Răţuşca şi Bobocel la nudişti

Era o dimineață frumoasă de vară, când am hotărât să mergem pe plajă la nudiști. Rățușca era mai inhibată, mai reținută și nu dorea, în primă fază, să se lase complet goală, decât topless. Așa ne-am aşezat pe pătură. Eu, întins pe spate cu faţa la soare sperând că mă bronzez peste tot. O vreme am conversat diverse subiecte. S-a încălzit destul de tare aşa că am propus să intrăm puțin în apă. Ea s-a lăsat mai greu convinsă, dar a acceptat într-un final, să intre în apă doar până la genunchi. S-a uitat în jur și a exclamat… ooo, ce de penisuri pe aici! …

La care eu îi spun, o corectez…

– Şi de păsărici! În afară de a ta, care nu vrea să se aerisească.

Mai erau câteva femei cu chiloţei pe ele, dar după ce s-au mai obişnuit s-au dezbrăcat complet, numai Rățușca mea rămăsese în chiloţei, semn că doar ea era în premieră la nudiști. Atunci mi-a venit să o întreb.

– Care penis îți place?… pe moment rămâne blocată și nu zice nimic câteva secunde, probabil dorea să le examineze mai bine. Într-un final îmi spune:

– Al tipului ăla din dreapta… ce se află și el în apă, înotase puțin. Probabil tipul observase când s-a uitat spre penisul lui ca să îmi spună care îi place. A venit spre noi și cu mult curaj ne întreabă:

– Prima dată la nudiști?

– Da…

– Se vede, mai ales la doamna, ce încă mai are chiloţei pe ea

Rățușca roși puțin după spusele lui, moment în care el i-a propus să își de-a jos chiloţei motivând că e singura care îi mai poartă, apoi a stropit-o puțin cu apă după care şi-a cerut scuze pentru că o văzuse pe ea tresărind. Nici el nu se așteptase la reacția ei. Să uităm de acel moment ne-a făcut o propunere.

– Doamna îmi este simpatică, așa mai timidă şi are și sâni frumoși… sper că nu ești gelos?… mai ales că ați acceptat să veniți aici și doamna ta o acceptat să vadă atâtea penisuri… nu-i aşa doamnă, ai mai văzut atâtea penisuri la un loc?… o întreabă el, la care ea era vizibil ruşinată, apoi a continuat.

– Îţi place să vezi atâtea penisuri?… Scuzaţi-mi indiscreția, dar așa sunt eu când văd o doamnă mai timidă, vreau să o încurajez.

La auzul cuvântului penisuri, i s-au întărit puţin sfârcurile. El a observa și i-a spus.

– Vezi că ți s-au întărit sfârcurile!… la care ea se roși și mai tare… Mai bine luăm o pauză, merg să cumpăr trei înghețate, mai ales că am fost prea indiscret cu doamna și pentru că sunteți în premieră aici. Vreau ca doamna să se simtă bine.

Pentru foarte puțin timp am rămas doar noi doi. În timpul acesta îi propun ei să-i facem loc și lui pe pătură, ea acceptat imediat. Aveam o pătură așa de mare de parcă am fi știut că o să stăm trei pe ea. Nu a durat mult şi a venit el cu înghețatele, iar eu i-am spus să ocupe loc pe pătură, la care el:

– Pot să stau lângă doamna?… am acceptat, apoi am făcut cunoștință.

– Eu sunt George, doamnă?!

– Rățușca… exclamă ea.

– Și eu Bobocel…

– Rățușca, pot să stau lângă tine?

I s-au se întărit sfârcurile, el a observat și a zis…

– Am înțeles, sfârcurile tale vorbesc cu mine, se pare că există o chimie între noi, scuze Bobocel!… şi a continuat… Totuși nu vrei să dai jos chiloţeii sau vrei te ajut eu?

Am văzut-o blocată, apoi s-a uitat spre mine şi m-a întrebat:

– Mă lași să îi dau jos chiloţeii la Rățușca ta?

