Buzele roşii ca focul… îmi surâde norocul

Îmi făcusem o fixaţie pentru buzele roşii. Vedeam zilnic pe strada femei ce aveau diferite nuanţe de roşu aplicate pe buzele lor… mai subţiri sau mai groase. Cumva mi s-a întipărit în minte această nebunie. Spun nebunie, deoarece gândul meu se îndreapta, când vedeam o astfel de femeie, către o activitate blamată de unele femei, şi anume felaţia. Aproape de fiecare dată fac o analogie între acea femeie cu buzele roşii, ce mi-ar face un sex oral, până la finalizare…

Nici nu ar conta unde, trebuia doar ca acea femeie să aibă buzele roşii şi mai ales să fie dispusă să-mi satisfacă această dorinţă. O vreme nu i-am spus nimic iubitei mele, eram de câteva luni împreună şi nu doream să-şi facă vreo impresie greşită despre mine, deşi bifasem un schimb de experienţă… orală. Poate aşa şi-ar fi conturat o imagine perfectă asupra imaginaţiei mele în domeniului sexualităţii.

Într-un final m-am hotărât să-i spun ce mă apăsă, care era fantezia mea numărul unu în acele momente şi mai ales momentul când această fantezie ieşea la suprafaţă, făcându-mă să-mi doresc cu ardoare un astfel de tratament. Ideea de a-i spune ce-mi doresc de la ea, ar putea fi un element nou în relaţia noastră sexuală, dacă această fantezie ar deveni realitate, şi mai ales, dorinţa de a pune în practică cu alte femei ar fi de domeniul trecutului.

De cum a auzit de fantezia mea s-a amuzat copios, dar în acelaşi timp părea interesată de propunerea mea, cerând mai multe detalii, spunând ea… să înţeleagă exact ceea ce îmi doresc şi până unde poate merge. Văzând interesul ei pentru subiect, am crezut că va urma în scurt timp să se pregătească descrierilor mele, ca apoi să punem în practică. Posibil că m-a simţit şi ea. La finalul discuţiei, ea a avut ultimul cuvânt… mă mai gândesc.

Seara următoare, în drum spre casă, văzusem o fată cu buzele cărnoase, rujată cu un roşu aprins… gândurile mi-au luat-o razna, proiectându-mi acele buze deschise mulate pe penisul meu, în timp ce îşi mişca capul înainte şi înapoi şi toate astea în timp ce mă privea provocator. Până să ajung acasă erecţia s-a mai pierdut pe drum. Un pic dezamăgit, am scos cheile să intru în casă… am intrat, apare ea ieşind pe hol din sufragerie.

Mica mea creolă, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi, prin care se putea ghici despicătura dintre picioare… şi un maieu strâmt prin care se vedeau sfârcurile împungând materialul textil. Deşi aveam suficiente locuri unde să-mi arunc privirea, ochii mei au rămas aţintiţi asupra buzelor ei roşii, nu un roşu foarte aprins, precum a tipei ce o văzusem mai devreme, dar suficient de roşu încât să-mi atragă atenţia.

A venit spre mine. Rămas blocat către acea imagine, nu am reuşit să spun nimic. Am vrut să o sărut. Ea s-a eschivat şi mi-a întins obrazul drept, apoi cel stâng. M-a prins de mână, m-a privit în ochi apoi mi-a făcut semn să o urmez până la baie. M-a ajutat să mă dezbrac şi a plecat în sufragerie, aşteptându-mă să termin de făcut duşul.

Cred că nu am făcut niciodată un duş atât de rapid precum cel făcut atunci. După ce m-am şters, am luat halatul pe mine şi m-am dus în sufragerie, unde mă aştepta pe canapea. S-a ridicat, a venit spre mine, a urmat o îmbrăţişare scurtă. Din priviri am înţeles ce urma să se întâmple. Penisul creştea treptat, se putea vedea observa o porţiune ridicată la partea din faţă.

Din mişcările ei am înţeles că trebuie să mă aşez pe canapea. Simţeam anumite emoţii, trăiri interesante, pe care nu mi le puteam explica, de parcă ar fi fost ca la prima noastră împreunare. Aşezat lipit pe canapea, lipit cu spatele de spătar, ea m-a mângâiat uşor pe piept, a deschis cordonul şi mi-a eliberat penisul. În acea poziţie nu cred că aş fi putut vedea ceva de capul ei. Ea şi-a dat seama că doresc să văd tot ce se întâmplă. Zâmbind uşor către mine, m-a tras uşor de mijloc, până m-am poziţionat cu fundul pe marginea canapelei.

Palmele ei alunecau pe coapsele mele… am simţit că ar fi dorit să mă sărute, dar se păstra pentru evenimentul principal şi nu dorea să i se şteargă rujul. A ajuns cu obrajii în dreptul penisului… penisul pulsa, respiram greoi. Palmele alunecau pe trupul meu, în sus şi în jos… pe piept, pe abdomen şi pe scrot. Toată această introducerea a avut rol să mă relaxeze, şi chiar a avut succes. Mă simţeam un pic mai detaşat, mai incitat, cu penisul pregătit de acţiune. Oricât de bine mă simţeam, nu voiam să închid ochii nici măcar pentru o secundă, de teamă să nu ratez vreun detaliu.

