Pe soţia mea am cunoscut-o pe o reţea de socializare (1)

Nu este o noutate astăzi că poţi întâlni şi cunoaşte persoane pe reţelele sociale. Între mine şi soţia mea a fost o apropiere încă de la început. Se putea observa cu ochiul liber că ne place să conversăm unul cu altul. După un timp am făcut schimb de numere de telefon, pentru a putea conversa mai uşor. Devenise un obicei să vorbim la telefon. Se simţea în aer dorinţa de a ne întâlni. Eu lucram în cadrul armatei la Chişinău, iar ea fiind profesoară de clase primare în satul ei, am convins-o să ne întâlnim într-un weekend. …

La început nu era hotărâtă, deşi ar fi vrut să ne cunoaştem, am convins-o după ce i-am spus că pentru ea va fi ca o excursie, mai ales că i-am promis o vizită la muzeul de istorie. Ea era singură, eu la fel, nici unul dintre noi nu avea nimic de pierdut. Următoarea sâmbăta ne-am întâlnit dimineaţa la autogară. Îmbrăcată într-o pereche de blugi şi o bluză albă… mi-a plăcut de cum am văzut-o. Una este o poză şi alta este persoana în realitate.

Imediat ce ne-am apropiat unul de altul, am sărutat-o uşor pe obraz. Aşa cum am promis, am mers să vizităm Muzeul de Istorie. Mai târziu, am mâncat ceva, ne-am plimbat prin oraş, vorbind liber unul despre altul. Vremea se schimbase de ploaie, aşa că mi-a venit ideea să o invit la mine acasă. Ne-a prins puţin ploaia. Un ceai era tocmai perfect pentru această situaţie.

Aşezaţi pe pat, la mine în dormitor, răsfoiam un album foto. Mai mult am vorbit eu, ea mai timidă, mai mult mă aproba, folosind câteva cuvinte. Poate că nici nu se afla în elementul ei, se afla într-o casă străină, cu cineva ce abia l-a întâlnit, era normal să fie mai reţinută.

Îmi doream să o sărut pe buze, căutam să-mi fac curaj… nu aveam idee cum va reacţiona la sărutul meu. Trebuia să aflu. Mi-am luat inima în dinţi, am prins-o cu mâna de mijloc şi am tras-o spre mine. Nu a reacţionat negativ, ba mai mult, a părut că avea nevoie de îmbrăţişarea mea. M-am uitat în ochii ei, ea la fel. O mângâiam uşor pe spate, cred că şi eu eram un pic emoţionat. Distanţa dintre buzele noastre se micşora.

Mai aveam un pic până să-i ating buzele, atunci ea a închis ochii… capul l-a ridicat uşor spre mine. I-am atins buzele. Aveam în plan să mă retrag şi apoi să aflu reacţia ei, însă, tot ce am am făcut, a fost să-mi lipesc buzele de ale ei. Mi-a răspuns imediat la sărut, apoi totul a venit firesc… săruturi uşoare… buze ce se atingeau lent.

Aflată pe partea mea dreaptă, cu mâna stângă i-am atins sânii. Nu s-a împotrivit, chiar mi-a făcut loc să o prind mai bine. Unul dintre braţe îl avea lipit de trup. Continuând să ne sărutăm, m-am dus uşor peste ea. Obligată de mişcarea mea, s-a întins uşor pe spate. M-am suit deasupra ei, făcându-mi loc între picioarele ei. Cred că mi-a simţit penisul erect ce apăsa peste pantalonii ei. Nici nu avea cum, am făcut tot posibilul să-l simtă, apăsând insistent în zona dintre picioare.

I-am văzut roşeaţa din obraji, mă privea cu ochii mari dar nu a spus nimic când am început să o deschid la nasturii de la bluză. Respira greu, pieptul îi tresărea uşor… cu fiecare nasture pe care îl lăsam în urmă se vedea mai mult decolteul ei. Sutienul alb devenea tot mai vizibil, iar în spatele lui… sânii frumoşi pe care abia aşteptam să-i ating, să-i prind cu toată mâna, să-i masez, şi de ce nu… să-i gust sfârcurile ce păreau că se întăresc pe măsură ce înaintez.

A rămas în sutien, apoi am trecut la pantalonii strânşi. Am vrut să o ajut să-i dea jos, însă, ruşinoasă, a strâns braţele în jurul trupului şi mi-a zis stânjenită… eşti nebun! Abia atunci am realizat că este mai bine să mă dezbrac eu înaintea ei ca apoi să mergem mai departe. M-am dezbrăcat complet de haine. Eram gol lângă ea, penisul sculat. Sonia l-a văzut, dar nu a spus nimic, în schimb, i-am surprins un zâmbet timid, fiind destul de emoţionată.

După ce m-a văzut dezbrăcat, nu a mai avut nimic de spus când am încercat să o dezbrac de pantaloni. Sub pantaloni avea o pereche de chiloţei negrii străvezii, prin care puteam să ghicesc cu uşurinţă ce se ascunde sub ei. A urmat sutienul… din reflex a vrut să-şi acopere sânii cu braţele, dar şi-a dat seama că tocmai îi văzusem şi nu mai avea rost. Uşor nesigură pe ea şi-a lăsat braţele pe lângă corp.

Ţinea picioarele lipite, uşor flexate… înainte să trag de marginea chiloţilor în jos, am privit-o în ochi, ca şi când aş fi vrut să am aprobarea ei. Trăgeam uşor de ei, parcă lăsându-i şansa să se răzgândească. Cu cât trăgeam mai tare, între picioare descopeream pielea fină a pubisului, proaspăt bărbierită. I-am dat jos chiloţeii… sfioasă, a vrut să-şi strângă picioarele. Am pus mâinile pe genunchi cu intenţia să-i depărtez picioarele.

Am întâmpinat o mică rezistenţă. M-am apropiat şi am sărutat-o pe genunchi, apoi am urcat uşor pe coapsă. Încet, încet, picioarele ei se deschideau uşor, asemeni unor petale de flori. Văzându-i păsărica în toată splendoarea nu m-am putut abţine… m-am cuibărit cu capul între ele. În timp ce înaintam, i-am oferit câteva săruturi pe coapsă. I-am atins labile, ea s-a aşezat mai bine, şi-a depărtat mai mult picioarele. Întins pe pat, cu faţa în jos, mâinile regulamentar pe coapsele ei, le mângâiam uşor… limba aluneca încet de sus în jos.

Gemetele ei şi-au făcut apariţia, îşi arcuia uşor trupul, capul aşezat într-o parte şi ochii închişi… printre buzele uşor deschise îi vedeam limba ce a ieşit de câteva ori. Eram destul de încins, deşi îmi place să fac cunilingus, nu mai aveam răbdare… voiam să intru în ea, să-i simt căldura interiorului ei. Penisul să alunece printre labiile subţiri. La nici cinci minute, m-am ridicat… am pus iute un prezervativ şi m-am poziţionat deasupra ei şi am intrat în păsărica umedă… cu viteză.

M-a prins cu braţele de trup, mâinile mă mângâiau pe spate… capul lipit de al meu, gemeam amândoi la unison. Şi totuşi nu-mi venea a crede că noi doi facem asta, era pentru prima dată când ne-am văzut faţă în faţă, ne ştiam de aproape trei ore şi deja făceam sex.

Eram atât de excitat încât am început să mă mişc ca un nebun, cu braţele mă strângea strâns. Cred că atitudinea mea mai energică s-a datorat şi ei, parcă mă încuraja să fac asta prin gemete şi strângerile puternice cu braţele. Poate că eram statut de ceva vreme, emoţia întâlnirii să fi avut şi ea un efect sau excitarea a fost atât de mare, încât, am umplut prezervativul în mai puţin de zece minute…

… citeste partea a doua …

Citeste si: Sex în trei… spontan

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.