Am aprobat din cap. S-a apropiat cu mâna de chiloței ei, a aruncat o privire spre ea, nu văzut nici un refuz din partea ei. I-a prins cu mâinile, trăgea în jos până rămăsese complet goală, dar cu obrajii roșii de la emoţie, apoi a zis.

– Putem să mergem undeva, împreună toți trei, după ce plecăm de la plajă, să bem ceva împreună?

– Unde, am întrebat eu curios?

– Tocmai a plecat un prieten de al meu în interes de serviciu, nu cred că se întoarce în două zile și mi-a lăsat camera. Aş vrea să vă invit și pe voi că îmi sunteți simpatici.

Ne-am gândit puțin apoi i-am răspuns afirmativ, la care el urma să vină să ne ia cu mașina eu pe la ora 21. La ora stabilită, George a fost punctual, la fel şi cu îngheţata. În casa prietenului, ne servit cu diverse. Ne-am aşezat la masă şi vorbeam diverse. Întrebarea lui a venit brusc, parcă neanunţată.

– Rățușca, tu te-ai uitat la penisul meu?

– Scuze, eu sunt de vină. Am vrut să se mai relaxeze şi am întrebat-o care penis îi place.

– Oooo… şi tocmai penisul meu ţi-a plăcut?

– Da, tu ai fost alesul… am răspuns eu.

– E adevărat răţuşca?

– Da George, îmi place penisul tău, doar de asta am acceptat invitaţia.

Răspunsul ei direct, plin de emoţie, ne-a surprins pe amândoi. George a dezvoltat subiectul.

– Ţi-ar place să o faci cu mai multe penisuri”?

– Da, aş fi curioasă.

Pentru destindere, să ne mai cunoaştem un pic, George a venit cu propunerea să jucăm un joc cu pedepse, cine pierde primeşte o poruncă la un joc de remi. Primul joc îl pierd eu, iar ei hotărăsc să îi dezbrac pe amândoi. Nu prea am fost încântat, dar pedeapsa e pedeapsă, ce să faci. Întâi l-am dezbrăcat pe el, cu ceva emoţii, apoi pe ea. Continuăm jocul.

Jocul următor pierde Rățușca. Porunca noastră a fost să-i spele penisul lui George. Roşie în obraji, timidă, cu mişcări delicate… a reuşit până la urmă să ducă misiunea la sfârşit. Următorul joc pierd eu… aveam misiunea să o spăl pe Rățușca la păsărică. Cu mare drag am făcut asta. Îmi venea să o ling, nu alta. Pierde şi George… pedeapsa… să mă dezbrace pe mine. Acum eram toţi trei dezbrăcaţi.

Jocul continua, pierde Rățușca… poruncă să ne atingă penisurile cu sfârcurile. În primă fază nu prea a fost încântată, dar poruncă se execută. Următorul joc îl pierd eu, poruncă pentru mine a fost mă joc cu fundul ei și să-l ating cu penisul. Mai departe pierde el, porunca a fost să se joace cu păsărica ei.

Rățușca pierde iar jocul. Pedeapsa pentru ea a fost să o legăm şi trebuia să ne lase să o atingem amândoi odată. De aici s-a terminat jocul… de aici a început joaca nebunească în trei. George a legat-o la ochi, apoi am început amândoi să o pipăim de la degetele de la picioare, el un picior, eu altul. Mai sus… i-am atins trupul până am ajuns la sânii ei. Plină de emoţie, respira greu, fiecare atingere o făcea să tresară uşor.

Joaca noastră ne-a făcut să uităm noţiunea timpului. Între timp a venit Sebi, a intrat pe ușă… Rățușca întinsă pe spate, noi lângă ea pe pat, ne oprisem din nebunie. Sebi rămâne surprins, a zis:

– Bai George, nu mi-ai zis că ai oaspeți!

– Nu ți-am zis, nu am crezut că ajungi așa repede înapoi, sper că nu te superi!

– Nu, deloc… dar ce femeie provocatoare, cum o cheamă?.