Mi-a prins penisul cu două degete de la bază… l-a tras spre ea, nu foarte mult. Mişcându-se senzual se apropia tot mai mult de el. Buzele se deschideau provocator, limba flutura uşor în aer simulând atingerea ce întârzia să apară, pe care o doream cu ardoare. S-a apropiat mai mult de el, cu limba uşor ieşită în afară… tremuram uşor… m-a atins la vârf… ahh… limba a continuat să se mişte de-a lungul circumferinţei… aluneca cu graţie, buzele tot mai aproape.

Au înaintat uşor, apoi s-au strâns… limba s-a retras… mi-a prins vârful între buze, îl presa cu buzele… strângea şi-l trăgea spre ea… gropiţele din obraji m-au zăpăcit instant. L-a eliberat, apoi, imediat a revenit asupra lui, un pic mai mult în interiorul gurii. A făcut această mişcare de câteva ori până când a intrat toată măciulia în gura ei. Saliva se prelingea uşor.

A deschis gura, dar nu s-a dat înapoi, limba trecuse în acţiune… după câteva rotocoale în jurul măciuliei, a strâns buzele, mulându-se perfect… ca într-un cerc. Executa o mişcare uşoară, buzele se deschideau apoi ea venea uşor către mine, se strângea şi tot aşa… privirea mea aţintită către buzele ei cărnoase, savuram acest moment, pe care mi-l doream de multă vreme. Hipnotizat de ceea ce vedeam, de parcă nici nu mai respiram.

Buzele alunecau tot mai mult… urmele de salivă rămâneau ca semn ce trebuia depăşit la următoare încercare. De fiecare dată tot mai mult. Penisul pulsa… măciulia părea că este mai mare decât de obicei sau poate eram prea excitat. Buzele se depărtau până să elibera tot penisul, apoi mă atingea cu limba în zona prepuţului… mişcarea pornea de la vârf. Buzele se strângeau uşor, cuprinzând o mică parte, apoi înainta uşor, clătinând capul uşor spre stânga, spre dreapta.

Nu aveam idee unde învăţase acele mişcări, până atunci nu primisem un astfel de tratament din partea ei. De fapt nici nu mai conta cum şi în ce fel. Important era ceea ce trăiam în acele momente, momente pe care deja le proiectam în viitor, întâmplându-se destul de des. Când îţi place o prăjitură, nu renunţi uşor la ea, o vrei tot timpul.

În ritmul acestor mişcări, nu foarte rapide, buzele treceau cu lejeritate de jumătatea lui. Aproape de fiecare dată reuşea să scoată de la mine icnete de plăcere şi poate şi de surprindere, când îi vedeam buzele roşii ce înaintau mai mult de jumătate. De câteva ori a vrut să înainteze mai mult, dar nu a reuşit. O dată cu mine, gemea şi ea la fiecare cursă du-te-vino. Îşi luase mâna de pe penisul meu, reuşea să controleze tot doar cu buzele.

Saliva facilita mişcarea… uneori deschidea buzele şi se împingea spre el, încercând să-l cuprindă pe tot, apoi revenea la vârf. Buzele şi limba îmi alintau măciulia, nu mult… buzele se mulau pe gland, alunecau uşor până unde îi permitea să intre. Simţeam cum vârful penisului se loveşte de un obstacol, de care nu putea să treacă.

Îmi plăcea foarte mult să o văd cum face gropiţe în obraji. Buzele strânse în jurul penisului, ea încerca să-l tragă spre ea cu forţa, precum un aspirator. În tot acest timp mă privea în ochi, de parcă mă studia să vadă reacţiile mele la mişcările ei. Nu-mi puteam lua ochii de la buzele ei roşii, strânse pe gland. Dâre de puţin ruj se observa pe gland, dar şi în jurul gurii ei. În acele momente nici nu îmi doream să termin repede. Voiam să amân momentul cât mai mult.

Penisul plin de salivă… buzele alunecau tot mai rapid de-a lungul lui. Trecuse peste momentele în care se oprea la vârf, se juca cu limba pe gland, apoi continua mişcarea lent. Totul era o mişcare du-te-vino neîntrerupt, buzele treceau cu puţin peste jumătatea penisului… gemetele ei se auzeau tot mai tare. Începusem să mă încordez, împotriva dorinţei de a nu ejacula. La început coapsele, apoi fesele şi abdomenul.

Gemeam amândoi… ea continua mişcarea fără oprire. Nu mă puteam împotrivi, meritul era al ei… aahh… eram destul de aproape… aaahhh… a continuat mişcarea chiar dacă primul jet a luat-o prin surprindere, apoi s-a oprit la jumătatea penisului… buzele mulate în jurul lui. Se putea observa penisul cum pulsa, sămânţa eliberându-se în gura ei. Nu mai aveam grai, eram complet năuc, ochii aproape închişi, tremuram puternic, chiar dacă mă storsese şi de ultima picătură.

S-a şters la gura de ultimele picături rebele, apoi a venit lângă mine pe canapea, fără să spună nimic. S-a cuibărit lângă mine, sprijinită de umărul meu, mângâindu-mă uşor pe piept. Începusem seara perfect, aveam un motiv real să o fac să se urce pe pereţi.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Buzele roşii ca focul… îmi surâde norocul”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.