţia mea am cunoscut-o pe o reţea de socializare (1)

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex în trei… spontan”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura