Întâlnire de business într-un loc special

Eram pe punctul de a încheia un contract cu un tip destul de scrupulos. Îmi dăduse destule bătăi de cap, însă, încercam să fiu optimist ca voi reuşi să închei afacerea cu el, ce oferea o gură mare de oxigen firmei… un contract de mentenanţă pe partea IT la o firmă mare de contabilitate. Stabilisem în cursul zilei să ne întâlnim mai târziu, să punem la punct câteva detalii. Timpul trecea şi eu nu primeam veşti de la el. Într-un final, am primit un SMS să ne vedem pe strada Vasile Lucaciu nr 114, la ora 20.30. …

Ce să fie oare acolo şi de ce să ne întâlnim atât de târziu? Nu mai conta. Era musai să ne întâlnim, nu mai conta ora şi unde. Întâlnirea era foarte importantă şi nu puteam merge mai departe fără să ne consultăm la final, înainte să semnăm contractul.

Am ajuns cu taxiul cu 5 minute peste ora stabilită. Eram puţin stresat, nu-mi place să întârzii, dar traficul a fost sub orice critică. Nu aveam idee dacă am ajuns bine, deşi era trecut numărul străzii corect, însă, afară, nu era nicio reclamă sau ceva care să indice unde voi intra.

După ce mi-a fost deschisă poarta la interfon, am intrat timid în curte. O domnişoară înaltă şi-a făcut apariţia şi m-a salutat politicos. Fata, cred că m-a simţit un pic nelămurit, dar m-am lăsat pe mâna ei, invitându-mă să intru în salon. Imediat ce am intrat, într-o încăpere frumos amenajată, am făcut stânga, unde mă aştepta la bar dl Cristescu, directorul societăţii. Fata care m-a întâmpinat a vrut să mă servească cu ceva şi m-a întrebat ce aş dori să consum. Nu eram sigur că vreau să rămân.

– Dle Cristescu, ce facem aici?… l-am întrebat eu nedumerit.

– Hei, Florine… pot să-ţi spune pe numele mic?

– Da…

– Şi tu poţi să-mi spui Claudiu. Să revin… te văd stresat, hai să ne relaxăm un pic.

– Aici?!… puteam găsi şi alte locuri. Chiar ce este aici? Este un bar pentru infideli, ce este?

– Este un salon de masaj erotic, se numeşte Ador Masaj. Hai că o să-ţi placă. Te mai destinzi şi tu un pic, aşa cum fac eu. Cum crezi că reuşesc să mă detaşez după o zi de muncă, unde stau toată ziua pe un scaun şi văd cifre cât e ziua de lungă… cifre şi iar cifre. La câţi clienţi am, aş înnebuni, chiar dacă am angajaţi şi aceştia trebuie verificaţi… şi ghici cine o face? Hai să comanzi şi tu ceva de băut, să ne simţim bine…

– Mai aveam câteva detalii de pus la punct…

– Contractul îl semnăm mâine, dacă este ceva de modificat, se rezolvă cât ai clipi. Ia zi, ce bei?

– Nu ştiu… ceva, dar nu foarte tare… ce beţi şi dvs…

– Vin roşu să fie.

Mi-a fost ceva sete, l-am băut pe nerăsuflate. Al doilea pahar, doar jumătate. Credeam că doar vom bea ceva şi apoi, mai târziu vom pleca acasă. Claudiu mi-a spus:

– Gata, am băut destul, hai să ne simţim bine. Eu mi-am ales deja fata, alegeţi şi tu una şi mergi cu ea. O să-mi mulţumeşti după.

Nu ştiam cum să reacţionez. Claudiu s-a dus cu o fată, au făcut stânga la ieşirea din încăpere şi s-au dus la etaj şi m-a lăsat singur. Lângă mine a apărut o fată subţirică, foarte înaltă, încălţată cu pantofi cu toc înalt, având pe ea o pereche de chiloţei cu o bustieră neagră şi un portjartier de aceeaşi culoare. Mi-a zâmbit galeş… s-a prezentat, însă, eram prea ocupat să reţin detaliile aspectului ei fizic. Totuşi, nu aveam idee cât mă va costa această distracţie. Înainte să merg cu ea am întrebat-o cât costă.

– Nu vă faceţi griji, de asta s-a ocupat dl cu care aţi vorbit mai devreme, este un client fidel.

Dacă tot eram acolo, nu aveam nimic de achitat, de ce să nu mă bucur de aceste momente. Mergând după fată, am traversat încăperea, am ajuns la holul de la intrare, apoi am intrat în camera din faţă. De cum am intrat, m-a atras modul cum era amenajată… un pat mare cu baldachin alb, luminat din tavan cu leduri de culoare mov. În partea dreaptă, mai în spate, se găsea o cabină de duş. Timid şi emoţionat, priveam în jur… tavanul era acoperit în întregime cu material, sub formă de model, în valuri. Fata mi-a întrerupt momentul meu de entuziasm şi mi-a zis:

– Aici, pe scaun, puteţi să vă lăsaţi hainele, apoi, dacă simţiţi nevoia… puteţi să faceţi un duş.

Între timp ea a ieşit din încăpere. Profitând că sunt singur, am început să mă dezbrac. Mi-am lăsat hainele la locul stabilit. Şi acum ce fac?… mi-am zis eu. Hai să începem cu un duş, apoi mai vedem. Abia intrasem de câteva momente şi a intrat şi ea. Eu dezbrăcat complet, încercam să mă aşez într-o poziţie în care să nu stau expus cu faţa la ea.

Cum stăteam eu aşa cu spatele la ea, m-a întrebat dacă doresc să se alăture şi ea. M-a mirat această întrebare, însă, cu mari emoţii i-am răspuns afirmativ. Inima îmi bătea cu putere, auzeam ceva zgomote în spatele meu. S-a descălţat… paşii abia îi mai auzeam. I-am simţit fiecare pas pe care l-a făcut până când a intrat în cabină.

Cu mâinile m-a atins pe spate… alunecau uşor, mai jos până aproape de fese, penisul creştea vizibil. Apa curgea pe noi… palmele s-au mutat pe piept, alunecau uşor… în sus şi în jos. Nici unul nu mai spunea nimic. De fiecare dată mâna cobora atât de mult, încât credeam că-mi va prinde penisul în palmă şi o să-l frece la duş, dar nu a fost aşa. S-a lipit de mine, îi simţeam sfârcurile lipite de mine… se mişca provocator în sus şi în jos.

Mi-a cerut să mă întorc cu faţa la ea. Bărbat în toată firea, dar aveam o ruşine faţă de ea. Penisul erect era evident, nu aveam cum să-l maschez. Nu am avut încotro şi m-am întors către ea. Până la urmă, să ai erecţie este ceva firesc şi cu siguranţă nu eram primul bărbat pe care îl vedea gol, cu bărbăţia sculată.

Palmele se plimbau uşor, abia mă atingeau… îmi crea uşoare furnicături în zonele pe unde trecea. De câteva ori s-a uitat la mine zâmbind. S-a lipit de mine, sânii striviţi între noi… cu braţele m-a cuprins, îmi masa uşor spatele, în timp ce urca uşor şi cobora, până aproape de penis.

Duşul s-a terminat repede, după ce ne-am şters, m-a invitat să mă aşez în pat cu faţa în jos. Muzica lascivă se auzea în fundal. La scurt timp s-a urcat în pat. Palmele treceau peste trupul meu… de la umeri, mai jos pe spate, până aproape de fese. A urmat să mă ungă cu un ulei… mirosea foarte frumos… cu ulei de jojoba. Am aflat după.

Avea dreptate Claudiu, trecuse mai bine de zece minute şi deja se simţea diferenţa. Aşezat cu faţa în jos cu faţa băgată adânc în pernă uitasem de probleme, de contracte, de firmă. Fata s-a urcat peste mine, pe mijloc. A continuat să facă aceeaşi mişcări lascive pe trupul meu. S-a dat puţin mai în spate să aibă acces mai jos… în zona feselor. Penisul excitat sub propria greutatea. Simţeam excitaţia curgând la vârf. Nu ştiam ce urma să se mai întâmple, nu mai fusesem la un masaj erotic. Fata îşi atinsese scopul, tot ce primeam în plus era doar un bonus.

Mâinile nu se mai ocupau de mine. Auzeam cum îşi întinde ulei pe trup, pe sâni, pe abdomen… s-a întins peste mine. Palmele se plimbau lent prin lateral, ea se mişca uşor, atingându-mă cu sfârcurile pe spate. Dacă nu eram îndeajuns de excitat, acum eram la maxim. După un timp mi-a spus să mă întorc cu faţa în sus. Abia atunci am observat că are chiloţi pe ea.

Ziceam în sinea mea că… degeaba a pus în mic prosop ca să acopere penisul, se vedea erecţia şi din avion. A urmat acelaşi tratament ca mai devreme… atingeri delicate peste tot, ulei întins şi masat peste tot… umeri, piept, abdomen, braţe… un pic mai jos, a sărit peste partea acoperită şi a ajuns la coapse.

Mâinile mi-au masat fiecare coapsă pe rând. Penisul se ridicase falnic cu tot cu prosop. Îi simţeam degetele alunecând tot mai aproape de scrot. M-a atins, după ce a îndepărtat puţin prosopul. Mi-a masat un pic testiculele, apoi a îndepărtat prosopul şi a trecut la penis. Priveam la mâna ei delicată… cum se mişca lent în sus şi în jos, în timp ce punea un pic de ulei… dacă mai continua aşa, sigur explodam.

Palmele au urcat spre abdomen, apoi m-ai sus… pe piept. La fel ca mai devreme, s-a întins peste mine, jucându-se cu sânii pe trupul meu. Mă gâdila şi mă excita în acelaşi timp. Sfârcurile întărite desenau frumos prin zone pe unde mă atingea. Penisul strivit între noi… aahhh… s-a arcuit de câteva ori, apoi a început să se mişte agale, în timp ce se dădea mai în spate.

Poziţionată între picioarele mele, mi-a atins penisul cu sânii… se poziţionase între ei… din câteva mişcări spre stânga şi spre dreapta cu trupul ei, sânii părea că-mi lovesc penisul. S-a ridicat, apoi s-a întors cu spatele la mine. S-a aşezat cu posteriorul direct peste penisul meu… s-a lăsat peste el cu toată greutatea, apoi s-a ridicat un pic, cât să-l atingă.

Funduleţul ăla futabil, se mişca provocator atingându-mi penisul, ce era poziţionat între fese. Simţeam că explodez, eram atât de excitat încât măciulia părea că şi-a schimbat culoarea… spre mov. După un timp a revenit cu faţa spre mine. S-a aplecat spre penis, l-a poziţionat între sâni… la strâns între ei… privea provocator spre mine, mişcându-şi limba lasciv, se mişca uşor în sus şi în jos… aahh… am strâns cearceaful cu ambele mâini… trăgeam cu putere, ea continua să se mişte mai repede… aaahh… ddaaahh… m-am încordat puternic… sămânţa să ţâşnit între sânii ei…

S-a ridicat un pic, apoi mi-a prins penisul cu mâinile, cu una îmi masa uşor scrotul, cu cealaltă îmi freca uşor penisul, în timp ce sămânţa se scurgea pe mâna ei şi apoi pe mine. Tot ce îmi venea să spun atunci era doar… wow, asta da masaj… e clar, trebuie să mai vin.

M-a şters cu migală la penis şi pe abdomen, apoi m-a invitat să fac din nou dus. De data asta nu a venit lângă mine. M-am spălat repede, m-am şters şi am luat hainele rapid pe mine. Mă gândeam că poate mă aşteaptă Claudiu la bar, dar el încă nu ieşise. După ce am cântărit un pic momentul, am zis că nu are rost să-l mai aştept, ne vedeam a doua zi urmand sa-i mulţumesc pentru sugestia facută.

Sursa foto: Ador Masaj

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.