– Rățușca, spuse George, iar el este Bobocel.

– Oooo, ce nume interesante, exclamă Sebi.

– Cum te simți Rățușca?

– Bine, a răspuns ea ruşinată.

– Te deranjează dacă vin și eu lângă tine?

– Nu te supăra, dar curiozitatea mea a fost doar cu doi.

– Bine, îmi cer scuze dacă te-am deranjat.

– În schimb, poți să stai să te uiți la noi dacă vrei, i-a răspuns Rățușca lui Sebi.

Noi am reluat nebunia cu George, eu cu sfârcurile, el cu păsărica. George se cam îndrăgosti de păsărica ei, era chimie între ei. La un moment dat l-am văzut pe Sebi că se dezbracă până rămâne complet gol, a intrat în bucătărie şi a venit cu ceva de băut.

– Dacă tot nu pot să fiu și eu cu voi, măcar să fiu o gazdă bună, și eventual, să mă uit la voi.

Se poziţionase la distanţa de noi, avea erecţie şi şi-o freca de zor. George l-a observat şi a întrebat-o pe ea.

– Iți place penisul lui Sebi?

S-a făcut roşie la faţă. Trei penisuri îi făcea cu ochiul, nu avea puterea să recunoască, dar a dat-o de gol sfârcurile ce s-au întărit instant.

– Iar te-au dat de gol sfârcurile. Ce ai de pierdut acum?… ce mi-e doua ea, ce mi-e trei.

– Ai dreptate, i-a răspuns ea într-un târziu.

George i-a făcut semn lui Sebi să vină lângă noi. De acum eram mai înghesuiți puțin, deși nu eram nici unul foarte grași, nici cu penisuri imense, probabil de asta ne-a acceptat pe toți trei Rățușca. Am revenit din nou la sfârcul din stânga, Sebi pe cel din dreapta iar George era la pupitru… cu capul între picioarele ei. Se auzea tot felul de zgomote din partea lui George. Răţuşca era în extaz… era excitată la maxim, respira greu printre gemete. Din când în când ne privea pe rând.

Într-un fel mă bucuram că toţi trei năpustisem asupra ei, mă excita, iar ea se simţea foarte bine. Sebi s-a dus până la baie să se spele pe mâini. Când s-a întors, şi-a reluat locul… sugând sfârcul. Şi-a ridicat mâna pe trupul ei, l-a dus înspre gura. Întâi i-a atins buzele uşor, apoi a împins printre buzele ei. Fiind foarte excitată, prinde cu buzele degetul lui şi începe să-l sugă, ca şi când ar fi un penis. După mai multe permutări între noi, ea decide să se ridice, se aşează în poziţia capră. A venit uşor spre mine… mi-a luat penisul în gură… îl sugea cu o poftă, cum nu îmi făcuse vreodată până atunci.

George a luat primul iniţiativa. A mângâiat-o pe fese, Sebi o mângâia pe sâni, pe spate. Tot acest show m-a incitat foarte tare. Nu a durat mult şi am ejaculat puternic în gura ei. Leşinat după ce am ejaculat, rămăsesem spectator la ei. Cei doi bărbaţi o mângâiau peste tot, ea le-a prin penisurile pe rând şi a început să le frece energic. Mă aşteptam să o văd cum îi suge şi pe ei. Se afla destul de aproape de ei, dar ezita să facă asta. Ejacularea a venit destul de repede, posibil că şi ei erau la fel de excitaţi ca mine.

Am stat o vreme întins pe pat, apoi decidem să mergem toţi patru la baie. Răţuşca a vrut să ne spele pe toţi trei, a luat penisul fiecăruia dintre noi şi l-a spălat cu multă migală. Ajunşi în cameră, l-a întrebat pe Sebi dacă nu cumva are ciocolată fineti. Încântat de idee, Sebi s-a dus repede la bucătărie şi a adus o cutie. Aşezaţi în pat unul lângă altul, aşteptam să vedem ce avea de gând să facă. A început cu mine. M-a uns cu puţină cremă la sfârcuri. Le-a pus şi băieţilor. Priveam încântaţi de ideea ce a luat naştere. Când am văzut-o că şi-a pus cremă de ciocolată pe sfârcuri, penisul se trezea din amorţire, se sculase de-a binelea.

