Pe soţia mea am cunoscut-o pe o reţea de socializare (2)

… Am stat aşa câteva minute deasupra ei, împreunaţi, mai mult ca să-mi revin, apoi m-am dat într-o parte, am scos prezervativul şi m-am aşezat lângă ea, cu faţa către ea. Nu am stat mult timp liniştiţi. De la atingeri scurte de buze, săruturile au devenit mai pasionale. Nici unul nu a scos vreun cuvânt, doar priveam unul la altul şi ne sărutam în voie. Penisul creştea vizibil, în maxim zece minute eram din nou pregătit. Mi-am pus un nou prezervativ… pregătit de o nouă joacă, de data asta în altă poziţie…

Aşezată în poziţia doggy style, m-am aşezat la spatele ei. Sonia s-a uitat spre mine, apoi s-a aplecat sprijinindu-se în coate. Mi-am potrivit penisul… ea şi-a desfăcut mai mult picioarele… am intrat… aahh… gemetele ei mi-a indicat că am intrat mult prea rapid. Nu ştiam dacă asta a luat-o prin surprindere sau a fost o reacţie de durere. Mişcările lente, mai mult de acomodare, deşi era umedă, penisul nu a avea o mişcare lină.

Cu timpul, mişcarea a devenit mult mai rapidă, o ţineam de mijloc, lovindu-mă cu putere de fesele ei. Abia îi auzeam gemetele, de parcă era pe modul silenţios. În acest timp ea îmi făcea contre, cu cât ne mişcam mai energici, cu atât îi percepeam gemetele mai tare. Priveam către fesele ei în formă inimioară… printre care, penisul meu se pierdea cu repeziciune. Mijlocul subţire, cu spatele arcuit, pe care îmi fixasem mâinile… mă excita să observ aceste detalii.

Am simţit-o mult mai încordată, gemetele tot mai puternice… aaahhh… apoi s-a oprit din mişcări, lăsându-şi capul pe pat. Au trecut câteva momente să realizez că tocmai a avut un orgasm puternic. După ce şi-a revenit, s-a ridicat în braţe, s-a uitat către mine, apoi am înţeles… trebuia să continui. În această poziţie am continuat să o penetrez ca un nebun… lovindu-mă puternic de ea, după mai bine de două zeci de minute, am umplut din nou prezervativul.

Eram deja epuizat. Întins pe pat, ea lângă mine cu capul pe braţul meu. După o conversaţie scurtă, ne-am dus amândoi la baie. I s-a părut ciudat să facem duş împreună, poate că nu mai făcuse acest lucru, dar până la urmă a acceptat. Sub duş, în timp ce ne sărutam ne spălăm reciproc. Atunci a fost prima dată când mi-a atins penisul. L-a prins cu mâna, l-a frecat de câteva ori, apoi l-a săpunit şi clătit. Cei drept, nici eu nu mai avusesem o parteneră care să fi făcut asta şi mi s-a părut interesant… să văd o femeie care îmi spală penisul.

În dormitor ne-am întins amândoi, goi, pe pat, aproape în aceeaşi poziţie… eu întins pe spate, ea având capul aşezat pe pieptul meu. Ţinând-o strâns cu braţul, în timp ce o mângâiam uşor pe spate. Penisul moale aşezat într-o parte aştepta câţiva stimuli pentru a fi din nou pregătit. Discuţia dintre noi nu s-a purtat în jurul sexului sau impresiei avute după ceea ce s-a întâmplat între noi, am avut alte teme de abordat.

Chiar dacă vorbeam despre alte lucruri, nu puteam să nu mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat. Astăzi ne-am văzut pentru prima dată faţă în faţă şi deja făcusem sex… şi ce sex, un sex nebun. Eram convins că şi ea a fost mulţumită de prestaţia mea. Gândurile mele mi-au oferit câţiva stimuli… penisul zvâcnea pe alocuri, se putea observa cu uşurinţă că este un început de erecţie.

În poziţia în care se afla Sonia, sunt convins că l-a observat. Mâna ei alunecă pe pieptul meu, apoi uşor mai jos pre abdomen. Era o senzaţie amestecată… un uşor gâdilat cu un pic de erotism. M-a sărutat pe piept, apoi coborât un pic, a urmat un nou sărut… a ajuns la abdomen. Mâna a alunecat mai mult. Priveam spre mâna ei ce ajunsese aproape de penis.

Cu sfială, l-a atins la vârf cu degetul, apoi şi-a făcut curaj mai mult. L-a atins cu mai multe degete… l-a prins cu mâna… penisul începuse să crească. Cu o mişcare uşoară, m mâna aluneca pe el. Acesta se întărise, din nou.

Prezervative mai aveam, deja mă gândeam să mai desfac unul, însă am aşteptat să văd ce are ea de gând. Când m-am aşteptat mai puţin, s-a dus către el… l-a atins cu buzele… aahh… ca şi când ar fi fost un sărut, apoi a urmat al doilea… l-a prins între buze. Îi simţeam limba umedă jucându-se în jurul măciuliei… simţeam cum mă suge uşor, ca şi când l-ar trage spre ea. A fost o senzaţie minunată.

Şi-a făcut mai mult curaj. Şi-a mai pierdut din timiditate şi a început să-l sugă mai energic. Nu vedeam nimic, deşi mi-ar fi plăcut. Capul cu părul neprins obtura imaginea pe care mi-aş fi dorit-o să o văd. După un timp nu am mai rezistat, am prins-o cu o mână de mijloc şi am tras-o spre mine. Într-un final s-a urcat deasupra mea… în poziţia 69. Ea sugea energic, eu îi lingeam labile, cu mâinile o mângâiam pe fesele rotunde.

La modul cum îşi mişca capul în sus şi în jos, sfârcurile mă tingeau pe abdomen, mă gâdila uşor. Am întins o mână şi i-am prins un sân, mă jucam cu el. Afundat cu capul între picioarele ei, lingeam de zor. În acele momente doream să am orgasm în această poziţie, să ejaculez după un sex oral, însă nu aveam idee unde va accepta ea. Trebuia doar să o las să aleagă, nu puteam să o forţez.

Îmi surâdea ideea de a ejacula în gura ei, însă era ceva neobişnuit atât pentru mine, cât şi pentru ea. Abia ne cunoscusem. Nu mă puteam sătura de lins… asta m-a incitat şi mai tare. Buzele ei sugându-mă, limba ce se juca cu măciulia… m-am încordat un pic, întâi în zona abdomenului, apoi picioarele… gemeam tot mai puternic, şi ea fel, cu păsărica asediată de gura mea.

Nu am mai putut rezista… a urmat un strigăt puternic, ea mi-a eliberat penisul din gură, s-a ridicat un pic, cu mâna îmi freca penisul… aahhh… gura mea lipită de labile ei… sămânţa a ţâşnit pe sânii ei, apoi s-a scurs pe abdomen. Atunci nu a dorit să simtă gustul bărbăţiei mele.

În acea noapte a rămas la mine, dormind dezbrăcaţi împreună. A doua zi dimineaţă… am început cu un sex nebun, ca şi celelalte. Ulterior Sonia mi-a devenit soţie şi suntem fericiţi împreună.

… citeste prima parte …

Citeste si: Sex în trei… spontan

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Pe soţia mea am cunoscut-o pe o reţea de socializare (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.