Credeam că ne va da să gustăm crema de pe sfârcuri, dar ea avea alte planuri. Pusese destul de multă. Fiind la mijloc, s-a aplecat către dreapta la George, cu sânul drept a făcut câteva mişcări în cerc deasupra penisului, făcându-l numai de cremă, apoi acelaşi tratament şi lui Sebi. La final, mi-a făcut şi mie. Toţi trei aşteptam cuminţi. Răţuşca s-a ridicat în picioare şi ne-a întrebat direct:

– Care vrea acum să mă penetreze?… vreau cu doi în acelaşi timp.

După ce am stabilit ordinea, George s-a întins pe spate, ea se urcă deasupra lui. Îşi potriveşte penisul în vagin… aah… la spatele ei s-a poziţionat Sebi. Răţuşca aştepta cuminte ca penisul lui să intre. L-a simţit atingându-l orificiul, a tresărit un pic… el a împins… aah… a intrat căpăţână… aahhh…

Sebi şi-a găsit ritmul, la fel şi George sub ea. Rămăsesem spectator cu penisul erect în mână. Nu am ratat ocazia, m-am dus la ea, i-am ridicat capul şi i-am introdus penisul mânjit cu ciocolată în gură. Acum avea toate orificiile ocupate. Gemea zgomotos. Primea cu bucurie cele trei penisuri. Penisul meu dulce aluneca frumos printre buzele ei. Excitat de gemetele tuturor, mai ales ale ei, am terminat din nou, în gura ei.

La spatele ei, Sebi o penetra viguros, până când nu a mai putut ţine şi a terminat anal. George o ţinea de mijloc, el se mişcă rapid sub ea… ea îi făcea contră sărind energic deasupra lui. Sebi s-a dus din nou la baie să se spele. Când a venit, a luat cu degetele o cantitate mare de cremă şi a pus-o pe vârful penisului, apoi a întrebat-o pe ea.

– Îţi place să mănânci ceva dulce?

– Da, a răspuns ea scurt, printre gâfâieli.

S-a poziţionat în faţa ei, ea şi-a ridicat capul… penisul lui Sebi a intrat printre buzele ei. Cu limba culegea crema de ciocolată. După ce a curăţat tot, a început să-l sugă energic. Sub ea, George gâfâia tot mai puternic, o ţinea strâns de mijloc, ea sărea ca nebuna în penisul lui, gâfâind cu gura plină de la penisul lui Sebi. Într-un final, George o împinge puternic, ea se ridica fără să scape penisul lui Sebi din gură… George şi-o freacă puţin, apoi… aahh… ejaculează puternic pe abdomen.

George obosit, s-a ridicat şi s-a dus la baie. Eu priveam cum sugea acel penis. Era prima dată când o vedeam sugând un penis străin şi o făcea cu simţ de răspundere. Îl ţinea de la bază cu o mână, îşi mişca capul înainte şi înapoi destul de rapid. Sebi era năucit, abia dacă mai avea vreo reacţie. Privea în jos, gâfâind puternic, lăsând-o pe ea să-l sugă cum doreşte. Nu a durat mult şi… gemetele lui au avut rezultat… aahhh… sămânţa a ţâşnit în gura ei, apoi ea l-a scos din gură… stropind-o pe sâni şi pe abdomen.

Până la urma experienţă la nudişti i-a prins bine. Data viitoare urma să fie mai curajoasă, să se dezbrace complet.

Poveste scrisa de Mario

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

11 comentarii la „Răţuşca şi Bobocel la nudişti”

  1. Excitanta poveste. E placut sa ai deschiderea către sex in grup și sa îți vezi iubita penetrata de mai multe penisuri.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.